Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Tanums kommun

Letar du mäklare i Tanum och Strömstads kommun? Vi har koll på läget!

Vill du köpa eller sälja en villa, fritidshus, lantbruksfastighet eller bostadsrätt i Bohuslän och Tanums kommun? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i runtom i landet kan våra områden i detalj. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

16-18 mars finns vi på Boligmessan i Oslo/ Hellerudsletta!

Vill du vara med på mässan med din bostad, kontakta oss redan idag!

 

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (c:a 230 butiker) känner vi till våra områden mycket väl. Samtidigt ingår vi i en av Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att genom kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Möt våra mäklare

Vi kommer gärna hem till dig för en värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. 

Söker erfaren fastighetsmäklare med driv!

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder dig unika förutsättningar för att lyckas i ditt yrke. Hos oss kan du bland annat ta del av marknadens största kundregister, vår försäljningsmetod, moderna digitala system, egna jurister och marknadsavdelning samt ett minst sagt välkänt varumärke med 80 års branscherfarenhet. Dessutom kommer du att kunna dra nytta av gemenskapen och den väletablerade erfarenhet som finns inom kedjan, landet runt. På Svensk Fastighetsförmedling är mäklarna hjältar och vi vill bli fler.

Till vår bobutik i Strömstad söker vi nu en erfaren  fastighetsmäklare med lite skinn på näsan!

För att lyckas i rollen är du proaktiv, lojal, tävlingsinriktad uthållig och ser till teamets bästa och får företaget att växa i lönsamhet och omsättning. För rätt person finns goda möjligheter till att göra karriär och eventuellt delägarskap efter man har visat att man kan leverera både intag och försäljning och en hög kundservice

Vi söker dig som motiveras av att överträffa kundens förväntningar samtidigt som du gillar att utmana dig själv. Du är mån om din personliga utveckling och vill även vara en viktig spelare i ett framgångsrikt lag. Vi finns i hela landet så möjligheterna är många och stora.

Låter det intressant?

Ansök direkt med CV till leif.fourong@svenskfast.se
Frågor besvaras av Leif Fourong på 070-7463507

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 7 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Tack för ett trevligt bemötande och ett proffsigt arbete.Känner mig mycket nöjd med val av mäklare."
"Vi är mycket nöjda med det arbete som Carolina har lagt ner vid försäljningen av vår sommarstuga. Inga problem med extra visningar, inga problem att hjälpa oss med praktiska detaljer när vi själva inte var på plats, snabb att svara på mail och sms mm, lyhörd, förståelse och respekt för våra känslor inför försäljningen. Saker och ting blir gjorda, ett gott driv helt enkelt. Vi kan varmt rekommendera henne."
"Jeg er veldig fornøyd med første kontakt og møte med megler. Hun har veldig god kontroll over hva som skal gjøres når!! Ikke noe probl. å ringe å spørre om ulike utfordringer. Alltid tilbakemeld på spørsmål. Veldig serviceinnstilt overfor meg som kunde. Vil anbefale henne til andre, dersom det blir aktuelt. Mvh Britt Kristiansen"
"Min erfaring med Carolina Fallenuius og Svensk Fastighetsformedling kunne ikke ha vært bedre. Vennlig, professjonell og kunnskapsrik. Helt klart en 5!"
"Härlig drivande tjej-kul att göra affärer med henne. Tillgänglig 24/7 "
"Vi var strålende fornøyd med Lotta og Fastighetsformidlingen i Grebbetsad. Lotta var interessert, punktlig, pliktoppfyllende og engasjert. Svarte alltid på henvendelser og skapte en trygghet hos både selger og kjøper. Hun bedømte også riktig prisnivå på eiendommen, og skapte stor entusiasme før visninger. Jeg gir Lotta mine beste anbefalinger."

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:30-17:00.
Vid andra tider kan ni nå någon av våra mäklare på deras mobilnummer eller mejl. 

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Grebbestad

Våra pågående försäljningar

Till toppen