Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 193 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en fastighet/privatvilla i Falun. Mycket professionellt och personligt bemötande och visade en stor kompetens och skicklighet då vi sålde under en rådande avstannad bostadsmarknad. En trygg och kompetent mäklare med stor erfarenhet. Det kändes mycket tryggt och bra. "
"Sålt en villa i Falun! Helena har varit fantastiskt bra och hjälpsam på alla sätt. Allt i hela säljprocessen har överträffat mina förväntningar. Kommer absolut att kontakta Helena på Svensk Fastighetsförmedling om det ska köpas eller säljas bostad i framtiden. "
"Sålt bostad, och fick ett bra bemötande, och fick vad jag förväntat mig. "
"Vi sålde en lägenhet i Falun med hjälp av Helena som gav oss ett professionellt och väldigt trevligt bemötande. Helena gav oss svar på många av de frågor som vi hade och kändes som ett väldigt bra stöd innan, under och efter försäljningen. Vi är supernöjda med Helena som mäklare och kommer med all säkerhet att ta kontakt med Helena även i framtiden!"
"Trovärdig och ärlig. Om det är ärligt mot köpare blir det mindre problem tror vi. "
"Jag (vi) har sålt min mors föräldrahem som stått obebott sedan 1974. Jag har själv bott där som liten i tio år (1945-1955). Jag har skött hus och tomt de sista 40 åren. Så fastigheten har stått mig nära. Jag har blivit väldigt bra bemött från början till slut. Helena har visat mig stor omtanke och empati under hela processen. Jag upplever att jag och köparen upplever samma sak. Jag är väldigt nöjd med Helenas jobb med försäljningen. Med vänlig hälsning/Rolf Eriksson"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar

Till toppen