Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 252 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Eema är snabb och effektiv. Hon är duktig. Vi har upplevt hennes service positivt. Vi kan varmt rekommendera henne. "
"Anna hjälpte oss med försäljningen av vår bostadsrätt i Rydebäck. Grymt engagerad, alltid glad och positiv. Vi fick vår lägenhet såld snabbt och lätt. Anna är Helsingborgs bästa mäklare! Välj henne till er försäljning, ni kommer inte att ångra er! 😊"
"Louise är den bästa mäklaren i Helsingborg och jag rekommenderar henne varmt till andra. Hon sålde min lägenhet och hela processen skötte hon utmärkt! "
"Johanna Kovac var min mäklare vid föräljningen av min lägenhet. Jag är mer än nöjd! Från första kontakten har bemötandet verkligen varit på topp. Hon har varit snabb, effektiv och tagit hand om allt rörande affären på ett sätt som gjort att allt känts väldigt enkelt för mig som säljare. Jag kommer varmt rekommendera hennes och Svensk Fastighetsförmednings tjänster i framtiden! / Anna Carlsson"
"Anna och Stellan kan du lita på! Vänliga, hjälpsamma, effektiva både mot säljare och köpare. De vill jag mycket gärna rekommendera till er nästa fastighetsaffär! Annette"
"France Le Gall förmedlade min bostadsrätt i Bjuv med engagemang utöver förväntan vilket ledde till en försäljning med två mycket nöjda parter."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar