Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Luleå? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Luleå

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Luleå skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 207 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffsig och förtroendeingivande. Han och Petter var lätta att ha kontakt med."
"Jag har köpt en bostadsrätt och mäklaren var mycket proffsig. Hon förklarade allt mycket tydligt och klart, vad olika saker innebar. "
"Ett gott intryck och bra bemötande då jag sålde min lägenhet. Överträffade mina förväntningar och jag är mycket nöjd efter avslutad affär."
"Jag är jättenöjd med all hjälp och snabba återkopplingar, Petter är en engagerad och kunnig mäklare, kan vetkligen rekomendera honom som mäklare."
"Sålt bostadsrätt Proffsig kunnig lyhörd trevlig det är vad Petter visat Vi blev rekommenderad Petter och det stämde att han kunde sitt jobb"
"Bra service och återkoppling. Ödmjuk och realistisk."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Luleå

Våra pågående försäljningar

Till toppen