Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Kalmar

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

I Kalmar hittar du en av Svensk Fastighetsförmedlings äldsta bobutiker. Det borgar för kunskap, erfarenhet och kompetens. Läget är centralt och lättillgängligt mitt på Kvarnholmen. Här jobbar ett väl sammansvetsat team, mäklare och assistenter, i olika åldrar och med olika erfarenhet och bakgrund. 

I gruppen finns fastighetsmäklare med olika inriktning, allt från försäljning av bostadsrätter, nyproduktion till försäljning av villor och fritidshus. Även de med inriktning mot kommersiella uppdrag och försäljning av gårdar, jord och skog. Dessutom möter du våra assistenter och vårt kundvårdsteam som tar väl hand om dig genom hela försäljningsprocessen.

Vår ambition är att alltid motsvara dina förväntningar och ge dig bästa möjliga service. Som kund är du i fokus och vår strävan är att ge dig det du efterfrågar – rådgivning, stöd och vår kunskap – när du ska köpa eller sälja bostad!

Bobutiken i Kalmar ingår i Svensk Fastighetsförmedling Sydost som i sin tur tillhör den rikstäckande mäklarkedjan. Vi har stor kunskap om den lokala marknaden, oavsett var i vårt område bostaden finns. Vi verkar från Simrishamn till Oskarshamn, från Laholmsbukten till Ölands södra udde. En attraktiv region med många möjligheter – i trettiofyra kommuner med butiker på drygt tjugo ställen.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 72 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Emil är trevlig, saklig och effektiv. Han var bra på att förklara och försökte inte sälja in saker vi inte behövde."
"Villa . En mycket proffesionell, tydlig och noggrann mäklare.Förväntningarna större än vi räknat med. Utskick av Objekt och kontakt med köpare till försäljning tog mindre än två veckor.En engagerad och aktiv mäklare . Snabb och bra återkoppling. "
"Ett mycket professionellt och bra bemötande på alla sätt."
"Sålt en friliggande villa. På ett professionellt och trevligt sätt. Han skötte allt på bästa sätt. En mycket trevlig och positiv person. Har inget att klaga på alls bedömning blir mer än 5 det skulle finnas högre än 5 då hade han fått det. "
"Fantastisk mäklare som hjälpte oss sälja vår lägenhet. Hon var professionell från första mötet, kunnig, skapade snabbt ett högt förtroende, var realistisk men hade samtidigt höga mål för oss. Alltid nåbar och har en mycket bra återkoppling. Hon styrde försäljningsprocessen på ett mycket bra sätt och överträffade våra förväntningar på alla plan. Vi kan varmt rekommendera ELIN TAUBE till alla som vill sälja/köpa sin bostad. "
"Vi har precis köpt vår första bostad och därmed även vår första gemensamma bostad. Objektet låg först som Läge+ och redan där började vi ställa frågor, vi var till en början lite rädda att vi skulle uppfattas som tjatiga. Men Elin gav oss en trygg känsla att ställa frågor, även de mest tjatiga eller mindre smarta :) Visningen ledde till vårt första bostadsköp och det fanns såklart moment som var nya för oss men Elin fanns hela tiden där som en trygghet. Våra förväntningar innan var att det skulle kännas som ett stort och nästan tungt steg men vi känner istället att det mest kändes naturligt. Vi är väldigt nöjda med affären och den hjälp vi fått. Elin fick det att kännas personligt fast på ett väldigt professionellt sätt."

3D-visning – bostadsvisning som är tillgänglig dygnet runt

Genom vår tjänst 3D-visning kan du ha visning av din bostad dygnet runt eller gå på visning av ditt drömboende när du vill. Allt som behövs är en dator, läsplatta eller mobil med internetuppkoppling.

Se våra bostäder som erbjuder 3D-visning | Läs mer om 3D-visning

Har du byggbar mark att sälja i Kalmar?

Kalmar är en spännande och expansiv stad som växer och utvecklas på många plan, inte minst när det gäller bostadsmarknaden. Trycket på bostäder är stort och marknaden efterfrågar både lägenheter, villor och gruppbebyggelse. För kunds räkning söker vi nu byggbar mark i Kalmar med omgivning.  Vår intressent har planer på att bygga minst 20 radhus eller 24 lägenheter.

Kontakta  Mats Arnesson på 076-883 83 83 eller mats.arnesson@svenskfast.se för en fortsatt diskussion.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kalmar

Våra pågående försäljningar

Till toppen