Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 46 omdömen(46 omdömen) Se våra omdömen

Din lokala fastighetsmäklare i Strömstad

Letar du efter en mäklare som har koll på Strömstad? Våra mäklare hjälper dig genom hela köp- och säljprocessen, från värdering till kontraktsskrivning. Vi förmedlar alla typer av bostäder till salu i Strömstad. Alltifrån skärgårdsstugor, fritidshus, weekendlägenheter till permanenta hus och bostadsrätter i hela Strömstad kommun. Vi på Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som krävs för att du ska få ut det mesta av din bostadsaffär.
 
Saltstänkta klippor, fisk- och skaldjursrestauranger, idylliska Kosteröarna och magiska solnedgångar med panoramautsikt. Det är inte svårt att förstå varför man vill bo i Sveriges västligaste stad. Strömstad är praktiskt beläget mitt emellan Oslo och Göteborg i norra Bohuslän intill norska gränsen. Strax utanför Strömstad ligger E6:an som är en del av motorvägen mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg vilket bidrar till bra kommunikationer till närliggande städer. Med Västtågen går det direkttåg från Göteborg till Strömstad via Stenungsund och Uddevalla och under sommaren kan du också ta SJs direkttåg från Stockholm hit. Skulle du någon gång tröttna på Strömstad har du hela Bohusläns kust att utforska. 

Hitta din bostad i Strömstad

Tack vare att våra mäklare bor, lever och arbetar här är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Strömstad passar dig som söker en lugnare tillvaro, speciellt under vinterhalvåret utan att välja bort storstadspulsen. Här bor du med havet i centrum och livet i fokus.
 
Under sommarhalvåret besöker hundratusentals turister staden där majoriteten är norrmän som bara har 20 minuter med båt från norska fastlandet till Strömstad. Även om besöksnäringen dominerar hör Strömstad till det kommuner där det startas flest nya företag varje år.
 
Är du i Strömstad får du inte missa att ta båten ut till Sveriges enda marina nationalpark, Kosterhavet. Kosteröarna består av ett litet skärgårdsbälte som ligger i höjd med Tjärnö, Grebbestad och Strömstad och är bilfria öar. Du kan enkelt ta dig runt både Syd- och Nordkoster på cykel och uppleva orörd vacker natur både på land och till havs. Ett annat turistmål som är populärt bland familjer är Daftö resort, en femstjärnig camping med utomhusäventyr.
 
Gillar du aktiv fritid och närhet till naturen kanske det är ett fritidshus i skärgården på Daftö, Öddö, Tjärnö eller Saltö du söker? Letar du efter en permanent kustnära bostad kanske en villa i Seläter passar dig eller en mysig gård ute i Skee med bra kommunikationer och närhet till stan?
 
Våra mäklare finns här och hjälper dig som letar bostad till salu och som
ska sälja ditt hus, lägenhet eller stuga i Strömstad att få en trygg affär. Vi kommer gärna hem till dig för en värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer från Svinesund i norr till Rossö i söder, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Strömstad och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Strömstad!

Omdömen från kunder i Strömstad

2023-10-06
Veldig trivelig og forklaringen av salget var klar og god.
Britt Eivor S
2022-09-20
Vi er meget fornøyd med mäklaren gjennom hele salgsprosessen. Han har informert oss godt underveis og fulgt opp alle avtaler.
Berit S
2022-08-05
Jag fick via telefon ett oerhört trevligt bemötande med en erfaren kvinna. Hon hjälpte mig vidare Till en snabb budgivning och affär, liksom med de råd jag behövde under avtalsskrivningen. Allt tack 🙂
Tomas W
2022-02-24
Veldig hyggelig møte med megler som gav god informasjon om både salgsobjektet og om regelverket for kjøp av eiendom i Sverige. God oppfølging med tanke på kontraktsinngåelse og oppgjør av håndpenger og kjøpesum. Vi har føl...
Rønnaug R
2022-02-12
Trevligt professionellt bemötande och regelbundna uppdateringar under försäljningsprocessen. Mäklaren v indikerade vid första mötet prisintervallet vi kunde förvänta oss, och dessa stämde väl överens med det uppnådda resultatet. ...
Agne S
2021-08-16
Hatt god dialog gjennom prosessen. Kort svartid på evt. spørsmål.
Petter A
2021-07-29
En svært seriøs megler som kjente markedet godt. Megleren gjennomførte salget til en pris om overgikk våre forventinger. Han har dessuten vært vår profesjonelle støtte i hele salgsprosessen. Vi er særs fornøyd og vil gi ham våre ...
Ole M
2021-05-24
Bra service med hög tillgänglighet och kompetens!
Vidar G
2020-12-13
Strandtomt/stuga nord om Strømstad God dialog og hjelp med gjennomføring
Dæhlie B
2020-11-24
Solgt eiendom på Rossö Strømstad. Vennlig, rask og effektiv megler. Rask til å ta kontakt og informere om fremdriften av salget. Megleren levde absolutt opp til forventningene og vi er fornøyde med prisen vi fikk. Leif Fourfong k...
Einar Kristian O
2020-09-20
Raskt, tilgjengelig, god og presis informasjon. Mekleren gode kommunikasjon gir trygghet for meg som kjøper (norsk). Mekleren er/var flink til å presisere og forklare forskjellene på svenske og norske regler - eller rettere sagt: ...
Vidar H
2020-08-06
Veldig fornøyd med oppfølging og service.
Svein L

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Strömstad

Hitta hit

Bobutiker Strömstad (1)
Strömstad

Tidigare försäljningar i Strömstad

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB