Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Gagnef

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi är dina borådgivare i Gagnef och en del av Dalarnas största mäklarföretag med arton anställda över fem kommuner. Vi tar hand om ditt livs största affär med största engagemang, nytänkande, omtänksamhet samt affärsmässighet. Vi finns i Gagnef och kan Gagnef i detalj, vi finns för dig under hela processen, från värdering, till att hitta köpare till försäljning. Vi skräddarsyr varje affär efter dina behov och önskemål. Vi är stolta över alla våra rekommendationer och nöjda kunder som vi fått och byggt relationer med under våra år som Gagnefs borådgivare. Vi förmedlar boenden tryggt, bekvämt och med bäst resultat. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär, vare sig du ska köpa eller sälja.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 134 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi är mycket nöjda med all den hjälp vi fått i samband med försäljningen av fastighet. Med största noggrannhet har Lars genomfört affären. Kan varmt rekommenderas."
"Glad och engagerad, professionell och kunnig. Gick snabbt och enkelt att sälja villan med hjälp av Amanda."
"Sålde ett hus, tyckte mäklaren levde upp till alla mina förväntnigar och även väldigt tydlig och rak bästa mäklaren jag/vi har haft"
"Köpte ett hus där Amanda var mäklare. Hon är noggrann, lätt att få tag på och återkopplar alltid. Toppen! "
"Lars B vet vad han pratar om och kan sitt arbete. Han är påläst och grundlig. Har mitt fulla förtroende. Han sålde vårt hus i Leksand och det har gått jättebra. Jag rekommenderar Lars till mina vänner och bekanta."
"Sålt fritidshus. Amanda hjälpte oss och hon var väldigt profesionell och trevlig. Hon var noggran och effektiv. Informerade kontinuerligt vilket kändes väldigt bra. Hon gav råd som gjorde hela affären mer fördelaktigt än föeväntat. Både vi som säljare och köpare blev väldigt nöjda. Allt gick väldigt snabbt och smidigt. Hon kom med lösningar även om vi själva hade strulat till det. 5 av 5 möjliga!"

Öppettider & kontaktuppgifter

Vi har öppet hela sommaren enligt tidsbokning.

Varmt välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gagnef

Våra pågående försäljningar

Till toppen