Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 229 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt br i Falun. Utmärkt, proffsigt skött av mäklaren."
"Trevligt bemötande! Sandra Fallström har varit otroligt hjälpsam och tydlig under hela processen. Det har känts enkelt och tryggt att sälja lägenheten med hennes hjälp. Stort tack!"
"Vi har genom Sandra sålt en bostadsrätt med lysande resultat. Hon har bemött oss med stor kunskap och mycket gott engagemang. Hon har mer än väl motsvarat våra förväntningar och jag kan varmt rekommendera henne. "
"Fantastiskt engagemang och proffsighet. Känns tryggt att bara lämna över allt. Ett stort tack till dig Helena Leonardsson. "
"Sålt en bostadsrätt och allt har varit proffsigt och gått smidigt från första stund. Trevlig kontakt med mäklaren under hela processen! Rekommenderas varmt. "
"Vi är otroligt nöjda med valet av mäklare, när vi sålde vår villa i Bjursås! Vi har känt oss omhändertagna från första stund 😁👍🏽 Vi kommer utan tvekan att rekommendera honom till andra. Ett STORT TACK till Joakim Folkesson 👌🏽"

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar