Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Varberg.

Vill du köpa eller sälja bostad i Varberg? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget i Varberg för att få ut det mesta av din bostadsaffär.

Alla som arbetar hos oss bor i Varberg och vi tycker verkligen om vår kommun! Vi har specialiserat oss på att sälja villor, fritidshus, tomter samt bostadsrätter i Varbergs Kommun.

Varmt välkommen att boka en tid för en kostnadsfri borådgivning och värdering!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 50 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket trevligt bemötande och god hjälp vid min försäljning av fastigheten. Kände direkt vid första mötet ett stort förtroende och att hon hade god kunskap. Jag har under hela vägen varit mycket nöjd med min mäklare."
"Från Första Dagen Möttes Jag Av En Sprudlande Glad, Proffsig,Engagerad,Tillgänglig och Hjälpsam Mathilda Lundgren Tack Fina💜För All Hjälp Ann-Cathrin Svensson "
"Tycker att Matthias är en riktigt trevlig och duktig mäklare. Man märker att han gör det där extra för att kunden ska bli nöjd, vilket jag uppskattade som både köpare och säljare. Rekommenderas starkt."
"Bra kunnig engagerad lyhörd empatisk. Jätteduktig"
"Vi var supernöjda med Christian som mäklare! Han var kunnig, hjälpsam och engagerad vilket gjorde att vi kunde luta oss tillbaka och känna oss trygga. Vi uppskattade också att han höll oss uppdaterade och informerade kontinuerligt! "
"Proffsigt och personligt på samma gång. Kändes tryggt. Mycket nöjda."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Varberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen