Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1387 omdömen(1387 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Eskilstuna

Lediga tider: sön 14/7 och mån 15/7
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Eskilstuna

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Eskilstuna utan och innan? Våra mäklare i Eskilstuna hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. I Eskilstuna bor du alltid stadsnära, utan att behöva bo mitt i stan. Här finns skolor, förskolor och arbetsplatser inom gång eller cykelavstånd. Och för dig som inte vill bo i Stockholm, men har ett jobb i där, finns dessutom goda pendlingsmöjligheter.

I villaområdet Odlaren bor du nära staden, men har ändå skogen inpå knuten. Ett härligt grannskap för den aktiva barnfamiljen då skolor, tennisbanor, ishockeyrink, friidrottsanläggning och golfbana finns alldeles i närheten. Planerar du att pendla till arbetet kanske du letar efter ett boende i området Söder. Trivsamma kvarter mitt i stan där du bor strax intill tågstationen, men också har nära till restauranger, shopping och gamla stan. Vill du köpa en nyproduktion byggs det just nu för fullt i Munktellstaden. Här kommer du att bo centralt, med skolor, förskolor, badhus, konserthall och muséer runt hörnet. Är du på väg att sälja din bostad i Eskilstuna hjälper vi till att para ihop dig med en passande köpare för att du ska få ut det mesta av din affär.

Hitta rätt i trivsamma och anrika Eskilstuna

Tack vare att våra mäklare har jobbat länge i Eskilstuna har de stenkoll på bostadsmarknaden här. Därför kan både du som säljer din bostad lita på att våra medarbetare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp att hitta ett boende med exakt rätt läge i Eskilstuna med omnejd. Så oavsett om det är ett lättskött radhus i Lundby eller ett fritidshus med sjönära och lantligt läge i Tummelsta du är ute efter har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik i Eskilstuna strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Eskilstuna med omnejd. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Eskilstuna och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Eskilstuna!

Omdömen från kunder i Eskilstuna

2024-07-12
Saiklig, noga och trevlig. Vänligt bemötande och just. Kan absolut rekommendera Niclas som mäklare och Svensk fastighetsförmedling.
Anders T
2024-07-09
Han välkomnade mig redan innan jag var i lägenheten. Han hade tid och lyssnade och hade tid. Visade lägenheten. En riktigt glad en!. Mötet gjorde min dag. Fick mer inspiration! Såg framför mig hur min katt skulle trivas! Det v...
Malla P
2024-07-05
Amanda är kunnig i sin roll som mäklare. och hon är mycket trevlig.
Monica H
2024-07-04
Jätte gullig tjej som gjorde ett jättebra jobb. Jag är jättenöjd:)
Sofie J
2024-07-04
Väldigt vänligt bemötande. Saklig och informerar tydligt vad som förväntas av mig. Får snabbt svar på mina frågor via sms eller telefon. Har tålamod med att jag inte är lika snabb med att fylla i digitala kanaler om försäljningsob...
Eija K
2024-07-01
Jag har väldigt bra upplevelser av Anne. Hon var klar och tydlig och kunde svara bra på mina frågor. Tycker att våra möten var mycket bra.
Siw J
2024-07-01
Vi är supernöjd med Amanda vi har fått hjälp med allt från fullmakter till juridiska frågor. Försäljningen gick smidigt och vi fick kontinuerligt tydlig information. Vi kan inte annat än rekommendera henne till alla som vill säl...
Anneli L
2024-07-01
Duktig, snäll och hjälpsam person och vet hur det går
Issa Q
2024-06-30
Mattias har många goda kvalitéer, han är bland annat driven, hjälpsam och mycket trevlig. Jag kände på mig att han var rätt val av mäklare från det goda bemötandet i första mötet där han visade att han är kunnig, tillgänglig och a...
Adam H
2024-06-29
Ett otroligt bra bemötande från Amanda. Detta var andra gången vi hörde av oss för att få hjälp med försäljning av bostad. Så nöjda med jobbet, engagemanget och kommunikationen från denna mäklare. Stort tack
Anton P
2024-06-28
Otroligt trevlig och proffsig! Självklara valet om vi någon mer gång behöver hjälp av en mäklare! Vi är supernöjda😃
Douglas P
2024-06-28
Trevlig i sitt bemötande, svarar snabbt på telefon och mejl och ger tydlig information. Vi var glada över att ha att göra med honom.
Ali Ebrahim Yahya A
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Eskilstuna

Hitta hit

Bobutiker Eskilstuna (1)

Tidigare försäljningar i Eskilstuna

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling