Hoppa till innehåll
Sverige

Mäklare i Kalmar

Fastighetsmäklare med koll på Kalmar

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan bostadsmarknaden i Kalmar – staden med kust, stränder, kulturlandskap, natur och friluftsliv? Våra mäklare kan hjälpa dig som funderar på att sälja din bostad med en värdering, där vi också berättar mer om hur försäljningsprocessen kan gå till, och vad vi tillsammans ska göra för att du ska få bäst betalt.

I Kalmar bor du med havet och naturen ständigt närvarande och bara ett stenkast från Öland. Här hittar du populära villaområdet Stensö, med gamla sekelskifteshus, trähus och flerfamiljshus. En lugn och fridfull miljö med närhet till såväl centrum, butiker, förskola, skola, vackra grönområden och flertalet badplatser. I barnvänliga Ljusstaden hittar du nybyggda radhus med havet, skogen, förskola och golfbana i närområdet. Är det en lägenhet du letar efter kan du hitta den på mysiga Bremerlyckan, ett centralt område där du bor omgiven av vackra hus, fina strövområden och med promenadavstånd till Kalmarsundsparken.

Ett annat område som nu växer fram i Kalmar är Karlssons äng, bara 10 minuters bussresa från centrum, här byggs både bostadsrätter, villor och hyresrätter med skog, natur och service in på knuten. Eller är det ett fritidshus längs kusten du drömmer om? Vi förstår dig, Sandvik, Vita Sand, Djursvik och Järnsida är några av de fritidshusområden som finns längs vår kustremsa och som bokstavligen har havet och naturen utanför dörren. Här finns lokala småbutiker, men framförallt tystheten och lugnet. Vår ambition är att hjälpa både dig som ska sälja ditt hus eller lägenhet i Kalmar, med omnejd, att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Hitta din bostad i Kalmar

Tack vare att våra medarbetare bor, lever och arbetar i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen som de vackraste naturstigarna, de bästa svampställena och utflyktsplatserna du inte visste fanns.

Vi kan helt enkelt Kalmar, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en vacker familjevilla i Bergavik eller en bostadsrätt i Funkabo, så ser vi varje kund och affär som helt unik. Med vårt stora spekulantregister, vår ständiga närvaro och delaktighet lokalt har vi extra bra koll. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Kalmar. Välkommen in för rådgivning i just din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Kalmar och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Kalmar!

Omdömen från kunder i Kalmar

Katrin är professionell och lyhörd. Jag kan rekommendera henne varmt till andra som går i säljetankar.
Sardorbek M
Sardorbek M
2021-11-23
Det var mycket lättare än jag förväntade mig första köp av min bostadsrätt. Trevlig bemötande och alltid tillgänglig. jag rekommenderar varmt.

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Kalmar

Vi har koll på Kalmar

 
 

Hitta hit

Bobutiker Kalmar (1)

Tidigare försäljningar i Kalmar

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.