Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Leksand och Rättvik

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Leksand eller Rättvik? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

BRF Stäppan - Slutsålt!

BRF Stäppan ligger i ett område i Leksands aktivitets- och friluftsområde nära sjön Siljan. Här har du nära till det mesta. Bland annat ligger Tegera Arena, där bygdens stolthet Leksands IF spelar sina hemmamatcher, bara ett slagskott bort. Här har vi med stor framgång förmedlat 28 stycken nya bostadsrätter, 2-4 rok med funktionella och spännande planlösningar med allt vad ett modernt boende ska innehålla. 

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 9 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hela processen gick väldigt smidigt och Ammi är kunnig - och trevlig! Jag kände mig mycket väl omhändertagen och jag såg att också köparen fick samma bemötande, vilket ger många pluspoäng."
"Toppen. Inget att klaga på.😀 allt gick smidigt. Visningen . Annonsering. Kontraktskrivandet. Och ett trevligt bemötande av all personal på kontoret."
"Mycket bra hjälp både vid köp och värdering. Man får faktiskt mer hjälp än man förväntar sig, vilket inte är vanligt idag. Rekommenderas."
"Jag är mycket nöjd med Ammi Troive. Så duktig, engagerad och trevlig!"
"Det kändes bra på en gång. Mäklaren var förtroendeingivande och förmedlade en känsla av stor kunskap och erfarenhet. "
"Kunnig, snabb och serviceinriktad. Tillgänglig och snabb att återkoppla. Toppen! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Leksand

Våra pågående försäljningar

Till toppen