Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Höganäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Höganäs?

Med lång erfarenhet av Kullabygden, kan vi på kontoret i Höganäs hjälpa dig till ditt livs bästa affär oavsett om du köper eller säljer. Vi kan Höganäs i detalj och vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på som säljare.

Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 58 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Gav ett väldigt bra första intryck när vi först tog kantakt med Patrick. Han va öppen och engagerad, väldigt trevlig att prata med. Va bra påläst i objektet som vi tittade på, försökte inte dölja något och visade att det va viktigare att få till en bra affär mellan säljare och köpare utan att fokusera på slutpriset. Kan varmt rekommendera Patrick som mäklare. Han uppträder som man vill att en mäklare ska göra."
"Professionellt och vänligt bemötande. Tydlig och informativ kommunikation. Med sin långa yrkeserfarenhet ingav vår mäklare Patrick oss trygghet och lugn under hela försäljningsprocessen. Vi ger Patrick de allra bästa rekommendationer."
"Trevlig, proffessionell och lätt att få förtroende för"
"Vi sålde vårt hus på 2 veckor en visningsdag med många familjer samt ett återbesök. Det va skönt att få det så komprimerat. Väldigt trygg process och ett mycket proffsigt bemötande och agerande. Vi e extremt nöjda och kan med 100% rekommendera Patrick Magiera och Svenskfast."
"Mycket bra och förtroendeingivande bemötande. Vi fick snabb respons på vårt önskemål om att se huset. Vi fick tillräckligt med tid i huset. Bra information och ordning och reda. Vi är helt nöjda!"
"Redan vid första mötet med Patrik på Sv Fast i Höganäs , möttes jag av ett vänligt o proffsigt bemötande , För mig va det självklart att jag anlitade Patrik , som är vänlig å kunnig i sin sak , Jag är mycket nöjd med försäljningen av mitt hus , Mvh Stefan , Höganäs "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Höganäs

Våra pågående försäljningar

Till toppen