Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 172 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra genomgånde på alla moment."
"Genom sitt professionella, personliga och ambitiösa sätt gjorde Louise Scholander hela försäljningsprocessen till en enkel och smidig historia. Glatt humör, ärlig samt lätt att ha att göra med och att kommunicera med. Utan att tveka, kan jag ge henne mina allra bästa rekommendationer."
"Mycket trevligt bemötande, glad och pigg. Kunnig, kunde svara direkt på alla mina frågor. Kunde vara bestämd och tala om vad som gäller när i detta fallet köparen försökte gå genvägar. Viktigt att kunna när det gäller stora pengar. Allt måste gå rätt till vilket jag till 100% upplevde att det gjorde i vår affär. Trots betydande svårigheter med problem av transaktioner från utlandet behölls lugnet och jag fick hela tiden besked om hur läget var för tillfället. Jag kommer att vända mig till svensk fastighetsförmedling igen om så skulle bli fallet och tar gärna Louise som mäklare."
"Kanon bra mäklare! Snabbt och smidigt. "
"Linus Blixt sålde min lägenhet. Fantastiskt duktig mäklare, genuint trevlig kille med fötterna på jorden. Rekommenderar honom till andra som ska sälja sin bostad. "
"Lyhörd, närvarande, driven , hjälpsam. Rekommenderas starkt! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen