Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Luleå? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Luleå

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Luleå skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 231 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Var köpare av bostadsrätt. Mycket trevlig och tillmötesgående mäklare. Bra på att återkoppla när jag hade frågor om bostaden, skötte alla detaljer utan bekymmer och överlåtelsen gick så smidigt man kan förvänta sig. Önskar Sabina en fortsatt lyckad karriär!"
"Sålt en villa. Inte presenterad på hemnet utan bara som läge+. Huset såldes efter en visning till bättre pris än utgångspriset. Mäklaren skötte affären mycket bra och levde upp till våra förväntningar. Vi är mycket nöjda med Svensk fast och hur allt hanterades vid skrivande av kontrakt. "
"Lugn, positiv, saklig, förtroendeingivande, punktlig, saklig och personlig. Vi är nöjda trots en segdragen försäljning."
"Topp betyg på allt! Har såld en 2:a på Östermalm i Luleå."
"Har köpt ett fritidshus och är mycket nöjd med mäklarens bemötande och med den info vi fått. Föredömligt snabba återkopplingar."
"Mycket nöjd! Bra service, bra bemötande, allt gott!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Luleå

Våra pågående försäljningar

Till toppen