Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 119 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt 2 rum och kök blev proffsigt bemött och hon var lyhörd för våra önskemål "
"jag har sålt en bostadsrätt . mäklaren var mycket proffsig och kunnig. med bra känsla för marknaden. jag är mycket nöjd då mäklaren uppfyllde och överträffade alla förväntningar! på det hela taget mycket nöjd med hela upplevelsen!"
"Sålt lägenhet: Redan vid första träff, inför val av mäklare (tre presumtiva) och värdering av objektet utkristalliserade sig Fanny Bohlin med sitt ärliga och verklighetsrealistiska sätt att dels ta våra (jag och min syster) på fullt allvar och inte förhasta sig utan tydligt säga tex. nej det vet jag inte "kan jag få återkomma" efter en kollegial second opinion. Mycket professionellt bemötande hela processen. Förväntningar: Att lägenheten skulle bli såld, på ett för både säljare och köpare professionellt. Med koppling till de offerter som inkom på försäljningsuppdraget, där Svensk Fastighetsförmedlings, inte var det mest ekonomisk gynnsamma, men ovan nämnda ärliga och verklighetsrealistiska bemötande fällde avgörandet. Fanny Bohlin har levt upp till detta (första) intryck under hela processen, och förstärkt det under processens gång. Sammanfattning: Som min betygssättning ovan utmärkt!, samt att jag önskar Fanny Bohlin en givande och utmanande (självvald) yrkeskarriär. Vänligen Calle Blomberg "
"Vi har sålt en bostadsrätt på 2 rok. Vi blev jättebra bemötta av mäklaren. Hon var mycket driftig och aktiv och mycket trevlig. Bemötandet var mycket bra, mäklaren var duktig på det hon gör och fick snabbt fart på vår försäljning som hade gått trögt innan hon tog över. Vi är mycket nöjda med vår upplevelse med denna mäklare och kan varmt rekommendera henne för andra!"
"Har köpt ett hus i Eskilstuna. Mäklaren var trevlig, lugn, lyssnade och man kände inte att han hade en massa andra saker som han heller skulle vilja göra :-) Kändes bra, kort och gott!"
"Har köpt en villa genom Robert. Trevligt och professionellt bemötande! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen