Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 210 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt lägenhet av France Le Gall. En mäklare med entusiasm. Fick ett trevligt bemötande och var snabb med återkoppling hela vägen. Kommer definitivt att anlita henne i framtiden vid en försäljning."
"Trevligt bemötande, engagerad och väldigt enkel att ha att göra med då vi sålde vår bostadsrätt. Tillmötesgående och flexibel gentemot våra önskemål. Gjorde att hela upplevelsen av försäljningsprocessen blev rolig och mindre stressfylld. Anton förklarade innebörden av alla moment och innehållet i kontraktsskrivningen på ett lättförståeligt sätt. Vi kände oss hela tiden uppdaterade och trygga med honom som mäklare. Kan varmt rekommendera Anton Sandman. "
"Sålt lägenhet Trevlig och kunnig "
"Vi har sålt vårt föräldrahem. Anton har varit en fantastisk länk med sitt kunnande, energi och positiva inställning. Tack för ett bra genomförande av affären! "
"Har sålt en br-lägenhet och fått absolut proffsigaste hjälpen av Johanna Kovac. Engagerad, snabb, kunnig och tydlig. Att hennes ”magkänsla” visade sig stämma gjorde inte saken sämre... Högsta betyg!"
"Super nöjda! Bra återkoppling hela tiden. Snabba svar vid mejl och sms kontakt. Vill ni ha en bra mäklare så anlita Eema ni lär inte bli besvikna!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen