Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Trollhättan

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Trollhättan? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging, för de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 74 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Alla moment av Johanna Tell i processen får högsta betyg"
"Sofia Adolfsson har varit oerhört proffsig mot oss förstagångsköpare, lätt att få tag på, varit lugn och saklig, tydlig kommunikation och gör det lätt att förstå allting som från början var en djungel. Supernöjd! Rekommenderas hjärtligt! "
"Bostadsrätt Proffsigt, dvs trevligt och korrekt bemötande. Återkommer gärna! "
"Sofia sålde vårt radhus till ett högre pris än vad vi hade som accepterat pris från början. Vi fick genast vid vårt första möte med Sofia en känsla att personkemin stämde emellan oss. Vi har inte bara under försäljningsperioden vid våra möten pratat försäljning utan vi har även haft andra goda samtal och utbyte av tankar. Under resans gång har vi sett och förstått Sofia är påläst och erfaren i sitt yrke. Bland annat hjälpte hon oss att styla vårt hus med ett fint resultat som överraskade oss,som från början inte trodde så mycket på det här med styling. Vi är nöjda med försäljningen. "
"Köpte nyligen en bostadsrätt av mäklaren Sofia Adolfsson och på visningen så gick hon igenom allt med en om lägenheten. Fick ett bra intryck med ett proffesionellt bemötande. Jag hade precis förväntat mig ett sådant bemötande av en mäklare. Rekommenderar starkt mäklaren för framtida köp!"
"Trevligt bemötande, bra information,fint fotat o fin styling, allt till belåtenhet! Tack!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trollhättan

Våra pågående försäljningar

Till toppen