Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Trollhättan

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Trollhättan? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging, för de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 127 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Väl bemött, bra kommunikation, proffsigt. Inget att anmärka på! "
"Har sält en bostadsrätt. Mäklaren var mycket hjälpsam och professionell. Det hela gick väldigt snabbt och allt överträffade förväntningarna."
"Hej. Sofia har jobbat proffsigt med framtagande av visnings materialet👍Tillsammans med kollegor har de visat stort engagemang , vilket har bidragit till snabb försäljning. Stort tack från Grethe & Benny 🌷🌷🌷 "
"Vi har sålt vårt radhus. Ett mycket fint och proffesionellt bemötande. Hoppades få radhuset sålt, det sköttes med stort kunnande. Är mycket tacksam för det arbete som mäklarna lade ner för att vi skulle få sålt vårt radhus. Kan varmt rekommendera till vänner."
"Väldigt engagerad mäklare. Bra på att återkomma med information och svar på frågor. Alltid hellre övertydlig än otydlig i information. "
"Sålt 2:a med kök.Har fått ett mycket bra bemötande . Lennart är fötroendeingivade och engagerad.Affären avslutades på ett snabbt och bra sätt. Även medhjälparen Johanna Tell skötte uppdraget perfekt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Trollhättan

Våra pågående försäljningar