Hoppa till innehåll
4,7 av 5 baserat på 519 omdömen(519 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Helsingborg

Lediga tider: ons 28/2 och tor 29/2
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Helsingborg

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Helsingborg – Sundets pärla! Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. I vår kommun bor du alltid med närhet till havet och naturen.

I Helsingborg hittar du populära villaområdet Rydebäck, ett av landets största, med långsträckt sandstrand och bra kommunikationer. I barnvänliga Ramlösa hittar du radhus, friliggande hus samt de charmiga trähusen i Brunnsparken. Här bor du i en vacker miljö med Ramlösa Brunn, Brunnsparken och Gamla badhuset alldeles inpå knuten. Om du istället är på jakt efter en lägenhet kan du hitta den i någon av sekelskiftesbyggnaderna i Tågaborg och har du tur, är den med havsutsikt! Här bor du med både närhet till natur och city, ett anrikt område med stor charm. Vi finns här för att hjälpa både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Helsingborg att få ut det mesta av affären, och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Helsingborg

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi kan även peka ut de finaste utsiktsplatserna, de vackraste naturstigarna och de bästa cykelstråken. Vi har koll på både Helsingborgs äldre områden och de nya som Gustavslund, ett område med nyproduktioner som vuxit under de senaste 5–10 åren. Här bor du med bra pendlingsmöjligheter i form av goda kommunikationer och nära ut till 111:an, E4:an och E6:an.

Vi kan helt enkelt Helsingborg, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en villa eller ett radhus i populära Påarp eller en lägenhetspärla i Rydebäck, så har våra mäklare koll på läget. Varje kund och affär är unik och försäljningen anpassas därefter. I över 80 år har vi verkat i området och är en av Helsingborgs mest anrika mäklarbyråer. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Helsingborg. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Helsingborg och i resten av Sverige. Välkommen till oss och vår bobutik i Helsingborg!

Omdömen från kunder i Helsingborg

2024-02-16
Mycket bra bemötande.Snabb affär.
Lars P
2024-01-22
Har funkat fantastiskt bra med mäklaren som vi har haft, 2 st. Bra med att vi kunde signera i Borås och slapp att åka ner till Helsingborg
Anders G
2023-12-17
Hej Jag uppskattar mäklaren, han utför sitt jobb professionellt, och adekvat.
Sinisa B
2023-12-06
Michael Lindskog har trevligt och proffesionellt bemötande.
Lise-Lotte L
2023-11-08
Fint bemötande av mäklaren som levde upp till våra förväntningar
Viktoria F
2023-11-05
Snabb kontakt och snabb påbörjande av försäljning. Professionell och ärlig/realistisk inställning inför försäljning. Jättebra kontakt och uppföljning. Rekord snabb försäljning👍👍👍👍👍
Helena G
2023-10-30
Jag kan verkligen rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och mäklaren Jenny Nilsson. Jenny har ett trevligt och förtroendeingivande sätt, är alltid väldigt tillmötesgående och lätt att få kontakt med. Vid försäljningen av vårt ...
Camilla G
2023-10-26
Vår mäklare lyssnade på oss om hur vi ville ha det och genomförde det till oss. Vi är mycket nöjda , fast bostadsmarknaden ser ut som den gör.
Annika S
2023-07-20
En snabb och enkel affär. Inte mycket spring i huset utan kunder som intresserade.
Ingemar A
2023-03-10
Fick jättebra kontakt med mäklaren direkt allt var brs
Frank Sten Göran P
2023-03-03
Sanja är bästa mäklare. Hon gjorde sitt jobb väldigt bra, solde lägenhet på bra pris.
Sanja A
2023-03-02
Jag är mycket nöjd med er, ni är tillgängliga hela tiden för och jag fick alla information som sökte. Med vänlig hälsning, Marijan
Marijan D
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu i Helsingborg

Vi har koll på Helsingborg

Hitta hit

Bobutiker Helsingborg (1)

Tidigare försäljningar i Helsingborg

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling