Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Trollhättan

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Trollhättan? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging, för de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 99 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag köpte en bostadsrätt på Klintvägen 5A i Trollhättan. Bra och professionellt bemötande hela vägen fram. Trevlig och korrekt."
"Nu har du lyckats igen! Bra jobbat! Gullevi & Hans"
"Johanna Tell har varit en närvarande, personlig, engagerad, inlyssnande, ambitiös, noggrann och förtroendegivande mäklare som på bästa sätt genom sin förmedling ansvarat försäljningen av den 70 tals villa vi nu ska få göra till vår! "
"Sofia Adolfsson hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt på Ångloksgatan i Trollhättan. Hon är en ytterst skicklig mäklare och är behjälplig under hela processen! Sålde lägenheten för ett pris som var över vår förväntan. Rekommenderar Sofia varmt! "
"Hej Sofia, Jag är mycket nöjd med ditt samarbete med mig. Hälsningar Zeinab Tirsahar "
"Sofia har varit väldigt tillmötesgående, personlig, engagerad och kunnig. Svarar snabbt och väldigt tillgänglig."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trollhättan

Våra pågående försäljningar

Till toppen