Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Limhamn och Bunkeflo med omnejd

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden

Varje försäljning har sina unika förutsättningar. På Svensk Fastighetsförmedling erbjuder vi dig som kund en komplett mäklartjänst som gör det möjligt för oss att skräddarsy ett upplägg som passar just dig och din bostad och ger dig bäst förutsättningar att få så bra betalt som möjligt för din bostad.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 78 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde en lägenhet genom Amelie och hon gjorde ett fantastiskt jobb, allt från styling vid fotografering till kontakt med intressenter. Höll god kontakt med mig som säljare under hela processen. "
"Jennie är grym! Vi valde henne eftersom hon är en av få mäklare som vi själva gillat när vi gått på visningar. Jennie har sålt mitt föräldrahem, ett radhus. Jennie har varit proffsig rakt igenom processen. Jennie lade tidigt upp en plan för hela försäljningen som hon ständigt återkopplade på och levererade enligt. När det väl blev budgivning var Jennie fantastisk på att ge återkoppling och att driva processen framåt samtidigt som hon höll alla aktörer uppdaterade. "
"Sålde en bostadsrätt en timme efter första visningen. Jennie är proffsig, engagerad och förstående. Sätter sig in i kundens situation och gör sitt yttersta. Tillgänglig när man har frågor och uppdaterar löpande. Kommer att återkomma i framtiden. "
"Jennie är en klockren Mäklare!! Oerhört kompetent och har ett enastående bemötande som fick oss att känna oss trygga då vi överlämnade affären till Svensk Fastighetsförmedling. Vi kan varmt rekommendera Jennie."
"Tyckte att hon skötte allt som hon skulle på ett utmärkt sätt. Var alltid tillgänglig. Trevlig och social."
"Väl förberedd och professionel, vil varmt recommenderer!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Malmö Limhamn

Våra pågående försäljningar