Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 351 omdömen(351 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Malmköping

Området har flera bobutiker
Hitta ditt närmaste kontor
Området har flera bobutiker

Fastighetsmäklare med koll på Malmköping

Letar du mäklare i Malmköping? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Malmköping.

Omdömen från kunder i Malmköping

Bo E
Bo E
2023-09-29
Funkat bra. Är jätte nöjd. Så jag är nöjd 👍
Birgitt B
Birgitt B
2023-09-21
Hannah har hanterat min försäljning på ett bra och trevligt sätt. Jag kan verkligen rekommendera Hannah till andra som ska sälja sin fastighet. Vi är mycket nöjda med hennes proffsiga sätt och hennes kunnande.
Peter H
Peter H
2023-09-19
Hannah är en mycket kompetent mäklare som genomfört försäljningen av sommarstugan på ett mycket bra sätt. Hon har varit/ är en mäklare som sett till att våra behov blivit väl omhändertagna. Kan rekommendera Hannah till alla som s...
Ingrid K
Ingrid K
2023-09-17
saklig bra har hållit mej uppdatterad it
Per H
Per H
2023-09-17
Bra bemötande och proffsigt hanterandersv försäljningsprocessen.
Veronicka B
Veronicka B
2023-09-13
Väldigt bra & trevlig. Bra feedback och information som delades till mailen. Jag gillar verkligen henne som person. Allt gick så smidigt & bra.
Kerstin Ingeborg M
Kerstin Ingeborg M
2023-09-04
Lena har gjort ett föredömligt och snabbt arbete med försäljningen av sonens fastighet och bemött oss vänligt och kunnigt med allt pappersarbete och lovat att hjälpa till med avslutningen av affären för deklarationen mm som jag ...
Conny E
Conny E
2023-08-31
Mycket duktig o trevlig mäklare. Jag rekommenderar henne stark.
Zaradecht A
Zaradecht A
2023-08-17
Jens gör ett fantastiskt jobb och var tydlig, behjälplig och kunnig. Tack Jens
Anita W
Anita W
2023-08-05
Engagerad med stark vilja att ta reda på och besvara alla mina frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Gustaf!
Niklas L
Niklas L
2023-07-31
Ödmjuk och lyhörd samt bra inkännande i ett känsligt läge.
Katarina N
Katarina N
2023-07-29
En bra, tydlig och välinformerad mäklare. Trevlig, professionell och lätt att kommunicera med.

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Malmköping

Vi har koll på Malmköping

Letar du mäklare i Malmköping? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Malmköping.

Hjärtat av Sörmland

Malmköping ligger mitt i vackra Sörmland omgivet av vackra skiftande landskap och storslagen natur. Svensk Fastighetsförmedling har en stark historia i Malmköping då en av Sveriges första kvinnliga fastighetsmäklare på 1930-talet öppnade kontor i köpingen. Idag ligger vår bobutik med ett centralt läge i de pittoreska äldre kvarteren vid torget. Här i småstadens lugna miljö bor man med närhet till förskolor, skolor, handel och övrig service. Tillgängligheten är suverän med bara en timmes resväg till flertalet storstäder runtom, såsom Stockholm, Eskilstuna, Västerås och Nyköping. Vår lokalkännedom ger dig trygghet i att både din värdering och din bostadsaffär blir bästa tänkbara. Oavsett om du äger en villa på Heden, ett fritidshus i Follökna, en hästgård runt Dunkers eller en bostadsrätt i Hälleforsnäs har vi kompetensen som krävs för att ge dig den bästa lösningen i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Med Svensk Fastighetsförmedling får du inte bara en lokal mäklare som kan sitt närområde utan också Sveriges största kundregister som dagligen uppdateras med nya kunder. Samtidigt är vi Sveriges största oberoende mäklarkedja med ett starkt varumärke som gör att vi kan vara kräsna i vilka vi samarbetar med runt våra tilläggstjänster. Allt för att bostadsaffären ska bli så trygg som möjligt för våra kunder.

På vårt kontor i Malmköping är vi ett härligt team, drivna att ge det lilla extra för var och en av våra kunder. Vi besitter en otrolig kompetens med många års erfarenhet. Tveka inte att kontakta oss redan idag om du går i säljtankar för att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte.

Välkommen till oss när du funderar på att byta bostad!

Hitta hit

Tidigare försäljningar i Malmköping

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.