Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Hultsfred med omnejd

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en villa, fritidshus eller bostadsrätt i Hultsfred med omnejd? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Hultsfred är mäklare som har koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Välkommen till Svensk Fastighetsförmedling i Hultsfred!

Vårt mål är att genom erfarenhet, kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om målet är att köpa bostad eller sälja bostad.

Vi jobbar ständigt för att kunna ge bästa möjliga service och anpassar vårt arbete efter just dina behov och önskemål. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden är exempel på hur vi kan göra din bostadsaffär tryggare. 

Om du ska sälja din bostad så får du bland annat tillgång till vårt stora kontaktnät, då vi har kontakt med nästintill alla som söker bostad i vårt område just nu.

Proffsfotografering är en av de tjänster som vi erbjuder till alla våra kunder som ska sälja bostad. Det ger oss möjlighet att presentera och marknadsföra bostaden på bästa möjliga sätt. Vår webbplats svenskfast.se och hemnet.se utgör välbesökta marknadsföringsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Bryggerigatan 1 och hos de flesta lokala bankkontor i kommunen. Vi annonserar dessutom kontinuerligt i Vimmerytidningen.

Går du i säljtankar - boka en värdering
Tveka inte att kontakta oss. Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad, då vi även får möjlighet att presentera oss närmare och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt kommande bostadsbyte.

Funderar du på att sälja men vill vänta in rätt läge? 
Förbered din försäljning med vår tjänst Läge+. När rätt läge dyker upp är både du och din bostad väl förberedda att läggas ut för försäljning och att marknadsföras. 
Du kan även följa prisutvecklingen på din bostad med vår tjänst Bostadsvärdet. Du får då en kostnadsfri värdering av din bostad månad för månad. 

Köpa bostad - skapa bevakning
Att sälja en bostad innebär många gånger även ett köp av en ny bostad. Till detta så har vi en populär bevakningstjänst som direkt i mobilen ger dig tips när något som matchar dina önskemål kommer ut till försäljning. Har du några andra frågor så tveka inte att kontakta oss för personlig service.

Låt oss hjälpa dig från ett läge till ett annat – Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 45 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt villa. Blev väl bemött av mäklaren. Vi ville få huset sålt till önskat pris och fick god hjälp av mäklaren för att nå dit. Väldigt nöjd!"
"Försäljningen av mina föräldrars hus i Rosenfors sköttes på ett bra sätt av Edyta Hammar/Svensk Fastighetsförmedling. Mäklaren uppträdde på ett korrekt sätt och informerade om alla relevanta parametrar vid en sådan affär. Jag var medveten om att av det kunde bli svårt att sälja en fastighet på en ort som saknar både affär och skola, men med hjälp av Edyta/Svensk Fastighetsförmedling gick det i lås. MVH Jörgen Lindell"
"Köpt fastighet i Målilla. Edyta var mycket lyhörd och informativ. Dessutom var hon trevlig på alla sätt och vis. Hon levde mer än väl upp till mina förväntningar, och ger med sitt varande mäklare ett mycket bättre rykte än de generellt har. Hon var tillgänglig, mycket kompetent och precis så förstående för vårt perspektiv som köpare, från första mötet / visningen, till avslutning och kontraktsskrivning. Den enda negativa reflektionen vi har är en känsla av att det ibland, även här, sätts "lockpris" som är under var som kan anses rimligt. Med ett slutpris på 150% över annonserat utgångsbud känns lite misslyckat. En erfaren mäklare borde kunna pricka in det bättre än så. Speciellt som vi sitter här och tycker att vi fått ett fynd. Men detta har nog mer en allmän mäklarsjuka, än något som kan kopplas specifikt till Edyta. Bronson"
"Vi fann vårt drömboende på Hemnet, Svensk Fastighetsförmedling i Hultsfred. Edyta Hammar har en enorm förmåga att matcha köpare och säljare/säljande objekt. På tre dagar har vi funnit huset, visats huset och också skrivit kontrakt. Tack Edyta för ditt engagemang, omtänksamhet och alltid lika vänligt och lösningsfokuserade bemötande. Vi rekommenderar Svensk Fastighetförmedling och dess Mäklare Edyta Hammar "
"Superhärliga och fulla med energi. Behövde sälja snabbt och det fixade fina Edyta på 3 dagar!!! Rekomenderar till 100% "
"Jag köpte ett familjehus. Kontakten med mäklaren var via plattformen Hemnet. Det tidigare samarbetet är mycket bra, mäklaren verkar kompetent. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hultsfred

Våra pågående försäljningar