Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Forshaga

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Forshaga.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 24 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt ett hus och vi är super nöjda med hur vi har blivit bemötta och hjälpta genom flera visningar. Hade egentligen inga förväntningar då vi inte hade en aning om något vad de gällde husköp. Så nu när vi köpt hus känns det som att man har lite mera koll på läget då vi får bra förklaring av våran mäklare. "
"Vi valde Caroline Larsen på Svensk Fast och det är inget vi ångrar, efter att haft uppe lägenheten i knappt ens två veckor så hade vi ett bud! Utöver att vara en grym mäklare så är hon även otroligt lättsam, trevlig och rolig. Stort tack för all hjälp!"
"Väldigt trevlig mäklare, stöttande unde visningen och processen utan att kännas påsäljande."
"Jättebra bemötande och kunnig professionell hjälp i alla lägen"
"Jag har sålt ett hus i Forshaga, och anledning att jag valde Caroline som mäklare är hennes genuinitet som person och engagemang i uppdraget. Vi har gått på flertalet visningar där Caroline varit ansvarig mäklare och det var då jag bestämde mig för att Caroline skulle få förmedla min försäljning. Försäljningen gick helt över förväntan snabbt, och jag är hel nöjd med Carolines arbetsinsats som ansvarig mäklare. Sammanfattningsvis så kan jag rekommendera Caroline, och skulle inte tveka att anlita henne som ansvarig mäklare igen i framtiden. Mvh Christer Gartman"
"Ett bra bemötande och ett bra resultat."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Forshaga

Våra pågående försäljningar

Till toppen