Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Hemavan

Vill du köpa eller sälja bostad i Hemavan? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4 av 5 enligt 33 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har köpt fritidshus Hemavan efter budgivning per telefon Allt skötts på ett mycket bra sätt."
"Raske svar og god behandling. Alt på stell."
"Jag och min fru sålde vår stuga i Krokfors Hemavan. Vi fick ett väldigt bra bemötande av mäklaren som på ett enkelt sätt hjälpte oss att genomföra försäljningen. Försäljningen gick smidigt och snabbt och dessutom levde mäklaren upp till våra förväntningar. Vi vill gärna rekomendera henne till andra människor som står i begrepp att avyttra eller köp av en fastighet. "
"Sålde mitt hus Passet 5, Lindahlsvägen 8 Stensele. vi blev mycket bra bemötta och rekommenderar på det varmaste Sonja o John-Gunnar "
"Vi köpte ett fritidshus. Mäklaren ställde upp på alla frågor, och hjälpte till med allt som var mot säljaren. Jag kan tänka mej använda samma mäklare en annan gång."
"Sålt fritidshus i Hemavan. Allt gick utmärkt"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hemavan

Våra pågående försäljningar

Till toppen