Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Leksand och Rättvik

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Leksand eller Rättvik? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 43 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"jag har såld en bostadsrätt i Leksand och jag valde Ammi som min mäklare, det ångrar jag inte för att hon var till alla mina förväntningar. Snabb, smidig och mycket trevlig.... Rekommendera gärna till de andra som ville göra ett bra affär "
"Sålt vårt hus i Tällberg genom Svensk fastighetsförmedling i Leksand (Ammi). Överlag mycket bra bemötande av hela personalen. Kan starkt rekommendera Ammi och hennes team. "
"Vi har köpt en bostadsrätt. Bra bemötande av mäklaren Mäklaren levde upp till de förväntningar vi hade"
"Vi har köpt en villa. Mäklaren hade flera bra visningar och var snabb med återkoppling hela tiden. Mäklaren lyckades övertala säljaren att göra besiktning m.m vilket sedermera skedde skyndsamt och bra. Affären avslutades med mycket nöjda säljare och köpare."
"Väldigt nöjda med all hjälp kring försäljningen av våran gård! Gott bemötande, stor erfarenhet och bra tillgänglighet! "
"Har köpt min första bostad, och tyckte det gick mycket bra. Mäklaren förklarade allt noggrant och kände mig riktigt säker"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Leksand

Våra pågående försäljningar