Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 189 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hela upplevelsen med våra kontakter med mäklaren kan sammanfattas i ett ord : UTMÄRKT."
"Gick super bra fick hjälp hela vägen från att vi köpte vår lägenhet till försäljning av vår gamla. Kan inte förvänta mig mer!"
"Tack Anton Sandman för en bra försäljning. Tack för ditt tålamod och din professionella inställning till jobbet. Du håller alltid det du lovat, återkommer på avtalad tid, återkopplar och håller koll på allt. Kommer att rekommendera dig till de jag kommer i kontakt med framöver som ska sälja - eller köpa. Vill också passa på att ge era fotografer en komplimang, de bilder som tagits är kanonbra och visar verkligen verkligheten."
"Mycket gott bemötande och professionellt intryck. Louise valdes utifrån en grupp på 4 st mäklare som alla var mycket kompetenta. Främsta anledningen till valet var att hon klart överlägset hade sålt flest fastigheter i detta området. Dessutom arbetar hon med en modell som inte alla mäklare gör. Det innebär att både säljare och köpare kan känna sig extra trygga."
"Anna lyssnar på ens behov och ser till att det blir en trygg affär för både köpare och säljare. Hon är också väldigt noga med detaljer och återkoppling. Jag kan varmt rekommendera henne"
"Professionellt, förtroendeingivande och affärsmässigt bemötande. Vänlig och serviceinriktad"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen