Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Limhamn och Bunkeflo med omnejd

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 22 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Varmt rekommendera fastighetsmäklare Karin och Amelia på Limhamn. Stort tack att ni har sålt min lägenhet på Ön Limhamn. Allt med försäjningen gick perfekt. Jag är nöjd. "
"Jag är mycket nöjd med Karins hjälp då jag köpte bostad på Limhamn. Alltid snabb och kunnig att svara på alla mina tusen frågor."
"Jag är mycket nöjd med Mattias och Karin. Alltid hjälpsamma, snabb kontakt och mycket proffsigt engagemang. Har erfarenhet av två tidigare försäljningar och detta var klart den bästa mäklarfirman. Tack för allt. Mvh eva granström "
"Mattias har varit mycket trevlig och arbetat hårt. Mycket bra har han förmedlat vad som hänt under förloppet av försäljningen. Jag är jättenöjd!"
"Blev av en vän rekommenderad Jennie Pembert. Fick ett personligt, vänligt och proffsigt bemötande som gav förtroende och verkligen underlättade för mig vid min lägenhetsförsäljning. Karin Tiselius "
"Beskrivning av Karin Liss: Noggrann, tydlig, engagerad,trevlig, påläst, empatisk. Jag skulle gärna rekommendera henne som mäklare till mina vänner. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Malmö Limhamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen