Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 144 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt villa 4 rok. Mycket bra bemötande . Lätt att få kontakt vid behov. Höga förväntningar som infriades. Seriös mot både oss och säljare. Bara positivt! "
"Köpte ett hus. Min mäklare såg till att visa allt somvsr på huset. Gavs ett lugnt intyruck och förklarade tydligt hur budgivningen mm skulle fungera. Allt kändes lugnt och bra, ingen stress eller press att jag skulle lägga vid snabbt. Hon lyssnade på varför jag så gärna ville köpa huset och var fin mot mig. När jag var nervös och spänd under budgivningen. När mitt bud hade legat utan att någon visade över så informerade hon om vad hin gjorde under tiden det var tyst med nya bud. Katarina är en jättebra mäklare."
"Kanon . Köpt lägenheten och mycket nöjd med hjälp jag fick.. "
"Vi sålde vår villa på Fagerövägen i Falun och hade kontakt med Joakim Folkesson som gjorde bra intryck och vi kunde ha förtroende för honom,han upplevde de förväntningar vi hade. Vi kan därför rekomendera honom till andra som ska sälja sitt hus eller lägenhet. "
"Jag har sålt en enfamiljsvilla. Mäklarens bemötande var jättebra. Engagerad, ordnade med besiktning, staylingrådgivning, fotografering, budgivning och försäljning på en snabbt och smidigt sätt. Det var utomordentligt bra. Jag är jättenöjd. Mäklaren levde verkligen mer än väl upp till mina förväntningar :)"
"Sålt Hillersboda 35. Ett mycket bra bemötande, alltid glad och trevlig, stöd och hjälp när det behövts, tydlig information. Vi har känt oss trygga genom hela försäljningsprocessen och är mycket nöjda med den hjälp vi fått. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar

Till toppen