Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklaren i Malmköping – Vi kan hela Flens kommun!

Vill du köpa eller sälja bostad inom Flens kommun? Våra erfarna fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi är mäklaren som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Malmköping om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 53 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt ett fritidshus. Jag tycker Lena skötte sig på ett bra, trevligt och förtroendeingivande sätt."
"Mycket bra, kunnig , rak och trevlig."
"Det har varit både tryggt och trevligt att ha Lena som stöd genom hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera henne. "
"Vi sålde vårt fritidshus genom Lena och hade ett lika positivt intryck av henne som i vår tidigare roll som köpare. Hon är mycket engagerad och förtroendeingivande. Vi är väldigt nöjda! "
"Det var en slump att vi kom på den här visningen, som egentligen var slut, men Jens tog tid och gick runt med oss så att vi fick en uppfattning om objektet. Då jag fann det intressant bokade jag en tid dagen efter med Jens, så att min fru fick se det också. Vi var intresserade och vår kontakt med Jens och hans förhandlande med säljaren resulterade i att vi nu skrivit kontrakt på objektet, Fyrbergsvägen 45 i Sparreholm. Jens har stor erfarenhet av området och kunde ge bra svar på våra frågor. "
"Sålt ett fritidshus med sjötomt. Proffsigt och vänligt bemötande. Förväntade mig ett betydligt lägre pris än vad mäklaren lyckades få till. Skillnaden var 1 MSEK. Affären genomfördes proffsigt och med fortlöpande information om aktuellt läge i förhandlingen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi som arbetar i Malmköpingsbutiken

Våra pågående försäljningar

Till toppen