Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 143 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Linus är väldigt proffsig och duktig på att återkoppla status under hela processen. Vi är mer än nöjda med hans jobb som mäklare och skulle utan tvekan valt honom igen."
"Professionell och driven mäklare där fokus ligger på kunden och att säkerställa en så optimal försäljning som möjligt."
"Ett mycket bra bemötande på alla vis. En mäklare att lita på och att känna förtroende för. Har ju haft denna mäklare tidigare och känt en trygghet och bra engagemang."
"Trevlig och proffsig mäklare kände förtroende hela vägen. Tack Eemma. "
"Mycket nöjd. Linus är tydlig, återkopplar & informerar under hela processen."
"Jag är helnöjd med min mäklare och han levde upp alla förväntningar och jag kan varmt rekommendera honom."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen