Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 244 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vänlig trevlig mycket effektiv jätte nöjda "
"Har sålt en bostadsrätt på markplan. Jag blev väldigt bra bemött av Louise och hon överträffade de förväntningar vi hade. Det blev en riktigt bra försäljning och hon var enkel och trevlig att samtala med."
"En mycket proffsig o trevlig mäklare med ett jätte bra jobb utfört, vi tackar för all hjälp o kommer rekomderar henne värmt till alla vänner o kompisar,, hon sålde vårt hus Snabbt o enkelt, och sköte affären på ett proffsigt sätt, "
"Sålt en Villa i Helsingborg, och har bara positivt att skriva om Louise. Super bra kontakt med mig som säljare och fick ut det mesta av försäljningen. Proffsigt bemötande och koll på området och priser, fick uppdraget i konkurans med två andra mäklare. Rekommenderar verkligen Louise till andra 😀"
"Vi har sålt en 3:a på Västra Berga genom Anna och även köpt en 2:a på samma område av Anna. Anna är mycket glad, positiv, effektiv och hjälpsam. Lätt att få kontakt med antingen via telefon eller sms. Det har känts tryggt att både sälja och köpa ,för Anna har respekterat våra önskningar. Vi rekommenderar gärna Anna till andra. AnneLie & Lars Lohmander "
"Vill TACKA France Le Gall för en bra samarbete KAN rekommendera henne som mäklare hon kan SIT jobb verkligen 👍😉"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar