Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Alingsås

Fastighetsmäklare med kunskap om Alingsås och Vårgårda

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Låt oss ta hand om dig

Vi är idag ett team på totalt åtta mäklare och tre mäklarassistenter som ständigt arbetar för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Vår bobutik på Kungsgatan 14 i Alingsås öppnades 1994 och idag är vi en av Alingsås mest anlitade mäklarfirmor. Alla som arbetar i butiken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokalkännedom. Under 2009 öppnade vi även ett kontor i centrala Vårgårda där vi finns tillgängliga på måndagar och onsdagar.

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (c:a 230 butiker) känner vi till våra områden mycket väl. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att genom kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Möt våra mäklare

Vi kommer gärna hem till dig för en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 170 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt vårt älskade hus! Mäklaren motsvarade våra förväntningar. Bemötandet har varit allt igenom bra. Vi är helt klart jättenöjda. "
"Jag har köpt en bostadslägenhet. Vi blev bemötta på ett väldigt bra sätt. Vi hade förväntat oss att bostaden skulle vara lika bra som den såg ut på bilderna och att mäklaren skulle svara på våra frågor vilket han gjorde."
"Vi sålde en bostadsrätt i Alingsås. Nicklas har varit proffsig och lyhörd för våra önskemål. Hela affären gick fort och smidigt med bra återkoppling under hela processen. Vi är mycket nöjda med Nicklas Blomstrand! Klas och Sarah"
"Jag blev väldigt nöjd över mitt köp och tror jag kommer trivas väldigt bra också! Mäklaren var också mycket bra och trevlig!"
"ThomasThim på Svensk Fastighetsförmedling hjälpte mig att sälja min bostadsrätt i Alingsås. Valet av mäklare gjorde jag för att de va densamme som jag köpte den av några år tidigare och redan då blev bra bemött. Thomas var till en början försiktigt och ville inte ge mig för stora förhoppningar. Hans strategi va inte alls vad jag förväntade mig, men tillslut landade det i en affär som både jag och köpare blev nöjda med. Thomas gjorde ett utomordentligt bra jobb. Det märks att han känner av potentiella köpare och kan bemöta dem på ett positivt sätt. Då jag ville ha en skyndsam försäljning så gjorde Thomas det bästa tänkbara av situationen. Jag kan varmt rekommendera Thomas Thim och Svensk Fastighetsförmedling i Alingsås till andra som skall köpa eller sälja din bostad. /Joakim"
"Mkt proffsigt bemötande. Nicklas lyssnade mkt bra och kommunicerade bra."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Alingsås

Våra pågående försäljningar