Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Orust

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad på Orust.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi jobbar inte som andra mäklare! Hur mycket känner du till om oss? Står du inför livets största affär? Just din situation är intressant för oss och det finns inga genvägar. Vi vill göra något positivt av ditt läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och vad den tål, så att du slipper överraskningar när du lämnar över nyckeln.

Vår ambition är inte att vara den mäklarfirma som erbjuder det lägsta arvodet, utan vi tar ut det arvode som behövs för att hålla den kvalitét som krävs för en trygg affär med bäst betalt. Det är hos oss som de intressantaste pengarna finns att få för er. Vi ger bara löften och förhoppningar vi tror på.

Vi jobbar med proffsfotografer som tillsammans med vår stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Det leder till att spekulanter kommer långväga ifrån för att titta. Styling, foto och text mm leder till det intressanta slutresultatet.

Funderar du på att sälja inom 1-5 år? Kontakt oss redan nu, så berättar vi mer om vår tjänst Läge + och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dit! Genom en tidig start använder vi tiden till er fördel.

Välkommen!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 46 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Lennart T har tagit hand om försäljningen av mitt fritidshus på ett mycket proffessionellt och förtroendeingivande sätt. Särskilt uppskattar jag det sätt på vilket han organiserade visningen samt det fina presentationsmaterialet som togs fram och placerades på hemnet."
"Köpt villa. Helén är påläst, rak och tillmötesgående. Om det blir försäljning i framtiden kommer vi använda oss av Helén. "
"Som dödsbodelägare har min syster och jag sålt min pappas hus. Vi har haft väldigt bra kontakt med vår säljare, alltid funnits till hands och snabb återkoppling. UTMÄRKT!"
"Vi har sålt en fritidsbostad/villa. Vi är mycket nöjda med en aktiv och kommunikativ mäklare som möter våra förväntningar på ett utmärkt sätt."
"Toppenmäklare säljer ett toppenhus , än så länge helnöjda"
"Vi har köpt en villa i Henån. Mäklaren var toppen. Engagerad, klar och tydlig i sin kommunikation, trevlig, förtroendeingivande, kunnig. Kunde inte vara bättre! 😊 "

Öppettider & kontaktuppgifter

Ordinarie öppettider
Måndag 08:30 - 17:00
Tisdag    08:30 - 17:00
Onsdag  08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag   08:30 - 16:00

Lunchstängt 12:30 - 13:00

Skärtorsdagen den 18 april stänger vi kontoret kl. 15.00 och öppnar åter tisdagen den 23 april kl. 08:30.

Vi önskar er en trevlig påsk! 

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Orust

Våra pågående försäljningar