Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Leksand och Rättvik

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Leksand eller Rättvik? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 38 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Väldigt nöjda med all hjälp kring försäljningen av våran gård! Gott bemötande, stor erfarenhet och bra tillgänglighet! "
"Har köpt min första bostad, och tyckte det gick mycket bra. Mäklaren förklarade allt noggrant och kände mig riktigt säker"
"Har sålt ett radhus. Blev bemött av mäklaren på utmärkt bra sätt. Mina förväntningar var att bli upplyst på ett bra om allt som gäller och måste göras i samband med en försäljning. Mäklaren levde upp till mina förväntningar väldigt väl. Blev rekommenderad att att använd Svensk fastighets Förmedling och det har fungerat väldigt bra. hon har svarat på alla mina frågor och svarat på ett väldigt bra sätt. "
"Mitt hus är sålt och jag är så glad! Vid det första mötet med min mäklare kände jag att det här kommer att gå bra! Tryggt har det varit och fort har det gått! Du är ett proffs, Anni Troive! Ett varmt tack från Mait Garland."
"Vi har köpt en gård. Det var lite mer att ordna kring det hela när vi nu köpte en gård än när man köper ett vanligt hus. Mäklaren ställde upp i tid och otid för att svara på alla frågor som dök upp. Vi är mycket nöjda med det bemötande vi fick av mäklaren."
"Sålt en bostadsrätt. Mycket bra bemött. Tydligt. Bra information. Trevlig personal. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Leksand

Våra pågående försäljningar

Till toppen