Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 267 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jeg har haft en rigtigt god upplevelse med min mäklare. Hun er så dygtig, hvis jeg skal flytte igen skal det være hende igen. "
"Strålande service och väldigt professionell"
"Under kort tid har min mäklare sålt två objekt åt mig, båda med extremt proffesionellt och samtidigt mycket personligt bemötande så att jag som kund känt att jag har varit viktig. I båda fallen har jag känt att min mäklare var uppmärksam och tillmötesgående med avseende på mina önskemål. Jag har också varit väldigt nöjd med hur själva försäljningen gått till. "
"Mycket trevligt bemötande. Höll oss informerade hela vägen. "
"Eema Strand, kunnig och supertrevlig mäklare. Visade min lägenhet upprepade gånger utanför visnngsdagararna med glädje. Rekomenderar henne varmt"
"Sålt en bostadsrätt , hade dålig erfarenhet av mäklare på andra firmor sedan tidigare . Mycket nöjd med er mäklare och av alla kontakter med er. Bra uppföljningar och mycket trevligt bemötande. Helt enkelt supernöjd med allt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar