Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Varbergs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare i Varberg!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 127 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionell, effektiv och trevlig. Hade svar på alla mina frågor."
"Vid försäljningen av vårt hus har vi känt oss trygga, välinformerade och vi Är nöjda med utfallet av vår försäljning. Vi har haft god dialog med Mattias hela tiden trots att försäljningen har skett på distans så vi bor på annan ort, långt ifrån objektet. Tack för stöd och hjälp!"
"Jag har köpt ett enplanshus på 95 kvadrat. Jag blev mycket vänligt bemött och mäklaren svarade bra på mina frågor. Han ställde upp på extra visning och jag kände ingen stress. Kort sagt en bra och kunnig mäklare som dessutom var trevlig."
"Mathias Larsson är topp mäklaren i Varberg. Han hjälpte oss sälja vår tomt i Lingome. Stort driv fantastiskt tålamod. Vägledde oss på ett bra sätt och hjälpte oss ta rätt beslut. Tillmötesgående och stöttande. Bra idéer. Gör upp planer och verkställer som lovat och planerat. Rekommenderas varmt."
"Mathilda hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt, superservice i från början till slut. Om vi i framtiden kommer att köpa eller sälja så är Mathilda det självklara valet som mäklare! 🙂"
"Mycket nöjd! God service med hög flexibilitet vilket underlättade mycket för mig. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Varberg

Våra pågående försäljningar