Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 261 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"1. Sålt bostadsrätt, nyproduktion i Helsingborg. 2. På ett trevligt och professionellt sätt. 3. Att få sålt bostadsrätten till rätt pris, det klarade mäklaren . 4. Mäklaren gjorde så att bostaden såldes snabbt. "
"Emma är trevlig och värm välkomnande person, Vi har fått Värdefulla information från henne och hon är mycket hjälpsam."
"Jag har nyss fått hjälp med att sälja min 1:a på Västraberga,Helsingborg. Under hela försäljningstiden har min mäklare varit mycket hjälpsam och trevlig. Jag hade inte så mycket förväntningar men det hjälpte också min mäklare mig med. Sammafattning: God och snabb hjälp. Trevlig och god service. En alltigenom Snabb och proffessionel hjälp."
"Sålde en bostadsrätt. Bemötandet var bra och informativt. Fick bra återkoppling under försäljningen."
"Köpte ett hus av Anna Erner(svensk fadtighetsförmedling Helsingborg) och hon va väldigt tillmötesgående och flexibel. Valde därefter att låta Anna Erner sälja min bostadsrätt och även om det var en svår period och sälja så gav Anna aldrig upp hoppet och peppade mig under hela försäljningen. Hon gav verkligen allt i hela perioden och vi hade en tät kontakt under försäljningsförloppet. Jag berättade för Anna vad jag förväntade mig och vilket pris jag hoppades på och detta lyckades hon tillmötesgå. Skulle utan tvekan anlita henne igen."
"Allt var toppen när jag köpte min bostadsrätt! Jättenöjd med allt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar