Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Luleå? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Luleå

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Luleå skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 295 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde 3-rumslägenhet via Andreas. Han är mycket proffisionell i sitt yrke, kunnig, engagerad och snabb på att svara vid eventuella funderingar. Han har engagerat sig på ett utmärkt sätt, helt enligt våra förväntan vid en försäljning. Rekommenderar Andreas varmt. "
"Snabb affär som jag ville Jag kommer att anlita henne fler gånger "
"Sålt radhus. Smidig och snabb affär."
"Köpte lägenhet i luleå. Allt var proffsigt och vi fick snabb hjälp m alla våra frågor. Mkt bra bemötande av alla mäklare vi hade att göra med. Och mkt tålamod genom att vi harr tittat på många objekt o har tagit tid för oss att fatta rätt beslut."
"Snabb återkoppling, ger bra och tydlig information"
"Alltid ett trevligt bemötande. Fick bra med info om hur försäljningen av min villa skulle gå till och svar på alla mina frågor. Superbra kontakt i samband med budgivningen. Jag är jättenöjd med allt jobb som Emma lagt ner! Rekommenderas varmt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Luleå

Våra pågående försäljningar