Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 154 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra och proffsigt bemötande och agerande vid försäljningen av vår tomt. Extra plus för Annas glada humör som gjorde att man upplevde försäljningen som något väldigt positivt."
"Köpte en bostadsrätt Väldigt trevligt bemötande Att vi skulle titta på lägenheten som vi sett i annonserna den var lika trevlig på plats. Även mäklaren levde upp till det han visade och sagt. Väldigt bra bemötande både på visningen och kontraktskrivningen"
"Sålde en villa på 80 kvm som ligger på landsbygden. Jag kände att mäklaren bemötte oss väldigt respektfullt och med stor hänsyn. Han var väldigt tydlig och tog god tid på sig att lyssna samt förklara så det var lätt att förstå allt. Allt gick väldigt fort och vi hade god kontakt under uppdraget. Mäklaren kändes väldigt varm och gladlynt vilket vi uppskattade! Alltigenom gjordes affären på ett föredömlig sätt! Vi är nöjda!"
"Vår mäklare är en människa som inte använder några stora ord eller överdrifter, utan håller sig till fakta. Han kan sitt jobb å vet hur saker å ting ska skötas i samband med en husförsäljning. Hans uppförande och kunnande har vi båda uppskattat och satt stort värde på. Alltid punktlig och ordentlig, vilket i sig inte är så anmärkningsvärt för det här är ju hans jobb, men få mäklare vi mött är lika tillmötesgående och glada som Robert. Affären sköttes på ett mycket bra sätt och vi är utomordentligt nöjda."
"Duktig driven, bra återkoppling och ger det där lilla extra. Kom i kontakt med mäklaren genom bostadsköp. Gav samma mäklare uppdrag att sälja gamla lägenheten. "
"Vi är mycket nöjda med Niclas som mäklare vid försäljningen av vår bostadsrätt. Niclas har alltid ett trevligt och proffesionellt bemötande och vi upplevde att han ansträngde sig för att hitta rätt köpare och få till en så bra försäljning som möjligt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar