Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Hjo

Letar du mäklare i Hjo? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Hjo!

Senaste nummret av tidningen LÄGET
Här hittar du en digital version av vårt senaste nummret av tidningen LÄGET. Tillgänglig att läsa på din dator, läsplatta eller i mobil. LÄGET är en tidning som når drygt 60 000 hushåll i Skaraborg.
> Läs tidingen LÄGET här

 
 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 72 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hon var snäll och när jag under något som jag frågade med henna att jag få alltid svar ."
"Bra bemötande och handläggning. "
"Sålde min bostadsrätt, affären gick snabbt och smidigt. Lägenheten hade visning på måndagen och på torsdagen var den såld, Anna-Lena har gjort ett kanonjobb! "
"Det är alltid stressigt att köpa och sälja bostad.köpet av ny lgh gick väldigt fort,vann budet samma dag. Försäljningen gick ganska fort,trotts trög budgivning,mäklaren har skött allt bra med att ge mycket information och jobbat bra med budgivarna."
"Vi är mycket nöjda med mäklarens bemötande, planering och genomförande av försäljning av vår villa. "
"vi har sålt vår lägenhet, som vi köpte av samma mäklare för några år sedan. Vi har fått ett mycket trevligt, positivt och professionellt bemötande. Mäklarens råd har var vägledande men hon har låtit oss förstå att det är vi som bestämmer. Vi är mycket nöjda och kommer att rekommendera henne bland våra vänner."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hjo

Våra pågående försäljningar