Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 270 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jättenöjd med allt! Tillmötesgående och trevlig! "
"Pia var mycket informativ och trevlig .Positiv inställning under hela processen."
"Proffsig hantering av affären. Tät kontakt per telefon med relevant information. Kändes att Mäklaren Maria var en stor hjälp till affären för både säljaren och oss köpare. Snabbt och bra avslut med kontraktsskrivning på kvällen när budgivningen var klar, trots att Mäklaren var på semester fixades detta på kvällen när hon kom hem från semesterresan. Vi är mycket nöjda med denna hantering. "
"Maria har på ett proffsigt och samtidigt mycket trevligt sätt drivit oss framåt till ett gott resultat. Hon lever mer än väl upp till våra förväntningar. Rekommenderar henne varmt. "
"Proffisgt bemötande på visningen. Uppskattade även att en repr från Samfällighetsföreningen var tillgänglig på visningen."
"Johan är väldigt lyhörd samtidigt som han ger bra tips och analyser. Vår affär gick fort då det var en attraktiv annons och flera intressenter. Dessa sorterades snabbt ut av Johan utifrån seriositet. Med avtalet skrivet utgår vi ifrån att inga konstigheter sker med affären fram till tillträdet. Vi kan bara ge de bästa rekommendationer."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar

Till toppen