Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Surahammar

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Surahammar? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 122 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
" "
"Sålt min villa med hjälp av Solveig och är tacksam för hur tydligt och smidigt affären gått. Dessutom ett mycket bra bemötande!"
"Absolut den bästa mäklaren som hjälpte oss sälja vårat hus! Otroligt hjälpsam och hade alltid svar på våra frågor. Återkopplade alltid. Vi är supernöjda med att ha haft Emma som våran mäklare! "
"Försäljningen var ett hus tillhörande dödsbo. Mäklaren tog sig an projektet med entusiasm och visade upp ett intresse för just vår försäljning. Har skött försäljningen helt enligt våra önskemål och vi har känt oss trygga med förfarandet. Mvh Michael Andersson"
"Sålt ett gammalt hus. Intresserad, vänlig mäklare som alltid varit tillgänglig. Har ingen erfarenhet av mäklare men om alla är som Emma så känns det tryggt att sälja. Det var lätt att samarbeta med Emma. Hon är så engagerad, lyssnande och proffsig. 👍"
"Vi är mycket nöjda! Bra service och bemötande, svarar på alla frågor och behjälplig med allting rörande köp och försäljning. Vi både köpte och sålde hus av Camilla, rekommenderas varmt. Mvh Daniel & Jennie"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Surahammar

Våra pågående försäljningar