Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Lund, Lomma och Kävlinge!

Vill du köpa eller sälja bostad i Lund, Lomma eller Kävlinge så ska du vända dig oss, mäklaren med koll på läget! Vi hjälper köpare från hela landet att hitta sina drömboenden samtidigt som vi hjälper våra säljare att få bäst betalt.

Vi vill att våra köpare och säljare ska få en trygg affär och därför arbetar vi mycket aktivt med vår unika tjänst Varudeklarerat som är den mest heltäckande typen av försäkringsprodukt som finns på marknaden. Varudeklarerat ger båda parter ett riktigt starkt försäkringsskydd så att alla kan sova gott om natten.

Förutom traditionell försäljning erbjuder vi även våra säljare tjänsten Läge+ som är unik i sitt slag för Svensk Fastighetsförmedling. Läge+ har blivit så populär att vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund säljer i genomsnitt 4 av 10 bostäder via denna tjänst.

Vi har ett samarbete med SEB som gör att våra kunder får en riktigt bra ränterabatt på sina bolån.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund arbetar uteslutande i kommunerna Lund, Lomma och Kävlinge och säljer bostadsrätter, villor, tomter, fritidshus, nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter.  

Funderar du på att sälja din bostad, nu eller på längre sikt? Då är du välkommen att kontakta oss så bokar vi ett möte där vi går igenom just dina förutsättningar för att få en riktigt trygg affär och bäst betalt!

Hjärtligt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Lund!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 87 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Som köpare tyckte vi allt fungerade mycket väl. Mäklaren har givit ett gott intryck genom hela processen."
"Vi tog kontakt med Mikael Haraldsson efter vi sett en annons via sociala medier på ett hus som var till salu i vår region, där Mikael stod som ansvarig mäklare. Måste säga att utav de tre övriga mäklarfirmorna som vi varit i kontakt med som postseriella säljare av vårt hus var det med stor självklart vi valde Mikael och Svensk Fast. Från första kontakt till skrivet avtal med köparen har hela processen varit ytterst professionellt skött av Mikael och hans kollegor. Kommer rekommendera Svensk Fastighetsförmedling i Lund och Mikael till alla personer jag verkligen bryr mig om. Vi är mycket nöjde med tjänsten vi köpt."
"Trevlig och professionell, kunde svara på frågor, insatt. Arbetade snabbt och effektivt. Bra bemötande. "
"Bra och proffsig bemötande i trevliga och trivsamma lokaler."
"Mycket bra intryck vid första kontakt. Professionell och hade rikligt med information kring objektet samt förening m.m."
"Vi har köpt av Mikael förut och valde honom igen då han känns väldigt professionell. Fick utmärkt bemötande."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lund

Våra pågående försäljningar

Till toppen