Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Helsingborg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Helsingborg? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi kan den här staden på våra fem fingrar; vi vet var dagisen ligger, var affärer, träningslokaler, den bästa löpslingan, mysiga caféer, promenadstråk och kommunikationer finns.

Vi har en annan stor fördel; tack vare vårt enorma kundregister och våra 230 butiker spridda i landet kan vi även resten av Sverige. Vi vet helt enkelt var din köpare bor!

Vi hjälper dig att hitta ditt nya boende efter de premisser som är viktiga för dig. Kom in till oss på Kungsgatan 4 eller slå oss en signal på 042-38 30 40, så hjälper vi dig att hitta ditt nya läge!

Varmt välkommen till oss i Helsingborg!

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 230 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt min bostadsrätt på Kvarnholmsgatan 8 i HBG. Min mäklare Anna har från första början varit väldigt engagerad, strukurerad och professionell i sitt sätt att jobba med mig som kund. Mina förväntningar blev besvarade och jag är mycket nöjd med denna föräsljningsprocess som gick väldigt snabbt."
"Jag och frugan har köpt en bostadsrätt i Helsingborg. Mäklaren var väldigt bra och hade svar på alla frågor. Bättre mäklare går ej att hitta."
"Då vi bytte mäklare till Stellan Kjellsson på svensk fastighetsförmedlingen blev vårt radhus sålt. Han är helt underbar både som person och i sitt yrke som mäklare."
"Vi har precis sålt vår bostadsrätt på Planteringsvägen 112b. Vår mäklare France Le Gall har varit utomordentlig i vår försäljning proffsig och lyssnar på kunden och väldigt engagerad i sitt arbete. Bara positivt med andra ord mycket duktig. PS. Bra på att laga kaffe oxå. Mvh. Bruno/Lotta"
"Efter att vi fick byta mäklare fick vi vårt hus sålt på Husensjö. Det berättar i sig en hel del om Anna Ernér som mäklare. Inte bara att hon är trevlig och snäll hon är dessutom extremt professionell och målinriktad. Hon kommer med råd, ideér, förslag, hon ger feedback och helt enkelt levererar. Vi flyttade 9 gånger på 18år och vi hade en hel del mäklare som har hjälpt oss längs vägen men ingen av de kan jämföras med hennes arbetssätt och personlighet. De är helt enkelt inte inom samma kategori. Vi kan varmt rekommendera henne och ge betyg 10/10. "
"Vi sålde vår bostadsrätt med Louise som slog alla förväntningar! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Helsingborg

Våra pågående försäljningar

Till toppen