Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Gagnef

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi är dina borådgivare i Gagnef och en del av Dalarnas största mäklarföretag med arton anställda över fem kommuner. Vi tar hand om ditt livs största affär med största engagemang, nytänkande, omtänksamhet samt affärsmässighet. Vi finns i Gagnef och kan Gagnef i detalj, vi finns för dig under hela processen, från värdering, till att hitta köpare till försäljning. Vi skräddarsyr varje affär efter dina behov och önskemål. Vi är stolta över alla våra rekommendationer och nöjda kunder som vi fått och byggt relationer med under våra år som Gagnefs borådgivare. Vi förmedlar boenden tryggt, bekvämt och med bäst resultat. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär, vare sig du ska köpa eller sälja.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 150 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi bor utomlands men har letat ett stalle i Dalarna. efter mycket tittande fann vi ett object som vi gillade. problemet var att vi var trogna att aka hem dagen efter och skulle missa den planerade visningen. Vi ringde mäklaren, Amanda, som snabbt ordnade en visning ett par timmar senare samma dag. Hon var mycket påläst och professionell med utförliga svar pa alla våra frågor utan dröjsmål. Vår upplevelse hittils ger henne högsta betyg."
"Köpte sommarstuga och bra hjälp med allt praktiskt. Flexibel med tiden att se objektet."
"Hon är super duktig och brinner för sitt jobb och trevlig rolig på köpet !"
"Vi har sålt ett hus i Sifferbo för att vi ska köpa ett nytt hus. Vi blev väldigt bra bemött av Amanda, hon har gjort ett toppen jobb. Rekommenderar henne till 100% till alla som ska sälja sitt hus, lägenhet, m.m"
"Efter många turer fram och tillbaka så sålde vi äntligen huset i Mockfjärd. Processen var lång och under hela tiden så hade jag kontakt ´med Amanda. Amanda fungerade mycket bra och hon höll löpande kontakt med oss under hela processen. Vi hade en bra dialog och hon lyssnade in vad jag tyckte och tänkte kring försäljningen. Hon tog sig även tid att boka extra visningar och visade ett stort engagemang."
"Proffsigt men ändå personligt bemötande av mäklaren. Har köpt en villa i litet samhälle. Hittills har allting fungerar smidigt och bra och vi har fått svar på våra frågor. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag 10:00-17:00
Tisdag enligt tidsbokning
Onsdag 10:00-15:00
Torsdag 10:00-17:00
Fredag 10:00-15:00

Varmt välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Gagnef

Våra pågående försäljningar