Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Eskilstuna

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Eskilstuna

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 88 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En väldigt trevlig och professionell mäklare. Väldigt lugn och trygg. "
"Har sålt villa och värdering av huset var enastående rätt värdering,proffsigt bemötande och genomförande av fastighetsaffären."
"Robert gav ett förtroendeingivande och professionellt intryck. Tog uppdraget seriöst. Affären löpte mycket smidigt. "
"Jag är jättenöjd med den hjälp jag fick från Robert Almgren i samband med min lägenhetsförsäljning. Robert är tydlig, proffsig och kommunikativ."
"Robert och Svensk Fastighetsförmedling i Eskilstuna har hjälp oss att sälja 4 lägenheter i en fastighet som vi ombildat till BRF. Uppdraget har skötts mycket bra och vi har haft en mycket bra dialog hela tiden, Robert har gjort ett mycket bra jobb. "
"Vi har köpt en liten enplansvilla och sålt en bostadsrätt. Jag blev bemött med ett mycket trevligt, ärligt och tryggt bemötande. Han var saklig och mycket professionell. Förklarade hela sälj och köp processen på ett tydligt sätt.Jag hade inga förväntningar ,men upplevde mitt möte så pass bra och hjälpsamt så jag kommer att kontakta honom i framtiden om jag ska köpa eller sälja någon mer bostad. Rekommenderar starkt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Eskilstuna

Våra pågående försäljningar

Till toppen