Hoppa till innehåll

Mäklare i Åre

4,7  (230 omdömen)

Mäklare i Åre

4,7  (230 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Åre

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Åre – Norra Europas ledande skiddestination? Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. I Åre kommun bor du bokstavligen i naturen, omgiven av berg, sjöar, vandringsstigar, skidspår och alpin skidåkning i världsklass. Våra mäklare är stolta över att jobba i detta unika område och finns här för dig genom hela köp- eller säljprocessen på ett tryggt och professionellt sätt.

Tack vare att våra mäklare bor i Åre kommun och de områden där vi är verksamma är de experter på den lokala bostadsmarknaden. Vi kan både de centrala delarna och området runtom och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en gedigen villa i Tegefjäll med skidliften utanför dörren och en magnifik utsikt, eller en byggbar tomt i Undersåker precis utanför Åre by du är ute efter, så har våra mäklare koll på läget. Dessutom har vi ett stort kontaktnät inom både kommun, näringsliv och föreningsliv vilket ger oss full koll på alla nyproduktionsprojekt som är på gång.

Med utgångspunkt från vår Bobutik på Årevägen 120 strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Åre och ser varje kundmöte som unikt. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär!

Var finns ditt boende i Åre?

I Åre får du livskvalitet på en helt ny nivå i form av miljöombytet du letat efter med ett aktivt friluftsliv som inkluderar skidåkning, cykling, fiske och klättring. Letar du efter ett familjevänligt boende, då är ett tips det populära området Ängsvallen och Ängena. Här bor du mitt emellan Åre och Duved. I Duved hittar du skola från F–9 samt två förskolor, det är ett barnvänligt område med både bostadsrätter och villor ett stenkast från skidbacken. I Duved finns dessutom en mataffär, sportbutik, bensinstation, idrottshall och fotbollsplan. Där pågår nu ett stort utvecklingsprojekt med hållbarhet som nyckelord. 

Är det ett centralt boende i Åre du är på jakt efter, kan du hitta det i det framväxande projektet View. Granne med VM-8an och med utsikt mot Åresjön, Renfjället, Mullfjället eller Åreskutan. Vilken vy föredrar du?

Eller varför inte titta på ett hus i centrum, här bor du nära Åre by med sin genuina kärna med restauranger, barer och affärer. Här finns skola från F–3, innan de flyttar över till skolan i Duved, och flera förskolor. Från byn kommer du ut i skidbacken antingen med hjälp av Bergbanan eller Kabinbanan och tillbaka kan du glida på transporten ända ner till Åre torg. Här hittar du även vår vackra stenkyrka från 1100-talet, mitt i byn under Åreskutans fot.

Eller är det ett timmerhus i Björnen Sadeln du drömmer om? Vi förstår dig, här bor du mitt i backen, i söderläge och med en fantastisk utsikt. Kanske det bästa friluftslivsläget av dem alla, helt unikt i sin klass och en oas för barnfamiljen.

Vi finns här och hjälper dig som ska sälja ditt hus, lägenhet eller stuga i Åre att få en trygg affär. Och är du på väg att flytta hit så ser vi till att du känner dig välkommen.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Åre och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Åre!

Omdömen från kunder i Åre

Johan T
Johan T
2023-02-04
Trevligt och bra bemötande, kan på alla sätt rekommendera mäklaren!
Hans S
Hans S
2023-01-26
Väldigt professionell och ödmjuk. Tillgänglig och effektiv återkoppling.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Hitta hit

Bobutiker Åre (1)

Tidigare försäljningar i Åre

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner.