Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 183 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Min lilla etta såldes genom Stellan Kjellsson på Svensk fastighetsförmedling i Helsingborg. Blivit väldigt proffsigt bemött genom hela affären och Stellan har varit tillgänglig och snabbt återkopplande. Vill ni ha en lugn och ärlig mäklare så skall ni vända er till honom! :) Vi är väldigt nöjda med hans insats. "
"Eema kändes väldigt proffsig och kunnig i sitt jobb. Hon har en härlig personlighet. Pigg o glad...."
"Har fått ett proffsigt bemötande och snabb återkoppling under försäljningen. Jag är helnöjd!"
""Louise sålde en lägenhet åt Barncancerfonden som vi fått som testamentsgåva. Hon var mycket proffsig, engagerad och kunnig. Vi rekommenderar henne varmt och hoppas ha framtida försäljningar genom henne. ""
"Vi hade turen som fick Stellan som mäklare! Han är proffsig, ärlig och hjälpsam. Snabb på att svara när man behöver honom och med sina kunder tills det är 100% nöjda. Vi rekommenderar Stellan till de som är ute efter en trygg och ärlig affär! "
"Vi fick mycket bra bemötande av Louise och Emma! Professionella på sitt arbete på alla plan. Affären gick lätt och smidigt till och vår upplevelse som kund var alldeles utmärkt.kan lätt rekommendera till andra."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen