Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Skutskär

Vill du köpa eller sälja bostad i Skutskär? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

En fastighetsaffär är en av de största och viktigaste affärerna vi gör i vårt liv. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Skutskär kan vi garantera dig en kunnig och engagerad fastighetsmäklare som gör allt för att ditt livs största affär även ska bli din bästa!

Vi har funnits i Skutskär sedan 1989 och är idag den mest anlitade mäklaren i Älvkarleby kommun. Vi förmedlar alla typer av objekt- villor, bostadsrätter, tomter, fritidshus, nyproduktion och kommersiella fastigheter.

Välkommen!

Allt om bostadsaffären i vår podcast "Koll på läget"

I vår podcast Koll på läget svarar mäklare, experter och medarbetare på Svensk Fastighetsförmedling på dina och andras frågor om bostadsaffären.

Du hittar podcasten på Itunes och Acast.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 26 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde min villa på Bultbovägen i skutskär och fick hjälp av Johanna på Svensk Fastighetsförmedling med detta, Min upplevelse av henne är en mycket noggran och proffsig mäklare. Bra återkopplingar och jätte trevlig. Rekommenderas varmt."
"Jag köpte ett litet hus innan visning och är väldigt nöjd med hela processen, allt från första bemötande till frågor och funderingar. Jag rekommenderar Malin varmt som mäklare."
" Vi har sålt vår fastighet. Vi blev bra bemötta ,hon var trevligt och det kändes väldigt bra.Mina förväntningar var som jag hade hoppas på,så jag är jätte nöjd. Så jag kan bara säga ett jätte bra jobbat,en nöjd kund. "
"Vi köpte ett hus av Johanna, vi bemöttes av en trevlig mäklare som beskrev lite om huset av de frågor som vi hade, en super duktig,glad o trevlig tjej, en av de Bästa vi har mött när vi har kollat på visningar. "
"Mycket bra säljare trevlig och glad person och man får alla svar som jag vill ha frågan om sälja eller köpa bostad "
"Köpt hus Utmärkt bemötande Mäklaren var helt enligt förväntningarna Upplevelsen var optimal "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Skutskär

Våra pågående försäljningar