Hoppa till innehåll
4,7 av 5 baserat på 1065 omdömen(1065 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Kalmar

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan bostadsmarknaden i Kalmar – staden med kust, stränder, kulturlandskap, natur och friluftsliv? Våra mäklare kan hjälpa dig som funderar på att sälja din bostad med en värdering, där vi också berättar mer om hur försäljningsprocessen kan gå till, och vad vi tillsammans ska göra för att du ska få bäst betalt.

I Kalmar bor du med havet och naturen ständigt närvarande och bara ett stenkast från Öland. Här hittar du populära villaområdet Stensö, med gamla sekelskifteshus, trähus och flerfamiljshus. En lugn och fridfull miljö med närhet till såväl centrum, butiker, förskola, skola, vackra grönområden och flertalet badplatser. I barnvänliga Ljusstaden hittar du nybyggda radhus med havet, skogen, förskola och golfbana i närområdet. Är det en lägenhet du letar efter kan du hitta den på mysiga Bremerlyckan, ett centralt område där du bor omgiven av vackra hus, fina strövområden och med promenadavstånd till Kalmarsundsparken.

Ett annat område som nu växer fram i Kalmar är Karlssons äng, bara 10 minuters bussresa från centrum, här byggs både bostadsrätter, villor och hyresrätter med skog, natur och service in på knuten. Eller är det ett fritidshus längs kusten du drömmer om? Vi förstår dig, Sandvik, Vita Sand, Djursvik och Järnsida är några av de fritidshusområden som finns längs vår kustremsa och som bokstavligen har havet och naturen utanför dörren. Här finns lokala småbutiker, men framförallt tystheten och lugnet. Vår ambition är att hjälpa både dig som ska sälja ditt hus eller lägenhet i Kalmar, med omnejd, att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Hitta din bostad i Kalmar

Tack vare att våra medarbetare bor, lever och arbetar i många av de områden där vi är verksamma är vi experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi har även kunskap om stadens smultronställen som de vackraste naturstigarna, de bästa svampställena och utflyktsplatserna du inte visste fanns.

Vi kan helt enkelt Kalmar, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en vacker familjevilla i Bergavik eller en bostadsrätt i Funkabo, så ser vi varje kund och affär som helt unik. Med vårt stora spekulantregister, vår ständiga närvaro och delaktighet lokalt har vi extra bra koll. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Kalmar. Välkommen in för rådgivning i just din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Kalmar och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Kalmar!

Omdömen från kunder i Kalmar

2024-02-20
Sie is a very friedly woman. Very competent. It Was perfectly. Thank you Madeleine
Thorsten C
2024-02-19
Lugn saklig och trygg. Kunnig tillgänglig och tydlig. Riktigt proffsigt
Urban O
2024-02-16
Den mest kompetenta mäklare jag har haft i mina hus försäljningar. Hade en mäklar firma från Mönsterås tidigare som fick uppdraget att sälja Allgunnen 578, men under 9 månader så hade hon inte en enda visning, men Kristian sålde h...
Sonja F
2024-02-16
Bra och kunnig. Trevligt bemötande på alla sätt.
Christel V
2024-02-15
Madeleine har ställt upp vardag som helg, alltid glad,lugn och trevlig. Trots årstiden mot sig, har hon snabbt lyckats sälja vårt sommarhus till allas belåtenhet.
Ola G
2024-02-14
Ellen Mobelius gav oss utmärkta råd och stod vid vår sida under hela köpprocessen. Tack så mycket för allt
Regina H
2024-02-12
Ett jätte bra bemötande tog vår situations på allvar. Genom för försäljningen på professionellt genomförande.
Per G
2024-02-06
Jag är tacksam för det jobb Henrik gjort och vi —mina barn och jag — är mycket nöjda !Med vänlig hälsning, Inger Forsberg
Inger F
2024-01-31
Henric får högsta betyg! Inlyssnande, kommunikativ och gör det som krävs för att ro affären i hamn👍
Magnus J
2024-01-29
Han är trevlig och gör det han ska med entusiasm. Bara bra erfarenheter av Henric
Kristina F
2024-01-29
Lugn o kunnig. Trevligt uppförande. Snabba svar
Jonny C
2024-01-29
Henric utstrålar ett lugn och ger trygghet genom hela processen vilket gör att man känner stort förtroende för honom. Han ser till både säljarens och köparens bästa vilket vi uppskattar. Det känns alltid bra när båda parter är nöj...
Tinna B
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu i Kalmar

Vi har koll på Kalmar

Hitta hit

Bobutiker Kalmar (1)

Tidigare försäljningar i Kalmar

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling