Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Gagnef

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi är dina borådgivare i Gagnef och en del av Dalarnas största mäklarföretag med arton anställda över fem kommuner. Vi tar hand om ditt livs största affär med största engagemang, nytänkande, omtänksamhet samt affärsmässighet. Vi finns i Gagnef och kan Gagnef i detalj, vi finns för dig under hela processen, från värdering, till att hitta köpare till försäljning. Vi skräddarsyr varje affär efter dina behov och önskemål. Vi är stolta över alla våra rekommendationer och nöjda kunder som vi fått och byggt relationer med under våra år som Gagnefs borådgivare. Vi förmedlar boenden tryggt, bekvämt och med bäst resultat. Varmt välkommen att kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär, vare sig du ska köpa eller sälja.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 140 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har haft Amanda som mäklare och hon var kanon! Kämpat på bra och har fått mig känna mig delaktig i hela processen"
"Kunnig och bra bemötande hela tiden, när vi skulle sälja vårat dödsbo. Är mycket att tänka på men vi har fått otroligt bra hjälp hela tiden. Mvh Lena "
"I samband med försäljningen av vårt fritidshus så fick Amanda uppgiften att ro vår affär i hamn efter att vår första mäklare gått hem på föräldraledighet. Amanda tog sig an uppgiften på bästa sätt, engagerat och hela tiden mån om att hålla oss informerade. Efter dålig erfarenhet från en annan mäklarfirma var inte förväntningarna särskilt höga men Amanda (och även Karin) vände på det och vi är helt klart nöjda med såväl säljprocess som slutresultat. "
"Hej! Träffade Amanda på vårkanten 2018. Jag tog kontakt för att sälja min villa i Mockfjärd . Det tog mindre en 1månad from annonsen var ute tills den var såld.....!!! Otrolig prestation,proffetionellt bemötande . 5000kr, mer än förväntat pris. Det är den mäklaren man vill ha. Tack Amanda, o tack till alla på svenskfastighetsförmedling Rickard Dahlqvist "
"Jättefint bemötande och väldigt proffesionellt! "
"Vi är mycket nöjda med all den hjälp vi fått i samband med försäljningen av fastighet. Med största noggrannhet har Lars genomfört affären. Kan varmt rekommenderas."

Öppettider & kontaktuppgifter

Vi har öppet hela sommaren enligt tidsbokning.

Varmt välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gagnef

Våra pågående försäljningar

Till toppen