Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Trollhättan

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Trollhättan? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging, för de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 62 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sofia Adolfsson är i särklass Trollhättans vassaste fastighetsmäklare och säljer troligen mest objekt i hela fyrbodal. En tidsfråga innan hon blir uppmärksammad som en av Sveriges främsta toppmäklare. Du som säljare kan lita på att hon kommer göra sitt allra yttersta när som på dygnet för att din livs viktigaste affär ska bli så gynnsamt som möjligt. Du som köpare köper av en genuint ärlig mäklare som är lika mån om att din viktigaste affär blir så säker och bra som möjligt. Jag har anlitat henne några gånger och kommer definitivt att göra det igen."
"Motsvarade helt min förväntan, trevligt och proffesionellt bemötande. Precis som min erfarenhet vid ett tidigare tillfälle."
"Fick ett bra bemötande och kände mig trygg med Lennart att han satte oss som kund i fokus. Fick svar om på det man undrade, och hjälp. Han är rak och saklig som ger förtroende. "
"Mycket bra bemötande, jobbade för oss på ett bra sätt. Allt rakt igenom var till stor belåtenhet. Kunde även prata med honom på icke kontorstid. Alltid till hands för frågorr7svar"
"Sofia är toppen härlig, mycket bra och smidigt skött! "
"Sofia är klockren! Tillmötesgående, kunnig, flexibel och snabb. Kan rekommendera henne till vilken säljare eller köpare som helst :) "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trollhättan

Våra pågående försäljningar

Till toppen