Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Arboga

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Arboga? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 89 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Joakim är proffsig och målinriktad, med kunden i fokus. "
"Ida är bästa mäklare. Efter flera mäklaren som ja träffad i andra lägenheten !"
"Jag har sålt min lägenhet i Arboga. Jag har blivit mycket väl bemött ! Jag har haft stor hjälp av Ida Asp. Hon hade svar på alla mina frågor. Proffsig och trevlig ! Tack från en nöjd kund ! 🌿🌺🌿 Gunilla Wingårdh"
"Jag kan varmt rekommendera Joakim Soininen som mäklare då jag upplevde honom som mycket professionell, kunnig och engagerad, vilket gjorde att försäljningen gick snabbt, smidigt och kändes trygg. Stort tack Mirja Edin"
"Tack till Paulina Sjölin som hjälpte oss med både husköp och husförsäljning på bara ett par veckor! Vi är otroligt nöjda med all hjälp, service och snabba svar. Paulina är professionell och en trygg mäklare. Rekommenderar henne starkt :-) "
"ALLT till belåtenhet Var från början något tveksam till upplägget men litade ändå på att en mäklare borde veta vad som gäller. Mycket trevligt bemötande utan att vara överdrivet säljande. Hela tiden hålls man uppdaterad. Jättebra! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Arboga

Våra pågående försäljningar

Till toppen