Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Arboga

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Arboga? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 126 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Underbart bemött av mäklaren, kände sig otroligt trygg, stråla ut ett varme som gjorde en bekväm! Kändes som att man blev väldigt prioriterad!!! Otroligt bra och inte missnöjd någonstans. 10/10 "
"Grymt bra och hjälpsam mäklare. Tack för all hjälp sanna känns jätte bra😁 Lägenheten kmr bli grym "
"Jag har köpt 2 hus och sålt ett via er och varit lika nöjd varje gång! Lyhörda och hjälpsamma och inget krångel. Ni är toppen! "
"Vi har sålt vår fina 2:a. Alltid blivit mycket bra bemött av Joakim som fick sälja vår lägenhet. Vi hade en väldig tidspress att sälja då vi redan köpt en annan bostad med villkoret att vår nuvarande bostad skulle bli såld inom en månads tid. Vi hoppades därför på att kunna få vår lägenhet såld inom denna väldigt korta tidsperiod. Joakim gav oss realistiska förväntningar utifrån läget på bostadsmarknaden men resultatet blev över förväntan. Allting gick jättesnabbt vilket var en stor lättnad för oss som redan köpt nytt, vi fick också ett bättre pris än vad vi räknat med så vi är supernöjda. Vi skulle verkligen rekommendera Joakim som mäklare, han är väldigt engagerad, trevlig och håller en uppdaterad om hur allting går. Han lyckades få vår lägenhet såld med god marginal😊 För oss innebär Joakims fantastiska arbete med försäljningen av vår lägenhet att vi faktiskt kan flytta till vårt hus. Köpet av huset hade nämligen hävts om vi inte hade lyckats sälja lägenheten inom angiven tid. Så tusen tack för det!"
"Engagerad, proffsig, lätt att få kontakt med.. Hur bra som helst på alla sätt!"
"Sanna sålde vårt radhus. Hon skötte uppdraget exemplarisk. Vi är mycket nöjda med bemötande, rådgivning och den expert hjälp vi fick."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Arboga

Våra pågående försäljningar