Hoppa till innehåll

Mäklare i Varberg

4,8  (427 omdömen)

Mäklare i Varberg

4,8  (427 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Varberg

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Varberg, Västkustens kreativa mittpunkt, centralt beläget i Hallands län med Kattegatt ständigt närvarande. Då har du hittat rätt, här finns ett erfaret och engagerat gäng mäklare från Svensk Fastighetsförmedling redo att hjälpa dig som ska sälja din bostad med en värdering och guida dig som letar efter en bostad till salu rätt.  

Varberg är en badort med natur, friluftsliv och livskvalité. Här finns en fyra kilometer lång strandpromenad från Varbergs fästning i norr till Apelvikens strand i söder, utmärkta förutsättningar för all typ av surf och det välkända kallbadhuset. Bor eller flyttar du till Varberg är havet ett självklart inslag i din vardag.

I mysiga Karlberg och Lilla Träslöv hittar du populära villaområden med bebyggelse från 50-talet fram till idag. Här bor du stadsnära men barnvänligt, med mycket lekplatser, motionsspår och flertalet skolor och förskolor i närområdet. Ett annat barnvänligt område är Brages, även det centrumnära men med mycket natur, motionsspår och simhall, ishall, skolor och förskolor. Här bor du i hemtrevliga trähus i form av rad- eller parhus. Är du på jakt efter en lägenhet i Varberg, hittar du charmiga funkislägenheter från 60-talet blandat med nyproduktion på Söder. Här bor du med havet och centrum inom räckhåll och med många av stadens riktmärken inpå knuten, som Varbergs Stadshotell, fästningen, kallbadhuset och strandpromenaden. Det här är området som lockar alla åldrar och familjekonstellationer.

Ett av de många populära fritidshusområdena är Apelviken. Perfekt att nyttja året runt men som glänser lite extra under sommarhalvåret med ett stort urval av restauranger, liv och rörelse. Apelviken är synonymt med långa stränder, vågor och en stark surfkultur.

I Varberg kommun hittar du även Södra Näs, Trönningenäs, Bua, Tvååker, Veddige och många fler mysiga bostadsområden.

Våra mäklare – lokala experter på Varberg

Våra mäklare finns här för att hjälpa både dig som ska sälja ditt radhus, fritidshus, tomt eller lägenhet i Varberg att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen. Tack vare våra mäklares lokalkännedom, engagemang, kunskap och erfarenhet är de experter på bostadsmarknaden i hela vår kommun. De hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären i kommunens mindre orter, på landsbygden eller i själva staden Varberg. Så oavsett om du har siktet inställt på det expanderande området Träslövs Trädgårdsstad, Trönninge, populära Varberg centrum, eller något av alla andra mysiga områden i vår kommun, så ser de varje kund och affär som helt unik.

Med vår samlade kunskap och erfarenhet, stora spekulantregister och ständiga närvaro har våra mäklare i Varberg extra bra koll. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Varberg. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär!

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Varberg och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Varberg!

Omdömen från kunder i Varberg

Proffsig, tillmötesgående, lyhörd och engagerad.
Bra med kontinuerligt återkoppling.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Varberg

Vi har koll på Varberg

Hitta hit

Bobutiker Varberg (1)
Varberg

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-15:00
Lunchstängt 12:00-13:00

Tidigare försäljningar i Varberg

Samarbetspartners

Katarinas Städ

Vi har ett samarbete som ger våra kunder 10% rabatt hos Katarinas Städ.

Elektra Solar

Vi värnar om miljön och har ett nära samarbete med Elektra Solar gällande solceller.

PT-studion i Varberg

Vi har ett nära samarbete med PT-studion i Varberg då vi tycker det är viktigt att träna. Till nya medlemmar ges 20% rabatt på medlemskap.

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.