Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Trollhättan

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Trollhättan? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har trollhättans bredaste kompetens bland mäklare vilket vi är väldigt stolta över! Vi förmedlar inte bara villor, bostadsrätter, fritidshus och gårdar utan har även kompetens inom kommersiella fastigheter och storhus. Dessutom besitter vi även kunskap inom homestaging, för de kunder som väljer att sälja med oss erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av homestaging.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 147 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vid försäljningen av vårt radhus 119m2 från 1981, har vi haft stor hjälp av Sofia Sandflo och Emelie Karlsson som jobbat proffsigt och med värme och känsla. Strategiskt rätt, prismässigt rätt, effektivt och med timing samt en visning som överglänser andra mäklare med många hästlängder! Därutöver har mäklarna varit som nämnts två och detta har gjort vår kontakt omedelbar och smidig. Vi är mycket mycket nöjda! Stort Tack! Karin och Mikael Billsvik"
"Vi har köpt ett kedjehus och är väldigt nöjda med Sofia som mäklare. Hon gav ett varmt och professionellt bemötande. Vi anlitar gärna henne i framtiden om vi behöver använda oss av en mäklare."
"Trevlig, tydlig och hjälpsam. Över förväntan."
"Bostadsrätt i Trollhättan. Rekommenderar verkligen Johanna Tell. Hon har ett proffsigt och bra bemötande. Väldigt flexibel och ställer alltid upp. Allting har fungerat hur smidigt som helst, det finns ingenting att klaga på."
"Sålde min villa i Velanda. Jag hade höga förväntningar och ändå uppfylldes dem. Hade redan för ett par år sedan bestämt mig för att anlita Lennart om det blir försäljning och så blev det. Högt förtroende och proffsigt hanterat. Vad kan man mer begära?"
"Mycket nöjd med Sofia Sandflo! Kunde inte ha valt en bättre mäklare!! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Trollhättan

Våra pågående försäljningar