Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklaren i Malmköping – Vi kan hela Flens kommun!

Vill du köpa eller sälja bostad inom Flens kommun? Våra erfarna fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi är mäklaren som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Malmköping om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jens var alltid tillgänglig. Svarade på frågor och tog reda på fakta. Tog sig tid för en extra visning tillsammans med byggnadssakkunnig. Levde således väl upp till vår förväntan. Avslutade affären med en grundlig genomgång tillsammans med säljaren. Vi är således mycket nöjda kunder "
"Mycket gott och seriöst bemötande. Tydlig o klar process. Mycket vänligt o trevligt engagemang"
"Proffsig o mycket behaglig. Lugn o trygg. Känndes rättf från första stunden. "
"Jag är nöjd allt fungerade perfekt "
"Jag kände stort förtroende och kunnighet hos mäklaren. Han var tydlig i sin information och det verkade vara ordning och reda. "
"Bemötandet från mäklaren Lena Bergman var mycket bra. Det var professionellt, respektfullt, personligt och trevligt. Som kund upplevde jag trygghet med mäklaren på flera sätt. För det första att ha en kunnig person i ärendet och för det amdra att det fördes en öppen dialog oss emellan. Vi hölls hela tiden uppdaterade om det aktuella läget. . Affären genomfördes tryggt det och säkert. Jag kan varmt rekommendera Lena Bergman och Svensk Fastighetsförmedling i Malmköping "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi som arbetar i Malmköpingsbutiken

Våra pågående försäljningar

Till toppen