Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Arboga

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Arboga? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 136 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Enkelt och Bekvämt När jag sålde min bostad"
"Under tiden vi letat hus har vi träffat dom flesta mäklarna på svensk fastighetsförmedling i Arboga och alltid fått ett bra bemötande och snabba svar på alla våra frågor. Kan varmt rekommendera dom allihop! Nu har vi äntligen hittat vårt hus med hjälp av Sanna. Stort stort tack för hjälpen och tipset! "
"Mycket kunnig att känna in vårt akuta behov av bostad hjälpte oss att köpa fastigheten på Gneisvägen i Arboga. Mycket bra mäklare som på ett kunnigt och erfaret sätt hjälpte oss så vi slapp åla hem de 35 milen tomhänta. Ett varmt tack till alla berörda"
"Min dotter och hennes sambo fick överta min bostadsrätten till ett förmånligt pris. Vi behövde endast hjälp med att upprätta kontrakten och min mäklare har varit till stor hjälp och alltid med ett väldigt trevligt, professionellt och varmt bemötande. Det har känts tryggt och allt har gått så smidigt och över mina förväntningar. "
"Proffsig. Ordning och reda. Han var mäklare även då jag köpte denna bostad, kände förtroende för honom och beslöt anlita honom även vid försäljningen."
"Jag har köpt och sålt mitt bostadsrätt med samma mäklare och det har varit utmärkt service, det lilla extra! Rekommenderas varmt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Arboga

Våra pågående försäljningar