Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 89 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra personligt bemötande. Mäklaren skapade en trygghet i försäljningen. Gav goda råd och var snabb med information och hur försäljningen skulle genomföras. Helheten av mäklarens insats var genomgående mycket bra."
"Jag har sålt en bostadsrätt med hjälp av Helena. Helena är en angagerad och ambitiös mäklare som vill säljarens och köparens bästa. 5 av 5 helt klart! "
"Sandra är tydlig i sin kommunikation, professionell och positiv! Jag valde Sandra som mäklare för att jag ville att den person som köper mitt objekt skulle få samma bemötande jag fick när jag köpte genom henne och för att hon har en stor kunskap som mäklare. Jag är otroligt nöjd med Sandras insats och känner ett starkt förtroende för henne! "
"En mycket ambitiös, engagerad och kunnig mäklare. Tar sitt jobb på fullaste allvar. Rekommenderas varmt. "
"Mycket nöjd. Trevlig och tydlig. Lättillgänglig. "
"Katarina har varit oerhört duktig och professionell i sitt bemötande och arbete, det märks att hon har en bra och gedigen erfarenhet. Jag har känt mig väldigt trygg med Katarina under hela försäljningsprocessen och hon har hela tiden gett feedback på status oavsett om det inneburit sena kvällar för henne. Jag kan definitivt rekommendera Katarina till andra som ska sälja sin bostad. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar

Till toppen