Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 499 omdömen(499 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Varberg

Lediga tider: fre 23/2 och mån 26/2
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Varberg

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Varberg, Västkustens kreativa mittpunkt, centralt beläget i Hallands län med Kattegatt ständigt närvarande. Då har du hittat rätt, här finns ett erfaret och engagerat gäng mäklare från Svensk Fastighetsförmedling redo att hjälpa dig som ska sälja din bostad med en värdering och guida dig som letar efter en bostad till salu rätt.  

Varberg är en badort med natur, friluftsliv och livskvalité. Här finns en fyra kilometer lång strandpromenad från Varbergs fästning i norr till Apelvikens strand i söder, utmärkta förutsättningar för all typ av surf och det välkända kallbadhuset. Bor eller flyttar du till Varberg är havet ett självklart inslag i din vardag.

I mysiga Karlberg och Lilla Träslöv hittar du populära villaområden med bebyggelse från 50-talet fram till idag. Här bor du stadsnära men barnvänligt, med mycket lekplatser, motionsspår och flertalet skolor och förskolor i närområdet. Ett annat barnvänligt område är Brages, även det centrumnära men med mycket natur, motionsspår och simhall, ishall, skolor och förskolor. Här bor du i hemtrevliga trähus i form av rad- eller parhus. Är du på jakt efter en lägenhet i Varberg, hittar du charmiga funkislägenheter från 60-talet blandat med nyproduktion på Söder. Här bor du med havet och centrum inom räckhåll och med många av stadens riktmärken inpå knuten, som Varbergs Stadshotell, fästningen, kallbadhuset och strandpromenaden. Det här är området som lockar alla åldrar och familjekonstellationer.

Ett av de många populära fritidshusområdena är Apelviken. Perfekt att nyttja året runt men som glänser lite extra under sommarhalvåret med ett stort urval av restauranger, liv och rörelse. Apelviken är synonymt med långa stränder, vågor och en stark surfkultur.

I Varberg kommun hittar du även Södra Näs, Trönningenäs, Bua, Tvååker, Veddige och många fler mysiga bostadsområden.

Våra mäklare – lokala experter på Varberg

Våra mäklare finns här för att hjälpa både dig som ska sälja ditt radhus, fritidshus, tomt eller lägenhet i Varberg att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen. Tack vare våra mäklares lokalkännedom, engagemang, kunskap och erfarenhet är de experter på bostadsmarknaden i hela vår kommun. De hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären i kommunens mindre orter, på landsbygden eller i själva staden Varberg. Så oavsett om du har siktet inställt på det expanderande området Träslövs Trädgårdsstad, Trönninge, populära Varberg centrum, eller något av alla andra mysiga områden i vår kommun, så ser de varje kund och affär som helt unik.

Med vår samlade kunskap och erfarenhet, stora spekulantregister och ständiga närvaro har våra mäklare i Varberg extra bra koll. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Varberg. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär!

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Varberg och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Varberg!

Omdömen från kunder i Varberg

2024-02-20
Joackim är en mycket kompetent, målinriktad och trevlig mäklare som med stort engangemang levererar resultat på en hög nivå. Vi kan varmt rekommendera Joackim för en lyckad affär!
Liza K
2024-02-19
Vi sålde just vårt hus med Joackim som mäklare. Han var intresserad, kunnig och lätttillgänglig. Jag uppskattar verkligen hans enkla sätt och transparenta kommunikation.
Sara B
2024-02-18
Har bara träffat honom en gång så jag har inte fått någon uppfattning än.
Håkan W
2024-02-14
Trevlig, vi hade kanske väntat oss lite mer när vi åkt 10 mil för att titta på en nyproducerad BR.
Anki W
2024-02-14
Vet ej ! För få kontakt ytor !
Sara I
2024-01-30
Genuint trevlig, proffsig och mycket seriös. Gav mig ärliga råd, vilket jag uppskattade. Bemötandet var trovärdigt som snabbt gav en bra magkänsla. Mina förväntningar var högt ställda då jag vet att huset är ett bra objekt, men i ...
Daniel J
2024-01-30
Korrekt och professionellt bemötande Detta var mitt första fastighetsköp så jag är lite ovan vid vart jag ska lägga mina förväntningar. Tycker att Johanna visade intresse och engagemang. Fick svar på alla mina frågor. Bra och sn...
Erik O
2024-01-30
Vi hade Joachim Möller som mäklare. Mycket proffsigt bemötande och fick stort förtroende för han redan första mötet. Svarar snabbt på telefon och Mail. Lyckades sälja vårat hus på under en månad.
Andreas B
2024-01-19
En väldigt trevlig mäklare, som sköte allt jätte bra. Både vid köp av vår nya bostad och till försäljningen av våran gamla lägenhet. Lyckades trots dåliga tider få till en bra affär. Mycket nöjd.
Johan K
2024-01-17
Tydlig och snabb återkoppling under hela försäljningen! Joackim skötte allt precis så som man önskar och det blev en Snabb försäljning.
Jacob L
2024-01-01
Kan varmt rekommendera Johanna som mäklare vid försäljning av sin bostad. Kunnig, gav relevant information samt fanns tillgänglig och mycket bra på återkoppling.
Emma H
2023-12-17
Jag har redan svarat på er förra mail
Astrid Margareta H
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu i Varberg

Vi har koll på Varberg

Hitta hit

Bobutiker Varberg (1)
Varberg

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00
Lunchstängt 12:00-13:00

Tidigare försäljningar i Varberg

Samarbetspartners

Katarinas Städ

Elektra Solar

PT-studion i Varberg

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Philip är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling