Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklaren i Malmköping – Vi kan hela Flens kommun!

Vill du köpa eller sälja bostad inom Flens kommun? Våra erfarna fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi är mäklaren som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Malmköping om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 81 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en 60 tals lägenhet En både personlig och administrativt kunnig mäklare. Förmåga att göra det bästa för uppdragsgivaren. Det blev en lyckad försäljning Två dagar efter visningen kom budet som avgjorde att jag valde sälja. Fått veta av besökare under visningen att det var en kvalificerad, lugn och trevlig mäklare som bidrog till en trevli visning. "
"Köpt villa i Malmköping. Mäklaren Lena Bergman har levt upp till alla förväntningar , riktigt proffesionellt uppträdande, kan bara ge 10 poäng av 10."
"Sålt bostadsrätt. Mäklaren har varit väldigt trevlig och gjort ett bra arbete. Person som lagt bud och sen gått under jorden. Mäklaren har arbetat mycket för att få min lägenhet såld. Jag har anlitat denna byrå förut och även som köpare. Jag har alltid varit nöjd. Byrån var mitt första val när jag skulle sälja. Ville sälja via mäklare och inte privat."
"Bra information och lagt ner hela sin själ i arbetet som mäklare...strålar av glädje och måste bara älska sitt jobb för det slit som hon gjort(jag är verkligen en nöjd kund"
"Sålt en villa, blev bemött bra, han gjorde sitt jobb, tycker allt gått smidigt."
"Köpt Bostadsrätt. Utmärkt bemötande. Vår förväntan var en tydlig och informerande mäklare som helt uppfylldes. Kan sammanfattas som en nöjd köpare ! MVH P-O Bylund."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi som arbetar i Malmköpingsbutiken

Våra pågående försäljningar