Hoppa till innehåll

Mäklare i Östhammar

4,6  (111 omdömen)

Mäklare i Östhammar

4,6  (111 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Östhammar

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Östhammars kommun med vackra Öregrund, Alunda och Österbybruk? Då har du kommit rätt. Våra mäklare hjälper både dig som ska sälja din bostad och dig som söker en ny bostad.

I Östhammars kommun har du tillgång till en storslagen skärgård med bland annat Östhammarsfjärden, Granfjärden och Ängsfjärden. Här hittar du många olika typer av boenden som passar alla. Allt från barnfamiljer till pensionärer, singelhushåll och par. Letar du efter en villa kan du hitta den i nyproduktionsområdet Erikslund. Det är ett vackert bostadsområde omgivet av skog med många promenadstråk och närhet till skola och förskola. Ett annat naturnära område är Väster-Marma i Alunda. Här finns parhus med små trädgårdar perfekta för barnfamiljer, endast en kort promenad från centrum. I Östhammars hamnområde hittar du lägenheter med fantastisk havsutsikt. Ett perfekt boende för dig som vill flytta till något mindre och mer centralt eller för dig som letar efter din första lägenhet. Drömmer du om att bo i skärgårdsmiljö med ett rikt djur- och naturliv så kanske Gräsö passar dig. Här finns både villor, hyresrätter och fritidshus. Och var 30:e minut går en bilfärja från ön till fastlandet, Gräsö-Öregrund.

Vår ambition är att hjälpa både dig som ska sälja din bostad i Östhammars kommun att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Hitta din bostad i Östhammar kommun

Tack vare att våra medarbetare är bosatta i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Därför kan vi värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen såsom de vackraste naturstigarna, de bästa svampställena och utflyktsplatserna du inte visste fanns.

Vi kan helt enkelt Östhammar, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Oavsett om det är en vacker villa i Gimo, en bostadsrätt i Hargshamn eller ett fritidshus i Söderby-Karlsäng, så ser vi varje kund och affär som unik. Med vårt stora kundregister, vår ständiga närvaro och vårt lokala engagemang har vi extra bra koll. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Östhammars kommun. Välkommen till oss för rådgivning i din bostadsaffär!

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Östhammars kommun och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik, centralt belägen i hjärtat av Östhammar!

Omdömen från kunder i Östhammar

Petra är proffsig, duktig och trevlig att ha att göra med. Kan varmt rekommendera henne.
Mycket professionellt och vänligt bemötande. Väldigt förstående och mötte våra önskningar fullt ut.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Östhammar

Fastighetsmäklare med koll på Östhammars kommun

Letar du mäklare i Östhammars kommun? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – Din lokala mäklare!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Östhammar är idag totalt tre mäklare,  två assistenter och en mäklarstudenten. Vi har funnits i Östhammars kommun under många år och vi alla har straka band och stor kännedom om kommunen och hela Roslagen. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris.

Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var skolorna, löpslingan, stränderna och den bästa guldkornen i kommuen ligger. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Hitta hit

Bobutiker Östhammar (1)

Tidigare försäljningar i Östhammar

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.