Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Orust

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad på Orust.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi jobbar inte som andra mäklare! Hur mycket känner du till om oss? Står du inför livets största affär? Just din situation är intressant för oss och det finns inga genvägar. Vi vill göra något positivt av ditt läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och vad den tål, så att du slipper överraskningar när du lämnar över nyckeln.

Vår ambition är inte att vara den mäklarfirma som erbjuder det lägsta arvodet, utan vi tar ut det arvode som behövs för att hålla den kvalitét som krävs för en trygg affär med bäst betalt. Det är hos oss som de intressantaste pengarna finns att få för er. Vi ger bara löften och förhoppningar vi tror på.

Vi jobbar med proffsfotografer som tillsammans med vår stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Det leder till att spekulanter kommer långväga ifrån för att titta. Styling, foto och text mm leder till det intressanta slutresultatet.

Funderar du på att sälja inom 1-5 år? Kontakt oss redan nu, så berättar vi mer om vår tjänst Läge + och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dit! Genom en tidig start använder vi tiden till er fördel.

Välkommen!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 28 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Helen Roth har varit en fantastisk mäklare, ärlig och mycket noggran i all kommunikation och dokomentation. Eftersom detta var vårt första husköp så var hon väldigt noggran med att vi skulle förstå allt som stod i kontraktet. Helen tog sig också tid att ge oss köpare och även säljarna lite råd inför övertagande dagen för att det ska bli så positivt som möjligt för alla. "
"Vi har sålt en villa. Vi blev från första stund mkt. positivt bemötta och den stämningen varade genom hela affären Mina förväntningar uppfylldes med råge. samarbetet med dem har varit mycket lättsamt men ändå proffsigt. "
"Sålt en villa på 85 m2. Mycket alert, trevlig och serviceminded mäklare som känner till området bra och når ut till många intressenter."
"Jag sålde mitt hus.Hon är trevlig, Lätt att ha och göra med, Kunnig, Känner väl till området. Tyvärr är ju marknaden inte den bästa att sälja hus i, men jag fick vad jag begärde."
"Valet av Svensk fastighetsförmedling och framför allt Helen Roth visade sig var helt rätt val. Helen och hennes förmedling är mycket proffesionella i sitt utövande. Helen visade tidigt i processen att hon och förmedlingen står för kvalitet, vilket är en förutsättning för att nå bästa resultat. Och det gjorde hon:-) Helen är väldigt lätt att samtala med, och har ett föredömligt förhållningssätt till både säljare och vad jag förstår till köparen. Jag kan stark rekommendera Helen Roth och Svensk fastighetsförmedling i Stenungsund."
"Mäklaren Lennart Thomsen har skött försäljningen utmärkt trotts att vi inte har mötts. Han har också lovat att sammanställa en deklaration som jag kan använda till nästa års deklaration. Utmärkt. Han får högsta betyg av mig. Ann Dahlstrand Ellös"

Öppettider & kontaktuppgifter

Ordinarie öppettider
Måndag 08:30 - 17:00
Tisdag 12:00 - 17:00
Onsdag 08:30-17:00
Torsdag 08:30-17:00
Fredag 08:30 - 15:00

Lunchstängt 12:30 - 13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Orust

Våra pågående försäljningar

Till toppen