Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 426 omdömen(426 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Leksand

Letar du mäklare i Leksand? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Leksand.

Alla affärer är lika viktiga

Bostadsaffären är oftast den största vi gör i våra liv och ska hanteras därefter. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Leksand kan vi garantera dig en kompetent fastighetsmäklare med fötterna på jorden.

Det är vi på Svensk Fastighetsförmedling som är nummer 1 på din lokala bostadsmarknad. Tack vare våra kunders fina rekommendationer och vår passion för din bostadsaffär är vi de som säljer flest villor och lägenheter, år efter år. Vi är det självklara valet för dig när du ska välja mäklare. Vi ger dig trygghet och bäst betalt i ditt livs största affär. 

Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har. Vi erbjuder de bästa produkterna på marknaden tillsammans med ett brinnande engagemang.

Vi förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus. Vi är specialister inom nyproduktion med mycket goda referenser. 

Välkommen till oss!

Omdömen från kunder i Leksand

Göran T
Göran T
2023-09-30
Allt fungerade väl - välorganiserat, adekvat information och trevligt bemötande.
Jan G
Jan G
2023-09-18
Trevligt och professionellt bemötande från första mötet och hela vägen. Bra återkoppling under hela resan. Vi är helt klart väldigt nöjda och har inga klagomål överhuvudtaget. Åsa kommer vi att rekommendera till andra!
Kaj V
Kaj V
2023-09-18
Otroligt kunnig och empatisk. Bryr sig om både säljare och köpare. Känt oss trygga från första dagen när vi anmälde vårat hus till försäljning.
Inger B
Inger B
2023-09-09
Snabb återkoppling, Bra stöd och dialog, delaktig i hela processen. Professionell och trevlig!
Mats W
Mats W
2023-09-04
Mycket nöjd med Jens professionella hantering av försäljningen av min fastighet.
Jonathan F
Jonathan F
2023-08-21
I originally come from the USA, and my Swedish is not the best. Jens has done a great job at making sure I understood the whole process and was comfortable / knowledgeable about the house. I really appreciate his help and patien...
Claes S
Claes S
2023-08-20
Vi hade ett trevligt första möte, då Jens också gav av ett kunnigt intryck. Jens har varit inlyssnande och mycket mån om att tillmötesgå våra olika önskemål. Han har drivit vår försäljning på bästa sätt. Vi ger honom gärna våra b...
Petter L
Petter L
2023-08-08
Jens var ofta tillgänglig och svarade fort på frågor man hade. Hjälpte till att göra affären snabb och smidig.
Mikael B
Mikael B
2023-07-28
Efter att ha arbetat inom service sektorn i nära nog 50 år tycker j mig ha en god kunskap i vad service, personligt bemötande samt även "värdskap" innebär och deras betydelse. Åsa har från vårt första möte tills i skrivande stund...
Ann-Catrine P
Ann-Catrine P
2023-07-24
Snabb, kunnig hjälpsam, Trevligt och enkelt sätt.
Lillebitt S
Lillebitt S
2023-07-23
Jens har ett behagligt & trevligt bemötande. Förefaller också kunnig. Våra förväntningar var höga eftersom vi nyttjat Jens tidigare vid en lägenhetsförsäljning! Kanske blev vi lite besvikna då vi upplevde att vi fick ligga på hon...
Mattias Ö
Mattias Ö
2023-07-12
Bra upplevelse rakt igenom. Var mycket noggrann med att svara ordentligt på våra frågor, gav alltid snabb återkoppling, tillmötesgående om vi hade någon förfrågan.

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Leksand

Vi har koll på Leksand

Hitta hit

Bobutiker Leksand (1)

Tidigare försäljningar i Leksand

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.