Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Solna och Sundbyberg

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden i och omkring Solna samt Sundbyberg 

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Solna eller Sundbyberg? Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha. Vi på Svensk Fastighetsförmedling Solna/Sundbyberg är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Nedan ser ni bilder på vår fina lokal på Solnavägen 100B i Solna, kom gärna förbi och prata boendefrågor med oss!

För oss som lokal mäklare i Solna och Sundbyberg är det självklart att känna till allt som är positivt och viktig för nuvarande och blivande boende här. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårt Solna och Sundbyberg.

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 227 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi sålde vår bostadsrätt i Frösunda genom Jonas. Främsta skälet till att han fick förtroendet var att vi köpte samma bostad av honom. Jonas är lugn, metodisk och har hela tiden ett realistiskt synsätt på slutpris och förhandling. Vi kan rekommendera honom till andra i säljtankar."
"Köpte min första bostadsrätt med hjälp av Lisa och var väldigt nöjd med hela processen. Det som jag särskilt vill lyfta fram är att hon höll en bra och personlig kontakt med budgivarna och informerade verkligen kontinuerligt under hela budgivningen. Det hade jag inte upplevt i andra budgivningar som jag har varit med i."
"Sålde 5 rums lägenhet i Solna. Lisa Simu skötte allt runt försäljningen på ett utmärkt sätt. Hon var drivande och väldigt bra på att kommunicera med oss som säljare. Jag upplevde att hon arbetade hårt för att sälja lägenheten. Jag vet att också köparna var väldigt nöjda med hennes arbete. "
"Mycket bra. Väldigt tillgänglig och tillmötesgående. Gjorde grunden för en lyckad affär!"
"Snabb o effektiv gällande en lägenhet jag köpte i nya Ursvik i Sundbyberg "
"Jonas is very very professional. always keep good patience and explain clearly. he also try to meet our request with his best.He has rich experience to handle some tough cases. We are luck to buy one house from him! BR//Chengwu xu"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Solna

Våra pågående försäljningar