Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Höganäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Höganäs? Med lång erfarenhet av Kullabygden, kan vi på kontoret i Höganäs hjälpa dig till ditt livs bästa affär oavsett om du köper eller säljer. Vi kan Höganäs i detalj och vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på som säljare. På Svensk Fastighetsförmedling har vi koll på hela kedjan, från att hitta köpare till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 68 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har hjälpt oss att sälja en bostadsrätt proffsig bemötande från början till på skrivet kontrakt Tack så mycket Patrick "
"Köpt bostad och det var mycket smidigt och enkelt, väl förberett."
"Han har hjälpt mig sälja mitt enplanshus och jag tycker det har fungerat bra mellan oss. Intressenterna stod inte på kö men trots det blev huset sålt väldigt fort. Jag hade nog trott att lite mer pengar skulle trillat in på mitt konto men tiden var nog inte riktigt rätt vald."
"Jobbar hårt för att komma åt det vi båda är ute efter. Kommer att rekommendera Patrick till alla jag känner som skall sälja eller köpa. "
"Fick ett bra och korrekt bemötande av mäklaren. "
"Har köpt en villa i Viken. Upptäckte villan på mäklarens hemsida. Tog kontakt och fick återkoppling relativt snabbt. När mäklaren väl pratat med ägaren fick vi ganska omgående komma på visning, till trots för att huset inte var helt klart för visning. Vi hade en önskan om en snabb affär och ett snabbt avklarande. Vi gav ett snabbt bud och mäklaren avsluta affären snabbt och till fördel för alla parter. Väldigt nöjd med det effektiva arbetet som blev gjort och ser fram emot att flytta in i mitt hus om några månader. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Höganäs

Våra pågående försäljningar

Till toppen