Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Årjäng? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Årjäng.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Årjäng skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM: Sf_arjang

 

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 53 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det er ikke min frste samarbeid men han Patrik,det vill si at hvisvi trenger mer hjelp i fremtid, velger vi samme firma og samme megleren.Det var ganke lett å prate med dem også samarbeide med.Vi takker så mye."
"Vi är riktigt nöjd och glad för allt hjälp vi fått för att så vi kan sälja vårt lägenhet."
"Ville ha en snabb försäljning av min bostad och det ordnade han! Minimalt med pappersarbeten för min del och fick stadig uppdatering om hur allt såg ut under försäljning/budgivning. Rekommenderas starkt"
"Vi är mycket nöjda med den proffessionalitet Patrik Andersson genomförde försäljningen av vår gård i Värmland. Vi hade regelbunden kontakt antigen via Mail eller telefonsamtal under hela tiden det tog för att sälja gården. Vi vill varmt rekommendera honom som mäklare till vänner och alla andra som önskar köpa eller sälja sina fastigheter."
"Köpt en skogsfastighet. Snabba och tydliga svar på frågor om objektet. Lätt att få tag på mäklaren både på tel och mail. Mäklaren har egen erfarenhet av drivning av skogsfastigheter. och då kunskap som både säljare och köpare kan ha nytta av. "
"Hej Patrik är en proffs som gjorde sitt bästa. Han var hjälpsamm med många bra idé och förslag. Kan säga bara bäst om han."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Årjäng

Våra pågående försäljningar