Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Lilla Edet

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Lilla Edet

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning. 

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 9 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Kunnig tillmötesgående och trevlig mäklare som varmt rekommenderas."
"väldig trevlig och proffsig. Förklarade allt lugnt och sakligt och såg verkligen till att alla var med på noterna. Ska varmt rekommendera honom. "
"Kan verkligen rekommendera denna mäklarfirma. Det kändes bra från första stund. Per var ett stort stöd från början till slut, lugn, trevlig och tillmötesgående."
"En mycket bra mäklare trevligt bemötande och professionell rekommenderas varmt "
"Bemötandet från mäklare från första mötet till att hela affären är avklarad har varit mycket professionell. Lyssnat in önskemål o synpunkter från säljaren i samband med tidsplanen som vi tittade på vid första mötet. Känner mig otroligt nöjd o trygg under och efter avslutad affär. Från min sida kommer jag att varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling. Än en gång tack."
"Bra snabbt och lätt jobbat, återkommer gärna "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Lilla Edet

Våra pågående försäljningar

Till toppen