Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 106 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Tack Fanny för ett bra och engagerande bemötande och med bra kontinuerlig information angående försäljningen under veckans all sju dagar. Roger"
"Sara Lindstrand har sålt vårt fritidshus på ett mycket professionellt sätt. Hon har lagt ner väldigt mycket arbete och hela tiden hållit oss informerade. Hon har varit en klippa. Vi rekommenderar henne å det varmaste. Bo och May Engkvist"
"Robert tog hand om försäljningen av min lägenhet med kort varsel. Inom tre dagar från vårt första möte så var vi överens, lägenheten fotograferad och annonsen ute på Hemnet. Han ombesörjde både extra exponering i social medier (ingick i paketet) och kontaktade tidigare spekulanter på lägenheter i samma område. Det resulterade i en intensiv budgivning och ett topp-pris för lägenheten. Han hjälpte även till med nyckelservice och var alltid tillgänglig och trevlig att ha att göra med. Robert är en ambitiös och professionell mäklare som det är lätt att kommunicera och samarbeta med."
"Jag har köpt en 3:a i centrala Eskilstuna. Robert var perfekt, precis som man vill att en mäklare ska vara. Han återkopplade snabbt på mina frågor via både mejl och telefon. Han kunde svara på alla mina frågor och allt sköttes snabbt och professionellt. Jag kan verkligen rekommendera Robert. "
"Tack Jaana Dahl för din snabba insats och bemötande vid försäljningen av lägenheten i Torshälla. God fortsättning med ditt arbete. Med vänlig hälsning Mia"
"Bostadsköp via mäklaren. Hon, Jaana Dahl, är trevlig och lyssnande. Mycket tillmötesgående , kunnig och känns trygg i sitt sätt att arbeta. Snabb på att svara vid frågor, svarar snabbt i telefon eller ringer eller mejlar tillbaka. Kommer att rekommendera henne till andra."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen