Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Luleå? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Luleå

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Luleå skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,4 av 5 enligt 186 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi kan rekommendera Daniel Larsson och hans assisterande mäklare Sabina Höglin. vi valde dem som mäklare efter att ha utvärderat fyra mäklare i Luleå. Värdefullt att de var två av olika ålder/man och kvinna mm som då kan möta olika intresserade. Proffsigt hanterande av hela processen och enkla och tydliga anvisningar om vad vi kunde göra och medverka i. Enkla kontaktvägar och bra presentation av vårt hus! Bra hanterad anbudsgivning höjning av priset med ca 500 000 kr! "
"Bra bemötande och seriös. Michael skötte detta "klockrent" så jag/vi är en mycket nöjd kund."
"Trevligt bemötande, proffsig och kunnig, vilket ingav förtroende. Lätt att kommunicera med och gav råd och synpunkter kring försäljningen. Visade på stort engagemang som var viktigt med tanke på att husförsäljning inte är vardagssyssla för oss säljare."
"Seriös. Tydligt och proffsigt bemötande. Lade ner mycket tid och engagemang hela vägen till påskrivet kontrakt. Fick oss som köpare att känna oss trygga och omhändertagna genom hela processen. Fem av fem möjliga!"
"Upplever Sandra som professionell, lyhörd och inte minst mycket trevlig att göra affärer med. "
"Seriös, lyhörd, pålitlig, arbetsam, kunnig, kommer till avslut."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Luleå

Våra pågående försäljningar

Till toppen