Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 422 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Det var andra gången vi anlitade Emma. Hon har ett härligt driv. Kan varmt rekommendera henne. "
"Köpte ett radhus i centrala Nyköping och sålde ett lite utanför stan. En och samma mäklare hade hand om båda affärerna och löste allt på ett väldigt smidigt sätt. Jag blev trevligt bemött och kände att mäklaren hade full koll. Dessutom fick jag mer betalt än jag hade trott. Sammanfattningsvis: smidigt och proffsigt. "
"Mohammed Mouaid är professional mäklaren."
"Vi har sålt ett hus på landet utanför Nyköping. Från första telefonsamtalet till kontraktsskrivningen har vår mäklare gjort ett utomordentligt jobb, hon har varit trevlig och professionell i alla avseenden. Gett bra råd och tagit till sig det vi har sagt. Utan någon som helst tvekan kan vi rekommendera henne till den som vill sälja sin bostad. Tack vare detta blev resultatet över förväntan."
"Vi sålde vårt hus, eller snarare fantastiska Mohammed sålde vårt hus! Med proffsig entusiasm, kunnande och engagemang utöver våra mycket höga förväntningar sålde Mohammed vårt hus med stil och finess! Vi är mycket nöjda! "
"Har sålt bostadsrätt. Mycket positivt och engagerat bemötande, inlyssnande av mina behov och önskemål. Mina förväntningar uppfylldes, bostaden blev snabbt såld till bra pris. Jag kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Mohammed Mouaid. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar