Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 280 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Proffsigt bemötande, kunnig och klok, därtill utrustad med självdistans och humor. En toppenkille! Ett tusen gånger bättre än en viss Rutger Starwing."
"Vi har köpt och sålt en lägenhet . Förväntningarna var rätt höga eftersom vi var halvnöjda med våran husförsäljning 5 år tidigare . Tomas har visat ett professionellt bemötande och genomförande av lägenhetsförsäljningarna. Vi är helnöjda 😀"
"En mycket duktig och seriös mäklare som jag verkligen kan rekommmendera. "
"Pia är en mycket trevlig mäklare. Kommunikationen har varit bra och tydlig hela tiden. Vi skulle inte tveka på att anlita Pia i framtiden."
"Hej, Är mycket nöjd med Pia som utfört försäljningen av 5 tomter för västkuststugan i Buskhyttan. Effektivt och smidigt. Utmärkt Med bästa rekommendationer från Göran Nergården "
"Maria Kåbring skötte hela affären toppenbra och gav bra återkoppling varje dag om vad som hände!! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar

Till toppen