Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Gislaved

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Gislaved? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 23 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har köpt en etta i gislaved. Mycket trevlig mäklare."
"Har sålt en 5-rums enplansvilla. Blev bemött med stor kunskap, erfarenhet och väldigt bra information. Förväntade mig att det skulle gå smidigt, och okomplicerat. Eftersom jag inte gör husaffärer så ofta så vill jag ha det enkelt och att mäklaren tar hand om allt administrativt. Så blev det. Hela affären var snabb och okomplicerad. Mycket nöjd med allt från första kontakten till allt administrativt efter kontraktsskrivningen. Så som bank och vinstskatt sysslor."
"Superproffsigt bemötande och bra uppdatering genom hela processen. Skulle använda dem igen om det vore aktuellt. "
"Effektivt och väl utfört. Från första kontakt till försäljning tog det ca 3 veckor."
"Jag träffade endast mäklaren i samband med avtalsskrivande (visning etc gjorde maken), men fick ett mycket positivt intryck. För det var en mäklare som både hade goda kunskaper om det formella och som hade förmågan att skapa trevlig stämning runt mötesbordet. "
"sålde en bostadsrätt. Mycket tillmötesgående mäklare även hans medarbetare. Kunniga, vägledande. Avlastade bekymmer. Informerade mig som säljare under hela processen. Mycket bra bemötande. Kommer rekommendera mäklaren till andra! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Gislaved

Våra pågående försäljningar