Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Alingsås

Fastighetsmäklare med kunskap om Alingsås och Vårgårda

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Låt oss ta hand om dig

Vi är idag ett team på totalt åtta mäklare och tre mäklarassistenter som ständigt arbetar för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Vår bobutik på Kungsgatan 14 i Alingsås öppnades 1994 och idag är vi en av Alingsås mest anlitade mäklarfirmor. Alla som arbetar i butiken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokalkännedom. Under 2009 öppnade vi även ett kontor i centrala Vårgårda där vi finns tillgängliga på måndagar och onsdagar.

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (c:a 230 butiker) känner vi till våra områden mycket väl. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att genom kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Möt våra mäklare

Vi kommer gärna hem till dig för en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 22 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Nicklas skötte vår försäljning utmärkt. Han var väldigt lyhörd och förstod vad som var viktigt för oss som säljare. Det kändes tryggt hela vägen. Om vi någon gång skulle sälja igen så skulle vi självklart använda oss av honom som mäklare. "
"Vi har mött Nicklas som både köpare och säljare. Han inger stort förtroende och skapar en trygghet för alla parter under hela processen. Alltid ett glatt humör och trevligt bemötande. Vi har varit väldigt nöjda och kan inte annat än varmt rekommendera Nicklas!"
"Bra bemötande och försäljningen gick bra Har inget att klaga på. "
"Jag blev väldigt bra bemött av Nicklas, kände mig trygg o jag kände stt jag kunde lita på honom fullt ut under hela försäljningsprocessen ! Mycket trevlig o han inger förtroende i sin personlighet! Kan verkligen rekommendera honom till andra som ska göra fastighetsaffärer ! 👍"
"Utmärkt Texten måste vara åtminstone 30 tecken: Varför det.?????? "
"Han gjorde ett jättebra bemötande och ordnade bra möten och sålde det bra. Han är en fantastiskt mäklare och jag kommer att rekommendera han för alla"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Alingsås

Våra pågående försäljningar

Till toppen