Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Varbergs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare i Varberg!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 107 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte en bostadsrätt med hjälp av Mathilda. Hon kändes proffsig, ärlig och var alltid glad och positiv. Rekommenderas starkt."
"Vi sålde våran villa som jag byggde för 15år sedan. Vi blev av seb rekomenderade att använda svensk fastighetsförmedling varberg, och vi fick ett väldigt bra intryck av våran mäklare Johanna som både värderade och fick våran villa såld till ett bra pris! Allt har känts superproffsigt och vi är mer än nöjda:)"
"Sålde en bostadsrätt med hjälp av Mathias. Fick ett bra bemötande från första stund och Mathias är positiv och engagerad. Valde Mathias till stor del för att han verkade vara engagerad, kunnig och hade bra koll. Han hade redan vid första besöket en väl uttänkt plan som han som han sedan också följde. Han levde väl upp till förväntningarna och jag kan varmt rekommendera honom om man vill ha en lösningsorienterad och driven mäklare. Har inget negativt att säga."
"Mathias var trevlig, medgörlig, lätt tillgänglig och professionell vid mitt köp av lägenhet i Varberg."
"När vi skulle sälja vårt fina radhus i centrala Varberg var vi angelägna om att få en engagerad mäklare. Då vi sedan tidigare hört mycket positivt om Mathilda Lundgren på Svensk fadtighetsförmedling föll valet på henne, vi blev inte besvikna. Matilda var inte bara en engagerad och påläst mäklare utan hon var även lyhörd, alltid nåbar och med ett fantadtiskt positivt sätt. Mathilda levde helt klart upp till de höga förväntningar vi redan hade på henne. Ska vi någon gång i framtiden sälja en fastighet kommer vi absolut att återigen vända oss till Matilda Lundgren. "
"Sålde ett radhus.Mycket rutinerad ,trevlig och tillmötesgående mäklare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Varberg

Våra pågående försäljningar