Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Lund, Lomma och Kävlinge!

Vill du köpa eller sälja bostad i Lund, Lomma eller Kävlinge så ska du vända dig oss, mäklaren med koll på läget! Vi hjälper köpare från hela landet att hitta sina drömboenden samtidigt som vi hjälper våra säljare att få bäst betalt.

Vi vill att våra köpare och säljare ska få en trygg affär och därför arbetar vi mycket aktivt med vår unika tjänst Varudeklarerat som är den mest heltäckande typen av försäkringsprodukt som finns på marknaden. Varudeklarerat ger båda parter ett riktigt starkt försäkringsskydd så att alla kan sova gott om natten.

Förutom traditionell försäljning erbjuder vi även våra säljare tjänsten Läge+ som är unik i sitt slag för Svensk Fastighetsförmedling. Läge+ har blivit så populär att vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund säljer i genomsnitt 4 av 10 bostäder via denna tjänst.

Vi har ett samarbete med SEB som gör att våra kunder får en riktigt bra ränterabatt på sina bolån.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Lund arbetar uteslutande i kommunerna Lund, Lomma och Kävlinge och säljer bostadsrätter, villor, tomter, fritidshus, nyproducerade bostäder och kommersiella fastigheter.  

Funderar du på att sälja din bostad, nu eller på längre sikt? Då är du välkommen att kontakta oss så bokar vi ett möte där vi går igenom just dina förutsättningar för att få en riktigt trygg affär och bäst betalt!

Hjärtligt välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling i Lund!

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 116 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi använde oss av tjänsten Läge+ när vi började fundera på att byta till nytt boende. När vi väl hittade vårt nya kunde vi snabbt få ut vår lägenhet till försäljning och hela processen gick väldigt fort och smidigt. När vi först anlitade Svensk Fastighetsförmedling var det på grund av det goda intryck som Sara Örnwigh gav vid vårt första möte. Det var hon som sålde in konceptet med Läge+ och det är vi mycket glada för idag. När det sedan blev skarpt läge, var Sara föräldraledig (Grattis Sara!) och vi var lite oroliga att en annan mäklare skulle ta över. Efter att ha träffat ersättare, Mikael Haraldsson var vi inte längre oroliga och allt flöt på, med visning, budgivning och kontraktsskrivning. Vi är supernöjd med vår försäljning!"
"Redan vid visning fick vi ett mycket trevligt och professionellt intryck av Mikael. Första intrycket svek ej heller vid fortsatt affär! Vi har känt oss otroligt trygga genom hela affären, vilket har varit extra skönt då det är vår första bostadsaffär. Kan verkligen rekommendera Mikael som mäklare!"
"Vi har sålt vår avstyckade gård och vi fick redan från början en mycket gott intryck av Mikael Haraldsson. Så våra förvänt- ningar är uppfyllda till fullo. Hälsningar Birgitta och Jan"
"Jag köpte en villa i Lomma och jag upplevde transaktionen som mycket smidig. Jag fick ett mycket bra intryck av mäklaren!"
"Precis som vid tidigare kontakter har Mikael utfört sitt uppdrag även denna gång till vår fulla belåtenhet."
"Mäklaren har hjälpt oss att köpa en villa. Vi uppskattar mycket hans professionella stil och öppenhet under processen. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lund

Våra pågående försäljningar

Till toppen