Hoppa till innehåll
4,7 av 5 baserat på 139 omdömen(139 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Eksjö

Letar du mäklare i Eksjö? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Eksjö.

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Eksjö

Vårt mål är att genom erfarenhet, kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet - oavsett om målet är att köpa bostad eller sälja bostad.

Vi jobbar ständigt för att kunna ge bästa möjliga service och anpassar vårt arbete efter just dina behov och önskemål. Vårt breda utbud av unika tjänster och erbjudanden är exempel på hur vi kan göra din bostadsaffär tryggare. 

Om du ska sälja din bostad så får du bland annat tillgång till vårt stora kontaktnät, då vi har kontakt med nästintill alla som söker bostad i vårt område just nu.

Proffsfotografering är en av de tjänster som vi erbjuder till alla våra kunder som ska sälja bostad. Det ger oss möjlighet att presentera och marknadsföra bostaden på bästa möjliga sätt. Vår webbplats svenskfast.se och hemnet.se utgör välbesökta marknadsföringsplatser och marknadsföring sker även lokalt genom exponering i vårt skyltfönster på Södra Storgatan 13 och hos de flesta lokala bankkontor i kommunen. Vi annonserar dessutom kontinuerligt i Smålandstidningen.

Går du i säljtankar - boka en värdering
Tveka inte att kontakta oss. Vi kommer gärna ut och gör en kostnadsfri värdering av din bostad, då vi även får möjlighet att presentera oss närmare och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt kommande bostadsbyte.

Funderar du på att sälja men vill vänta in rätt läge? 
Förbered din försäljning med vår tjänst Läge+. När rätt läge dyker upp är både du och din bostad väl förberedda att läggas ut för försäljning och att marknadsföras. 
Du kan även följa prisutvecklingen på din bostad med vår tjänst Bostadsvärdet. Du får då en kostnadsfri värdering av din bostad månad för månad. 

Köpa bostad - skapa bevakning
Att sälja en bostad innebär många gånger även ett köp av en ny bostad. Till detta så har vi en populär bevakningstjänst som direkt i mobilen ger dig tips när något som matchar dina önskemål kommer ut till försäljning. Har du några andra frågor så tveka inte att kontakta oss för personlig service.

Låt oss hjälpa dig från ett läge till ett annat – Välkommen till oss!

Omdömen från kunder i Eksjö

2023-10-24
Allt genomfördes perfekt och proffsigt är mycket nöjd med affären
Hans Å
2023-10-21
Jag är tacksam på de hjälp. De var snälla och jette bra. Tack för allt.
Daniela M
2023-10-06
Erik och Alva är proffsiga och trevliga. Alltid tillgängliga och svarar snabbt på frågor.
Jaroslava P
2023-08-29
Seriös och metodisk. Att vi inte fick det pris vi önskade beror på marknaden och inte mäklaren.
Sven A
2023-08-29
Mycket trevliga och proffsiga!
Lars A
2023-07-22
Mycket positiv upplevelse att sälja hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling i Eksjö. Både mäklaren och övrig personal på Svensk Fastighetsförmedling i Eksjö levde med råge upp till våra förväntningar, vi kommer definitivt ...
Jan Bertil Verner I
2023-07-13
Bra bemötande och svar på frågor under processen
Therese L
2023-06-07
Superproffsigt, genom hela processen. Rekommenderas!
Käth Margareta P
2023-06-06
Rappt, trevligt o proffsigt bemötande!
Christofer O
2023-05-24
Erik Wärme är en mycket kunnig och engagerad mäklare. Trevligt, inkännande bemötande. Bra och tydlig kommunikation från start till mål vid försäljningen av min bostad. Proffsigt och seriöst!
Birgit A
2023-05-19
Ett professionellt och kunnigt intryck av min mäklare. Mäklare och mäklarassisten levde upp till mina förväntningar och genom deras nytänk i bland annat styling och i att ta bilder, fick man känslan av att vi har gjort vårt bästa ...
Pär J
2023-04-08
Lätt att ha att göra med. Trevligt och kunnigt bemötande.
Bo S

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Eksjö

Vi har koll på Eksjö

Hitta hit

Bobutiker Eksjö (1)

Tidigare försäljningar i Eksjö

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB