Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 325 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trots semester haft kontakt med både säljare och andra mäklare. Mycket bra utifrån ett köparperspektiv!"
"Köpt Bostad Bra Bemötande Vid Visningen Att Mäklaren Tog sig tid att prata med var och en att svara på ev frågor ingen stress Bra visning Jag köpte huset . "
"Jag har köpt en bostadsrätt och det gick väldigt bra. Mäklaren var väldigt trevlig och höll en bra kontakt hela tiden under budgivningen så att man blev uppdaterad hur läget låg till. Mäklaren gjorde ett mycket bra jobb och det blev en trevlig upplevelse att köpa en ny bostad."
"Bra och proffesionellt bemötande. Vi är nöjda."
"Jag har sålt mitt 3-rumsradhus på Arnö i Nyköping med hjälp av Pia. Pia var kunnig, påläst och alltid vänlig och hjälpsam t o m när hon var på semester (något jag inte visste när jag ringde). Jag anlitade Sv Fastighetsförmedling eftersom jag för 8 år sedan köpte det här radhuset av dem. Det fungerade då liksom nu till full belåtenhet (dock med annan mäklare). Jag rekommenderar gärna Sv Fastigh.förm. och speciellt Pia. Som gammal ekonom tycker jag dock att mäklararvodet ligger väldigt högt - hälften kunde räcka och fakturan från Hemnet borde ingå i arvodet - men det är ju inte Pias fel. Vänliga hälsningar Elvy Blomdahl"
"Sålde bostadsrätt och Pia är väldigt professionell. Jordnära, trevlig och ger ett tryggt intryck. Lyssnade och anpassade försäljning efter våra önskemål och lyckades göra både oss och köparen mycket nöjd! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar

Till toppen