Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare i Charlottenberg

Letar du mäklare i Charlottenberg? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Charlottenberg!

Våra mäklare kan Charlottenberg

Du har mycket att vinna på att välja oss som mäklare för din bostadsförsäljning i Charlottenberg. Förutom den uppenbara lokalkännedomen om affärer, grönområden, lokaltrafik och skolor brukar kunderna uppskatta vår inblick i Charlottenbergs lokala bostadsmarknad. Hur prisutvecklingen har sett ut, vad det finns för andra bostäder till salu och eventuella planer för nyproduktion, är viktiga frågor att ha svar på för en lyckad bostadsförsäljning.

Lika viktiga är de mjuka värdena. Våra mäklares många möten med köpare och säljare i Charlottenbergs bostadsrättsföreningar och villakvarter gör att vi vet hur vardagen och livet ser ut här i stan, hur tempot skiftar över dagen och vilken atmosfär som råder. Kunskap som inte syns i statistiken men som är värdefull för att förmedla känslan av att bo här till potentiella köpare.

Om Charlottenberg

Charlottenbergs har varit ett stationssamhälle och en bruksort i 150 år. Omställningen till det som nu växer upp, en handelsort för de norska besökarna, är fortsättningen på en resa som började 1827. Då grundade fältkamrer Lars Daniel Larsson järnbruket vid Morastforsen i Vrångsälven. Han döpte bruket till Charlottenberg efter sin hustru som hette Charlotta Berg som ogift.

När järnvägen kom till stan i mitten av 1860-talet växte Charlottenbergs betydelse. Som sista station innan norska gränsen skedde här omlastning av gods samt byten och omstigningar av passagerare och järnvägspersonal. Med elektrifieringen av järnvägen avtog stationens betydelse som arbetsplats men är fortfarande av stor betydelse för gods- och persontransporter. Genom industrins utveckling och gränshandelns tillväxt har Charlottenberg fortsatt växa i både storlek och betydelse. Orten är idag centralort i Eda kommun och allt fler verksamheter och företag har flyttat hit.

Vi hittar köparna överallt

Utöver Charlottenberg hittar du våra mäklare över i stort sett hela landet. Vi brukar säga att vi är lokala överallt. Varje dag möter vi visningsgäster och bostadssäljare från norr till söder. Vi vet när någon vill flytta inom Charlottenberg och när någon vill flytta hit. Information vi använder för att marknadsföra din bostad för potentiella köpare från såväl närområdet som övriga landet. Och ju fler som intresserar sig för din bostad, desto högre brukar slutpriset bli.

Mäklare med koll på läget sedan 1937

Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Mäklarnas engagemang för att vinna kundernas förtroende och omsorg att förverkliga deras bostadsdrömmar är en stor del av förklaringen. Den kompetens och erfarenhet vi byggt upp genom åren och som vi tar med in i din bostadsaffär i Charlottenberg är en annan. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget – igår, idag och imorgon.

Om Charlottenberg

Charlottenbergs har varit ett stationssamhälle och en bruksort i 150 år. Omställningen till det som nu växer upp, en handelsort för de norska besökarna, är fortsättningen på en resa som började 1827. Då grundade fältkamrer Lars Daniel Larsson järnbruket vid Morastforsen i Vrångsälven. Han döpte bruket till Charlottenberg efter sin hustru som hette Charlotta Berg som ogift.

När järnvgen kom till stan i mitten av 1860-talet växte Charlottenbergs betydelse. Som sista station innan norska gränsen skedde här omlastning av gods samt byten och omstigningar av passagerare och järnvägspersonal. Med elektrifieringen av järnvägen avtog stationens betydelse som arbetsplats men är fortfarande av stor betydelse för gods- och persontransporter. Genom industrins utveckling och gränshandelns tillväxt har Charlottenberg fortsatt växa i både storlek och betydelse. Orten är idag centralort i Eda kommun och allt fler verksamheter och företag har flyttat hit.

Kontaktuppgifter

Våra pågående försäljningar