Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Falun

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Falun

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 239 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt bostadsrättslägenhet; Mäklaren har ett professionellt bemötande. Erfaren och kunnig, kommit med mycket bra tips och råd inför försäljningen. Bra samarbete, trevligt, smidigt och lättsamt. Fantastisk bra kontakt, lätt att nå vid behov av råd. Kan varmt rekommendera mäklaren till andra säljare! "
"Helena sålde min lägenhet, hon var professionell och gav ett förtroende ingivande intryck. Hon levde upp till dom förväntningar jag hade med marginal. Henne kan jag verkligen rekommendera till andra"
"Super bra bemötande och service!! "
"Sålt en BR 1,5 rum o kök. Haft en toppentjej till mäklare, bra bemötande o återkoppling. Levde upp till alla mina förväntningar."
"Har köpt en bostadsrätt 4-rummare och som följd sålt en 2-rummare. Mäklaren gav ett positivt intryck och var så under processen i försäljningen av 2-rummaren trots att tilltänkta köparna var få. Förväntningarna på utfallet av försäljningen var nog att det skulle vara lättare att sälja än det blev, men är väldigt nöjd med säljarens agerande ändå. "
"Jag har fått hjälp av mäklaren Helena att sälja min tvåa på knoppen. Det tog lite längre tid än jag trodde men Helena har varit toppen och peppat och gett mig förhoppningar. Helena är en duktig och underbar mäklare som jag varmt rekommenderar till andra. Hon får högsta betyg av mig. Med vänlig hälsning Ingela Balstadsveen "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:00-18:00
Lunchstängt 11:30-12:30

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Falun

Våra pågående försäljningar