Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hässleholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Hässleholm? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 28 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Joakim var mycket servicemedveten och lyhörd för våra frågor. Lugn och trygg i sitt bemötande trots att allt gick mycket snabbt. "
"Fick gott intryck direkt på visningen, och är supernöjd hela vägen! Trevligt och proffesionellt bemötande. Kan varmt rekommendera Jetmir och Svensk Fastighetsförmedling. "
"Trygg, arbetsam och seriös. Vi sålde med Jetmir Isufi, en suverän mäklare. "
"Vi har nyligen sålt vår lägenhet med Joakim Fridolin och hade inte kunnat vara mer nöjda! Allt gick smidigt och han var duktig på att ständigt hålla oss uppdaterade om läget och ge oss råd när vi behövde det. Mycket bra upplevelse av vår första försäljning. Kan varmt rekommenderas!"
"Jetmir Isufi är en expert mäklare. Han hjälpte mig att sälja min lägenhet inom 4 dagar med mer än min förväntade pris. Han är en bra människa och lätt att prata och lätt att få hjälp och tips och lätt att lita. "
"Sålde min bostadsrätt för ett högre pris än vad jag hoppats på. Förväntningarna var höga i med det var Jetmir som skulle sälja den. Men det blev bättre än så. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-17:00

Vi är ute på kundbesök delar av dagen. Men för att komma i kontakt med oss, ring 072-8541463 och lämna ett meddelande eller maila oss på  så återkommer vi till er så snart vi har möjlighet.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hässleholm

Våra pågående försäljningar