Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 335 omdömen(335 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Åre

Lediga tider: mån 24/6 och tis 25/6
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Åre

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Åre – Norra Europas ledande skiddestination? Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad till salu rätt. I Åre kommun bor du bokstavligen i naturen, omgiven av berg, sjöar, vandringsstigar, skidspår och alpin skidåkning i världsklass. Våra mäklare är stolta över att jobba i detta unika område och finns här för dig genom hela köp- eller säljprocessen på ett tryggt och professionellt sätt.

Tack vare att våra mäklare bor i Åre kommun och de områden där vi är verksamma är de experter på den lokala bostadsmarknaden. Vi kan både de centrala delarna och området runtom och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en gedigen villa i Tegefjäll med skidliften utanför dörren och en magnifik utsikt, eller en byggbar tomt i Undersåker precis utanför Åre by du är ute efter, så har våra mäklare koll på läget. Dessutom har vi ett stort kontaktnät inom både kommun, näringsliv och föreningsliv vilket ger oss full koll på alla nyproduktionsprojekt som är på gång.

Med utgångspunkt från vår Bobutik på Årevägen 120 strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Åre och ser varje kundmöte som unikt. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär!

Var finns ditt boende i Åre?

I Åre får du livskvalitet på en helt ny nivå i form av miljöombytet du letat efter med ett aktivt friluftsliv som inkluderar skidåkning, cykling, fiske och klättring. Letar du efter ett familjevänligt boende, då är ett tips det populära området Ängsvallen och Ängena. Här bor du mitt emellan Åre och Duved. I Duved hittar du skola från F–9 samt två förskolor, det är ett barnvänligt område med både bostadsrätter och villor ett stenkast från skidbacken. I Duved finns dessutom en mataffär, sportbutik, bensinstation, idrottshall och fotbollsplan. Där pågår nu ett stort utvecklingsprojekt med hållbarhet som nyckelord. 

Är det ett centralt boende i Åre du är på jakt efter, kan du hitta det i det framväxande projektet View. Granne med VM-8an och med utsikt mot Åresjön, Renfjället, Mullfjället eller Åreskutan. Vilken vy föredrar du?

Eller varför inte titta på ett hus i centrum, här bor du nära Åre by med sin genuina kärna med restauranger, barer och affärer. Här finns skola från F–3, innan de flyttar över till skolan i Duved, och flera förskolor. Från byn kommer du ut i skidbacken antingen med hjälp av Bergbanan eller Kabinbanan och tillbaka kan du glida på transporten ända ner till Åre torg. Här hittar du även vår vackra stenkyrka från 1100-talet, mitt i byn under Åreskutans fot.

Eller är det ett timmerhus i Björnen Sadeln du drömmer om? Vi förstår dig, här bor du mitt i backen, i söderläge och med en fantastisk utsikt. Kanske det bästa friluftslivsläget av dem alla, helt unikt i sin klass och en oas för barnfamiljen.

Vi finns här och hjälper dig som ska sälja ditt hus, lägenhet eller stuga i Åre att få en trygg affär. Och är du på väg att flytta hit så ser vi till att du känner dig välkommen.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Åre och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Åre!

Omdömen från kunder i Åre

2024-06-14
Trevligt bemötande, Erik är lugn saklig och ger ett inkännande intryck. Känner att jag blivit lyssnad på och funderingar, tveksamheter och inte minst känslor har tagits på allvar och med respekt.
Margareta R
2024-05-27
Maria-Therese har hanterat försäljningsprocessen med tydlighet, bra kommunikation, tillgänglighet och exceptionell service. Rekommenderas!
Jessica K
2024-05-27
Väldigt bra intryck av Maria-Therese, hon hjälpte oss att hitta det vi verkligen ville köpa.
Clarissa D
2024-05-27
Lätt att få kontakt med och ger intryck av att vara kunnig.
Lotta L
2024-05-25
Vänlig och professionell, känner verkligen av vad kunden behöver. Det fanns tydliga förväntningar och jag upplever att Mari alltid levererat. Ordning och reda känns tryggt och att hon är väldigt kompetent.
Niclas M
2024-05-18
Förtroendeingivande och alltid snabb med svar och återkoppling på frågor. Inger en lugn och trygg känsla.
Ann-Li H
2024-05-17
Väldigt tillgänglig under processen. Tillhandahöll bra information och material
Dan A
2024-05-10
Trevlig och tillmötesgående. Svarar snabbt på frågor. Var mkt hjälpsam och såg inga hinder att vi ville ha visning samt köpa huset digitalt. Kommunikativ.
Maria G
2024-05-08
Proffsig och påläst. Engagerad och snabb att svara. Vår fastighetsaffär kändes väldigt trygg. Kan varmt rekommendera! / Susanne Ädel
Susanne Ä
2024-04-17
Trevligt bemötande och lyckad försäljning, jag är mkt nöjd!
Sandra F
2024-04-17
Det kändes tryggt att lämna över försäljningen till Mari. Hon gav handfasta råd och agerade snabbt. Upplever att hon satte rätt pris. Bra återkoppling till fyra inte alltid helt synkade säljare. En eloge också till hennes kollega ...
Anette F
2024-04-17
Mari är alltid trevlig och återkopplar snabbt på frågor! Vid denna försäljning har Mari lyckas överträffa mina förväntningar med råge. Kan varmt rekommendera Mari vid försäljning/ köp av fastighet.
Torgny V
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Hitta hit

Bobutiker Åre (1)

Tidigare försäljningar i Åre

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling