Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 211 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sandra sålde hastigt och på ett mycket professionellt sätt vårt radhus. Mycket god tillgänglighet och redde ut våra frågetecken. Kan varmt rekommendera henne! "
"Allt flöt på bra och mäklaren höll ihop helheten på ett mycket bra sätt så jag som säljare inte behövde tänka på så mycket. Tydlighet och enkelhet !"
"Köpt en fristående villa. Var relativt snabba bud och blev bemött därefter där mäklaren insåg vikten av en snabb/smidig affär. Antar att jag får resten vid tillträde av fastigheten kopplat till ritningar m.m. Sammantaget en bra upplevelse där det var rak kommunikation utan massa möjligheter till missförstånd. "
"Vi har sålt hus! Vi har upplevt att vi blev Trygg, trevlig och varmt bemött av mäklaren. Våra förväntningar var att ha en mäklare som förstår oss, lyssnar och tar hänsyn till våra krav. Det var inga problem med våran mäklare att uppfylla våra kriterier ödmjukt, noggran och respektfull person. I framtiden kommer alltid välja henne som mäklare!"
"Sålt en bostadsrätt Trevlig, lättsam, försäkrar sig att jag som säljare förstår "
"Katarina Söderlund kan vi verkligen rekommendera, jättetrevlig och lättillgänglig o hjälpsam. Vi har just köpt en villa i centrala Falun och kommer att ta hjälp av henne nu när vi ska sälja vår bostadsrätt också. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar