Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Limhamn och Bunkeflo med omnejd

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Kundernas betyg - 5,0 av 5 enligt 28 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En sen rekommendation till Jennie Pembert som hjälper oss att sälja vårt hus i Bunkeflostrand. Under hela försäljningen var Jennie kunnig om egenskaper i vårt område, mycket professionell i hennes råd och uppmärksam på våra krav, särskilt med tanke på våra omständigheter, vilket jag var mycket tacksam för. Vi var mycket nöjda med det slutliga resultatet och jag skulle inte tveka att använda Jennie igen eller helhjärtat rekommendera henne."
"Jennie har varit engagerad genom hela processen från vårt nuvarande boende till vårt nästa boende. Hon har pushat oss när vi behövde det och gett oss goda råd när vi har varit villrådiga och vi har fått genomgå processen i vår egen takt. Hon är noga med att återkoppla kring vad som händer så att vi alltid är uppdaterade och hon finns tillgänglig för oss när frågor och funderingar uppstår. Vi är mycket nöjda med vårt val av mäklare och kan varmt rekommendera Jennie! "
"Proffsig och vänlig, Carin har mitt fulla förtroende. Med andra ord, Perfekt."
"Jag har precis köpt ett radhus. Karin är noggrann, hjälpsam och effektiv. Det blir full pott!"
"Väldigt bra och proffsigt bemötande med en trovärdighet och en strävan om att verkligen få till en förmedling som passade våra önskemål. Hantering av försäljningsprocessen sköttes utmärkt med full dokumentation och service vilket uppskattades av både oss och köparen. Kan inget annat än varmt rekommendera Mattias Jansson och Svensk Fadtighetsförmedling i Limhamn. "
"Karin Liss är en frisk fläkt som mäklare - serviceinriktad, kunnig och pålitlig. Henne rekommenderar vi verkligen! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Malmö Limhamn

Våra pågående försäljningar

Till toppen