Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 92 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt en lägenhet. Jag förväntade mig att det skulle vara smidigt och att mäklaren skulle vara lätt att ha och göra med och det fick jag verkligen! Sofie som var min mäklare var super trevlig och tillmötesgående på alla sätt och vis, super nöjd!!"
"Vi är väldigt nöjda med allt runt vår försäljning av vår bostadsrätt proffsigt o trevligt bemötande."
"Mycket bra bemötande. Snabb med att återkoppla och få ut huset till försäljning. Mycket bra kompetens och erfarenhet. Utmärkt på alla sätt !!!! "
"Mycket bra personligt bemötande. Mäklaren skapade en trygghet i försäljningen. Gav goda råd och var snabb med information och hur försäljningen skulle genomföras. Helheten av mäklarens insats var genomgående mycket bra."
"Jag har sålt en bostadsrätt med hjälp av Helena. Helena är en angagerad och ambitiös mäklare som vill säljarens och köparens bästa. 5 av 5 helt klart! "
"Sandra är tydlig i sin kommunikation, professionell och positiv! Jag valde Sandra som mäklare för att jag ville att den person som köper mitt objekt skulle få samma bemötande jag fick när jag köpte genom henne och för att hon har en stor kunskap som mäklare. Jag är otroligt nöjd med Sandras insats och känner ett starkt förtroende för henne! "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar

Till toppen