Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Årjäng? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Årjäng.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Årjäng skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM: Sf_arjang

 

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har kjøpt en stuga. Mäklaren kjenner området godt, og kunne svare på mange spørsmål. "
"Vi har sålt en fritidsfastighet. Vår mäklare Patrik Andersson är kunnig och upplevs ha stor erfarenhet inom sitt område. Han är lugn i sitt sätt att vara och det har uppskattats av oss. Försäljningen har löpt på mycket smidigt. Han har arbetat både vardag som helg för att det skulle fungera för oss. Vi skulle gärna anlita honom igen."
"Kjöpt bostadsrätt I Holmedal 10, Töcksfors. Mycket nöyd med jobben som blev gjord av Caroline Persson. Alltid trävlig, tillgjägelig, och klar att hjälpa. Bästa betyg från mig. Mycket nöyd med information och den lung Caroline visade under kontraktskrivning. 👍👍 👍"
"Kjøpt hus. Solbacka. Synes mekleren var imøtekommende og gjorde en flott jobb. "
"Seriös, tillgänglig och snabba återkopplingar. "
"Caroline är väldig duktig mäklare och har gett oss den bästa servis som mäklare.Vi har allt varit I bra kontakt med henne,den tiden som vårt hus var till salu .Hon har sålt radhus för oss í Årjäng.Vi ger henne vår besta betyg. Aslaug och Thordur"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Årjäng

Våra pågående försäljningar

Till toppen