Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Höganäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Höganäs? Med lång erfarenhet av Kullabygden, kan vi på kontoret i Höganäs hjälpa dig till ditt livs bästa affär oavsett om du köper eller säljer. Vi kan Höganäs i detalj och vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på som säljare. På Svensk Fastighetsförmedling har vi koll på hela kedjan, från att hitta köpare till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 77 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det var andra försäljningen som vi anlitade samma mäklare. Vi har även köpt 2ggr. Allt har fungerat felfritt och smidigt."
"Mycket bra. Ställde upp på obekväma tider med visningar, snabba svar och pålitlig som säljare. Högsta betyg! "
"Jag har sålt en villa i centrala Höganäs. Jag upplever Patrick Magiera som en mkt saklig, kunnig och noggrann mäklare. Han har haft ett positivt och realistiskt bemötande. Och jag har fått många goda råd, både för min försäljning och köp av ny bostad. Han har varit en mkt stor hjälp."
"Sålde vårt radhus genom er vilket vi en gång också köpt det av. Kändes tryggt. Bara positivt bemötande och väldigt professionellt. En bra kommunikation som kändes bra. Patrick är en tydlig och formell person som verkligen kan och brinner för sitt jobb. "
"Vi köpte hus och sålde våran lägenhet samtidigt av Patrick. Jättetrevligt, lugn jordnära och engagerad. Hjälpte oss verkligen att få bästa förutsättningar för våran affär"
"Jag köpte en bostadsrätt. Jag tyckte om hur snabbt och lätt hela affären skötes av mäklaren."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Höganäs

Våra pågående försäljningar