Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget?

Då har du kommit rätt!

Ska du sälja ditt hem, låt inte slumpen avgöra slutresultatet utan gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett fritidshus eller en bostadsrätt. Våra fastighetsmäklare har en bred erfarenhet av försäljningar i Varbergs kommun. Är du köpare och letar en ny bostad? Kontakta oss så får vi berätta om vårt smarta spekulantregister. Kika gärna även på vårt utbud som vi har under Läge+, dessa hem finns ej på Hemnet ännu men försäljningen har smygstartat på vår hemsida.

Välkommen till en modern och proaktiv fastighetsmäklare.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 83 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en 1,5 rum på 27kvm. Väldigt bra bemötande, trevlig och har skött försäljningen på ett bra sätt med information etc. levde absolut upp till förväntningarna förutom att lägenheten inte blev såld för det som begärdes;). Sammanfattningsvis väldigt snäll och trevlig mäklare som skötte sitt jobb utmärkt"
"Vi är mycket nöjda, väldigt lätt att få tag i, trevlig och arbetar för att få oss som säljare nöjda. Vi har blivit väldigt väl bemötta och har fått svar på alla våra konstiga frågor under tidens gång. Väldigt lätt att få tag på och vi har alltid mött ett leende. "
"Både jag om min sambo är super nöjda med vårt köp av villa hos er. Mäklaren Mathias Larsson gav ett proffsigt, glatt, varmt välkomnande på visningarna vi var på. (Var på 2 st innan vi bestämde oss på riktigt.) Vi kände att vi fick svar på de frågor vi hade och hjälp att förstå det saker vi inte hade koll på. Tack Mathias! Vi rekommenderar alla använda Svensk fastighetsförmedling"
"Väldigt smidig affär med professionellt och trevligt bemötande av Mathias Larsson. Känns tryggt!"
"Korhallsvägen 7 i Tvååker. Nöjd med allt, profesionellt personal. "
"Köpte ett hus på korhallsvägen 7 i Tvååker. Är jätte nöjd, mäklare är snäll, duktig och kompetent. Trevligt att jobba med såna människor! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Varberg

Våra pågående försäljningar

Till toppen