Hoppa till innehåll

Mäklare i Lund

4,8  (628 omdömen)

Mäklare i Lund

4,8  (628 omdömen)

Din lokala fastighetsmäklare i universitetsstaden Lund

Letar du efter en fastighetsmäklare med koll på bostadsmarknaden i Lunds kommun eller grannkommunerna Kävlinge och Lomma? Våra mäklare i Lund hjälper dig genom hela köp- och säljprocessen, från värdering till kontraktsskrivning. Vi förmedlar alla typer av bostäder i Lund, Kävlinge och Lomma. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den bästa mäklartjänsten och fortsätta vara den bästa mäklaren i Lund.

Lund är perfekt att flytta till för dig som söker en lagom stor stad, med goda pendlingsmöjligheter, ett brett kulturbud och närhet till både Malmö och Köpenhamn. Lundaborna ökar och idag är Lund Sveriges tolfte största kommun sett till antalet invånare. Arbetsmöjligheterna är goda tack vare stora arbetsgivare såsom Lunds kommun, Region Skåne, Lunds universitet, Tetra Pak och Alfa Laval. I Lund som är känt som en universitetsstad bor det en stor del akademiker och medelåldern ligger på 39 år. Större delen av stadskärnan är bilfri, i stället går eller cyklar man inne i Lund.

Funderar du på att flytta hit kan våra mäklare i Lund hjälpa dig att hitta din nya drömbostad. Med utgångspunkt från vår bobutik i Lund strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Lunds kommun och grannkommunerna Kävlinge och Lomma.

Hitta din bostad i Lunds kommun med omnejd

Tack vare att våra mäklare bor, lever och arbetar i Lunds kommun är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Letar du efter ett hus är ett Professorsstaden ett populärt villaområde, granne med Botaniska trädgården och Lunds medeltida stadskärna. Här hittar du stora, påkostade representationsvillor uppförda mellan cirka 1870 och 1930 för professorer vid universitetet. Professorsstaden är perfekt att flytta till för dig som har en stor familj och vill ha gång- och cykelavstånd till centrum. I närområdet finns Mårtenstorget med frukt- och grönsakshandel, nyrenoverade Saluhallen och klassiska Lundagård med Universitetshuset, AF-borgen och Domkyrkan.

Om du i stället funderar på att sälja din villa och köpa en modern och praktisk lägenhet i Lund kan vi som mäklare varmt rekommendera området Sockerbruket. Här har du tillgång till fina Bjeredsparken, Clemenstorget och gångavstånd till Lunds centralstation med pendeltåg till Malmö, Kastrup och Köpenhamn. Börja med att kontakta din mäklare i Lund för att få hjälp att värdera din bostad.

Ett annat populärt villaområde är Barsebäcks hamn i grannkommunen Kävlinge. Barsebäck passar dig som söker lugnet och vill vara nära havet. Husen i Barsebäck kännetecknas av sitt fiskeläge med pittoreska skånelängor uppförda i tegel och korsvirke. I närområdet finns en småbåtshamn med en välbesökt hamnkrog. Rakt utanför dörren ligger Öresund med Danmark och Köpenhamn i fonden. Området är perfekt att flytta till för barnfamiljer som arbetar i de närliggande storstäderna. Nyfiken på att köpa eller sälja bostad i Kävlinge? Kontakta din mäklare i Kävlinge för mer information.

Söker du efter ett modernt bostadsområde med havet som granne är det i Lomma hamn du ska leta. Här bor man bra med närhet till havsbad, fiskrestauranger, glassbarer och golfbana. Kanske är du på jakt efter ett modernt radhus vid Lomma beach eller en lägenhet på kajkanten med egen båtplats? Våra mäklare i Lomma har lång erfarenhet av att förmedla nyproduktion.

Ett område där våra mäklare i Lund sålt många bostäder är Södra Sandby. Här finns gott om villor till salu. Hit flyttar många barnfamiljer som växt ut lägenheten inne i Lund och vill ge barnen en fin uppväxt med bra skolor och fritidsaktiviteter. Här finns natursköna omgivningar med fina rekreationsområden såsom Måryd och Skrylle. I närområdet ligger Sveriges hästsportcentrum och Flyinge kungsgård.

Om du är intresserad av att köpa en helt ny bostad i ett helt nytt bostadsområde är Brunnshög ett område med stor potential. I Brunnshög byggs det 35 000 bo- och arbetsplatser med stort miljöfokus. Området trafikeras redan av 15 minuters spårvagn direkt in till stan och ligger granne med två av Europas största forskningsanläggningar, MaxIV och ESS.

Är du nyfiken på vilka kommande objekt som finns till salu i Lund? Välkommen in till vår bobutik och kunniga mäklare i Lund för rådgivning.

Vi hittar köpare i hela Sverige

I Lund hittar du våra mäklare i stora, nyrenoverade lokaler på 11:e våningen på Ideon Gateway. Våra mäklare i Lund jobbar alltid för att du som kund ska få det bästa slutresultatet, oavsett marknadsläge. Vi har med högsta kvalitet hanterat olika svängningar på bostadsmarknaden i över 85 år. Våra fastighetsmäklare i Lund, Kävlinge och Lomma vet vad som gäller för att du som kund ska få en trygg affär och bäst betalt.

Funderar du på att sälja din bostad nu eller på längre sikt? Välkommen att kontakta våra mäklare i Lund för en genomgång av dina förutsättningar för att skapa en trygg affär med bäst betalt. Hjärtligt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Lund!

Omdömen från kunder i Lund

Jessica D
Jessica D
2023-03-10
Renée är den trevligaste och proffsigaste mäklare jag någonsin träffat. Hon gör allt för att nå ens önskemål och ger aldrig upp. Hon är oerhört trevlig och svarar på sekunden oavsett hur mycket man kontaktar henne. Hon är även fle...
Marco Antonio M
Marco Antonio M
2023-03-10
Renée was very helpful throughout the entire process. Since we were first time buyers we needed a lot of clarifications and had many doubts which Renée was always able to provide in a clear way. Overall, the entire process was ver...

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Lund

Fastighetsmäklare med koll på Lundabygden

Hitta hit

Bobutiker Lund (1)
Lund

Mån-fre 09:00-16:00

Observera att ingång sker via Molekylvägen 10B.

Tidigare försäljningar i Lund

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.