Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Årjäng? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Årjäng.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Årjäng skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM: Sf_arjang

 

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 10 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag blev jätte bra bemött av min mäklare. Det tog inte länge efter jag anmälde min intresse att jag fick en husvisning. Sedan håller hon alltid kontakt med mig om jag var intresserad och köpa huset och efter jag hade vunnit budgivning. När jag hade en fråga så gick det alltid och ringa henne, även kl.7 på en fredag kväll. Jag fick jätte bra information och hon förklarade alt jätte bra för mig vad jag måste ha och ska tänka."
"Saklig trevlig och korrekt bra bemötande"
"Mycket gott bemötande,inga tvivel någonstans. En trygghet att ha en mäklare som vet precis vad hen talar om. Levde upp till vår förväntan till 100%, Rekommenderas starkt, här är man garanterad bra service hela vägen ut. "
"Väldigt bra o hjälpsam mäklare. Hoppas på att många kan ta efter. 😊"
"Trevligt, positivt bemötande. Klara besked om vad som kunde förväntas. Patrik var alltid tillgänglig om vi hade frågor, vardag som helg."
"Caroline er veldig imøtekommende, og løsningsorientert. Hun kjenner området godt, og er flink til å formidle hva som er vikyig. Jeg er veldig fornøyd med salget igjennom Caroline og Svensk Fastighetsførmedling i Årjeng."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Årjäng

Våra pågående försäljningar

Till toppen