Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklaren i Malmköping – Vi kan hela Flens kommun!

Vill du köpa eller sälja bostad inom Flens kommun? Våra erfarna fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi är mäklaren som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Malmköping om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 62 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jens har på ett utomordentligt sätt hjälpt oss med försäljningen av vårt fritidshus beläget i Fornbo, Flens kommun. Han har från första mötet till kontraktsskrivningen tryggt lotsat oss igenom hela processen. Vi skulle, utan tvekan, varmt rekommendera honom till våra vänner och bekanta."
"Mycket nöjd med Jens bemötande både vid visning och övrig kontakt trots att jag gav mig in i budgivningen i ett sent skede. Bra feedback och hjälp till tillträde samma dag som kontraktsskrivning är ju högsta betyg!"
"Sålt huset i Flen i ett avtagande sval därmed krävande bostadsmarknad. Lena Bergman lyckades bra med sitt uppdrag. Hennes arbete kännetecknas av vänlighet, pålitlighet och professionalism. Vill rekommendera varmt. "
"Köpare av fritidshus. Mäklare: Lena Bergman. - professionellt bemötande och hjälpsam - väl insatt och påläst på aktuellt objekt Anlitar gärna Lena Bergman om tillfälle ges i framtiden."
"Har köpt en villa. Och ska samtidigt sälja lägenheten. Trevligt bemötande. Och professionellt utfört."
"Lena har på ett jättefint sätt hjälpt oss med försäljning av vårt sommarhus. Professionellt och haft fokus på oss som säljare, alltid uppdaterat och hittat lösningar på alla situationer. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi som arbetar i Malmköpingsbutiken

Våra pågående försäljningar

Till toppen