Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Tanums kommun

Letar du mäklare i Tanum och Strömstads kommun? Vi har koll på läget!

Vill du köpa eller sälja en villa, fritidshus, lantbruksfastighet eller bostadsrätt i Bohuslän och Tanums kommun? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i runtom i landet kan våra områden i detalj. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Funderar du på att sälja ditt fritidshus och få ditt hus marknadsfört i Norge. Kontakta oss redan idag för värdering av din bostad. 15.-17. mars 2019 finns vi på Boligmessan Oslo/Hellerudsletta, välkommen!

Framgångsrikt arbetssätt

Våra samlade erfarenheter har lett oss fram till ett arbetssätt som innefattar engagemang, nytänkande, omtänksamhet och inte minst affärsmässighet. Det har resulterat i nöjda, trygga och återkommande kunder. Eftersom vi finns på så många platser i landet (c:a 230 butiker) känner vi till våra områden mycket väl. Samtidigt ingår vi i en av Sveriges ledande mäklarkedja vilket gör att vi kan erbjuda dig alla de fördelar som ett stort företag har.

Vårt mål är att genom kvalitet och engagemang på ett tryggt sätt kunna hjälpa våra kunder genom en av de viktigaste affärerna i livet – oavsett om målet är att köpa eller sälja.

Möt våra mäklare

Vi kommer gärna hem till dig för en värdering av din bostad då vi även får möjlighet att presentera oss och samtidigt ge dig tips och råd inför ditt bostadsbyte. 

Söker erfaren fastighetsmäklare med driv!

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder dig unika förutsättningar för att lyckas i ditt yrke. Hos oss kan du bland annat ta del av marknadens största kundregister, vår försäljningsmetod, moderna digitala system, egna jurister och marknadsavdelning samt ett minst sagt välkänt varumärke med 80 års branscherfarenhet. Dessutom kommer du att kunna dra nytta av gemenskapen och den väletablerade erfarenhet som finns inom kedjan, landet runt. På Svensk Fastighetsförmedling är mäklarna hjältar och vi vill bli fler.

Till vår bobutik i Strömstad söker vi nu en erfaren  fastighetsmäklare med lite skinn på näsan!

För att lyckas i rollen är du proaktiv, lojal, tävlingsinriktad uthållig och ser till teamets bästa och får företaget att växa i lönsamhet och omsättning. För rätt person finns goda möjligheter till att göra karriär och eventuellt delägarskap efter man har visat att man kan leverera både intag och försäljning och en hög kundservice

Vi söker dig som motiveras av att överträffa kundens förväntningar samtidigt som du gillar att utmana dig själv. Du är mån om din personliga utveckling och vill även vara en viktig spelare i ett framgångsrikt lag. Vi finns i hela landet så möjligheterna är många och stora.

Låter det intressant?

Ansök direkt med CV till leif.fourong@svenskfast.se
Frågor besvaras av Leif Fourong på 070-7463507

Välkommen till oss!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 24 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Allerede på første visning ble vi møtt av en blid og hyggelig megler som het Carolina. Vi fikk veldig god hjelp både før, under og etter vårt kjøp av sommerhus. Vi følte oss trygge under prosessen og hun tok seg god tid til å forklare alt for oss. Vi er veldig fornøyde og kan varmt anbefale andre å bruke Carolina Fallenius som megler🌸"
"Mkt trevligt , proffsigt och personligt bemötande"
"Carolina skulle sälja vår familje gård. Inte lätt med 2 starka viljor. Men hon mötte dem på bästa vis Oerhört proffsig, glad och social. Skapar förtroende och är arbetsam till max. Hög EQ och social kompetens och möter folk på folks vis. Uppskattar Carolina och hon har verkligen gjort allt för att vi skall bli nöjda. Även om det nu inte blev det som vi hade tänkt. Då den ene broder löste ut de andra 2. "
"Du är lätt att få tag på. Kan svara på frågor. Trevligt bemötande. Hade jag ett hus till, hade du fått sälja det också."
"Vi har sålt vår villa med hjälp av vår mäklare Leif Forung på Svensk Fastighetsförmedling, Grebbestad. Vi är mycket nöjda med hans bemötande och information i samband med försäljningen Alla våra förväntningar blev uppfyllda. Vi kan varmt rekomendera Svensk Fastighetsförmedling Grebbestad."
"Solgt fritidshus. Carolina er en fantastisk megler !! Hun er imøtekommen og svært dyktig på sitt felt. Hun følger oss som kunde opp på en fantastisk måte. Vi kan anbefale Carolina til hvem som helst i fremtiden. Min kone og jeg sitter igjen med et profesjonelt inntrykk. Mvh Tone Rubach/Morten Andreassen "

Öppettider & kontaktuppgifter

Mån-Fre 09:30-17:00. Lunchstängt 12:00-13:00
Vid andra tider kan ni nå någon av våra mäklare på deras mobilnummer eller mejl. 

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Grebbestad

Våra pågående försäljningar