Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 273 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Anna är väldigt lugn, noggrann och stöttade oss genom hela processen. Vi är supernöjda med vår försäljning! "
"Jag har sålt en trerums bostadsrätt på Buntmakaregatan 11 i Helsingborg. Louise Scholander är mäklaren hos er som på ett alldeles utmärkt sätt hanterat denna försäljning och med ett perfekt bemötande av såväl säljare som köpare. Louise levde upp till förväntningarna full ut. Priset blev något lägre än utgångsbudet men det var vårt beslut att avsluta redan efter första budet. Mycket snabb och strukturerad hantering av Louise. Kommer att rekommendera henne. "
"Bara positivt att säga. Trygg, naturlig, proffsig och positiv mäklare som sätter kunden i fokus."
"Radhus. Alltid rak trevlig framåt o jobbar stenhårt för kundens bästa en supermäklare helt enkelt"
"Sålt bostadsrätt. Blev bemött på ett korrekt och professionellt sätt. Sakligt och ärligt uppträdande. Med andra ord mycket bra "
"Jeg har haft en rigtigt god upplevelse med min mäklare. Hun er så dygtig, hvis jeg skal flytte igen skal det være hende igen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar