Hoppa till innehåll
4,6 av 5 baserat på 163 omdömen(163 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Östhammar

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Östhammars kommun med vackra Öregrund, Alunda och Österbybruk? Då har du kommit rätt. Våra mäklare hjälper både dig som ska sälja din bostad och dig som söker en ny bostad.

I Östhammars kommun har du tillgång till en storslagen skärgård med bland annat Östhammarsfjärden, Granfjärden och Ängsfjärden. Här hittar du många olika typer av boenden som passar alla. Allt från barnfamiljer till pensionärer, singelhushåll och par. Letar du efter en villa kan du hitta den i nyproduktionsområdet Erikslund. Det är ett vackert bostadsområde omgivet av skog med många promenadstråk och närhet till skola och förskola. Ett annat naturnära område är Väster-Marma i Alunda. Här finns parhus med små trädgårdar perfekta för barnfamiljer, endast en kort promenad från centrum. I Östhammars hamnområde hittar du lägenheter med fantastisk havsutsikt. Ett perfekt boende för dig som vill flytta till något mindre och mer centralt eller för dig som letar efter din första lägenhet. Drömmer du om att bo i skärgårdsmiljö med ett rikt djur- och naturliv så kanske Gräsö passar dig. Här finns både villor, hyresrätter och fritidshus. Och var 30:e minut går en bilfärja från ön till fastlandet, Gräsö-Öregrund.

Vår ambition är att hjälpa både dig som ska sälja din bostad i Östhammars kommun att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Hitta din bostad i Östhammar kommun

Tack vare att våra medarbetare är bosatta i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Därför kan vi värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen såsom de vackraste naturstigarna, de bästa svampställena och utflyktsplatserna du inte visste fanns.

Vi kan helt enkelt Östhammar, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Oavsett om det är en vacker villa i Gimo, en bostadsrätt i Hargshamn eller ett fritidshus i Söderby-Karlsäng, så ser vi varje kund och affär som unik. Med vårt stora kundregister, vår ständiga närvaro och vårt lokala engagemang har vi extra bra koll. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Östhammars kommun. Välkommen till oss för rådgivning i din bostadsaffär!

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Östhammars kommun och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik, centralt belägen i hjärtat av Östhammar!

Omdömen från kunder i Östhammar

2024-07-18
Bra bemötande och bra kommunikation. Blev uppdaterad genom försäljningens gång, och behövde inte vänta länge på svar på frågor man har ställt.
Conny E
2024-07-16
Väldigt trevlig, hjälpsam och tillgänglig. Hade inte direkt några förväntningar men tycker Petra va väldigt professionell i sitt bemötande och kunnig.
Sandra S
2024-07-14
Tomas är kunnig, artig, en säljare ute i fingerspetsarna. Han svarar alltid snabbt och besvarar på ett pedagogiskt sätt alla frågor man ställer.
Umberto F
2024-07-11
Petra är: Omtänksam Lyssnar in var man är som säljare. Trygg Känner stark förtroende för henne. Handlingskraftig Rak Kreativ Positiv ser möjligheter i allt Kan sätta gränser Kan föra ett köp i hamn
Ingrid R
2024-07-07
Kompetent, noggrann, god pedagog i sina redogörelser för hur det går till vid försäljning av hus.
Leif B
2024-07-01
Bemötande; Mycket bra. Förväntningarna ; Var stora och dem lever Sune upp till så här långt med Råge. Min dotter har 2 bekanta som var mycket intresserade av huset vilket mynnade ut i att dom tillträder Blåbärsvägen 13 den 19/7 ...
Björn W
2024-06-21
Professionell, kunnig och tillmötesgående
Stefan B
2024-06-21
Proffsig och noggrann. Bästa mäklaren vi haft och någon vi verkligen kan rekommendera vidare.
Patric R
2024-06-20
Snabb, driven och engagerad för båda parter! Toppen att ha att göra med!
Marie R
2024-05-31
Petra är synnerligen kompetent och vet vad hon pratar om, jag upplever Petra som lite stressad men jag har stort förtroende för henne.
Runar K
2024-05-20
Vi uppskattade Petra för hennes handlingskraft, vänliga bemötande och tydliga kommunikation.
Susanna S
2024-05-20
Snabb försäljning var förväntningarna och så blev det. Petra som mäklare var snabb, lätt att ha att göra med. Blev en smidig affär, jag är jättenöjd!
Henrik W
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Östhammar

Fastighetsmäklare med koll på Östhammars kommun

Letar du mäklare i Östhammars kommun? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – Din lokala mäklare!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Östhammar är idag totalt tre mäklare,  två assistenter och en mäklarstudenten. Vi har funnits i Östhammars kommun under många år och vi alla har straka band och stor kännedom om kommunen och hela Roslagen. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris.

Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var skolorna, löpslingan, stränderna och den bästa guldkornen i kommuen ligger. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Hitta hit

Bobutiker Östhammar (1)

Tidigare försäljningar i Östhammar

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling