Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklaren i Malmköping – Vi kan hela Flens kommun!

Vill du köpa eller sälja bostad inom Flens kommun? Våra erfarna fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi är mäklaren som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Malmköping om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 21 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bemötandet från mäklaren Lena Bergman var mycket bra. Det var professionellt, respektfullt, personligt och trevligt. Som kund upplevde jag trygghet med mäklaren på flera sätt. För det första att ha en kunnig person i ärendet och för det amdra att det fördes en öppen dialog oss emellan. Vi hölls hela tiden uppdaterade om det aktuella läget. . Affären genomfördes tryggt det och säkert. Jag kan varmt rekommendera Lena Bergman och Svensk Fastighetsförmedling i Malmköping "
"Jens har på ett utmärk sätt styrt skeppet i hamn på ett förtoendefyllt o profitionellt sätt."
"Snabbt, smidigt och enkelt. !!!!!!!!!!!!!!!"
"Gav ett seriöst intryck och var påläst på fastigheten redan vid första mötet. Hade ett behagligt sätt och lät mötena med kunden ta sin tid. "
"Lena uppfyllde allt vad jag kunde begära. Hon var kunnig och mycket välinformerad. Jag är supernöjd."
"Alla kontakter jag har haft med Svensk Fastighetsförmedling och min mäklare har varit till full belåtenhet. Dessutom blev det en mycket bra överenskommelse med den nya ägaren vad gäller min avveckling av fritidsboendet. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi som arbetar i Malmköpingsbutiken

Våra pågående försäljningar

Till toppen