Hoppa till innehåll

Mäklare i Strömstad

4,8  (45 omdömen)

Mäklare i Strömstad

4,8  (45 omdömen)

Din lokala fastighetsmäklare i Strömstad

Letar du efter en mäklare som har koll på Strömstad? Våra mäklare hjälper dig genom hela köp- och säljprocessen, från värdering till kontraktsskrivning. Vi förmedlar alla typer av bostäder till salu i Strömstad. Alltifrån skärgårdsstugor, fritidshus, weekendlägenheter till permanenta hus och bostadsrätter i hela Strömstad kommun. Vi på Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som krävs för att du ska få ut det mesta av din bostadsaffär.
 
Saltstänkta klippor, fisk- och skaldjursrestauranger, idylliska Kosteröarna och magiska solnedgångar med panoramautsikt. Det är inte svårt att förstå varför man vill bo i Sveriges västligaste stad. Strömstad är praktiskt beläget mitt emellan Oslo och Göteborg i norra Bohuslän intill norska gränsen. Strax utanför Strömstad ligger E6:an som är en del av motorvägen mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg vilket bidrar till bra kommunikationer till närliggande städer. Med Västtågen går det direkttåg från Göteborg till Strömstad via Stenungsund och Uddevalla och under sommaren kan du också ta SJs direkttåg från Stockholm hit. Skulle du någon gång tröttna på Strömstad har du hela Bohusläns kust att utforska. 

Hitta din bostad i Strömstad

Tack vare att våra mäklare bor, lever och arbetar här är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Strömstad passar dig som söker en lugnare tillvaro, speciellt under vinterhalvåret utan att välja bort storstadspulsen. Här bor du med havet i centrum och livet i fokus.
 
Under sommarhalvåret besöker hundratusentals turister staden där majoriteten är norrmän som bara har 20 minuter med båt från norska fastlandet till Strömstad. Även om besöksnäringen dominerar hör Strömstad till det kommuner där det startas flest nya företag varje år.
 
Är du i Strömstad får du inte missa att ta båten ut till Sveriges enda marina nationalpark, Kosterhavet. Kosteröarna består av ett litet skärgårdsbälte som ligger i höjd med Tjärnö, Grebbestad och Strömstad och är bilfria öar. Du kan enkelt ta dig runt både Syd- och Nordkoster på cykel och uppleva orörd vacker natur både på land och till havs. Ett annat turistmål som är populärt bland familjer är Daftö resort, en femstjärnig camping med utomhusäventyr.
 
Gillar du aktiv fritid och närhet till naturen kanske det är ett fritidshus i skärgården på Daftö, Öddö, Tjärnö eller Saltö du söker? Letar du efter en permanent kustnära bostad kanske en villa i Seläter passar dig eller en mysig gård ute i Skee med bra kommunikationer och närhet till stan?
 
Våra mäklare finns här och hjälper dig som letar bostad till salu och som
ska sälja ditt hus, lägenhet eller stuga i Strömstad att få en trygg affär. Vi kommer gärna hem till dig för en värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer från Svinesund i norr till Rossö i söder, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Strömstad och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Strömstad!

Omdömen från kunder i Strömstad

Vi er meget fornøyd med mäklaren gjennom hele salgsprosessen. Han har informert oss godt underveis og fulgt opp alle avtaler.
Jag fick via telefon ett oerhört trevligt bemötande med en erfaren kvinna. Hon hjälpte mig vidare Till en snabb budgivning och affär, liksom med de råd jag behövde under avtalsskrivningen. Allt tack 🙂

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är nu bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid: kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Strömstad

Hitta hit

Bobutiker Strömstad (1)
Strömstad

Tidigare försäljningar i Strömstad

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.