Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 67 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jätte trevlig och professionell"
"En proffsig trevlig kunnig tjej trots lien erfarenhet.Skulle varmt rekomendera henne till andra. Mkt arangerad & tillmötesgående."
"Tack Fanny för ett mycket bra bemötande. Bra med information kontinuerligt. Alltid glad och positiv och ett mycket bra samarbete."
"Har nyss sålt vårt radhus med hjälp än Svensk Fastighetsförmedling och Niclas Lindgren. Allt har löpt smärtfritt och vi kan varmt rekommendera Niclas och Svenskfast. Lite omständligt med allt styling, fotografering osv. Men vi är toppennöjda och vi fick det högsta budet som varit i vårt område Mvh KJELL OLSSON "
"Fanny is a committed broker. As a buyer, I got very good answers to my questions. She is very responsive and professional in her work. She balances both buyer's and seller's perspectives very well (not many in the housing market care of buyer's interests). I am happy to give her my endorsement. "
"Gott bemötande, god service och effektiv handläggning !"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen