Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Leksand och Rättvik

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Leksand eller Rättvik? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

BRF Stäppan

BRF Stäppan ligger i ett område i Leksands aktivitets- och friluftsområde nära sjön Siljan. Här har du nära till det mesta. Bland annat ligger Tegera Arena, där bygdens stolthet Leksands IF spelar sina hemmamatcher, bara ett slagskott bort. Här förmedlar vi 28 stycken nya bostadsrätter, 2-4 rok med funktionella och spännande planlösningar med allt vad ett modernt boende ska innehålla.

För mer information, kontakta Ammi 0247-15518, Emelie 0248-366021 eller Niklas 0243-794445.

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 8 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Toppen. Inget att klaga på.😀 allt gick smidigt. Visningen . Annonsering. Kontraktskrivandet. Och ett trevligt bemötande av all personal på kontoret."
"Mycket bra hjälp både vid köp och värdering. Man får faktiskt mer hjälp än man förväntar sig, vilket inte är vanligt idag. Rekommenderas."
"Jag är mycket nöjd med Ammi Troive. Så duktig, engagerad och trevlig!"
"Det kändes bra på en gång. Mäklaren var förtroendeingivande och förmedlade en känsla av stor kunskap och erfarenhet. "
"Kunnig, snabb och serviceinriktad. Tillgänglig och snabb att återkoppla. Toppen! "
"Vi är så nöjda med Anmi Troive på Svensk Fastighetsförmedling i Leksand!! Hon är den absolut bästa och kunniga mäklaren som går att hitta. Vi köpte nyss en bostad av henne. Allt "pappersarbete" gick snabbt och smidigt tack vare Ammi. Tyvärr visade det sig att säljaren inte var den bästa.. Ostädat, dolda fel och en massa problem. Men Ammi är inte den som släpper taget bara för att hon sålt huset. Ammi har varit med och medlat enligt god mäklarsed från dag 1. Ammi kom hem till oss , hon kan reglerna och sitt jobb, hon hjälper oss med pappersarbete, kontakter och Ammi går alltid att nå oavsett dag och tid på dygnet. Ammi har nu hjälp oss i 1,5 månad efter vi köpt huset. Hon har verkligen fått slita för sin provision!! Ammi håller även kontakt och hör om allt går bra. Utan Ammi hade vi inte klarat det!! Tack Ammi! Du är bara bäst !!!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Leksand

Våra pågående försäljningar

Till toppen