Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 407 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket professionell & kunnig mäklare som kan sätta sig in i individens behov och förutsättningar för att kunna köpa en egen bostad. En mäklare som visar stort engagemang för både säljare och köpare vid en affär. Rekommenderar henne varmt och hon får mitt högsta betyg."
"Sålde en bostadsrätt. Professionell, vänlig och engagerad. Svarar snabbt."
"Jättetrevligt bemötande. Jag träffade Mohammed första gången när Svensk Fastighetsförmedling gjorde en drive där de kom hem till en och värderade lägenheten och berättade om säljprocessen. Han var så trevlig och glad och förklarade tydligt hur allt skulle gå till så när jag några månader senare hittade mitt drömradhus så tvekade jag inte att kontakta Mohammed för att sälja min trea. Trots att det blev lite besvärligt med ett par extra visningar och lite annat krångel så var Mohammed väldigt flexibel och löste allt på bästa sätt både för mig och för spekulanterna och såg hela tiden till så att jag var uppdaterad och hade koll på läget. Jag kommer inte att tveka att vända mig till honom igen om jag mot förmodan skulle flytta från mitt fina radhus. "
"Otroligt nöjd med denna mäklare, från start till slut har allt skötts proffsigt och smidigt men samtidigt personligt. 5 av 5!"
"Jag är väldigt nöjd med hur Mohammed Mouiad utförde köpet av min lägenhet i Nyköping. Han var närvarande, hjälpande med att hitta en bank som kunde lösa lånelöftet och otroligt proffisionell i sitt agerande. Detta gav mig hopp om att allt skulle lösa sig och det gjorde det. Jag kan ärligt säga att utan hans hjälp hade jag givit upp. Han är mer än en mäklare, han är som en god vän som ser till mitt bästa och samtidigt köparens eftersom det var tät dialog hela tiden. När det handlar om så mycket pengar så var det tryggt att jobba med en mäklare som förstår den känslosamma processen som jag som köpare går igenom. Rekommenderar varmt Mohammed Mouiad som mäklare för alla som söker en trygg, positiv och kunnig mäklare. "
"Vi har köpt en ägarlägenhet på Arnö i Nyköping. Bemötandet från mäklaren har hållit den högsta kvalitet en köpare kan önska! Han har varit lyhörd,hjälpsam och professionell utöver förväntan. Mohammed är enastående yrkesman! "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar