Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Luleå? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Luleå

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Luleå skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 29 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Väldigt trevligt bemötande av Daniel. Snabb återkoppling efter visning. Märktes att han var engagerad och lade ner tid på försäljningen. Även övriga på svensk fastighetsförmedling har varit väldigt trevliga och hjälpsamma. Skulle gärna anlita Daniel igen och rekommendera honom till andra. "
"Mycket bra bemötande fick svar på de frågor vi haft. Kan rekommenderas."
"Sandra fyllda alla mina förväntningar. Fastighetsaffären sköttes professionellt och personligt, med fint inkännande av just min bostad och min situation. "
"Erfaren och kunnig mäklare som levererade enligt våra förväntningar. Proffsbilder som också var en del av den lyckade affären. / mycket nöjd kund "
"Sabina mer än levde upp till våra förväntningar, hon överträffade dem! Inte bara i pris utan också gällande förtroendeskapande, rådgivning, information. Snabb återkoppling och stort tålamod. Hon är ung men smart, lågmäld men stark, trevlig men alltid proffessionalitet. En riktig mäklarstjärna!"
"Bra bemötande. Snabba beslut och bra återkoppling. Får svar om man undrar över något. Har bara positivt att säga."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Luleå

Våra pågående försäljningar

Till toppen