Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Limhamn och Bunkeflo med omnejd

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 88 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt en villa av Jennie Pembert och blivit bemötta på ett ytterst professionelt sätt, både på visningen och under hela bud och köp processen. Vi har mött många olika mäklare under vårt letande efter det rätta huset men aldrig har både jag och min man varit så eniga. Jennie har ett enormt förtroendegivande sätt att hantera människor och man får genast tillit och känner sig trygg i processen. Underbart bemötande helt enkelt!"
"Vill man sälja på Limhamn skall man välja Jennie. Grymt bra mäklare som lyssnar på en och tydlig i sin kommunikation. Jennie får bostäder sålda!"
"Jag har nyligen köpt en lägenhet genom Jennie. Hennes bemötande var mycket bra, hon var proffsig och gjorde ett bra arbete genom hela affären. "
"Vi sålde bostaden genom Svensk Fastighetsförmedling och Jennie Pembert. Detta på rekommendation. Jennie är professionell, kunnig och lyhörd. Jennie förstod våra behov och satte upp en plan ut ifrån det. Våra högt ställda förväntningar överträffades och affären stängdes snabbt och smidigt med de nya ägarna till huset. Jennies täta dialog och vilja att gå "den extra milen" gjorde att vårt hus fick nya förväntansfulla ägare. Smart, Smidigt och Snabbt - tre ord för att sammanfatta affären."
"Hej Jag ska tack för hjälp det var mycket nöjd :)"
"Jennie hjälpte mig med köp av min nya lägenhet och även försäljningen av min nuvarande lägenhet. Hon var kunnig, hjälpsam och trevlig i alla sammanhang. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Malmö Limhamn

Våra pågående försäljningar