Hoppa till innehåll

Mäklare i Grebbestad

4,9  (136 omdömen)

Mäklare i Grebbestad

4,9  (136 omdömen)

Kustnära fastighetsbyrå i Tanums kommun

Letar du efter en fastighetsbyrå i Tanum med koll på bostadsmarknaden längs Bohuskusten?
Med utgångspunkt från Grebbestad hjälper våra mäklare dig med din bostadsaffär.
Oavsett om du ska sälja din lägenhet i Grebbestad och behöver hjälp med värdering eller är på väg att köpa ett fritidshus i Fjällbacka.

Tanums kommun ligger i norra Bohuslän och centralorten är Tanumshede. Många köper fritidshus Grebbestad, Fjällbacka eller Hamburgsund för att få tillgång till en av världens vackraste skärgårdar. Här kan du segla bland kobbar och skär, bada och dyka i det salta och klara havet, soltorka på lena granitklippor och skåda kraftfulla berg.

I Tanums kommun ligger kustpärlorna Fjällbacka, Grebbestad och Hamburgsund, Bullaren med sitt rika djur och naturliv, Kosterhavets nationalpark och världsarvet vid Vitlycke. Om du funderar på att flytta hit permanent finns flera spännande lediga jobb, bra förskolor och skolor, en levande landsbygd och ett starkt entreprenörskap.

Våra lokala mäklare i Grebbestad hjälper dig som letar bostad i Tanums kommun. Oavsett om du söker efter ett charmigt hus med trädgård i Grebbestad eller ett modernt fritidshus i idylliska Fjällbacka. Vi förmedlar alla typer av bostäder. Alltifrån fridfulla stugor i skogen, pittoreska hus i gränder till arkitektritade villor och lägenheter med havsutsikt i hela Tanums kommun. Till hjälp har vi Sveriges största kundregister, ett brett kontaktnät över hela Sverige, stor lokalkännedom och en effektiv marknadsföring för att du ska få ut det mesta av din bostadsaffär.

Hitta din bostad i Tanum

Tanum passar dig som vill bo mitt i naturen i lite mindre samhällen men ändå ha pendlingsavstånd till större städer. Tack vara E6:an och tåg finns det goda förbindelser både till Göteborg och Oslo. På sommaren sjuder kustorterna så som Grebbestad och Fjällbacka av aktivitet och lockar med ett brett nöjesliv med alltifrån kulturvandringar till festivaler när turister från hela landet samlas för att njuta av skärgårdslivet när det är som bäst. På vinterhalvåret kan du förvänta dig ett betydligt lugnare tempo.

Väljer du att bo i Tanum finns alltid något att göra. Livsnjutare kommer hit för att vandra längs kustleden, paddla bland klippor och skär, cykla till små kustsamhällen, åka på sälsafari, smaka på färska skaldjur och se solen gå ner över horisonten. Gillar du att ägna dig åt sportfiske och dykning kan ett fritidshus i Fjällbacka passar dig. Strax utanför Fjällbacka ligger nämligen naturreservatet och ögruppen Väderöarna som tillsammans med Kosterhavets marina nationalpark är ett av Sveriges mest värdefulla havsområden.

Kanske är du på gång att sälja din stuga i Hamburgsund för att köpa en praktiskt modern lägenhet i Tanumshede? Kom in till våra mäklare i Grebbestad och få hjälp med värdering av din bostad och tips på spännande objekt till salu. Vad sägs om ett skärgårdshus med egen båtplats i mysiga Havstensund eller ett arkitektritat fritidshus i centrala Grebbestad? För den som hellre vill bygga sitt eget hus är det populärt att köpa tomt på vackra och pittoreska Resö.

Tanums kommun har också ett av Sveriges bäst utbyggda fiber vilket lämpar sig utmärkt för distansarbete om du planerar att bo här på deltid.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer från Gerlesborg i söder till Resö i norr, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Tanums kommun och i resten av Sverige. Välkommen att kontakta och besöka våra mäklare i Grebbestad.

Omdömen från kunder i Grebbestad

Jag tycker att dom jobbade på riktigt bra med försäljningen. Jag blev väldigt bra bemött. Bättre mäklare får man verkligen leta efter. Dom får bästa betyget av mig så klart. Kan varmt rekommendera dom. / Annie
Tomas Olof Q
Tomas Olof Q
2023-01-30
Jag tycker mäklaren har skött sig utmärkt

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu

Hitta hit

Bobutiker Grebbestad (1)

Tidigare försäljningar

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.