Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Trollhättan

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Trollhättan? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging, för de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 83 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag sålde min bostadsrätt, bra service, flexibilitet vad gäller visningar där ingenting är omöjligt. Rekommenderar denna mäklare för din kommande försäljning. "
"Jag har köpt en bostadsrätt och haft bra kontakt med mäklaren som ingivit stort förtroende och hjälpsamhet. Mäklaren i fråga hjälpte oss även att länka ihop oss med en annan mäklare på samma kontor inför försäljning av vårt boende."
"Försäljning av villa. Lever väl upp till högt ställda förväntningar. Professionell med stort engagemang. Gör det lilla extra. Tydlig och kontinuerlig information. Lättillgänglig. "
"Johanna var proffsig, trevlig och enkel att ha att göra med - vill du ha en toppmäklare så rekommenderar jag Johanna till 100%, vi är supernöjda"
"Vi är mycket nöjda med försäljningen av vårt hus. Proffsigt bemötande och en väl genomförd affär. "
"Köpt villa. Mycket kunnig, noggrann, sakkunnig mäklare som sålde huset till oss. Tycker att mäklaren uppfyllde alla förväntningar som man kan ha inför en försäljning. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trollhättan

Våra pågående försäljningar

Till toppen