Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 155 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt ett hus i Falun. Hosjöstrand 61. Mäklare Sofie Larsson/Svensk Fastighetsförmedling har gett ett seriöst intryck under hela processen. Det blev ett smidig och snabbt köp utan att tumma på kvalitet. Med vänlig hälsning Merith Sjökvist "
"Fint bemötande, trygg i sin yrkesroll, mycket snabb handläggning av försäljningen."
"Köpt bostadsrätt. Jag och mina föräldrar blev bemötta på ett väldigt bra och trevligt sätt. Sandra var glad, professionell och serviceminded. Vi är jättenöjda med Sandra som mäklare."
"Riktigt proffsig och seriös. Har gjort ett kanonjobb! "
"En enastående person som har attityd och ett stort hjärtligt bemötande. Enorm service och hjälpsamhet. Bättre mäklare än Sofe får man leta efter Ett stort tack från Ulf o Susanne Melin "
"Sålt hus i Hosjöstrand, Falun. Proffsigt, strukturerat och tydligt agerande av Jonas Sjöström. Från första mötet och sedan genom hela processen. Förväntningarna, som var höga, infriandes. Jag kan varmt rekommendera Jonas Sjöström. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar

Till toppen