Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Arboga

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Arboga? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 102 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kortfattat: allt till största belåtenhet!!"
"Sanna var professionell och trevlig. Hon fanns också tillgänglig för kontakt när det behövdes. Försäljningen av vår bostadsrätt gick enligt våra önskemål och ledde till en snabb affär. Sammantaget är vi mycket nöjda!"
"Toppenbra!!! Allt har fungerat utmärkt, vi blever bemötta på bästa sätt."
"Jag vill varmt rekommendera Sanna Soininen till alla, hon är en helt fantastisk och underbar mäklare. Så trevlig och hjälpsam med allt, och tar hand om allt, perfekt i alla sätt. Jag är så tacksam till henne. Hon är en pärla! Tack för allting Sanna!"
"Sålt fritidshuset Vi har blivit omhändertagen av Sanna Soininen på ett föredömligt sätt till hundra procent vilket vi också förväntade oss. Vi känner oss jättenöjda."
"Väldigt trevlig och välbemötande mäklare. Enkel att ha att göra med, bra på alla sätt! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Arboga

Våra pågående försäljningar

Till toppen