Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Årjäng? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Årjäng.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Årjäng skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM: Sf_arjang

 

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 37 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mäklaren har gjort alt, og virkelig stått på for at min villa skulle bli solgt. Noe hun klarte med glans. Jeg er veldig fornöyd!"
"Sålt ett och halvtplanshus bemötandet var proffsigt och mäklaren infriade alla mina förväntningar. Jag är mycket nöjd över snabb försäljning och det jobb som mäklaren gjort."
"super professionel og behagelig person at samarbejde med"
"Patrik har hjälp oss att sälja vår släktgård. Vi har fått bra och realistiska råd, lätt att få kontakt och snabb återkoppling! Bara positivt!"
"Sålt ett hus. Trevligt bemötande, lätt att få tag i, effektivt och lättvindigt, dessa ord sammanfattar mina förväntningar och det var precis det jag fick!"
"Caroline Persson som megler og person har vært helt fantastisk og vi er meget fornøyd med den jobben hun har utført, hunn er et funn for dere."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Årjäng

Våra pågående försäljningar

Till toppen