Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Hemavan

Vill du köpa eller sälja bostad i Hemavan? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,1 av 5 enligt 48 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Överlät hela processen med försäljningen av vår ägarlägenhet till Lollo Vedbring, Bobutiken Hemavan. Så snart vi bestämt oss för att sälja, kontaktade vi Lollo Vedbring, som omgående kom upp med en plan för hela processen, och allt har gått enligt hennes plan. Värdering av objekt, framtagande av objektbeskrivning, utformning av annons, visning och kontakt med spekulanter. Efter varje steg har vi fått en uppdatering och har känt oss väldigt trygga. Vi är mycket nöjda med försäljningen!"
"Vi har sålt ett hus till ett par som har en lägenhet som passar oss. Mäklaren bemötte oss mycket bra. Såg det positiva och kunde även peka på det som kunde stöta på problem. Hört bara gott om Lollo så förväntningarna infriades. "
"HAR SÅLT ETT FRITIDSHUS PÅ BUDGIVNING OCH EFTERSOM ÅLDER TAR UT SIN RÄTT OCH DET ÄR LÅNGT ATT ÅKA BESLÖT VI OSS ATT SÄLJA DEN MÄKLARE SOM SOM VI ANLITADE VAR HELT FANTASTISK ,MAN BLEV VERKLIGT BRA BEMÖTT MAN KUNDE DISKUTERA OM HUR VI SKULLE GÅ TILLVÄGA Å VAD SOM HÄNDE NÄR DET BLEV BUDGIVNING O.S V, SÅ VI VI FICK ETT VERKLIGT FINT BEMÖTANDE SÅ FÖRVÄNTNINGAR MAN HADE PÅ MÄKLAREN,DOM BLEV TILL GODO SEDDA MED RÅGE ETT KAPITEL I LIVET SOM SKREVS MED GLÄDJE ,ÄVEN OM MAN SÅLDE HUSET ,SOM VARIT I SLÄKTEN I ÖVER 60 ÅR"
"Jag har sålt en stuga i fjällen. Jag fick ett bra bemötande redan från första dagen."
"Flink megler som yter god service og har kunnskap som gir trygghet. Kan anbefales!"
"Kändes otroligt bra att sälja med Lollo, hon var engagerad och lyssnade på oss! Super nöjd helt enkelt"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Hemavan

Våra pågående försäljningar