Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Varbergs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare i Varberg!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 95 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En mäklare i absolut toppklass! Från en köpares perspektiv kan jag inte mer än att ge full pott åt Mathias Larsson - professionalism från början till slut! Går du i köp- eller säljtankar kan jag varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Varberg. "
"Jag har sålt en fastighet och köpt en annan, fick all hjälp jag någonsin kunde begära av mäklaren, jag är jättenöjd!"
"Jag köpte en villa via Svensk Fastighetsförmedling. Vår mäklare hette Mathias Larsson. Vi var väldigt nöjda med honom och hans bemötande. Allting gick väldigt fort och det löste sig väldigt bra. Stort tack Mathias!"
"Kunnig Engagerad Vänlig Lösningsfokuserad Vänlig Gott bemötande"
"Jag har köpt ett hus via Svensk Fast och sålt vår befitnliga bostadsrätt via Svensk Fast. Johanna har varit fantastiskt duktig, tillmötesgående och kontaktbar vid alla tidpunkter och med svar på frågor. Stor eloge till henne både som person och i sin yrkesroll."
"Försäljning av villa. Vi är mycket nöjda med hur vi blev bemötta från första mötet till försäljningen var klar. Vi hade en del sms och telefon kontakt och fick alltid snabba svar. Vi kände också att mäklaren jobbade för att det skulle bli så bra som möjligt! Rekommenderar gärna!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Varberg

Våra pågående försäljningar