Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Lund!

Vill du köpa eller sälja bostad i Lund, Lomma och Kävlinge? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet var närmsta skola finns, hur den enklaste vägen till jobbet ser ut och var de bästa restaurangerna ligger. Vi har koll på hela processen, från vilken typ av bostad köparna letar efter till värdering och försäljning. Vänd dig till mäklare som har koll på läget för att få ut det mesta av din bostadsaffär. 

En trygg affär och bäst betalt!

Säljarna vi träffar efterfrågar oftast två saker: För det första vill de göra en trygg affär. För det andra vill de ha bäst betalt för sin bostad. Precis det kan vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund hjälpa till med.

Funderar du också på att sälja din bostad? Då vill vi gärna komma hem och berätta hur vi tillsammans hittar den bästa lösningen för dig att göra affären trygg och se till att du får bäst betalt.

Alla våra spekulanter erbjuds före visning ett lånelöfte från SEB med väldigt bra räntor. Vi jobbar aktivt med Svensk Fastighetsförmedlings populära tjänster Läge+ och Varudeklarerat. Får vi komma hem till dig berättar vi gärna hur dessa tjänster kan hjälpa dig att göra en trygg affär och få bäst betalt för just din bostad.

Du kommer till en väldigt lokal mäklare! Vi säljer enbart i Lunds, Lomma och Kävlinge kommuner och vi säljer uteslutande villor, radhus och bostadsrätter.

Hjärtligt välkommen att höra av dig!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 36 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Anton (mäklaren) presenterade sig och företaget väl. Jag kände att han var den jag ville jobba med. Det verkade (och var) som att ni hade koll på marknaden och vad man eventuellt skulle få för lägenheten. Anton har varit mycket professionell och kunnig genom hela affären. Han har gett den informationen jag har önskat och han har bett om den informationen han behövt. Jag vet att om jag hade hållit i lägenheten ett par månader till kanske jag hade fått mer, men kanske mindre. Det kändes rätt att sälja när jag gjorde. Jag är mycket nöjd med hur Anton tog hand om spekulanter, respekterade att jag önskade info och hade bra kommunikation. Tack för ett gott samarbete och lycka till Anton!"
"Jag fick bästa förtroende för Sara Örnwigh direkt. Hon är proffsig, påläst,punktlig och svarade på mona frågor direkt när sökte henne per telefon.Jag är mycket nöjd och kan rekommendera Sara Örnwigh till fullo. Eva Hansson Brindhag."
"Enkel och snabb försäljning av bostadsrätten. Såldes direkt via läge + . Rekommenderas!"
"Fick både köpt och sålt fastighet på ett smidigt sätt med hjälp av läge+."
"Har endast positiv erfarenhet av Svensk Fastighetsförmedling Lund. De har varit professionella och är mycket kunniga samt varit mycket hjälpsamma och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera dem!"
"Vänligt och professionellt. Vi fick byta mäklare under affären och det hade varit fördelaktigt om de hade pratat med varandra. Det visade sig att vår lägenhet var betydligt finare än den som sålts innan. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lund

Våra pågående försäljningar

Till toppen