Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Hemavan

Vill du köpa eller sälja bostad i Hemavan? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär.

Kundernas betyg - 3,9 av 5 enligt 26 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde mitt hus Passet 5, Lindahlsvägen 8 Stensele. vi blev mycket bra bemötta och rekommenderar på det varmaste Sonja o John-Gunnar "
"Vi köpte ett fritidshus. Mäklaren ställde upp på alla frågor, och hjälpte till med allt som var mot säljaren. Jag kan tänka mej använda samma mäklare en annan gång."
"Sålt fritidshus i Hemavan. Allt gick utmärkt"
"köpt en tomt vi hade bara tefonkontakt+mail och det funkade jättebra och jag är mycket nöjd med kontakten med mäklaren och köpet"
"Kjøpt og senere solgt stuga i Joesjö. Meklare var Lollo Vedbring. Hun var profesjonell og gjorde en svært god jobb for oss. "
"Sålt fritidshus. Känner mäklaren. Bra"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Hemavan

Våra pågående försäljningar

Till toppen