Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 768 omdömen(768 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Solna

Letar du mäklare i Solna? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Solna.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Solna är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär eller kom gärna förbi och prata boendefrågor med oss!

För oss som lokal mäklare i Solna är det självklart att känna till allt som är positivt och viktig för nuvarande och blivande boende här. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårt Solna.

Omdömen från kunder i Solna

2023-12-02
Johanna är en väldigt duktig mäklare, hon är enkel att kommunicera med och fanns alltid tillgänglig för våra frågor och funderingar. Kan varmt rekommendera Johanna!
Amanda F
2023-12-02
Vi rekommenderar Johanna varmt till alla som vill köpa en bostad. Hon är en professionell och kunnig mäklare som gör hela processen mycket smidig och enkel.
Gustaf S
2023-12-02
Vi anlitade Jonas Franzén för att sälja vår lägenhet i Solna. Vi var mycket nöjda med hela processen. Jonas var mycket professionell och kunnig. Han var alltid tillgänglig för frågor och svar, och han var mycket hjälpsam med att m...
Gustaf S
2023-12-01
Ödmjuk och varm men framför allt extremt rak, tydlig och kunnig! Höll oss uppdaterade hela vägen från start till mål och fick oss att känna oss både delaktiga och trygga. Rekommenderar Johanna å det varmaste!
Marko L
2023-10-22
Johanna är den perfekta mäklaren. Perfekt för varje enskild kunds behov och önskningar. Utan henne hade det inte blivit någon affär för mig.
Iréne H
2023-10-10
Bra och professionellt bemötande och ett väl utfört arbete.
Fredrik B
2023-10-09
Fick ett professionellt bemötande. Med god kunskap och erfarenhet av marknaden i Solna.
Patrik W
2023-09-29
Jonas.är otroligt kunnig på sitt område! Han är alltid tillgänglig och gör sitt yttersta för en bra affär!
Naparat L
2023-09-28
We got Manuel Campos services for a home purchase, and his support was exceptional. It was attentive, responsive, and guided us through the entire process with expertise. The level of transparency maintained was truly commendable....
Delba Cristina L
2023-09-22
Manuel gav otroligt bra service och höll oss uppdaterade genom hela processen - fran start till slut. Alla interaktioner var professionella och Manuel gav oss alltid svar pa fragor som vi hade kring försäljningen.
Erik F
2023-09-16
Super nöjd med Jonas! Seriös och engagerad mäklare. Höll mig uppdaterad hela processen och gav mig en trygg och trevlig affär:) Rekommenderar Jonas starkt.
Naparat L
2023-09-15
Vi tog in Jonas väldigt tidigt i vår försäljningsprocess för att kunna optimera den på bästa sätt. Under tiden låg bostaden på Svensk Fast hemsida och genom aktiv matchning hade vi privatvisningar på bostaden. Jonas höll oss väl i...
Birk S

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Vi har koll på Solna

Letar du mäklare i Solna? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Solna.

Vi har funnits i Solna i över 20 år. Den stora fördelen för dig som kund är att det är VI som har koll på läget, genom noga studier av flyttströmmarna vet vi var vi hittar rätt köpare till just din bostad. Till hjälp har vi en av Sveriges mest besökta hemsidor för bostäder och ett av branschens största kundregister.

För att kunna presentera de mest tilltalande annonserna samarbetar vi med de bästa stylisterna samt fotograferna och som enda mäklare i Sverige har vi ett verktyg för digitala och sociala annonskampanjer i de populäraste kanalerna, allt för att kunna nå det bästa möjliga slutresultatet för dig som kund. Vår ambition är inte att ta det lägsta arvodet, utan via en väl beprövad försäljningsmetod kommer vi att lotsa dig genom försäljningen från första mötet till dess att du lämnar över nyckeln till köparen. Det är resultatet som är intressant!

Våra kunder upplever att de bästa försäljningarna görs via vår tjänst Aktiv Matchning där du i lugn och ro förbereder försäljningen oavsett om flytten är planerad till 3 månader eller några år bort. Här använder vi tiden till din fördel, kontakta oss så berättar vi mer om hur denna intressanta tjänst fungerar.

Välkommen att kontakta oss!

Hitta hit

Bobutiker Solna (1)

Tidigare försäljningar i Solna

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB