Hoppa till innehåll

Mäklare i Eskilstuna

4,8  (1166 omdömen)

Mäklare i Eskilstuna

4,8  (1166 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Eskilstuna

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Eskilstuna utan och innan? Våra mäklare i Eskilstuna hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. I Eskilstuna bor du alltid stadsnära, utan att behöva bo mitt i stan. Här finns skolor, förskolor och arbetsplatser inom gång eller cykelavstånd. Och för dig som inte vill bo i Stockholm, men har ett jobb i där, finns dessutom goda pendlingsmöjligheter.

I villaområdet Odlaren bor du nära staden, men har ändå skogen inpå knuten. Ett härligt grannskap för den aktiva barnfamiljen då skolor, tennisbanor, ishockeyrink, friidrottsanläggning och golfbana finns alldeles i närheten. Planerar du att pendla till arbetet kanske du letar efter ett boende i området Söder. Trivsamma kvarter mitt i stan där du bor strax intill tågstationen, men också har nära till restauranger, shopping och gamla stan. Vill du köpa en nyproduktion byggs det just nu för fullt i Munktellstaden. Här kommer du att bo centralt, med skolor, förskolor, badhus, konserthall och muséer runt hörnet. Är du på väg att sälja din bostad i Eskilstuna hjälper vi till att para ihop dig med en passande köpare för att du ska få ut det mesta av din affär.

Hitta rätt i trivsamma och anrika Eskilstuna

Tack vare att våra mäklare har jobbat länge i Eskilstuna har de stenkoll på bostadsmarknaden här. Därför kan både du som säljer din bostad lita på att våra medarbetare hittar den bästa köparen för din bostad, och du som letar efter ett nytt hem får hjälp att hitta ett boende med exakt rätt läge i Eskilstuna med omnejd. Så oavsett om det är ett lättskött radhus i Lundby eller ett fritidshus med sjönära och lantligt läge i Tummelsta du är ute efter har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik i Eskilstuna strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Eskilstuna med omnejd. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Eskilstuna och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Eskilstuna!

Omdömen från kunder i Eskilstuna

Karl Jerry Patrick K
Karl Jerry Patrick K
2023-03-21
Mkt trevlig, förklarar saker på ett bra sett, ställde upp sent på kvällen när vi skrev kontrakt, Rekommenderas 👍👍👍
Hon var väldigt pedagogisk och hjälpsam vid vårat bostadsköp.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Eskilstuna

Vi har koll på Eskilstuna

Hitta hit

Bobutiker Eskilstuna (1)

Tidigare försäljningar i Eskilstuna

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.