Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Nyköping och Oxelösund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 337 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har sålt ett hus i Oxelösund. Tycker att bemötandet har varit bra. Therese har uppträtt väldigt trevligt och professionellt. Överlag en bra upplevelse!"
"Har sålt ett radhus. Mycket proffsigt och trevligt bemött varje gång. Hoppades på en snabb och bra försäljning, vilket infriades väl. Började med ett Läge + upplägg, som sen visade sig fungera väldigt bra. Sammanfattningsvis mycket nöjd."
"Tryggt och proffsig bemötande!"
"Föredömligt bemötande och proffsig! Riktigt nöjd. "
"Sålde en bostadsrätt, en liten etta. Visste att den var i gott skick och i ett bra område, men två andra mäklare värderade den avsevärt mycket lägre. Therese ville få upp priset och höjde mina förväntningar i och med det. Väldigt trevlig från första stund och gick igenom planen samt återkopplade till mig under hela processen. Ett mycket bra bollplank som ingav stort förtroende och starkt rekommenderas!"
"Har sålt en 3a på Fotbollsvägen 13 i Nyköping! Emma är nog en av de vassaste mäklarna i Sverige. Anger en ton om att inte ha för stora förhoppningar på försäljningen i belopp! Sedan kommer proffset fram i henne och hon har en enastående skicklighet med att få upp priset och knyta ihop det hela mycket snabbt! En fantastiskt skicklig mäklare! //torgny "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

FASTIGHETSMÄKLARE, FRANCHISETAGARE

Våra pågående försäljningar

Till toppen