Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 358 omdömen(358 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Malmköping

Området har flera bobutiker
Hitta ditt närmaste kontor
Området har flera bobutiker

Fastighetsmäklare med koll på Malmköping

Letar du mäklare i Malmköping? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Malmköping.

Omdömen från kunder i Malmköping

2023-12-07
Great help before, during and after deal. No issues, very transparent and easy process.
Anton P
2023-10-30
Engagerad och kunnig, satte priset på perfekt nivå så vi fick till en snabb försäljning med många budgivare
Mikael H
2023-10-18
Jag är väldigt nöjd med mäklaren Hannah Breslin, från första kontakten fick jag ett positivt intryck! Hon har informerat mig varje gång det hänt något via mail eller telefon! Väldigt lätt att prata med! Kan varmt rekommendera he...
Birgit Margita E
2023-10-14
Hon är erfaren, förklarande, tillmötesgående, kunnig och utstrålar bara positiva känslor!!
Ulf I
2023-10-14
Hon är mycket trevlig,och gör sitt jobb .
Mats L
2023-10-07
Vi fick snabbt och proffsigt bemötande av Jens. Direkt kontakt, och visning av fastigheten. Löpande snabb information genom hela processen från intresse till köp. Jens visade prov på stort yrkeskunnande och erfarenhet, vilket gav ...
Eva-Lena D
2023-10-06
Professionell och kunnig. Alltid tillgänglig.
Barbro Margareta G
2023-09-29
Funkat bra. Är jätte nöjd. Så jag är nöjd 👍
Bo E
2023-09-21
Hannah har hanterat min försäljning på ett bra och trevligt sätt. Jag kan verkligen rekommendera Hannah till andra som ska sälja sin fastighet. Vi är mycket nöjda med hennes proffsiga sätt och hennes kunnande.
Birgitt B
2023-09-19
Hannah är en mycket kompetent mäklare som genomfört försäljningen av sommarstugan på ett mycket bra sätt. Hon har varit/ är en mäklare som sett till att våra behov blivit väl omhändertagna. Kan rekommendera Hannah till alla som s...
Peter H
2023-09-17
saklig bra har hållit mej uppdatterad it
Ingrid K
2023-09-17
Bra bemötande och proffsigt hanterandersv försäljningsprocessen.
Per H

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Malmköping

Vi har koll på Malmköping

Letar du mäklare i Malmköping? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Malmköping.

Hjärtat av Sörmland

Malmköping ligger mitt i vackra Sörmland omgivet av vackra skiftande landskap och storslagen natur. Svensk Fastighetsförmedling har en stark historia i Malmköping då en av Sveriges första kvinnliga fastighetsmäklare på 1930-talet öppnade kontor i köpingen. Idag ligger vår bobutik med ett centralt läge i de pittoreska äldre kvarteren vid torget. Här i småstadens lugna miljö bor man med närhet till förskolor, skolor, handel och övrig service. Tillgängligheten är suverän med bara en timmes resväg till flertalet storstäder runtom, såsom Stockholm, Eskilstuna, Västerås och Nyköping. Vår lokalkännedom ger dig trygghet i att både din värdering och din bostadsaffär blir bästa tänkbara. Oavsett om du äger en villa på Heden, ett fritidshus i Follökna, en hästgård runt Dunkers eller en bostadsrätt i Hälleforsnäs har vi kompetensen som krävs för att ge dig den bästa lösningen i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Med Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en lokal mäklare som kan sitt närområde utan också Sveriges största kundregister som dagligen uppdateras med nya kunder. Samtidigt är vi Sveriges största oberoende mäklarkedja med ett starkt varumärke som gör att vi kan vara kräsna i vilka vi samarbetar med runt våra tilläggstjänster. Allt för att bostadsaffären ska bli så trygg som möjligt för våra kunder.

På vårt kontor i Malmköping är vi ett härligt team, drivna att ge det lilla extra för var och en av våra kunder. Vi besitter en otrolig kompetens med många års erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du går i säljtankar för att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte.

Välkommen till oss när du funderar på att byta bostad!

Hitta hit

Bobutiker Malmköping (2)

Tidigare försäljningar i Malmköping

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB