Hoppa till innehåll
4,9 av 5 baserat på 414 omdömen(414 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Orust

Letar du mäklare på Orust? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Orust.

Vi jobbar inte som andra mäklare

Hur mycket känner du till om oss? Står du inför livets största affär? Just din situation är intressant för oss och det finns inga genvägar. Vi vill göra något positivt av ditt läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och vad den tål, så att du slipper överraskningar när du lämnar över nyckeln.

Vår ambition är inte att vara den mäklarfirma som erbjuder det lägsta arvodet, utan vi tar ut det arvode som behövs för att hålla den kvalitét som krävs för en trygg affär med bäst betalt. Det är hos oss som de intressantaste pengarna finns att få för er. Vi ger bara löften och förhoppningar vi tror på.

Vi jobbar med proffsfotografer som tillsammans med vår stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Det leder till att spekulanter kommer långväga ifrån för att titta. Styling, foto och text mm leder till det intressanta slutresultatet.

Funderar du på att sälja inom 1-5 år? Kontakt oss redan nu, så berättar vi mer om vår tjänst Läge + och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dit! Genom en tidig start använder vi tiden till er fördel.

Välkommen!

Omdömen från kunder på Orust

2024-07-12
Hon är superenergisk ,engagerad, målinriktad samt en väldigt god människokännare!
Ulrika S
2024-07-02
Mycket professionell mäklare. Lätt att få tag i och väldigt engagerad. Rekommenderas starkt!
Josefine A
2024-06-26
Vi använde Svensk fastighetsförmedling i Falköping när vi sålde vår fastighet och fick tips om att Stephanie var en duktig säljare och det är hon verkligen. Hon har ett mycket trevligt bemötande och framlägger sakligt gällande re...
Ingegärd M
2024-06-23
Lyhörd, saklig och har ett personligt och trevligt bemötande Har bara positiva upplevelser angående försäljning. Skulle rekomendera till någon jag känner att anlita mäklaren Nanna. Mvh Helena
Helena E
2024-06-22
Stephanie är professionell, tydlig och hjälpsam. Kände ett stort förtroende för henne i fösta stund. En smidig försäljning helt enkelt!
Anna D
2024-06-21
Kan absolut rekommendera Nanna som bryr dig om både säljare och köpare håller oss uppdaterade hela tiden lugn och sansad smidig
Stefan W
2024-06-20
Väldigt trevligt och proffsigt bemödande både under visningen och vid kontraktsskrivningen. Snabb att återkoppla på frågor både strax före, under och efter budgivningen. Tydlig och pedagogisk genomgång av kontraktshandlingarna vid...
Gerd Lise-Lotte H
2024-06-16
Trevligt och glatt bemötande. Svarade på alla frågor på bra sätt. Väldigt nöjda som köpare med Nanna.
Jonas H
2024-06-13
Trevlig, sympatisk och väl förberedd. Svarar snabbt på SMS och mejl.
Johan E
2024-06-12
Mycket trevlig och lösningsorienterad. Tydlig och informativ. Känns trygg och kunnig, relationsskapande.
Anna H
2024-06-09
Trevligt bemötande, professionell och driven. Helt enligt förväntningar
Tedd A
2024-06-07
Nannna hade mycket bra bemötande mot mig som kund. Hon var insatt i objektet det gällde, ordnade allt, hade telefonkontakt om något nytt skedde. Hon hade alltid ett leende och var positiv.
Helmy G

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu på Orust

Hitta hit

Bobutiker Orust (1)
Orust

Måndag - Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag   08:30 - 16:00
Lunchstängt 12:30 - 13:00

Tidigare försäljningar på Orust

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling