Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Strömstads kommun

Letar du mäklare i Strömstad och Tanums kommun? Vi har koll på läget!

Vill du köpa eller sälja en villa, fritidshus, lantbruksfastighet eller bostadsrätt i Bohuslän och Strömstad kommun? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (c:a 230 butiker) känner vi till våra områden mycket väl. Samtidigt ingår vi i en av Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att genom kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Möt våra mäklare

Vi kommer gärna hem till dig för en värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte.

Söker erfaren fastighetsmäklare med driv!

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder dig unika förutsättningar för att lyckas i ditt yrke. Hos oss kan du bland annat ta del av marknadens största kundregister, vår försäljningsmetod, moderna digitala system, egna jurister och marknadsavdelning samt ett minst sagt välkänt varumärke med 80 års branscherfarenhet. Dessutom kommer du att kunna dra nytta av gemenskapen och den väletablerade erfarenhet som finns inom kedjan, landet runt. På Svensk Fastighetsförmedling är mäklarna hjältar och vi vill bli fler.

Till vår bobutik i Strömstad söker vi nu en erfaren  fastighetsmäklare med lite skinn på näsan!

För att lyckas i rollen är du proaktiv, lojal, tävlingsinriktad uthållig och ser till teamets bästa och får företaget att växa i lönsamhet och omsättning. För rätt person finns goda möjligheter till att göra karriär och eventuellt delägarskap efter man har visat att man kan leverera både intag och försäljning och en hög kundservice

Vi söker dig som motiveras av att överträffa kundens förväntningar samtidigt som du gillar att utmana dig själv. Du är mån om din personliga utveckling och vill även vara en viktig spelare i ett framgångsrikt lag. Vi finns i hela landet så möjligheterna är många och stora.

Låter det intressant?

Ansök direkt med CV till leif.fourong@svenskfast.se
Frågor besvaras av Leif Fourong på 070-7463507

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 11 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har solgt huset vårt på Kungback vollen 1. Megleren har hele tiden opptrådt vennlig, imøtekommende og proffosjonelt. Megleren har levd opp til våre forventninger veldig bra. Alltid presis og lydhør. "
"megleren viste godt initiativ og var meget informert om salgsobjekter som han formidlet på beste måte. Meget rask og effektiv. Font prospekt/fotos på kort tid. Håndterte budangivnig på beste vis og styrte til god pris over prisantydning. Godt innsatt i alle forhold rundt fastigheten/salget."
"Kjøpt landsted. Litt ukjent område, men vi føler oss vel tatt hånd om, raske svar og vel gjennomført arbeid av megler. Vi er godt fornøyd!!"
"Vi har både kjøpt og solgt fritidsbolig via Svensk Fastighetsformedling v /Leif Fourong. I begge tilfellene har de vist god oppfølging og har vært veldig tilgjengelig også utenfor vanlig arbeidstid. Vider har de stor faglig kompetanse og oppleves veldig behagelig"
"Fikk den hjelpen vi trengte og litt til. Spesiell takk til Kristoffer også for alltid å stille opp og svare på alle spørsmål. "
"Kunnig, korrekt och uppfyllde förväntningarna. Bra med återkopplingar från säljprocessen. Givit köparen rätt information."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:30-17:00. Lunschstängt 13:00-14:00

Vid andra tider kan ni nå någon av våra mäklare på deras mobilnummer eller mail.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Strömstad

Våra pågående försäljningar