Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 105 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevligt och proffsigt bemötande och god service vid försäljning av lägenhet, tack Sandra - bra jobbat."
"Försäljning av bostadsrättshus av förtroendeingivande, kompetent och trevlig mäklare. Försäljningen gick snabbt. Förväntningarna var att mäklaren skulle hålla mig uppdaterad vad som händer runt affären, snabb handläggning så att annonsen skulle komma ut snabbt, få råd och tips om före och efter försäljning. Jag är supernöjd med allt hittills. En mäklare att lita på. Ger de bästa rekommendationer. "
"Det har känts tryggt, professionellt under hela processen. Sofie har varit snabb med återkoppling om vad som händer i alla steg. "
"Vill tacka Katarina Söderlund för ett jobb väl gjort. Vi är väldigt nöjda med hennes proffsiga arbetssätt och samtal med oss och köparna som verkar helnöjda. Katarina har verkligen kunden i fokus. Mvh Thomas & Kristina!"
"Mycket tillmötesgående och trevlig! "
"Effektivt, tryggt, trevligt, proffsigt och flexibelt."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar

Till toppen