Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Gagnef

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi är dina borådgivare i Gagnef och en del av Dalarnas största mäklarföretag med arton anställda över fem kommuner. Vi tar hand om ditt livs största affär med största engagemang, nytänkande, omtänksamhet samt affärsmässighet. Vi finns i Gagnef och kan Gagnef i detalj, vi finns för dig under hela processen, från värdering, till att hitta köpare till försäljning. Vi skräddarsyr varje affär efter dina behov och önskemål. Vi är stolta över alla våra rekommendationer och nöjda kunder som vi fått och byggt relationer med under våra år som Gagnefs borådgivare. Vi förmedlar boenden tryggt, bekvämt och med bäst resultat. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär, vare sig du ska köpa eller sälja.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 122 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det kändes tryggt att få hjälp med kontraktskrivning och veta att man har en påläst person att fråga om något skulle dyka opp."
"Köpt: en villa. Vart super bra kontakt mellan oss här hemma och mäklaren gällande vårat husletande. Bra kommunikation när det dykt upp nya objekt som vi skulle vara intresserade av. Professionellt och trevligt bemötande. "
"Vi är helt nöjda med Amanda Allernäs. Hon är kunnig, noggrann och har ett stort tålmod. Proffsig och mycket trevlig. Vi har känt oss trygga under hela försäljningsprocessen som gick snabbt och smidigt. Amanda rekommenderas varmt!"
"Mycket kompetent, engagerad och trevlig mäklare. Hela husaffären från första kontakt till avklarat kontraktsskrivande gick snabbt och smidigt. Rekommenderas starkt!"
"hej jag har blivit väldigt bra bemöt av Lars vi hade visning o efter det visa han hur snäll han var mot oss att vi hade skans och få villa i Mockfjärd det uppskattade vi nina o Göran vi är så lyckliga för det "
"Väldigt trevlig och proffsigt bemötande. Noggrann genomgång av köpekontrakt med oss köpare och säljare. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag 10:00 – 17:00
Tisdag    Tidsbokning
Onsdag 10:00 – 15:00
Torsdag 10:00 – 17:00
Fredag   10:00 – 15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gagnef

Våra pågående försäljningar

Till toppen