Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Luleå? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Luleå

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Luleå skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 252 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en bostadsrätt lgh i Luleå. Trevlig bemötande redan vid visningen o resten av kontakten av mäklaren. Mkt nöjd av köpet samt hur väl o trevligt bemötande av mäklaren."
"Sålt en villa på landet Bra bemötande av mäklaren och bra information om hur försäljningen går till. information/marknadsföring/ försäljning sköttes på ett proffsigt sätt. "
"Vi har sålt våran sommarstuga, och fick ett mycket trevligt bemötande av våran mäklare. Vi hade väl inga större förväntningar, hon guidade oss genom försäljningen på ett trevligt och naturligt sätt. Vi kontaktar henne igen om vi behöver hjälp med nya försäljningar."
"Lugn, inlyssnande, trygg och saklig. "
"Husköpare Snabb och bra återkoppling på frågor. Trevligt och lättsamt bemötande. "
"Vi är mycket nöjda med denna affär.Delvis gjord på distans 140 mil bort. Snabbt avslut var ett stort plus för oss. Klara och tydliga besked om allt från Petter. Stort tack Nu har vi fått ett fint och tryggt boende. Familjen Lindblad"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Luleå

Våra pågående försäljningar

Till toppen