Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Forshaga

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Forshaga.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 19 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jättebra bemötande och kunnig professionell hjälp i alla lägen"
"Jag har sålt ett hus i Forshaga, och anledning att jag valde Caroline som mäklare är hennes genuinitet som person och engagemang i uppdraget. Vi har gått på flertalet visningar där Caroline varit ansvarig mäklare och det var då jag bestämde mig för att Caroline skulle få förmedla min försäljning. Försäljningen gick helt över förväntan snabbt, och jag är hel nöjd med Carolines arbetsinsats som ansvarig mäklare. Sammanfattningsvis så kan jag rekommendera Caroline, och skulle inte tveka att anlita henne som ansvarig mäklare igen i framtiden. Mvh Christer Gartman"
"Ett bra bemötande och ett bra resultat."
"Caroline har under försäljningen av mitt hus agerat professionellt på ett personligt vis. Jag har fått svar på alla mina frågor och Caroline har alltid varit positiv och peppande. Jag är mycket nöjd med med mitt val av mäklare och kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsbyrå och Caroline."
"Jag tycker att Carolin Larsen ett mycket bra jobb när hon sålde mitt hus. Sammanfattningen är att jag är mycket nöjd."
"Villa i Forshaga. Fått ett väldigt fint bemötande och all hjälp vi kunde önska. Vi är väldigt nöjda."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Forshaga

Våra pågående försäljningar

Till toppen