Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 192 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"På samtliga punkter är jag mycket nöjd. Min upplevelse av mäklaren är. Fantastisk service återkopplar snabbt lätt att få tag på. Mycket kunnig, trevlig, "
"Va sjukt nöjd hur mycket jag fick jävligt bra mäklare"
"Jag sålde min lägenhet med hjälp av Linus Blixt vem jag träffade i samband när min dotter köpte sin lägenhet. Det sade bara klick! Jag hade positiva erfarenheter med Svensk Fastighetsförmedling redan när vi bodde i Stockholm så valet var lätt. Linus är en mycket sympatisk person, jag kunde skriva flera sidor om honom men väljer att lista upp alla hans goda sidor vilka jag lärde känna under några månaders tid. Linus är: påläst, kunnig, ärlig, snäll, omtänksam, har sinne för humor, respektfull, lyssnande, ödmjuk, pålitlig, kvicktänkt, gemytlig och använder ett vårdat och bildat språk och använder INTE, tack och lov, order LIKSOM i var och varannan mening. Jag kan människor och efter att ha arbetat i två stora amerikanska företag där allting kretsade kring försäljning: BÄTTRE SÄLJARE ÄN LINUS ÄR, FINNS INTE!!!."
"Hela upplevelsen med våra kontakter med mäklaren kan sammanfattas i ett ord : UTMÄRKT."
"Gick super bra fick hjälp hela vägen från att vi köpte vår lägenhet till försäljning av vår gamla. Kan inte förvänta mig mer!"
"Tack Anton Sandman för en bra försäljning. Tack för ditt tålamod och din professionella inställning till jobbet. Du håller alltid det du lovat, återkommer på avtalad tid, återkopplar och håller koll på allt. Kommer att rekommendera dig till de jag kommer i kontakt med framöver som ska sälja - eller köpa. Vill också passa på att ge era fotografer en komplimang, de bilder som tagits är kanonbra och visar verkligen verkligheten."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen