Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på Vallastaden i Linköping

Vallastaden är byggd med utgångspunkt från ”Människan bygger staden”. Resultatet är 1000 bostäder i en tät, grön och blandad stadsdel med innovativa lösningarna och spännande arkitektur. Våra mäklare kan hjälpa dig få koll på hela stadsplanen ner till varje enskild bostad. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär i området. Välkommen till mäklaren med koll på Vallastaden!

Expo Vallastaden 2017

Expo Vallastaden 2017 syftar till att bygga bostäder och väcka intresse för byggandet av hållbart boende. Under tre veckors tid kommer mässområdet besökas av folk från hela landet, allt från privatpersoner, press, byggare, politiker, arkitekter med mera.

Vi vill ha koll på läget och vill vara med där det händer. Just nu färdigställer vi en egen lokal längs med Kunskapslänken som är genomfartsgatan i Vallastaden. Förutom vår egen butik hittar du hittar oss även på Vallastadens hemutställningar där 70 olika bostäder i varierande inredning, stil och utförande visas upp.

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Bostäder till försäljning i Vallastaden

Vi har koll på Linköping-Vallastaden