Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Alingsås

Fastighetsmäklare med kunskap om Alingsås och Vårgårda

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Låt oss ta hand om dig

Vi är idag ett team på totalt åtta mäklare och tre mäklarassistenter som ständigt arbetar för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Vår bobutik på Kungsgatan 14 i Alingsås öppnades 1994 och idag är vi en av Alingsås mest anlitade mäklarfirmor. Alla som arbetar i butiken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokalkännedom. Under 2009 öppnade vi även ett kontor i centrala Vårgårda där vi finns tillgängliga på måndagar och onsdagar.

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (c:a 230 butiker) känner vi till våra områden mycket väl. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att genom kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Möt våra mäklare

Vi kommer gärna hem till dig för en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 74 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag och min sambo har köpt ett hus via Nicklas och är verkligen nöjda. Väldigt seriös och proffesionellt bemötande!"
"Är mycket nöjd med min mäklare Robin som har ställt upp och varit tillgänglig både i tid och otid Efter ett antal månader fick vi sålt vårt hus och vi kan med varm hand rekommendera honom Stort Tack"
"Radhus Bra bemötande. Tryggt"
"Sålde en bostadsrätt och fick fantastisk service, engagemang och vilja. Bra jobbat!"
"- Bostadsrätt - Trevligt och proffsigt bemötande från mäklaren. - Förväntningarna var att få hjälp med att känna sig trygg i att göra en bostadsaffär. Förväntningarna infriades. - Totalt sett väldigt nöjd. "
"Vi har köpt ett radhus (bostadsrätt). Vi hade förhinder att gå på utsatt visning och fick en specialvisning fre em efter jobbet. Vi blev såklart mkt intresserade och några dgr senare hade vi köpt bostaden! Till detta ska sägas att vi letat i ca 1 års tid utan att känna riktigt för något objekt. Mäklarens bemötande var mkt bra, proffessionellt och engagerat."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Alingsås

Våra pågående försäljningar

Till toppen