Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklaren i Malmköping – Vi kan hela Flens kommun!

Vill du köpa eller sälja bostad inom Flens kommun? Våra erfarna fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi är mäklaren som vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Malmköping om ni vill få ut det mesta av er bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 42 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionell och trevlig. Kan varmt rekommendera Jens och Sv. Fast. i Malmköping. "
"Kan varmt rekommendera Jens Svanqvist på Svensk Fastighetsförmedling i Malmköping som sålde mitt torp på två veckor! Duktig och seriös mäklare som dessutom är mycket trevlig med snabb återkoppling på dina frågor 🙂."
"Proffsig och härlig mäklare! Rekommenderar starkt."
"Andreas Malmsten, Svensk Fastighetsförmedling hanterade försäljningen av vår lilla gård med stor professionalitet. Vi fick all information och stöd vi behövde och vi kan varmt rekommendera Andreas Malmsten till var och en som funderar på att sälja sin fastighet. Vi fick också ett försäljningspris som motsvarade våra förväntningar."
"Har sålt en villa och samarbetet med mäklaren har fungerat bra, dock lite trögt på marknaden."
"Jag har sålt landställe i Flen. Supernöjd med mäklaren Jens Svanqvist, Jens var alltid tillgänglig, hjälpsam och jag fick återkoppling direkt efter visningen. Har fullt förtroende för Jens och kan verkligen rekommendera honom /Maggie"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi som arbetar i Malmköpingsbutiken

Våra pågående försäljningar

Till toppen