Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Trollhättan

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Trollhättan? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging, för de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 56 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är väldigt nöjda med Svensk Fastighetsförmedling i Trollhättan. Professionellt och trevligt bemötande av mäklaren försäljning gick rekord snabb och alla partner blev nöjda. "
"Sofia Adolfsson är en mycket duktig och kompetent mäklare och ser till allas önskemål och det finns aldrig några problem. Alltid snabb återkoppling och ett mycket trevligt, vänligt och personligt bemötande. Ska ni sälja eran bostad, tveka då inte att ta kontakt med Sofia för en bättre mäklare än henne går inte att få tag på. Är supernöjd! "
"Vi är så nöjda med allt jobb som gjorts för oss vid försäljningen av vår bostad. Kunnigt och engagerat lotsades vi igenom hela processen på ett förstklassigt sätt. Ett stort tack från oss!"
"Johanna Tell är bäst!!! Vi var väldigt nojd med henne och med allt hon har gjort för oss. "
"Johanna Tell is really professional in her work and very helpful person. I will gladly recommend her and the company she represents. Thank you!"
"Som kund är jag jätte nöjd! Sofia Adolfsson hjälpe oss att få sålt våran lägenhet och allt gick bra och Sofia vara alltid lätt att få tag på och svarade på alla frågor vi hade. En mäklare vi varmt rekommenderar och vi kommer välja igen den dagen vi skulle behöva sälja eller köpa i framtiden. Rekomenderar dena fastighetsbyrån till alla! Toppenbetyg! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trollhättan

Våra pågående försäljningar

Till toppen