Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Höganäs

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Höganäs? Med lång erfarenhet av Kullabygden, kan vi på kontoret i Höganäs hjälpa dig till ditt livs bästa affär oavsett om du köper eller säljer. Vi kan Höganäs i detalj och vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på som säljare. På Svensk Fastighetsförmedling har vi koll på hela kedjan, från att hitta köpare till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 88 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt bostadsrätt och känner mig helt trygg med Rickard som mäklare. Han är lugn och trevlig som person och upplevs som kunnig och opartisk i sin yrkesroll."
"Vi har köpt ett hus i Höganäs. Patrick var saklig, kunnig och professionell. Vi hade en öppen dialog där han vägledde oss på ett tryggt sätt genom affären. Tack!"
"Conny Holst på Svensk Fastighetsförmedling i Höganäs är en mycket skicklig och sympatisk mäklare som inger förtroende. Kan varmt rekommendera honom :) "
"Sålde vår villa, mycket trevlig och kunnig. Mycket ärligt och rakt bemötande, gick snabbt och smidigt. Snabb återkoppling om man hade någon fråga. Supernöjda."
"Mycket trevligt och proffsigt sätt med mycket driv och framåtanda"
"Har sålt vår villa med hjälp av Patrick på svensk fastighetsförmedling i Höganäs. Träffade några mäklare men fastnade för honom. Proffesionell och hjälpsam. Vi är jättenöjda med försäljningen från början till slut. P&L"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Höganäs

Våra pågående försäljningar