Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 77 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är mycket nöjd med min mäklare Helena Leonardsson som genomförde en snabb och smidig försäljning. Helena har ett trevligt bemötande, professionell, lätt att kontakta och tar sig tid. Kan varmt rekommendera och ger toppbetyg!"
"Engagerad, optimistisk och uthållig! Trägen vann!"
"Mäklaren lever helt klart upp till min förväntan. Har alltid känt mig trygg med Jocke. Svarar/återkoppla alltid. Kommer att använda mig av Jocke igen om jag skulle behöva en mäklare. "
"Jättebra mäklare. Kunnig o bra bemötande mot oss. Flexibel o kunde ordna extra visning som betydde jättemycket för mig "
"Otroligt proffesionell, lösningsorienterad, serviceinriktad och framförallt självgående i förhandling, fixade en snabb och smidig affär som passade mig perfekt över förväntan både tidsmässigt och ekonomiskt, mycket nöjd och rekommenderar varmt Helena Andersson som mitt val av mäklare i fortsättningen. "
"Med ett vänligt korrekt och sakligt bemötande kan vi med varmt hjärta rekommendera mäklaren Helena som var över förväntan skicklig med allt hon företog sig. 5 stjärnor och ser fram mot att ytterligare få henne som mäklare. Vi är supernöjda."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar

Till toppen