Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 787 omdömen(787 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Lund

Lediga tider: mån 15/7 och tis 16/7
Boka möte

Din lokala fastighetsmäklare i universitetsstaden Lund

Letar du efter en fastighetsmäklare med koll på bostadsmarknaden i Lunds kommun eller grannkommunerna Kävlinge och Lomma? Våra mäklare i Lund hjälper dig genom hela köp- och säljprocessen, från värdering till kontraktsskrivning. Vi förmedlar alla typer av bostäder i Lund, Kävlinge och Lomma. Vår ambition är att erbjuda våra kunder den bästa mäklartjänsten och fortsätta vara den bästa mäklaren i Lund.

Lund är perfekt att flytta till för dig som söker en lagom stor stad, med goda pendlingsmöjligheter, ett brett kulturbud och närhet till både Malmö och Köpenhamn. Lundaborna ökar och idag är Lund Sveriges tolfte största kommun sett till antalet invånare. Arbetsmöjligheterna är goda tack vare stora arbetsgivare såsom Lunds kommun, Region Skåne, Lunds universitet, Tetra Pak och Alfa Laval. I Lund som är känt som en universitetsstad bor det en stor del akademiker och medelåldern ligger på 39 år. Större delen av stadskärnan är bilfri, i stället går eller cyklar man inne i Lund.

Funderar du på att flytta hit kan våra mäklare i Lund hjälpa dig att hitta din nya drömbostad. Med utgångspunkt från vår bobutik i Lund strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Lunds kommun och grannkommunerna Kävlinge och Lomma.

Hitta din bostad i Lunds kommun med omnejd

Tack vare att våra mäklare bor, lever och arbetar i Lunds kommun är vi experter på den lokala bostadsmarknaden. Letar du efter ett hus är ett Professorsstaden ett populärt villaområde, granne med Botaniska trädgården och Lunds medeltida stadskärna. Här hittar du stora, påkostade representationsvillor uppförda mellan cirka 1870 och 1930 för professorer vid universitetet. Professorsstaden är perfekt att flytta till för dig som har en stor familj och vill ha gång- och cykelavstånd till centrum. I närområdet finns Mårtenstorget med frukt- och grönsakshandel, nyrenoverade Saluhallen och klassiska Lundagård med Universitetshuset, AF-borgen och Domkyrkan.

Om du i stället funderar på att sälja din villa och köpa en modern och praktisk lägenhet i Lund kan vi som mäklare varmt rekommendera området Sockerbruket. Här har du tillgång till fina Bjeredsparken, Clemenstorget och gångavstånd till Lunds centralstation med pendeltåg till Malmö, Kastrup och Köpenhamn. Börja med att kontakta din mäklare i Lund för att få hjälp att värdera din bostad.

Ett annat populärt villaområde är Barsebäcks hamn i grannkommunen Kävlinge. Barsebäck passar dig som söker lugnet och vill vara nära havet. Husen i Barsebäck kännetecknas av sitt fiskeläge med pittoreska skånelängor uppförda i tegel och korsvirke. I närområdet finns en småbåtshamn med en välbesökt hamnkrog. Rakt utanför dörren ligger Öresund med Danmark och Köpenhamn i fonden. Området är perfekt att flytta till för barnfamiljer som arbetar i de närliggande storstäderna. Nyfiken på att köpa eller sälja bostad i Kävlinge? Kontakta din mäklare i Kävlinge för mer information.

Söker du efter ett modernt bostadsområde med havet som granne är det i Lomma hamn du ska leta. Här bor man bra med närhet till havsbad, fiskrestauranger, glassbarer och golfbana. Kanske är du på jakt efter ett modernt radhus vid Lomma beach eller en lägenhet på kajkanten med egen båtplats? Våra mäklare i Lomma har lång erfarenhet av att förmedla nyproduktion.

Ett område där våra mäklare i Lund sålt många bostäder är Södra Sandby. Här finns gott om villor till salu. Hit flyttar många barnfamiljer som växt ut lägenheten inne i Lund och vill ge barnen en fin uppväxt med bra skolor och fritidsaktiviteter. Här finns natursköna omgivningar med fina rekreationsområden såsom Måryd och Skrylle. I närområdet ligger Sveriges hästsportcentrum och Flyinge kungsgård.

Om du är intresserad av att köpa en helt ny bostad i ett helt nytt bostadsområde är Brunnshög ett område med stor potential. I Brunnshög byggs det 35 000 bo- och arbetsplatser med stort miljöfokus. Området trafikeras redan av 15 minuters spårvagn direkt in till stan och ligger granne med två av Europas största forskningsanläggningar, MaxIV och ESS.

Är du nyfiken på vilka kommande objekt som finns till salu i Lund? Välkommen in till vår bobutik och kunniga mäklare i Lund för rådgivning.

Vi hittar köpare i hela Sverige

I Lund hittar du våra mäklare i stora, nyrenoverade lokaler på 11:e våningen på Ideon Gateway. Våra mäklare i Lund jobbar alltid för att du som kund ska få det bästa slutresultatet, oavsett marknadsläge. Vi har med högsta kvalitet hanterat olika svängningar på bostadsmarknaden i över 85 år. Våra fastighetsmäklare i Lund, Kävlinge och Lomma vet vad som gäller för att du som kund ska få en trygg affär och bäst betalt.

Funderar du på att sälja din bostad nu eller på längre sikt? Välkommen att kontakta våra mäklare i Lund för en genomgång av dina förutsättningar för att skapa en trygg affär med bäst betalt. Hjärtligt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Lund!

Omdömen från kunder i Lund

2024-07-10
Professionell och mån om önskemål samt att få till en bra affär
Ida E
2024-07-08
Har aldrig mött en sådan positiv mäklare som vi kommer att rekommendera till vänner och bekantar kan ge han100procent av glädje som visar till kund💯💯💯❤️❤️❤️❤️
Lars P
2024-07-08
Mikael Haraldsson var och är en toppen mäklare som tog hand om oss som kund till100procent så det blev en lyckad affär,👍👍👍❤️❤️❤️❤️❤️
Lars P
2024-06-27
Rättfram och smidig att ha att göra med
Titti T
2024-06-26
I den affär jag gjort ger jag honom högsta betyg.
Börje K
2024-06-24
Blev jätte bra bemött av Emil. Trevlig, lyhörd på våra önskemål. Levde upp till våra förväntningar. Lång väg, men till slut gick det väldigt snabbt. Toppen bra! Rekommenderas varmt
Jennie N
2024-06-21
Jag hade stora krav på min utvalda mäklare, Emil. Han lyssnade på vad jag ville och tog stor hänsyn till mina åsikter och krav. Det ledde till en högst tillfredsställande försäljning. Jag rekommenderar Emil till alla som ska köpa ...
Iréne E
2024-06-20
Anna var duktig, hon gjorde sitt jobb bra, bättre än medel och professionellt. Inget att klaga på och tydlig.
Peter K
2024-06-15
Anna var proffsig och vänlig genom hela processen.
Magnus N
2024-06-12
Han har varit rak, trevlig och svarat tydligt på frågor. Kunnig och erfaren, det märks.
Andreas K
2024-06-10
Min upplevelse vid köpet av lägenheten är mycket positiv. Gustav var engagerad, tillgänglig och hade god kunskap om objektet (lägenheten, föreningen, området, Lund). Jag uppskattar ochså genomgången av kontraktet i samband med si...
Charlotte M
2024-06-08
Super trevlig och duktig. Snabb och smidig påskrivning.
Emmie E
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Lund

Fastighetsmäklare med koll på Lundabygden

Hitta hit

Bobutiker Lund (1)
Lund

Mån-fre 09:00-16:00

Observera att ingång sker via Molekylvägen 10B.

Tidigare försäljningar i Lund

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling