Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Leksand och Rättvik

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Leksand eller Rättvik? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 30 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Amanda hjälpte oss dels vid köp och dels vid försäljning av ett fritidshus. Hon är väldigt professionell och drivande och man får snabbt ett stort förtroende för henne. Hon var ett stort stöd för oss när vi skulle sälja vårt hus. Vi rekommenderar henne varmt! Calle och Monica"
"Köpt Laknäs 40:21. Bra och erfaren mäklare och ett trevligt bemötande, det blev en snabb affär och vi fick tips på allt vi borde tänka på, t.ex kontakt med besiktningamannen. Vi är mycket nöjda då vi har hittat vår drömbostad."
"Skulle utan tvekan vända mej till samma mäklare igen!"
"Jag sålt ett fritidshus Jag är mer än nöjd med min mäklare fått bra hjölp med allt.."
"Trevlig och jordnära mäklare som svarar glatt på ens frågor dumma som bra frågor och låter en få bilda sin egen uppfattning utan att försöka sälja in och pracka på en huset som många andra. Trevligaste mäklaren på väldigt väldigt länge!!!"
"Bra bemötande från början till slut."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Leksand

Våra pågående försäljningar

Till toppen