Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 167 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt bostadsrätt och allting har varit perfekt, bra bemötande och snabbt avslut. Är jätte nöjd med Svensk Fastighetsförmedling i Eskilstuna, kommer att rekommendera dom till vänner och bekanta. //Mats"
"Den information vi fått har varit tillfredsställande och mäklaren har skött affären på ett väldigt bra sätt."
"Sara Lindstrand uppfyller alla de förväntningar man kan önska av en mäklare-hög servicekänsla, kompetens, förtroendeingivande och ett exempel är att hon ordnar visning trots pågående julmiddag! Lucie Holmqvist Skantz"
"Sålt villa i Eskilstuna. Niclas är mycket seriös och trevlig mäklare som sätter kunden i fokus. Han visade starkt engagemang för såväl köpare som säljare. Vi är mycket nöjda med vår försäljning! "
"Väldigt trevlig och jordnära mäklare. Hjälpsam och tillgänglig när vi sålde radhuset. Rekommenderas starkt!"
"Jag har köpt en liten villa och kommer sälja min bostadsrätt. Det är första gången jag gör ett villaköp och jag känner mig väldigt trygg med Robert. Han är tydlig och förklarar vad det är jag behöver göra. Robert har gått igenom alla papper och förklarat allting hur det går till från början till slut. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar