Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Luleå? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Luleå

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Luleå skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 276 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Daniel Johansson på svensk fastighetsförmedling i Luleå, har med stort engangemang sålt vår bostadsrätt. Han har varit lyhörd, tillmötesgående och lagt ner mycket tid och kraft på denna försäljning. Vi har hela tiden fått återkoppling och haft tät kontakt. Vi har helt och fullt haft förtroende för både Daniel som mäklare, och för Svensk fastighetsförmedling, och våra förväntningar har överträffats. Skulle starkt rekommendera Svensk fast!"
"Vi sålde en sommarstuga genom fastighetsförmedlingen i Luleå. Mäklaren Petter Lindmark var mycket kunnig om marknaden för sommarstugor i Norrland. Han var även mycket serviceinriktad och löste samtliga problem med nycklar mm då vi bor i södra Sverige. Petter levde upp till alla våra förväntningar vi kan därför rekommendera honom för kommande husförsäljningar."
"Hög kompetensnivå, träffar rätt, precis så som jag tänker :) Erfarenhet är viktigt då kundkontakter kan bli för den ovane oväntat komplicerade. Sålde en Villa"
"Min lägenhet har varit ute på marknaden ett år, men det gick inte att sälja med min första mäklare. Med Emma tog det en vecka för att få de första par visningar och en och en halv månad för att få lägenheten såld. Jag varmt rekommendera Emma"
"Mycket trevligt bemötande och ett bra och professionellt stöd vid vår husförsäljning!"
"Sålt en bostadsrätt. Fick ett bra intryck av mäklaren direkt vid första kontakten då hon värderade lägenheten. Hon har varit väldigt engagerad, kunnig och lätt att komma i kontakt med. Är väldigt nöjd med Sabina som mäklare och kommer att kontakta henne igen vid en eventuell försäljning!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Luleå

Våra pågående försäljningar