Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 35 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Nicklas har uppfyllt alla förväntningar på ett mycket bra sätt, faktiskt över förväntan, jag visste inte att jag skulle få hjälp med deklarationen också, allt sköttes mycket professionellt"
"Mäklaren vi hade till vår försäljning av vår Lägenhet heter Jaana Dahl och hon skötte allt helt perfekt! Tydlig och rak i sina svar. Precis vad vi önskade av vår mäklare. Vi är OTROLIGT nöjda med vårat samarbete och kommer definitivt välja Jaana vid vår nästa hus/lägenhets affär! /cassandra och Erik "
"Korrekt och trevligt bemötande. Anna hade bra koll på marknadspriset. Försäljningen gick smidigt och problemfritt, trots att vi befann oss på 20mils avstånd."
"Bra bemötande och affären gick enligt min förväntningar, dvs helt invändningsfritt. Jag är mycket nöjd med agerandet och affärens genomförande."
"Sara har ett professionellt och mycket trevligt bemötande"
"Bra bemötande. Hela affären gick bra utan frågetecken. Vi är nöjda!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen