Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Limhamn och Bunkeflo med omnejd

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 56 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Hej jag är mycket nöjd med all information o hjälp jag fått. Tack mvh Gigitt Mårtensson "
"Jag fick ett fantastiskt bemötande. Mattias omhändertagande sätt och hans skicklighet som mäklare. Jag rekomenderar honom varmt. Bättre mäklare kan man inte önska sig! Tack Mattias"
"Min första försäljning av en bostad och det kunde inte ha blivit bättre än med Jennie. Lugn, pedagogisk, lättsam, DRIVEN och hon tog sig alltid tid att svara på alla frågor och funderingar jag kunde tänkas ha under hela processen. Fanns det några nyheter så var Jennie snabb på att rapportera och stämma av. Jag kände verkligen att jag var i trygga händer från första till sista stund. Supernöjd kund! "
"Mycket hjälpsam, proffesionell och trevlig. Tack!"
"Jennie är positiv och hjälper säljare och köpare till att komma till ett bra avslut för båda parter. Hon ser till helheten på affären och tar tid för diskussioner samt driver försäljningen lugnt och metodiskt framåt utan stress."
"Trevlig, kunnig och proffsig.Jag är jättenöjd."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Malmö Limhamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen