Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 142 omdömen(142 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Hultsfred

Letar du mäklare i Hultsfred? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Hultsfred.

Välkommen till oss

Vårt mål är att genom erfarenhet, kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om målet är att köpa bostad eller sälja bostad.

Vi jobbar ständigt för att kunna ge bästa möjliga service och anpassar vårt arbete efter just dina behov och önskemål. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden är exempel på hur vi kan göra din bostadsaffär tryggare. 

Om du ska sälja din bostad så får du bland annat tillgång till vårt stora kontaktnät, då vi har kontakt med nästintill alla som söker bostad i vårt område just nu.

Proffsfotografering är en av de tjänster som vi erbjuder till alla våra kunder som ska sälja bostad. Det ger oss möjlighet att presentera och marknadsföra bostaden på bästa möjliga sätt. Vår webbplats svenskfast.se och hemnet.se utgör välbesökta marknadsföringsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Bryggerigatan 1 och hos de flesta lokala bankkontor i kommunen. Vi annonserar dessutom kontinuerligt i Vimmerytidningen.

Går du i säljtankar - boka en värdering

Tveka inte att kontakta oss. Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad, då vi även får möjlighet att presentera oss närmare och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt kommande bostadsbyte.

Funderar du på att sälja men vill vänta in rätt läge?

Förbered din försäljning med vår tjänst Läge+. När rätt läge dyker upp är både du och din bostad väl förberedda att läggas ut för försäljning och att marknadsföras. Du kan även följa prisutvecklingen på din bostad med vår tjänst Bostadsvärdet. Du får då en kostnadsfri värdering av din bostad månad för månad.

Köpa bostad - skapa bevakning

Att sälja en bostad innebär många gånger även ett köp av en ny bostad. Till detta så har vi en populär bevakningstjänst som direkt i mobilen ger dig tips när något som matchar dina önskemål kommer ut till försäljning. Har du några andra frågor så tveka inte att kontakta oss för personlig service.

Låt oss hjälpa dig från ett läge till ett annat – Välkommen till oss!

Omdömen från kunder i Hultsfred

2024-05-02
Det jag har uppskattat mest är den tydliga kommunikationen. Både via inloggning till "mina sidor" men även sms och samtal från mäklare och assistent. Det har känts tryggt.
Silja L
2024-04-20
Mycket bra förmedling med förtroendeingivande mäklare och assistenter. Smidiga och seriösa att arbeta med. Är mycket nöjd.
Ulla S
2024-04-02
Mycket positivt, kunniga och trevlig personal.
Nicklas H
2024-03-19
Professionellt bemötande. Dialogen var bra. Uppföljning under tiden
Kerstin N
2024-03-17
Proffetion, kompetens och erfarenhet. Otroligt tryggt
Eréne Ö
2024-02-23
Snabbt, trevligt och proffsigt bemötande
Gunborg N
2023-10-12
Mycket trevliga, bra kommunikationer, snabb försäljning.
Tommy L
2023-08-08
Mycket proffsig personal i Hultsfred. Ger saklig och lättfattlig information. Tar hand om kunden på bästa sätt.
Stig- Åke B
2023-07-23
Bra bemött av mäklaren. Mäklaren besökte oss snabbt efter att vi ringt och anmält vårt intresse. Fotograf och Anticimex kom snabbt, likaså insättning av annons på Hemnet. Bra känsla vid kontraktsskrivning.
Margareta S
2023-06-28
Proffesionellt bemötande, god lokalkännedom, gjorde det lilla extra och skyndade inte på affären trots ett fast arvode.
Eva Lisa S
2023-03-15
Vi har blivit bemöta på ett proffsigt sätt. Har hela tiden blivit uppdaterade på de olika stegen i processen är och fått snabb återkoppling vid ev frågor. Vi har fått hjälp och stöd från alla inblandade. Samt en tydlighet i vad so...
Jessica A
2023-03-05
Wow so go go go go go go go go go hå hå hå hå hå hå hå hå hå hå hå hå hå
Leif L

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Hultsfred

Vi har koll på Hultsfred

Hitta hit

Bobutiker Hultsfred (1)

Tidigare försäljningar i Hultsfred

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Philip är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling