Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Gagnef

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi är dina borådgivare i Gagnef och en del av Dalarnas största mäklarföretag med arton anställda över fem kommuner. Vi tar hand om ditt livs största affär med största engagemang, nytänkande, omtänksamhet samt affärsmässighet. Vi finns i Gagnef och kan Gagnef i detalj, vi finns för dig under hela processen, från värdering, till att hitta köpare till försäljning. Vi skräddarsyr varje affär efter dina behov och önskemål. Vi är stolta över alla våra rekommendationer och nöjda kunder som vi fått och byggt relationer med under våra år som Gagnefs borådgivare. Vi förmedlar boenden tryggt, bekvämt och med bäst resultat. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär, vare sig du ska köpa eller sälja.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 158 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Rak och tydlig i kontakten! Känns bra överlag."
"Jättebra och professionellt bemötande, snabb handläggning, mycket bra resultat. Precis vad man förväntar sig av en bra mäklare. Jag har anlitat denna fastighetsförmedling ett antal gånger tidigare och vet att de gör ett jättebra jobb,. Så det fanns ingen tvekan om vilken förmedling som jag skulle anlita den här gången heller. Jättenöjd! "
"En mäklare med stort tålamod för sina potentiella klienter. Möter en med leende och kunskap om sina objekt och har hjälpt till massor i vårt köp av hus. Är så nöjd!"
"sålt en villa och allting har flutit på bra. Från visning till skrivet kontrakt tog 4 dagar. Då jag själv inte va så insatt så hjälpte mäklaren mig i alla frågor jag hade. Trodde väl inte att det skulle gå så fort som det gjorde men det va ett plus. Från det att jag bestämde mig för att sälja tills att nu kontraktet är påskrivet blev lite intensiva men det mesta beror nog på mina oregelbundna arbetstider. Inte så lätt alla gånger att få ledigt när man kanske behöver. Men nu är allt klart med första delen och man vet när man ska vara ute ur huset."
"En äldre fastighet från 1860 med tillhörande uthus. Som helhet så har allt fungerat mycket bra och Lars har gjort ett gott jobb utan klander!"
"Amanda är proffsig och personlig på samma gång vilket ger ett bra förtroende för oss som säljare. Vår försäljning gick snabbt, vilket var ett önskemål från oss. Vi är väldigt nöjda och rekommenderar Amanda som mäklare. "

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag 10:00-17:00
Tisdag enligt tidsbokning
Onsdag 10:00-15:00
Torsdag 10:00-17:00
Fredag 10:00-15:00

Varmt välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Gagnef

Våra pågående försäljningar