Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Varbergs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 73 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Utmärkt bemöttande med respekt samt en skinande vänlighet i blicken. Köpte en söt villa som vi först hade lite skeptiska tankar om. Sammanfattningsvis kände jag stor trygghet med mäklaren, huset och köpet."
"Köpt 78 m2 lägenhet i Varberg. Mäklaren var trevlig, mycket snabb med att svara och återkoppla, och var visade generellt ett professionellt beteende. En mycket god upplevelse allt i allt."
"Mycket trevlig å hjälpsam med allt. Kändes väldigt bra i en annorlunda situation. "
"Sålt en liten hästgård. Mathias var trevlig, tillmötesgående och tydlig i informationen till oss. Hade inte alls lika höga förhoppningar som Mathias hade, men han gjorde det omöjliga och sålde gården på ett par veckor. Är jättenöjd med honom och priset. Tack så mycket. 😆"
"Vi har varit väldigt nöjda med vår kontakt med Johanna! Hon är enkel att prata med och sköter allt väldigt professionellt, samt gör gärna det där "lilla extra" som man uppskattar vid en stor affär. "
"Vi både köpte en villa och sålde vår lägenhet genom Mathias från Svensk Fastighetsförmedling. Vi är mycket nöjda med det bemötande vi har fått under båda dessa processer. Han är väldigt lyhörd och håller hela tiden en kontakt som gör att man känner sig lugn och trygg. Vi kan varmt rekommendera Mathias för er som har planer på att sälja en bostad! Andreas & Emma"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Varberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen