Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Skutskär

Vill du köpa eller sälja bostad i Skutskär? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

En fastighetsaffär är en av de största och viktigaste affärerna vi gör i vårt liv. Hos oss på Svensk Fastighetsförmedling i Skutskär kan vi garantera dig en kunnig och engagerad fastighetsmäklare som gör allt för att ditt livs största affär även ska bli din bästa!

Vi har funnits i Skutskär sedan 1989 och är idag den mest anlitade mäklaren i Älvkarleby kommun. Vi förmedlar alla typer av objekt- villor, bostadsrätter, tomter, fritidshus, nyproduktion och kommersiella fastigheter.

Välkommen!

NYPRODUKTION BOSTADSRÄTTER CENTRALT I SKUTSKÄR!

Just nu har vi ett nytt spännande projekt på gång i centrala Skutskär med nyproducerade bostadsrätter om 2-3 rum och kök. Kontakta oss i Skutskär på 026-763 00 och anmäl ditt intresse. 

http://www.alvkarleby.se/kommun-och-politik/press--och-informationsmaterial/nyhetsarkiv/nyhetsarkiv/2017-06-12-bygglov-for-bostadsratter.html

Allt om bostadsaffären i vår podcast "Koll på läget"

I vår podcast Koll på läget svarar mäklare, experter och medarbetare på Svensk Fastighetsförmedling på dina och andras frågor om bostadsaffären.

Du hittar podcasten på Itunes och Acast.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 22 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra säljare trevlig och glad person och man får alla svar som jag vill ha frågan om sälja eller köpa bostad "
"Köpt hus Utmärkt bemötande Mäklaren var helt enligt förväntningarna Upplevelsen var optimal "
"Har köpt ett parhus och sålt en villa med hjälp av Malin Jansson och är mer än nöjd. Erfarenheten hos mäklaren gör en trygg med samarbetet. Stort tack ! "
"Har sålt min villa och har från första mötet haft fullt förtroende för min mäklare. Oerhört kunnig och professionell. "
"Jag sålde en fastighet som God Man åt en äldre släkting. Från Svensk Fastighetsförmedling i Skutskär fick jag mycket bra hjälp med allt extra pappersarbete kring försäljningen. Snabb återkoppling kring visningar och alltid lätta att få kontakt med. Rekommenderas varmt!"
"Vi, jag och mina syskon har sålt våran mammas hus efter hennes bortgång. Vi är nöjda med bemötandet och försäljningen har gått över förväntan. Tack Johanna MVH Maria "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Skutskär

Våra pågående försäljningar