Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Hjo? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Hjo.

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Hjo skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt.

Senaste nummret av tidningen LÄGET
Här hittar du en digital version av vårt senaste nummret av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.

> Läs tidningen LÄGET här

 

 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 7 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är väldigt nöjda med vår mäklare. Hon var engagerad och trovärdig och vilja att både köpare och säljare skulle känna sig nöjda med affären. Vi rekommenderar gärna henne till andra som ska sälja sina fastigheter. "
"Mycket bra. Över förväntan. Rekommenderas. "
"Jörgen N får av oss absolut det högsta betyg som finns på skalan👍👏 PROFFS!!!"
"Mycket bra bemötande från första början. Noggrann och omhändertagande. Vi är mycket nöjda med svensk fastighetsförmedling Hjo. "
"Allt fungerade bra från start till mål. Jörgen är lugn och metodisk och känns väldigt proffsig. Jag kan starkt rekommendera både honom som person och Svensk Fastighetsförmedling som bolag."
"Jag är mycket nöjd med Anna-Lena. Hon är professionell, kunnig, tålmodig och verkar ”brinna” för sitt arbete. Är personlig på ett alldeles lagom sätt. Jag rekommenderar Anna-Lena på det varmaste ."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hjo

Våra pågående försäljningar

Till toppen