Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 371 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt en etta på Trädhårdsvägen 17 i Oxelösund. Jag har blivit bemött trevligt och professionellt. Mäklaren levde up till mina förvntningar. Professionellt utfört jobb. "
"1. Sålt villa. 2. Blev väldigt bra bemött. 3. Höga förväntningar och jag tycker mäklaren levde upp till dessa på ett bra sätt. 4. Välinformerad mäklare, snabb och smidig affär, professionell och drivande i försäljningen av huset och framförallt ett pedagogiskt arbetssätt genom hela affären som gynnar både säljare som köpare."
"Jag har sålt en ganska stor lägenhet 132 kvm Jag är jättenöjd med mäklaren"
"Vi har köpt en lägenhet och säljer ett radhus. Maria är tydlig, vilket är av väldigt stor vikt för oss, serviceminded och medmänsklig. Vi visste innan att det var många bitar man ska ha koll på både vid köpet och vid försäljning. Maria har hjälpt oss med allt och lite till. Vi är supernöjda och vill även ge ett plus i kanten för en välformulerad presentation av henne på hemsidan."
"Sålt en 60-tals Enplansvilla med källare. Trevligt, avslappnat bemötande, bra förklaringar. Sammantaget en bra upplevelse och en mkt snabb försäljning. Proffsigare vore dock kanske att undvika att prata om sej själv för mkt, en viss del ja, men får inte bli för personligt från mäklarens sida."
"Jag har sålt en gammal villa. Maria är snabb, korrekt och ger intryck av att vara mycket kunnig och erfaren. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar

Till toppen