Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Gällivare

Vill du köpa eller sälja bostad i Gällivare? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 10 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Fritdshus, mkt nöjd med visning, budgivning, mm"
"Sålt min avlidna systers hus. Fick ett mycket bra intryck av Sanna som bemötte mig på ett glatt och trevligt sätt. Verkade proffsig. Jag hade stora förväntningar på Sanna och de infriades med råge. Jag har kunnat ringa Sanna så ofta jag har behövt och hon har alltid svarat vänligt och proffsigt på mina spörsmål. Jag kan verkligen rekommendera Sanna för den som behöver hjälp med husköp eller husförsäljning. Karin Evling"
"Vi valde Svensk Fastighetsförmedling och Sanna för att sälja vår villa. Hon har från start visat bra intresse och tänkt framförallt på oss som säljare. Efter att ha testat en annan mäklarfirma på orten, som vi inte alls var nöjda med pga flera orsaker, så det har varit en riktigt bra upplevelse."
"Köpt och sålt med mäklaren. Gott bemötande. Uppfyllde mer än väl förväntningarna."
"Vi kan varmt rekommendera Sanna till alla som funderar på att sälja och/eller köpa bostad. Hon har varit oerhört engagerad och seriös hela vägen. Lätt att få tag på och snabb att återkoppla. Allt från första mötet till tips på styling inför fotografering/visning, fotograferingen, budgivningen, kontakten, ja allt! För att inte tala om det slutgiltiga slutpriset vi fick för våran bostad. Över all förväntan och vi är säkra på att Sannas noggrannhet, proffsighet, kundkontakt och engagemang har en stor del i det. Tack!"
"Jag kan starkt rekommendera Sanna som mäklare. Jag fick ett vänligt och proffsigt kundbemötande och har kunnat nå henne när det har behövts. Jag ger henne därför mitt högsta betyg."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gällivare

Våra pågående försäljningar

Till toppen