Vi anpassar just nu arbetssätt och kundmöten för att värna om våra kunder och medarbetare. Läs mer här.
Hoppa till innehåll
Sverige
Mäklare i Helsingborg

Mäklare i Helsingborg

Fastighetsmäklare med koll på i Helsingborg

Letar du mäklare i Helsingborg? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Helsingborg!

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns. Vi har även en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor! Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss eller slå oss en signal så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge! Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Omdömen från kunder i Helsingborg

Jag har sålt en bostadsrätt och mäklaren var hela tiden enormt aktiv. Försäljningen gick otroligt snabbt och mäklaren informerade mig hela tiden om vad som hände. Mäklaren var från första stund fantastiskt engagerad, snabb, trev...
Bostadsrätt. Engagerat och kunnigt, fick över 40 på visning. Hade pga tidigare negativa erfarenheter av mäklare låga förväntningar. Objektet sålde sig självt, men kan inte se annat än att alla kontakter med mäklaren var bra!

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Helsingborg

Vi har koll på Helsingborg

Hitta hit

Bobutiker Helsingborg (1)
Helsingborg

Mån-Fre 09:00-17:00

Kungsgatan 4-6
252 21 Helsingborg Hitta hit
042-38 30 49

Sålt i Helsingborg

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Direkto

Funderar du på att renovera före eller efter din bostadsaffär? Vår låneförmedlare Direkto hjälper dig att hitta rätt privatlån.

Hitta rätt privatlån via Direkto