Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Luleå? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Luleå

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Luleå skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 320 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt ett kedjehus. Bemötandet var saklig och bestämd. Förväntningen var ett hyfsat pris under rådande omständigheter Priset blev över förväntan, tack vare hennes kunnande. Mycket nöjd"
"Professionellt bemötande som lett en genom hela processen."
"Sålt en lägenhet i centrum. Otroligt genuin och driven mäklare. Hon har fått oss att känna oss väldigt trygga i hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Taina vidare till alla! "
"Sålde hus, trevlig och kunnig mäklare med kund i fokus."
"När jag sålde min lägenhet fick jag ett fint bemötande av min mäklare Daniel Larsson på Svensk Fastighetsförmedling i Luleå. Han var alltid hjälpsam och tillmötesgående, lyhörd för mina tankar och frågor, lugn och professionell med god erfarenhet som gjorde hela processen trygg för mig. Det är en mycket uppskattad faktor när det handlar om en av de viktigaste affärerna i livet enligt min uppfattning. Jag kan varmt rekommendera Daniel och Svensk Fastighetsförmedling i Luleå även för andra. Riitta "
"- Sålt en 1:a - Förtroendeingivande! - Att åstadkomma försäljningen till bra pris - Hon var/är helt fantastisk! Utmärkt info från första kontakten till försäljningen!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Luleå

Våra pågående försäljningar