Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Säter

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vi är nummer 1 i Säter!

Tack vare våra kunders fina rekommendationer 
och vår passion för din bostadsaffär är vi de som säljer flest villor och lägenheter i Säter, år efter år. Vi är det självklara valet för dig när du ska välja mäklare. Vi ger dig trygghet och bäst betalt i ditt livs största affär. 

Vi ingår i Dalarnas största mäklarföretag med 20 anställda över 6 kommuner. Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Välkommen till oss!

 

Kundernas betyg - 5 av 5 enligt 20 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Säljare till Säter Mora 13:29. Mäklaren har visat på ett mycket professionellt och kompetent bemötande. Servicegraden har varit hög och resultatet av hennes arbete har överträffat säljarnas förväntningar. En mäklare jag varmt kan rekommendera till andra."
"Jag har sålt en lägenhet privat där mäklaren tagit hand om kontraktskrivningen. Mäklaren har hjälp mig på det sättet som man kan förvänta sig av en bra mäklare. Hon har haft en bra kommunikation med mig och fixat allt till full belåtenhet. Jag kan rekommendera henne till andra som tänker sälja eller köpa bostad. "
"Vi har både köpt ett radhus och sålt vårt hus med stöd av Maria Björkman hosSvensk fastighetsförmedling i Säter. MB tog sig gott om tid med försäljningen av vårt hus. Hon värderade huset och vi diskuterade tidpunkt och upplägg av försäljningen. Trots brist på intressenter fortsatte hon ha visningar som slutligen ledde till att huset såldes. Hon var duktig på att ge oss hopp! MB levde verkligen upp till våra förväntningar på personligt och professionellt bemötande. Vi kände att hon hade de kunskaper och den förmåga som ett så ansvarsfullt uppdrag kräver."
"Mäklaren har gjort ett utmärkt arbete,varit väldigt tillmötesgånde och svarat på alla frågor som vi ställt TOPPEN"
"Eftersom affären inte är avslutad kan vi bara bedöma så här långt. Vi är mycket nöjda med bemötande och seriöst och professionellt arbete. Känns tryggt i en viktig affär. "
"Som två vilsna "förstagångsköpare" hjälpte Victoria till på ett jättebra sätt! Allt blev tydligt och klart och det kändes tryggt med Victorias leende på läpparna. Rekommenderas starkt! "

Öppettider & kontaktuppgifter

Bobutiken öppen vardagar enligt tidsbokning.

Varmt välkomna!

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Säter

Våra pågående försäljningar