Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Solna

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden i och omkring Solna

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Solna?

Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Solna är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Nedan ser ni bilder på vår fina lokal på Solnavägen 100B i Solna, kom gärna förbi och prata boendefrågor med oss!

För oss som lokal mäklare i Solna är det självklart att känna till allt som är positivt och viktig för nuvarande och blivande boende här. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårt Solna.

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 243 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag och min blivande fru köpte lägenhet och mäklare och jättetrevligt och hjälpsam... hon var ärlig och tydligen med allt. Vi är jättenöjda"
"Johanna hjälpte oss från första dagen och var väldigt tillmötesgående och professionell. Vi kände oss trygga hela vägen!"
"Köpt en bostad i Solna. Tycker Said gav ett förtroendeingivande , ärligt och seriöst intryck redan från start. "
"Jag har sålt en lgh på Näckrosvägen i Solna. Mäklaren gav mig konstruktiva tips inför försäljningen och var tydlig med vad han förväntade sig för pris. Under hela processen höll han mig väl underrättad om vad som skedde, och försäljningen lyckades över förväntan."
"Mäklaren och jag fick en bra kontakt. Kände mig trygg med mäklaren. Kunde lita på mäklarens råd om min bostad t.ex angående styling."
"Lisa hjälpte mig att sälja en bostadsrätt. Lisa är en mycket engagerad mäklare och lätt att kommunicera med som person. Hon är kunnig i det hon gör på alla möjliga sätt och är väldigt insatt i branschens alla detaljer. Jag kan varmt rekommendera henne. Med vänliga hälsningar, Olga "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Solna

Våra pågående försäljningar