Hoppa till innehåll

Mäklare i Helsingborg

4,8  (505 omdömen)

Mäklare i Helsingborg

4,8  (505 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Helsingborg

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Helsingborg – Sundets pärla! Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. I vår kommun bor du alltid med närhet till havet och naturen.

I Helsingborg hittar du populära villaområdet Rydebäck, ett av landets största, med långsträckt sandstrand och bra kommunikationer. I barnvänliga Ramlösa hittar du radhus, friliggande hus samt de charmiga trähusen i Brunnsparken. Här bor du i en vacker miljö med Ramlösa Brunn, Brunnsparken och Gamla badhuset alldeles inpå knuten. Om du istället är på jakt efter en lägenhet kan du hitta den i någon av sekelskiftesbyggnaderna i Tågaborg och har du tur, är den med havsutsikt! Här bor du med både närhet till natur och city, ett anrikt område med stor charm. Vi finns här för att hjälpa både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Helsingborg att få ut det mesta av affären, och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Helsingborg

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi kan även peka ut de finaste utsiktsplatserna, de vackraste naturstigarna och de bästa cykelstråken. Vi har koll på både Helsingborgs äldre områden och de nya som Gustavslund, ett område med nyproduktioner som vuxit under de senaste 5–10 åren. Här bor du med bra pendlingsmöjligheter i form av goda kommunikationer och nära ut till 111:an, E4:an och E6:an.

Vi kan helt enkelt Helsingborg, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en villa eller ett radhus i populära Påarp eller en lägenhetspärla i Rydebäck, så har våra mäklare koll på läget. Varje kund och affär är unik och försäljningen anpassas därefter. I över 80 år har vi verkat i området och är en av Helsingborgs mest anrika mäklarbyråer. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Helsingborg. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Helsingborg och i resten av Sverige. Välkommen till oss och vår bobutik i Helsingborg!

Omdömen från kunder i Helsingborg

Hela upplevelsen har varit superpositivt från början till slut👍
Vår mäklare är mkt trevlig och tar sig god tid med våra frågor och funderingar.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Helsingborg

Vi har koll på Helsingborg

Hitta hit

Bobutiker Helsingborg (1)

Tidigare försäljningar i Helsingborg

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.