Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 197 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Snabbt effektiv husförsäljning. Öppen dialog med mäklaren regelbundet. Klara tydliga riktlinjer med lite humor som underlättar i en för oss ovan situation."
"Snabb och proffsig försäljning av bostad, kontinuerlig återkoppling och uppföljning."
"jag sålde lägenhet via Svensk fastighett Förmedling"
"Har sålt en villa på husensjö. Eema är en inspirerande och driven mäklare, men också med känsla för säljarens åsikter. Lätt att kommunicera med och lätt att få tag i. "
"Förmedlingen av vår bostadsrätts tvåa hanterades helt igenom professionellt av Svensk Fastighetsförmedlings mäklare. Från den allra första kontakten med mäklaren blev vi mycket positivt bemötta och hölls sedan väl informerade under hela uppdraget. Försäljningen genomfördes snabbt och effektivt och resulterade i en köpeskilling som väl motsvarade våra förväntningar. Sammanfattningsvis är vi därför mycket nöjda med Svensk Fastighetsförmedling och mäklaren Stellan Kjellsson."
"På samtliga punkter är jag mycket nöjd. Min upplevelse av mäklaren är. Fantastisk service återkopplar snabbt lätt att få tag på. Mycket kunnig, trevlig, "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen