Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 176 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Ett utmärkt val av mäklare. Enbart positiva omdömen från start till mål. "
"Promenaden 27, Falun Blev väldigt bra bemött av Sandra som var en glad och positiv kvinna. Det blev en väldigt positiv och rolig dag med visning på flera bostäder. När köpet skulle fixas var hon väldigt duktig och hjälpsam. "
"Jag sålde vår sommarstuga. Det gick väldigt fort med foto och text till annonseringen. Mäklaren var väldigt trevlig, påläst och lätt att få tag i. Hon kollade upp saker med kommunen och med grannar (det som jag hade svårt att svara på). Försäljningen gick snabbt trots att det framkom nya uppgifter dagen innan visningen.. Det hanterade mäklaren otroligt proffsigt och informerade alla intresserade köpare. Jag hade hoppats på en snabb försäljning till ett bra pris och de förväntningarna uppnådde mäklaren med råge! "
"Bostadsrätt Proffsigt bemötande & genomförande Positiv, glad & trevlig mäklare "
"Supertrevlig mäklare som snabbt och effektivt hjälpte mig och mina bröder att sälja pappas radhus. Är mycket nöjd med hennes jobb!"
"Vi har köpt Änge 23 Rog Bjursås. Seriöst, kunnigt, lyhört och proffsigt. Hade inga större förväntningar, därmed överträffade mäklaren dom lätt! Hela affären en väldigt positiv upplevelse, alltifrån köpeobjekt, säljare, mäklare, genomförande och avslutande av affären."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar

Till toppen