Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 398 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt mindre lägenhet.Mäklaren ledde processen på ett personligt, vänligt och proffsigt sätt. Med stor smidighet rodde vi iland affären snabbt. Har redan sålt en annan fastighet tidigare i år genom samma kedja och hade förväntningen att det skulle gå lika bra denna gång. Det gjorde det absolut. Jag är jättenöjd."
"Mycket proffsigt bemötande och omhändertagande av både köpare och säljare. Trots olika nivåer av kunskap och erfarenhet av den här typen av avtal så kände sig båda mycket väl bemötta. I mitt fall var det hjälp med ett privat köp av radhus. Hade höga förväntningar på att det mesta skulle fixas av mäklaren vad gäller formalia och de förväntningarna blev överträffade. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med Thomas jobb och avgiften var lägre än övriga mäklare jag jämfört med. Rekommenderas varmt!"
"Professionell och otroligt trevlig mäklare med ett inspirerande engagemang. Köpet gick smidigt och kändes tryggt, mycket tack vare Mohammed. Lätt tillgänglig och godhjärtad. Starkt rekommenderad för både köp och försäljning!"
"Snabb och enkel affär. Kändes tryggt att ha Johan som mäklare."
"Vi har sålt vår lägenhet pga köp av en ny. vi blev väldigt bra och professionellt bemötta av mäklaren, vi båda visste att vi hade en lägenhet i en svårsåld område. I våra ögon tycker vi att mäklaren gjorde allt som han kunde för att få en bra affär. Han är en väldigt ambitiös, tog eget ansvar för visningarna, visade privata visningar eftersom lägenheten var tom. Så det var lite över förväntan att han skulle vara så flitig. I helheten tycker vi att det var ett väldigt bra samarbete, och viktigast var att mäklaren klarade av sälja lägenheten innan deadline. jag kommer garanterad att anlita mäklaren i framtiden och kommer absolut rekommendera andra att anlita honom också. "
"Vid köp av en bostadsrätt via fullmakt var Mohammed mäklare. Mohammed såg till att allt flöt som det skulle på ett proffesionellt sätt. Han skötte kontakterna mycket bra. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar