Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 188 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Anna är en superduktig mäklare som jag tagit hjälp av vid mina två försäljningar. Hon är otroligt trevlig och alltid anträffbar, som säljare har jag fått massor med information och återkoppling vilket har gett en trygghet i försäljningen. Hon är proffsig och sköter "allt" utan att jag som säljare har behövt be om hjälp. Jag är supernöjd och hon kommer få fortsatt förtroende i framtiden. "
"Sålt bostadsrätt. Mkt bra bemötande."
"Mäklaren Robert hjälpte oss sälja en lägenhet i Eskilstuna 190213. Kortfattat, vi är nöjda med allting från A till Z. Killen är professionell, duktig, erfaren, trevlig. Rekommenderas varmt till alla som går i tankar att köpa eller sälja. Tack!"
"Sara hjälpte oss att sälja svärmors hus. Oerhört kompetent i alla avseenden, ger goda råd och löser ev problem på ett smidigt och professionellt sätt. Kan varmt rekommendera Sara."
"Stort TACK till Niclas Lindgren på Svensk Fastighetsförmedling i Eskilstuna som nyligen sålt en 3- rums bostadsrätt på Vasbergsgatan 10 på ett mycket proffessionellt sätt. Han tog hand om hela affären från början till slut, samt gav uppdatering om händelseförloppet. 3 ½ vecka senare var affären klar. Finns det en Betygsättning på Mäklare/säljare mellan 1 - 10 Då ska Niclas Lindgren ha betyget 10+ M V H Gullan Jacobsson "
"Nyligen sålt vårt hus i Eskilstuna. Efter att ha träffat några olika mäklare så bestämde vi oss för att anlita Sara på Svensk Fastighetsförmedling. Vi fastnade för hennes professionella och positiva bemötande. Bra på att återkoppla vid frågor och det blev en snabb och smidig affär med nöjda säljare och köpare. Varma rekommendationer från oss. // M & P."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar