Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 215 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En mycket smidig försäljning av en bostadsrätt. Fanny har ett trevligt bemötande är mycket hjälpsam och lätt att få kontakt med. Har både köpt och sålt med svensk fastighetsförmedling tidigare och valde dem igen för deras proffsiga bemötande. "
"Vi sålde vår villa. Niclas hjälpte oss med att förbereda huset inför köpet med råd om renoveringar och förbättringar, tog oss genom säljprocessen på ett mycket bra sätt. Bemötandet var väldigt bra och Niclas var lyhörd för våra förväntningar och önskemål. Niclas överträffade våra förväntningar!"
"Sålt bostadsrättslägenhet Mycket nöjda med vår mäklare Anne Danielsson. Proffsig och bra på att informera hur allt går till vid en bostadsaffär. "
"Mäklare Niklas Lindgren Svensk fastighetsförmedling är helt suverän, trevligt bemötande vid alla möten/samtala telefon. Förklarar saker så man förstår. Har ett hus som ska säljas, idagsläget på gång till försäljning. Rekommenderas varmt till mina vänner som ev ska sälja sina bostäder./ Ann-Marie Andersson"
"Jag är säljare av bostadsrätt. Jag är mycket nöjd med bemötandet av mäklaren som innefattar ett utomordentligt trevligt, korrekt och förtroendegivande sätt. Mina förväntningar uppfylldes helt och hållet och jag är mycket positiv till hela förfarandet och kan varmt rekommendera mäklaren."
"Sålt bostadsrätt. Bemöttes av mäklaren på ett mänskligt och proffsigt sätt. Förväntade mig att jag skulle få all den hjälp som behövdes inför och under försäljningen och det infriades helt och fullt. Uppdaterades under hela processen. Jag blev själv rekommenderad mäklaren av en släkting och kommer självklart att göra samma sak. Upplevelsen av hela konceptet är enbart positiv. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar