Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Gagnef

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi är dina borådgivare i Gagnef och en del av Dalarnas största mäklarföretag med arton anställda över fem kommuner. Vi tar hand om ditt livs största affär med största engagemang, nytänkande, omtänksamhet samt affärsmässighet. Vi finns i Gagnef och kan Gagnef i detalj, vi finns för dig under hela processen, från värdering, till att hitta köpare till försäljning. Vi skräddarsyr varje affär efter dina behov och önskemål. Vi är stolta över alla våra rekommendationer och nöjda kunder som vi fått och byggt relationer med under våra år som Gagnefs borådgivare. Vi förmedlar boenden tryggt, bekvämt och med bäst resultat. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär, vare sig du ska köpa eller sälja.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 91 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Entuasiastisk ,påläst, får intrycket av att hon vill göra ett bra jobb"
"Amanda norell var Super snabb och engagerad i vårat husköp trotts ledigheten så la hon fortfarande tiden att informera och styra upp vårat husköpet rekommenderas starkt "
"Trevligt bemötande, kunnig, en mäklare vi fick direkt förtroende för. Återkopplade snabbt de frågor vi hade till henne, vilket kändes väldigt skönt. En mäklare att lita på helt enkelt. Bästa betyg."
"Hjälpsam, effektiv, trevlig och ärlig mot oss som säljare. Vi ville få bostaden såld snaabt och hon lyckades hjälpa oss med det."
"Väldigt bra, professionell och säljinriktad. Noggrann och lyssnade mycket på vad vi ville och tyckte. Jättenöjd med hela processen."
"Kunskap, trygghet och fantastisk service från första samtalet till affärens avslutande."

Öppettider & kontaktuppgifter

Måndag 10:00 – 17:00
Tisdag    Tidsbokning
Onsdag 10:00 – 15:00
Torsdag 10:00 – 17:00
Fredag   10:00 – 15:00

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gagnef

Våra pågående försäljningar

Till toppen