Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 1998 omdömen(1998 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Oxelösund

Letar du mäklare i Oxelösund? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Med utgångspunkt från vår bobutik i Nyköping strävar i efter att vara den bästa mäklaren i Oxelösund. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Oxelösund!

Omdömen från kunder i Oxelösund

Hans H
Hans H
2023-09-22
Jag blev väldigt bra bemött av en energifylld och positiv Jessica som utstrålade att det här ska vi få till. Jag bor inte i Nyköping där lägenheten som ska säljas är, dessutom hade jag den uthyrd till en kvinna som liksom jag var ...
Emmy A
Emmy A
2023-09-18
Väldigt nöjd! Trevlig och drivande. Jätteduktig på sitt jobb!
Christina C
Christina C
2023-09-18
Mohammed var personlig, kunnig och arbetade mycket hårt med vår husaffär. Han hade god förmåga att tänka "utanför boxen" och sålde vårt hus trots rådande ekonomiska läge. Vi kändes oss mycket väl omhändertagna av Mohammed och vi...
Anton L
Anton L
2023-09-16
Jäkligt duktigt mäklare som man märker att han brinner för sitt jobb, enkel att samarbeta med och lyssnar på en, märks att hans prio är köparen och säljare så som en mäklare ska vara!! Har bara gott att säga om Mohammed Mouaid
Robert S
Robert S
2023-09-16
Har alltid anlitat Mohammed och är otroligt nöjd med hans insatser
Gunilla Elisabet C
Gunilla Elisabet C
2023-09-16
Fint personligt och professionellt bemötande . Kunnig. Tydlig. Inger trygghet. Förklarar det man inte förstår.
Sanna A
Sanna A
2023-09-13
Kunde inte haft en bättre mäklare än Jessica! Så otrolig engagerad och hjälpsam, lyssnar verkligen på vad man som kund är ute efter och gör ett kanonjobb därefter!
Henrik M
Henrik M
2023-09-10
Proffsig, kunnig, trevlig och tjänstvillig!
Sofia L
Sofia L
2023-09-10
Jessica är en realistisk och ”hungrig” mäklare som är snabb och tydlig i sin kommunikation. Jag är mycket nöjd med Jessica och skulle absolut rekommendera henne till andra som vill sälja sin bostad.
Tommy L
Tommy L
2023-09-08
Förtroendeingivande, hjälpsam, mån om att jag skulle föstå alla parametrar i hela processen. Bra tips innan försäljning. Hellt enkelt fantastiskt bra. Snabb försäljning dessutom.
Elin F
Elin F
2023-09-06
Trevlig. Gjorde ett bra jobb.
German S
German S
2023-09-05
Mycket trevligt och professionell.

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Oxelösund

Hitta hit

Tidigare försäljningar i Oxelösund

Samarbetspartners

Svärdsklova Padel

Mellan Trosa och Nyköping har Svärdsklova Padel etablerat sig. En utomhusbana i skärgårdsmiljö, lätt att nå både land- och sjövägen och granne med Vålarö sommarstugeområde. Det är ett perfekt ställe att spela padel på! Kombinera spelet med ett havsbad och en lunch eller middag på Svärdsklova Restaurang.

Välkommna till Svärdsklova Padel

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.