Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Eskilstuna

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 25 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffsigt och kunnigt bemötande, samtidigt som det var personligt. Bra återkoppling under hela affären. Kände mig i trygga händer och tvekade aldrig att ställa frågor om det var något jag undrade över."
"Jag är supernöjd! Jag fick ett klockrent bemötande från dag ett vilkethjorde att jag kände mig trygg i min bostadsaffär hela vägen. "
"Proffsigt lugnt "
"BRA APPROCH, BEMÖTANDE, PLANLÄGGNING AV FÖRSÄLJNING SAMT GENOMFÖRANDE AV DENSAMMA. I stort en väl genomförd process"
"Sålde en lägenhet med hjälp utav Niclas på Svensk fast och allt gick perfekt! Super trevligt bemötande, hjälpsam & trevlig gentemot både köpare samt säljare. Kände verkligen att Niclas var engagerad och gjorde sitt bästa för att få oss att känna att vi var nöjda med försäljningen. Rekommenderar verkligen Niclas & Svensk Fast. Stort tack! "
"Strålande, enkelt och effektivt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen