Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Alingsås

Fastighetsmäklare med kunskap om Alingsås och Vårgårda

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Låt oss ta hand om dig

Vi är idag ett team på totalt åtta mäklare och tre mäklarassistenter som ständigt arbetar för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Vår bobutik på Kungsgatan 14 i Alingsås öppnades 1994 och idag är vi en av Alingsås mest anlitade mäklarfirmor. Alla som arbetar i butiken är bosatta i närområdet vilket ger oss ett brett kontaktnät och stor lokalkännedom. Under 2009 öppnade vi även ett kontor i centrala Vårgårda där vi finns tillgängliga på måndagar och onsdagar.

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (c:a 230 butiker) känner vi till våra områden mycket väl. Samtidigt ingår vi i Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att genom kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Möt våra mäklare

Vi kommer gärna hem till dig för en kostnadsfri värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 157 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har köpt lägenhet i Alingsås Mäklaren har skött sig på ett berömvärt sätt. Ordnade en Andra visning på eget bevåg."
"Robin hjälpte mig när jag köpte min bostadsrätt för fem år sedan och nu när jag skulle sälja den. Både vid köpet och försäljningen kändes det väldigt tryggt att ha Robin som hjälp! Han är proffsig, kunnig och mån om kunderna. Jag är mycket nöjd! "
"Sålde vårt hus strax utanför Alingsås. Robin är en väldigt bra mäklare och ens förväntningar levde han upp till. Vi är jätte nöjda med all hjälp vi fick av honom. "
"Proffsigt och trevligt bemötande."
"Han är jättebra . Förklarat på bästa sät . Han är lojal . Alltid svarat på samtalet på ett bra sätt . Är väldigt nöjd med Robin . Trevligt social . "
"Sålt hus med lantligt läge. Mycket trevligt, engagerat och professionellt bemötande av mäklare. Jag hade höga förväntningar, med tanke på att mäklartjänsten kostar en del. Allt har flutit på mycket smidigt. Tillgänglighet till mäklaren vid i stort sett alla tider. Mäklaren hade stor erfarenhet av yrket, och försäljningen kändes trygg hela vägen. Det blev mycket fina foton, och tiden för fotografering anpassades efter vädret, för bästa omgivningsfoton. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Alingsås

Våra pågående försäljningar