Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Lund, Lomma och Kävlinge!

Vill du köpa eller sälja bostad i Lund, Lomma eller Kävlinge så ska du vända dig oss, mäklaren med koll på läget! Vi hjälper köpare från hela landet att hitta sina drömboenden samtidigt som vi hjälper våra säljare att få bäst betalt.

Vi vill att våra köpare och säljare ska få en trygg affär och därför arbetar vi mycket aktivt med vår unika tjänst Varudeklarerat som är den mest heltäckande typen av försäkringsprodukt som finns på marknaden. Varudeklarerat ger båda parter ett riktigt starkt försäkringsskydd så att alla kan sova gott om natten.

Förutom traditionell försäljning erbjuder vi även våra säljare tjänsten Läge+ som är unik i sitt slag för Svensk Fastighetsförmedling. Läge+ har blivit så populär att vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund säljer i genomsnitt 4 av 10 bostäder via denna tjänst.

Vi har ett samarbete med SEB som gör att våra kunder får en riktigt bra ränterabatt på sina bolån.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund arbetar uteslutande i kommunerna Lund, Lomma och Kävlinge och säljer bostadsrätter, villor, tomter, fritidshus, nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter.  

Funderar du på att sälja din bostad, nu eller på längre sikt? Då är du välkommen att kontakta oss så bokar vi ett möte där vi går igenom just dina förutsättningar för att få en riktigt trygg affär och bäst betalt!

Hjärtligt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Lund!

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 37 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det finns bara ett ord: superb!!"
"Anton (mäklaren) presenterade sig och företaget väl. Jag kände att han var den jag ville jobba med. Det verkade (och var) som att ni hade koll på marknaden och vad man eventuellt skulle få för lägenheten. Anton har varit mycket professionell och kunnig genom hela affären. Han har gett den informationen jag har önskat och han har bett om den informationen han behövt. Jag vet att om jag hade hållit i lägenheten ett par månader till kanske jag hade fått mer, men kanske mindre. Det kändes rätt att sälja när jag gjorde. Jag är mycket nöjd med hur Anton tog hand om spekulanter, respekterade att jag önskade info och hade bra kommunikation. Tack för ett gott samarbete och lycka till Anton!"
"Jag fick bästa förtroende för Sara Örnwigh direkt. Hon är proffsig, påläst,punktlig och svarade på mona frågor direkt när sökte henne per telefon.Jag är mycket nöjd och kan rekommendera Sara Örnwigh till fullo. Eva Hansson Brindhag."
"Enkel och snabb försäljning av bostadsrätten. Såldes direkt via läge + . Rekommenderas!"
"Fick både köpt och sålt fastighet på ett smidigt sätt med hjälp av läge+."
"Har endast positiv erfarenhet av Svensk Fastighetsförmedling Lund. De har varit professionella och är mycket kunniga samt varit mycket hjälpsamma och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera dem!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lund

Våra pågående försäljningar

Till toppen