Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 295 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt tjänst för att sälja mitt hus. Jag är väldigt nöjd med bemötandet av mäklaren. Hus säljer man inte så ofta, men mina förväntningar var förstås att någon skulle tycka om mitt hus. Fick förklarat allt på ett bra sätt hur en försäljning gick till så jag är mycket nöjd med det företag som jag anlitat"
"Vi köpte en tomt med Pia som mäklare och kan verkligen rekommendera henne. Allt gick smidigt och vi fick hjälp med alla våra frågor. Pia hade bra koll på fastigheten och marknaden över huvudtaget i Nyköping, vilket vi uppskattade jätte mycket. Nu börjar vi bygga, men jag är säkert att vi kommer att kontakta henne även i framtiden om det behövs hjälp med värdering eller försäljning av huset. Tack Pia! / Aki & David"
"Professionell mäklare, alltid trevlig och noggrann."
"Maria hjälpte oss att sälja vårt fritidshus, och hon gjorde detta utmärkt! Vi sålde det till ett pris långt över förväntan. Vi rekommenderar henne varmt! "
"Vid försäljning av lägenhet på Öa Bergsgatan 11 i Nyköping var det en mycket professionell mäklare som bemötte oss i en svår situation med många viljor i dödsboet. Tack Thomas!"
"Jag sålde min lägenhet och tycker att Joakim hjälpte mig på bästa sätt med det. Han höll mig hela tiden informerad via sms och telefon om hur läget med intressenter utvecklades och gav mig värdefulla råd och vägledning om vilka ställningstaganden som kunde vara mest gynnsamma för mig. Jag hade förväntat mig professionell hjälp av mäklaren och det levde Joakim verkligen upp till; en för mig bekymmersfri bostadsaffär helt enkelt. /Ulf Malmsten"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar

Till toppen