Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Skutskär

Vill du köpa eller sälja bostad i Skutskär? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

En fastighetsaffär är en av de största och viktigaste affärerna vi gör i vårt liv. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Skutskär kan vi garantera dig en kunnig och engagerad fastighetsmäklare som gör allt för att ditt livs största affär även ska bli din bästa!

Vi har funnits i Skutskär sedan 1989 och är idag den mest anlitade mäklaren i Älvkarleby kommun. Vi förmedlar alla typer av objekt- villor, bostadsrätter, tomter, fritidshus, nyproduktion och kommersiella fastigheter.

Välkommen!

NYPRODUKTION BOSTADSRÄTTER CENTRALT I SKUTSKÄR!

Just nu har vi ett nytt spännande projekt på gång i centrala Skutskär med nyproducerade bostadsrätter om 2-3 rum och kök. Kontakta oss i Skutskär på 026-763 00 och anmäl ditt intresse. 

http://www.alvkarleby.se/kommun-och-politik/press--och-informationsmaterial/nyhetsarkiv/nyhetsarkiv/2017-06-12-bygglov-for-bostadsratter.html

Allt om bostadsaffären i vår podcast "Koll på läget"

I vår podcast Koll på läget svarar mäklare, experter och medarbetare på Svensk Fastighetsförmedling på dina och andras frågor om bostadsaffären.

Du hittar podcasten på Itunes och Acast.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 5 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag är jättenöjd, ödmjuk professionell lättsam kunnig"
"Jag är väldigt nöjd med försäljningen 😊"
"Högsta betyg . Tydligt och strukturerat ger ett profitionellt förtroende Trevligt bemötande och snabba försäljningar Mycket nöjd "
"Mycket driftig och kompetent, bra kund kontakt. "
"Professionellt bemötande, god yrkeskunskap, lätt att kommunicera med. Trots att jag planerat en senare försäljning, övertalades jag inte att sälja nu, utan fick bra information om varför försäljning kanke skulle vara bättre nu, och kunde fatta eget beslut.Under "ärendets" gång, har jag fått löpande information och kunnat följa budgivningen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Skutskär

Våra pågående försäljningar

Till toppen