Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Lund, Lomma och Kävlinge!

Vill du köpa eller sälja bostad i Lund, Lomma eller Kävlinge så ska du vända dig oss, mäklaren med koll på läget! Vi hjälper köpare från hela landet att hitta sina drömboenden samtidigt som vi hjälper våra säljare att få bäst betalt.

Vi vill att våra köpare och säljare ska få en trygg affär och därför arbetar vi mycket aktivt med vår unika tjänst Varudeklarerat som är den mest heltäckande typen av försäkringsprodukt som finns på marknaden. Varudeklarerat ger båda parter ett riktigt starkt försäkringsskydd så att alla kan sova gott om natten.

Förutom traditionell försäljning erbjuder vi även våra säljare tjänsten Läge+ som är unik i sitt slag för Svensk Fastighetsförmedling. Läge+ har blivit så populär att vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund säljer i genomsnitt 4 av 10 bostäder via denna tjänst.

Vi har ett samarbete med SEB som gör att våra kunder får en riktigt bra ränterabatt på sina bolån.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund arbetar uteslutande i kommunerna Lund, Lomma och Kävlinge och säljer bostadsrätter, villor, tomter, fritidshus, nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter.  

Funderar du på att sälja din bostad, nu eller på längre sikt? Då är du välkommen att kontakta oss så bokar vi ett möte där vi går igenom just dina förutsättningar för att få en riktigt trygg affär och bäst betalt!

Hjärtligt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Lund!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 101 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bemötandet har varit jättebra. Samarbetet har präglats av tydlighet både avseende processerna och ansvarsområden för mäklaren respektive säljaren. Bra och löpande kommunikation samt professionell hantering. Vi är mycket nöjda."
"Efter att sökt hus i längre tid med många mäklare med mycket blandad bemötande. Mötte vi en fantastisk mäklare som tok hand om oss på bästa sätt. Mycket bra."
"Vi har sålt vårt hus med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling i Lund och mäklare Mikael Haraldsson och hans team. Vi stötte på Mikael första gången när vi själv var och tittade på ett hus han visade. Återkopplingen och även förslag på andra objekt gav ett positivt och ärligt intryck. Nu blev det inget husköp via Svenskfast. men när vi bestämt oss för att sälja vårt eget hus var det Mikael vi anlitade. Har tidigare försökt sälja vårt hus via annan mäklare, utan resultat och med stor besvikelse hur det hela sköttes. Denna gången fick vi huset sålt och vi är enormt nöjda med hur allt har sköts(konceptet med att besiktiga huset innan försäljning borde alla mäklare införa) . Vi är nöjda med den raka, ärliga och öppna kommunikationen genom hela processen. Även om det nu var husförsäljning som vi anlitade Mikael till så fick vi bra och värdefulla tips som vi hade användning för när vi köpte vårt nya hus. Det har verkligen varit ett nöje att samarbeta med Mikael och vi rekommenderar verkligen Svensk Fastighetsförmedling i Lund. /Marie"
"Vi hade från början bara tänkt oss en värdering av vår fastighet- men det förtroende Mikael ingav gjorde att vi genast överlät hela affären till honom. Och det har vi inte ångrat."
"En lugn, trevlig, korrekt och ärlig mäklare. Kände stort förtroende för honom. "
"Trevlig kompetent och engagerad mäklare! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lund

Våra pågående försäljningar

Till toppen