Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Lund, Lomma och Kävlinge!

Vill du köpa eller sälja bostad i Lund, Lomma eller Kävlinge så ska du vända dig oss, mäklaren med koll på läget! Vi hjälper köpare från hela landet att hitta sina drömboenden samtidigt som vi hjälper våra säljare att få bäst betalt.

Vi vill att våra köpare och säljare ska få en trygg affär och därför arbetar vi mycket aktivt med vår unika tjänst Varudeklarerat som är den mest heltäckande typen av försäkringsprodukt som finns på marknaden. Varudeklarerat ger båda parter ett riktigt starkt försäkringsskydd så att alla kan sova gott om natten.

Förutom traditionell försäljning erbjuder vi även våra säljare tjänsten Läge+ som är unik i sitt slag för Svensk Fastighetsförmedling. Läge+ har blivit så populär att vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund säljer i genomsnitt 1 av 5 bostäder via denna tjänst.

Vi har ett samarbete med SEB som gör att våra kunder får en riktigt bra ränterabatt på sina bolån.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund arbetar uteslutande i kommunerna Lund, Lomma och Kävlinge och säljer bostadsrätter, villor, tomter, fritidshus, nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter.  

Funderar du på att sälja din bostad, nu eller på längre sikt? Då är du välkommen att kontakta oss så bokar vi ett möte där vi går igenom just dina förutsättningar för att få en riktigt trygg affär och bäst betalt!

Hjärtligt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Lund!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 150 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har både köpt och sålt bostad med hjälp av Anna på Svensk Fast. Allt har fungerat helt utan problem och båda affärerna blev gjorda inom 3 veckor vilket vi är väldigt glada över!"
"* Såld bostadsrätt till utgångspris. * Bra dialog med mäklaren och tydliga besked. * Förvänta oss ett lägre slut pris när vi gick in projektet men fick det som mäklaren värdera det till. * En bra upplevelse med ett bra resultat."
"Jag är mycket nöjd med bemötandet då vi köpte en villa i Löddeköpinge. "
"Köpte Väpplingevägen 17B av Sofia, trotts resa till Japan och en märklig process så lyckades köpet tillslut gå igenom. Sofia har sköt det mycket bra och var en supertrevlig mäklare som verkligen engagerar sig personligt både för köpare och säljare. Öppen och ärlig genom hela processen och svarade snabbt på alla eventuella frågor man kunde tänkas ha. Hade inte så mycket förväntningar när jag först tittade på huset men eftersom vi fick privata visningar där vi kunde ta oss tid till huset och eventuella frågor så kändes huset som helt rätt för oss och Sofia var en viktig länk i detta. "
"Vi har köpt en bostadsrätt i Lund, för vilken Charlott var mäklare. Charlott gav sannerligen ett mycket professionellt bemötande. Hon hade en bra presentation av lägenheten vid visningstillfället, och var väldigt tålmodig och tillmötesgående efter visningen, där vi inväntade ett bankbyte. Mina förväntningar på en mäklare är tämligen höga. Jag uppskattar bland annat professionalism, tydliga förklaringar, och ödmjukhet. Charlott levde upp till alltsammans. Jag vill tillägga att Charlott efter avtalsskrivning var snabb med att skicka kontrakt till vår bankkvinna och återkoppla till oss. Något som skapar trygghet i köpet, tillit till mäklaren och firman hon representerar, och förhindrar eventuell stress. Jag vill varmt rekommendera Charlott!"
"Köpt en villa i löddeköpinge. Mäklare var Josefine Karlsson och jag upplevde henne som mycket tillmötesgående och hjälpsam och kan mycket väl tänka mig att använda mig av Josefine vid en framtida försäljning..."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Lund

Våra pågående försäljningar