Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 121 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi köpte mäklartjänst och fick grymt proffsigt, korrekt och trevligt bemötande och hanterande. vi använder gärna Helena på sv.fast igen och kan rekommendera andra att göra likadant om ni är i sälj eller köp tankar"
"Försäljning av BR. Bemött med intresse/engagemang/respekt av mitt ärende. Mina förväntningar uppfylldes mer än väl. Engagemang och känsla för uppgiften gjorde att allt flöt på fint och resulterade i snabb och proffsig affär."
"Jag sålde en stuga. Bemötandet var alldeles utmärkt. Jag hade inga stora förväntningar så resultatet blev över förväntan. Jag är nöjd med utfallet."
"Alltid ett gott bemötande av professionella mäklare. Har köpt en bostadsrätt och skall nu sälja en villa. Man känner sig trygg och lugn med Svensk Fastighetsförmedling i Falun. Förväntade mig bra information och återkoppling vilket de skötte exemplariskt. Ser fram emot våran fortsatta kontakt då nu villan skall säljas. Att anlita Sv Fasthetsförmedling i Falun för mig var en självklarhet och kan rekommendera dem med högsta betyg. "
"Snabbt, bra, tydligt, tryggt. Sandra gör ett bra arbete!"
"Engagerad kunnig och trevligt bemötande."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar

Till toppen