Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Årjäng? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Årjäng.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Årjäng skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM: Sf_arjang

 

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 32 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Caroline Persson som megler og person har vært helt fantastisk og vi er meget fornøyd med den jobben hun har utført, hunn er et funn for dere."
"Vi har solgt et fritidshus. Mekleren har orientert og utført sitt arbeid meget tilfredsstillende. Kontakt med ham via e-mail har vært svært god, og hans menneskelige forståelse ganske unik. Nå gleder vi oss til fortsatt god hjelp ved overlevering og andre formaliteter som skatt ol som han vil klarlegge fir oss. Vi anbefaler Patrik Andersson på det varmeste."
"Forventning: - Profesjonell faglighet - Effektiv markedsføring. Fikk i tillegg møte et hyggelig menneske som formidlet både realisme og optimisme i rette porsjoner - og som informerte tålmodig om svensk lov og praksis."
"Topp service gjennom hele salgs prosessen."
"Kjőpt hytte. Jätteduktig mäklare. Vi är så nöjda! Tack för bra service!"
"Vi har kjøpt en stuga. Mäklaren kjenner området godt, og kunne svare på mange spørsmål. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Årjäng

Våra pågående försäljningar

Till toppen