Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Varbergs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 64 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Perfekt representant för Svensk Fastighetsförmedling ,Varberg . Positiv glad samtidigt professional och lkunnig! Ett nöje att ha Mathilda Lundgren som mäklare ."
"Sålde min bostadsrätt med hjälp av Mathias Larsson, som var väldigt engagerad och proffsig. Rekommenderar starkt Svensk fastighetsförmedling i Varberg. Tack!"
"Har sålt en bostadsrätt med hjälp av Mathias Larsson som varit en mycket proffesionell, kompetent och förtroendeingivande mäklare, som gjort sitt yttersta för att hjälpa till på bästa sätt. Har även i ett tidigare skede haft kontakt med Mathilda som verkligen var trevlig och ytterst hjälpsam, precis som Mathias. "
"Vi är mycket nöjda med alla delar av mäklarens bemötande och arbete"
"Mycket gott bemötande. Hon håller oss hela tiden uppdaterade och är härligt positiv! Man får en känsla av att hon alltid är tillgänglig och alltid glad!"
"Jag anlitade Mathias för att sälja min trea på Trädlyckan i Varberg (Brf Trädlyckan). Jag fick ett bra förtroende för Mathias och han hjälpte mig att snabbt få genomfört fotograferingen och publiceringen av annonsen (först Läge+ i några dagar och sedan på Hemnet). Det som Mathias gjorde allra bäst var att han lyckades avsluta affären snabbt, genom att belysa möjligheten för en potentiell köpare att lägga ett förhandsbud. Detta gynnade både mig och köparen, genom att affären gick i lås snabbt och till ett för oss båda ett bra pris. Bra jobbat Mathias!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Varberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen