Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 79 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Väldigt bra upplevelse! Även om det skedde ett ”byte” mellan mäklarna innan visning så sköttes detta bra och vi var även informerade om detta i början av samarbetet. Bra att vi kunde få kontakt med de snabbt. Vid det första förutsättningslösa mötet fick vi ett bra och professionellt intryck, mäklaren var förberedd med försäljningsstatistik och prisförslag som kändes ärliga och rimliga. Vi är supernöjda och rekomenderar Svensk Fastighetsförmedling i Eskilstuna. "
"Duktig samt trevlig mäklare! Mina allra bästa rekommendationer!"
"Trevlig, kunnig och smidig.Både vårat köp och försäljning av husen har gått kanonbra.Niclas har förklarat affärerna på ett enkelt och lättfattat sätt.Vi är verkligen helnöjda"
"Duktig mäklare som kan marknaden.Engagerad och lyhörd,noga med att ge feedback. "
"Snabb och proffesionellt utförande Lyssnade på våra önskemål och kom med sin egna förslag från sin erfarenhet. Toppen tack. "
"Jag kunde inte vara nöjdare med hjälpen vi fått med att sälja min mammas lägenhet. Jaana är trevlig, kunnig och noggrann, och vi har haft stort förtroende för henne under hela försäljningen. Jag kommer rekommenderar Jaana till andra som ska sälja bostad!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen