Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 142 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt en stor villa. Positivt och mycket serviceinriktat bemötande. Tät kontakt och kontinuerlig information. Detta ger trygghet och säkerhet när man ska sälja sin bostad. Har anlitat denna mäklare förut och var lika nöjd då som jag är nu. Kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sin bostad."
"Hjälpsam och tog reda på uppgifter om hyres garage som ej tillhör lägenheten, måste säga att av alla mäklare jag haft kontakt med under mina 8 år jag letat efter boende är han den som alltid svarat snabbt o hört av sig snabbt, har varit med om mäklare som ej varit speciellt hjälpsamma, men Robert är den som varit bäst"
"Trevlig, professionell, effektiv! Rekommenderas varmt av säljare av en bostadsrätt."
"Jag har nu fått min lilla villa i Eskilstuna såld via Svensk Fastighetsförmedling i Eskilstuna. Min mäklare heter Robert Almgren och var väldigt tillmötesgående, proffsig, snabb att återkoppla,, föklarade alla moment med försäljningen utförligt, glad och mycket trevlig. Jag vill varmt rekommendera Robert Almgren på Svensk Fastighetsförmedling om du ska köpa eller sälja något nytt boende. Tack Robert för en snabb och mycket bra försäljning!"
"Mycket bra jobbat med bostadsrättsförsäljningen Bra bemötande och bra information om hur det går till. Super nöjd."
"Vi har sålt vårt hus. Mycket bra bemötande. Vi är mycket nöjda med mäklarens handläggning av vår husaffär."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen