Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Östhammar

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Östhammar? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 20 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt en 1,5 plans villa från 70-talet. Den mäklare, Sune och mäklarassistent, Elina som vi varit i kontakt med har varit trevliga, noggranna, tydliga (ibland övertydliga) och lotsat oss igenom hela processen med vänlig och trygg hand. Vi känner ett stort förtroende och tacksamhet och kan varmt rekomendera Sune på Svensk fastighetsförmedling i Östhammar."
"Sålt min lägenhet via Svensk Fastighetsförmedling. Mäklaren kunde den lokala marknaden väldigt väl och gjorde ett gediget förarbete med att hitta brister och styrkor för att sätta ett relevant värde. Säljorocessen gick snabbt och kändes väldigt seriös hela tiden. Jag har så långt bara positiva erfarenheter och känner att jag fick bra värde för arvodet."
"Sålt sommarhus i Gimo, bra bemötande och många återkopplingar , trevlig, korrekt , kunnig , är väldig nöjd "
"Radhus Mäklaren var trevlig och saklig ,ordning o reda Det drog ut lite på tiden men det är ju lite nedgång i bostadsmarknaden för tillfället så det är som det är. Är nöjd med Svensk Fastighetsförmedling Östhammar "
"Anlitade Sune när jag skulle sälja mitt fritidshus. Han var väldigt tydlig och saklig i sitt sätt att möta både mig som säljare men även köparna av mitt fritidshus. Mina förväntningar var ganska höga efter första mötet inför försäljningen och dom överträffades med råge när ett bindande kontrakt blev undertecknat. Anlitade Sune på rekommendation och jag kan inte göra annat än varmt rekommendera honom som mäklare. Med vänliga hälsningar Keijo Lundström."
"Mycket bra bemötande,precis vad jag hade väntat mig. Tack Kjell."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Östhammar

Våra pågående försäljningar