Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 380 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde en lägenhet, en 2:a, blev väldigt bra bemött och hon levde upp till mina förväntningar och var väldigt duktig. Är väldigt nöjd. "
"Emma hjälpte oss att sälja vårt fritidshus. Affären gick snabbt och smidigt och vi är väldigt nöjda."
"Jag har förhoppningsvis köpt en liten etta med kokvrå i ett relativt populärt område. Mitt köp är beroende av att min tidigare lägenhet blir såld. Detta var mäklarens förslag och det känns väldigt tryggt för mig. Mäklaren var väldigt trevlig utan att kännas konstlad. Under själva skrivandet av kontraktet var han noga med att förklara allt och kolla att jag förstod. Sammanfattningsvis skulle jag säga att han kändes kunnig och seriös, mån om att både köpare och säljare skulle känna sig nöjda med affären."
"Sålt äldre hus på landet Bemötandet var mycket bra och proffsigt Förväntningarna införlivades, både vad gällde organisationen runt försäljningen och slutpriset på fastigheten Sammanfattningsvis kändes affären trygg och med bra dialog under processens gång"
"Sålt, jag är imponerad Meklaren kompitens och bemötande , väldigt vänligt och tydligt ,jag är tacksam och skulle gärna anlita samma Meklare samma pers , om det ska uppstå liknande ärende. Jag kommer rekommendera , alla vänner och bekanta att vända sig samma Meklarebyron , tack för samma arbeta . "
"Vi har köpt ett radhus med hjälp av Therese som kände till området då hon sålt fastigheter där tidigare. Väldigt trevlig och hjälpsam från första stund och positiv, kunnig och glad med ett bra bemötande. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar