Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 360 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt ett bostadsrättsradhus. Jag blev mycket positivt och seriöst bemött. Mohammed var en mycket kunnig, engagerad, inspirerande, flexibel och klok mäklare! Lätt att samarbeta med. Tycker att han gjorde sitt yttersta för att jag skulle få göra en bra försäljning! Jag är verkligen jättenöjd och kommer att rekommendera honom till andra! Mvh/ Åsa Sellerfors"
" Bostadsrätt. Snabbt agerande. Raka svar. Snabb och trevlig återkoppling. Mycket proffesionell på det hela taget. "
"Vi är nöjda med Emmas försäljning av vårt hus. Emma är rak och tydlig. Snabb på att svara och har kloka åsikter. Emma är duktig på att känna av både köpare och säljares behov. Nöjda kunder"
"Väldigt bra och proffesionell mäklare. "
"snack jobbat hoppas alla blir nöjda Vi hörs mvh Kaj"
"Maria Kåbring sålde vårt hus i våras, med mycket gott resultat. När vi nu ska flytta från orten var det självklart att be henne sälja vår nuvarande lägenhet.Hon har stort kunnande, är mycket professionell och samtidigt vänlig och trevlig. Naturligtvis blev lägenheten såld till pris som är till vår belåtenhet. Vi rekommenderar Maria Kåbring varmt. Wolfgang och Linnéa Rudolf"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar

Till toppen