Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget på Orust

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad på Orust.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Vi jobbar inte som andra mäklare! Hur mycket känner du till om oss? Står du inför livets största affär? Just din situation är intressant för oss och det finns inga genvägar. Vi vill göra något positivt av ditt läge.

Vi vill inte bara ge en mäklartjänst utan förklara hur den ser ut, hur den är uppbyggd, vad den innehåller och vad den tål, så att du slipper överraskningar när du lämnar över nyckeln.

Vår ambition är inte att vara den mäklarfirma som erbjuder det lägsta arvodet, utan vi tar ut det arvode som behövs för att hålla den kvalitét som krävs för en trygg affär med bäst betalt. Det är hos oss som de intressantaste pengarna finns att få för er. Vi ger bara löften och förhoppningar vi tror på.

Vi jobbar med proffsfotografer som tillsammans med vår stylingrådgivare skickligt hittar rätt bildspråk. Det leder till att spekulanter kommer långväga ifrån för att titta. Styling, foto och text mm leder till det intressanta slutresultatet.

Funderar du på att sälja inom 1-5 år? Kontakt oss redan nu, så berättar vi mer om vår tjänst Läge + och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Tveka inte att höra av dit! Genom en tidig start använder vi tiden till er fördel.

Välkommen!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 43 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt en fritidsbostad/villa. Vi är mycket nöjda med en aktiv och kommunikativ mäklare som möter våra förväntningar på ett utmärkt sätt."
"Toppenmäklare säljer ett toppenhus , än så länge helnöjda"
"Vi har köpt en villa i Henån. Mäklaren var toppen. Engagerad, klar och tydlig i sin kommunikation, trevlig, förtroendeingivande, kunnig. Kunde inte vara bättre! 😊 "
"Jag har av mäklare Lennart Thomsen fått en supergod respons och service genom hela försäljningsprocessen av min stuga på Orust. Alltid tillgänglig, och med ett brinnande intresse för försäljningen har Lennart ställt upp i vått och torrt. Försäljningen gick över förväntan och vi hamnade på ett bra slutpris som ändå stugan är värd. Skulle jag sälja någon ytterligare fastighet hade jag gärna kontaktat Lennart igen. Med Lennarts erfarenhet från andra branscher fås en annorlunda mäklarrespons. Jag tycker att Lennart är ärlig och uppriktig och uppfattar att han är det mot likväl säljare som köpare. "
"En kunnig och trevlig Mäklare som kan marknaden. Lätt att jobba med. Allt gick enligt våra förväntningar. Inget krångel, inga otrevliga överraskningar. Topp betyg. "
"1. Sålt villa, köpt bostadsrätt. 2. Helt OK på ett utåtriktat sätt. 3. Vi hade stora förväntningar, efter ett antal vändor var vi inne på rätt spår och det blev en lyckad försäljning. 4. Ett bra genomfört arbete , gjort med energi, humor och poesi. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Vi kommer att ha kontoret stängd från och med torsdagen den 21/3 och under v 13-14 pga renovering och under tiden träffar i Orustmäklarna på vårt kontor på Strandvägen 12A i Stenungsund.

Telefonväxeln är öppen precis som vanligt.

Ordinarie öppettider
Måndag 08:30 - 17:00
Tisdag    08:30 - 17:00
Onsdag  08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag   08:30 - 16:00

Lunchstängt 12:30 - 13:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Orust

Våra pågående försäljningar