Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Trollhättan

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Trollhättan? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging, för de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 108 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Toppkvalitet från start till mål. Stort tack till Sofia Adolfsson som skötte det hela på ett alldeles utmärkt sätt👍👍"
"Blev bemött på ett professionellt och trevligt sätt. Kändes tryggt genom hela köpet."
"Jag har sålt ett hus och jag blev otroligt bra bemöt av Mäklaren. Kände mig trygg genom hela affären och jag kände att hon gjorde allt för att jag skulle känns mig trygg med försäljningen. Jag rekommenderar verkligen Sofia till någon som står inför en försäljning. "
"Att ha med Sofia Adolfsson att göra är ett ett stort nöje var gång. Hennes lågmält positiva personlighet går igenom all kontakt."
"Jag har sålt en bostadsrätt om 2 rum och kök, 53 kvm. Sofia är förtroendeingivande och man känner sig otroligt trygg med henne. Hennes kunskap och bemötande är imponerande. Hon återkopplar snabbt och håller en hela tiden uppdaterad om vad som händer. Jag ville ha en snabb och smidig försäljning vilket jag fick, samt att mina förväntningar kring slutpriset uppfylldes. Jag är 110% nöjd! "
"Bostadsrätt nyproduktion såld Ett proffsigt bemötande. Förväntningarna var att få sålt till inflytt och få insatta kostnader tillbaka. Detta uppnåddes till belåtenhet. Mäklaren har utmärkt koll på helheten samt en god lokal o personkännedom i kommunen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trollhättan

Våra pågående försäljningar

Till toppen