Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklaren i Malmköping – Vi kan hela Flens kommun!

Vill du köpa eller sälja bostad inom Flens kommun? Våra erfarna fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi är mäklaren som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Malmköping om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 69 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mäklaren var sakkunnig, professional. Allt fungerade som det skulle och blev lovad. Väldigt nöjd!"
"köpt stenhammmarsgatan 1 flen. Mycket bra bemötandd och återkopplande. Känslan av att vara genuint intresserad av att alla parter skulle vara välinformerade och nöjda. Överträffade mina förväntningar. Skulle definitivt rekommendera Lena och Svensk fastighetsförmedling i Malmköping till andra. "
"Har sålt ett hus i Malmköping och mäklaren sköte affären snyggt enkelt och smiddigt allt från värdering till att vi hade skrivit på papprerna .Allt kändes proffsigt och väl genomfört .Kanon nöjd med servicen . "
"Jag har sålt ett fritidshus /villa med stor tomt och mycket växter och träd. På tomten finns ytterligare 1 hus i gammal allmogestil Mäklaren Andreas Malmsten var kunnig , erfaren och framförallt lyhörd också för mina synpunkter. Tillsammans kom vi fram till en attraktiv och även saklig annons med fina foton som lockade folk till visningen och att lägga bud. Det hela var klart 1 v efter 1:a visningen. Till ett bra pris, högre än jag vågat hoppas. Därför är jag helt nöjd med försäljningen och ångrar ingenting i nuläget. (Kontrakt skrivet men överlåtelse har ej skett ännu) mvh Katarina Norén"
"Proffesionellt bemötande . Höll mycket väl ihop ett anbudsförfarande med många intressenter. Andreas var bra på att skapa förtroende i de regelbundna uppföljningssamtalen under anbudsprocessen. Trevligt möte med både mäklare och säljare när avtal skrevs"
"Jag har köpt min första bostad, ett radhus på en mindre ort. Huset är precis vad jag och min familj har sökt under en längre tid. Barnvänligt område, upprustad och renoverad bostad till ett fullt rimligt pris. Mäklare har mött upp var och en av mina frågor, förklarat och varit tydlig med mig genom hela processen. Vid tillfälle blev det lite strul i budgivningen men mäklare mötte upp det på ett sätt som aldrig fick mig att oroas utan snarare tryggas i situationen. Vi har haft kontinuerlig sms, telefon och mejl kontakt genom processen och den har fungerat väldigt bra där jag fått snabba svar. Att kunna gå ena dagen på en visning och bli kär i en bostad till att blott en vecka senare skriva på pappren för samma bostad är svårt att beskriva. Tack vare god mäklarkontakt och en förmedlad trygghet har det dock gått så smidigt som kan hoppas och jag känner mig helt trygg i processen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi som arbetar i Malmköpingsbutiken

Våra pågående försäljningar