Hoppa till innehåll
4,6 av 5 baserat på 136 omdömen(136 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Östhammar

Lediga tider: tor 22/2 och fre 23/2
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Östhammar

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Östhammars kommun med vackra Öregrund, Alunda och Österbybruk? Då har du kommit rätt. Våra mäklare hjälper både dig som ska sälja din bostad och dig som söker en ny bostad.

I Östhammars kommun har du tillgång till en storslagen skärgård med bland annat Östhammarsfjärden, Granfjärden och Ängsfjärden. Här hittar du många olika typer av boenden som passar alla. Allt från barnfamiljer till pensionärer, singelhushåll och par. Letar du efter en villa kan du hitta den i nyproduktionsområdet Erikslund. Det är ett vackert bostadsområde omgivet av skog med många promenadstråk och närhet till skola och förskola. Ett annat naturnära område är Väster-Marma i Alunda. Här finns parhus med små trädgårdar perfekta för barnfamiljer, endast en kort promenad från centrum. I Östhammars hamnområde hittar du lägenheter med fantastisk havsutsikt. Ett perfekt boende för dig som vill flytta till något mindre och mer centralt eller för dig som letar efter din första lägenhet. Drömmer du om att bo i skärgårdsmiljö med ett rikt djur- och naturliv så kanske Gräsö passar dig. Här finns både villor, hyresrätter och fritidshus. Och var 30:e minut går en bilfärja från ön till fastlandet, Gräsö-Öregrund.

Vår ambition är att hjälpa både dig som ska sälja din bostad i Östhammars kommun att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Hitta din bostad i Östhammar kommun

Tack vare att våra medarbetare är bosatta i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Därför kan vi värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen såsom de vackraste naturstigarna, de bästa svampställena och utflyktsplatserna du inte visste fanns.

Vi kan helt enkelt Östhammar, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Oavsett om det är en vacker villa i Gimo, en bostadsrätt i Hargshamn eller ett fritidshus i Söderby-Karlsäng, så ser vi varje kund och affär som unik. Med vårt stora kundregister, vår ständiga närvaro och vårt lokala engagemang har vi extra bra koll. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Östhammars kommun. Välkommen till oss för rådgivning i din bostadsaffär!

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Östhammars kommun och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik, centralt belägen i hjärtat av Östhammar!

Omdömen från kunder i Östhammar

2024-02-11
Vänlig, saklig, bra bemötande. Allt fungerade perfekt.
Ann-Britt J
2024-01-26
Trevlig och ödmjuk säljare, snabbt på plats vid första kontakten. Väl informerad om objektet, rekommenderad till 100 %.
Christina W
2024-01-25
Jättetrevlig och det blev en snabb och smidig affär, vi är så nöjda!
Joline J
2024-01-25
👍!!!!!!!!!!!!???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joakim N
2024-01-25
Petra har från första kontakt varit professionell och väldigt trevlig. Vi har verkligen känt ett stort förtroende för henne.
Mayvi E
2023-12-28
Trevligt Bemötande kanske visning på dåligt datum. Snökaos
Jimmy G
2023-12-20
Petra Linder är en engagerad och omhändertagande mäklare
Petra S
2023-10-10
Mäklaren, Petra Linder, höll i trådarna på ett mycket bra sätt trots struliga omständigheter, till exempel att försäljningen tvingades att skjutas upp. När vi väl kom till skott genomfördes affären på ett snabbt, trevligt och eff...
Peter B
2023-09-12
Trevlig, professionell och förtroendeingivande mäklare. Sune gav ett fint intryck redan vid första kontakten. Det märks att han är lika erfaren i sitt yrke, som mån om att allt går rätt till. Kommunikationen har varit kanon - rakt...
Annie K
2023-08-30
Sune har varit väldigt tillmötesgående och tryggande i våra besvär med bankerna. Sune har även varit flexibel i att kunna möte oss vid en del obekväma arbetstider då vi har haft en längre restid till objektet och arbetat heltid. ...
Evelina B
2023-08-26
Vi blev mycket vänligt bemötta av Tomas. Vi hade normala förväntningar men blev positivt överraskade! Vi upplevde Tomas som lugn och sansad utan stress och hets, dessutom har vi upplevt Tomas som mycket kunnig. Vi är otrol...
Vivan A
2023-08-04
Min erfarenhet var utmärkt. Petra gjorde ett bra jobb under den svåra situationen att arbeta med en utländsk köpare.
Don B
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu i Östhammar

Fastighetsmäklare med koll på Östhammars kommun

Letar du mäklare i Östhammars kommun? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – Din lokala mäklare!

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Östhammar är idag totalt tre mäklare,  två assistenter och en mäklarstudenten. Vi har funnits i Östhammars kommun under många år och vi alla har straka band och stor kännedom om kommunen och hela Roslagen. Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda och återkommande kunder, samt ett bra slutpris.

Eftersom vi finns på så många platser i landet (ca 230 butiker) känner vi till våra områden i detalj. Vi vet var skolorna, löpslingan, stränderna och den bästa guldkornen i kommuen ligger. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Hitta hit

Bobutiker Östhammar (1)

Tidigare försäljningar i Östhammar

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling