Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 68 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det är med glädje i våra tider att ha något positivt att säga. Vi köpte ett hus för några år sedan och valde Svensk Fastighetsförmedling, fick kontakt med Jonas Sjöström mäklare. Vi bemöttes med vänlighet och värme, osäkerheten av att inte ha erfarenhet var snart borta. Jonas är en människa med otrolig erfarenhet, god människa kännare, lyssnade på våra krav och visade att han var en god diplomat. Det blev den bästa affär vi gjort. Tack Jonas, fortsätt att göra dina kunder glada. Birgitta med familj "
"Mycket bra och proffsigt bemötande av Katarina. "
"Katarina Söderlund skötte uppdraget på ett mycket professionellt sätt, hade en klar plan och genomförde hela processen på ett skickligt och utmärkt sätt. Jag kände att jag hade stöd genom hela processen och känner mig mycket nöjd som kund. "
"Det bästa tänkbara bemötandet.⭐️💫👑"
"Trevligt proffsigt bemötande . Kan varmt rekommendera mäklaren Sandra F."
"Otroligt proffsigt och seriöst agerande från dag 1 till genomförd affär. Jag har genom åren anlitat samma mäklare för att genomföra mina försäljningar och jag är lika nöjd varje gång. Jag kan varmt rekommendera Katarina som din/er mäklare."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar

Till toppen