Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Arboga

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Arboga? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 17 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi hade Joakim och allt gick mycket smidigt. Kan verkligen rekommendera honom. "
"Roland och Ann Sjölin är proffsiga, vänliga och tillmötesgående och jag skulle absolut välja dem igen. Arboga är en liten stad och genom åren har vi lärt känna varandra lite grand, vilket också underlättar kommunikationen."
"Som kund kände jag mig trygg med henne och skulle gärna anlita henne igen. Hon höll vad hon lovade."
"Vi kände oss väl omhändertagna och trygga och blev fint ledda genom hela processen, från första besöket till överlämnandet av nycklarna till nya ägarna. "
"Mäklare Sanna Soininens bemötande har varit mycket bra, från första stund. Vårt samarbete började med en muntlig värdering där jag tycker vi fick bra kontakt och jag tyckte att Sanna verkade seriöst intresserad och såg bostadens försäljningspotential. Jag/vi har haft många frågor/funderingar under processens gång, och de har vi fått besvarade/hanterade. Under själva visnings-/försäljningsskedet visade Sanna stor entusiasm och engagemang, vilket i och för sig är normalt och väntat, men på ett lugnt, professionellt och värdigt sätt. Som ovana säljare, kändes detta skede intensivt och nervöst, och då var Sanna ett lugnt och bra stöd. En förbättringsaspekt kan dock vara att avsätta mer lite mer tid för avstämning efter respektive visning. Det känns viktigt att ha en lite grundligare avstämning, än vad som fanns tid till. Vi är sammantaget mycket nöjda med mäklarens arbete/leverans och kan verkligen rekommendera henne."
"Mkt väl bemötande och förmedlingen levde helt upp till de mål vi tillsammans satte upp för försäljningen i ett tidigt skede. Helnöjd !"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Arboga

Våra pågående försäljningar

Till toppen