Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Malmköping

Mäklaren i Malmköping – Vi kan hela Flens kommun!

Vill du köpa eller sälja bostad inom Flens kommun? Våra erfarna fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi är mäklaren som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Malmköping om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 17 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lena uppfyllde allt vad jag kunde begära. Hon var kunnig och mycket välinformerad. Jag är supernöjd."
"Alla kontakter jag har haft med Svensk Fastighetsförmedling och min mäklare har varit till full belåtenhet. Dessutom blev det en mycket bra överenskommelse med den nya ägaren vad gäller min avveckling av fritidsboendet. "
"Jag känner mig väl omhändertagen från första mötet ändå tills dess att huset var sålt. Proffsigt och exemplariskt bemötande rätt igenom. "
"Det bästa tänkbara. Full koll och all information som vi behövde, proffsigt"
"Professionell mäklare, med trevligt kundbemötande"
"Jag kan varmt rekommendera Lena Bergman som mäklare. Fick ett bra intryck från första början och försäljningen gick galant. Lena är proffisionell i sitt arbete och lätt att samarbeta med."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi som arbetar i Malmköpingsbutiken

Våra pågående försäljningar

Till toppen