Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 782 omdömen(782 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Solna

Lediga tider: mån 26/2 och tis 27/2
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Solna

Letar du mäklare i Solna? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Solna.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Solna är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär eller kom gärna förbi och prata boendefrågor med oss!

För oss som lokal mäklare i Solna är det självklart att känna till allt som är positivt och viktig för nuvarande och blivande boende här. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårt Solna.

Omdömen från kunder i Solna

2024-02-23
Vi är mycket nöjda med Johanna som mäklare. Genom hela processen har vi känt en stor trygghet i Johannas professionalism och långa erfarenhet. Rekommenderas varmt om du vill ha en mäklare du kan lita på.
Caroline L
2024-02-21
Jag hade en fantastisk upplevelse med Manuel Campos på Svensk Fastighetsförmedning Solna.Deras team var profissionellt, engagerat och lyhört för mina behöv. Han guidade mig genom varje steg i processen och gav mig värdefulla råd t...
Mavjudahon M
2024-02-19
Manuel Campos på Svensk Fastighetsförmedling Solna är en professionell och engagerad mäklare med gedigen kunskap och utmärkt service.
Salko C
2024-02-19
Seriös och proffsig. VI hade ett bra samarbete från första kontakten till kontraktskrivning.
Christen M
2024-02-13
Jonas sålde till vårt önskade pris snabbt och proffsigt! Han stöttade även mig i letandet efter en ny bostad, med tips och rekommendation för lägeheter som även säljs av andra mäklarbyråer. Guld värt.
Shaian S
2024-02-13
God dialog, saklighet och ett bra bemötande med hög professionalism.
Rainer K
2023-12-29
Kunnig och tillgänglig samt tillmötesgående gällande våra åsikter
Peter N
2023-12-22
En mäklare som förstod våra förutsättningar för att köpa en bostad och hjälpte oss under hela resans gång!
Sara M
2023-12-11
Min kontakt med Manuel Campos är i samband med köp av en lägenhet. Manuel är en mycket professionell mäklare med ett trevligt bemötande och stort intresse för kunden och att skapa en smidig affär för båda parter. Manuel var my...
Karl Fredrik W
2023-12-10
Han är hjälpsam och tydligt med allt som gäller försäljning. Och kunni.
Naima B
2023-12-09
Vi är mycket nöjda med Manuels arbete. Han är en professionell mäklare som kan sitt område mycket väl. Han är noggrann och kunnig och det framgår väl i sitt arbete. Vi har både köpt och sålt via honom och rekommenderar både delarn...
Heivi R
2023-12-09
Jag kan rekommendera Manuel som mäklare. Han var professionell , vänlig och erfaren inom branschen och området och det gjorde hela processen smidig och bekymmersfri.
Samson T
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Vi har koll på Solna

Letar du mäklare i Solna? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Solna.

Vi har funnits i Solna i över 20 år. Den stora fördelen för dig som kund är att det är VI som har koll på läget, genom noga studier av flyttströmmarna vet vi var vi hittar rätt köpare till just din bostad. Till hjälp har vi en av Sveriges mest besökta hemsidor för bostäder och ett av branschens största kundregister.

För att kunna presentera de mest tilltalande annonserna samarbetar vi med de bästa stylisterna samt fotograferna och som enda mäklare i Sverige har vi ett verktyg för digitala och sociala annonskampanjer i de populäraste kanalerna, allt för att kunna nå det bästa möjliga slutresultatet för dig som kund. Vår ambition är inte att ta det lägsta arvodet, utan via en väl beprövad försäljningsmetod kommer vi att lotsa dig genom försäljningen från första mötet till dess att du lämnar över nyckeln till köparen. Det är resultatet som är intressant!

Våra kunder upplever att de bästa försäljningarna görs via vår tjänst Aktiv Matchning där du i lugn och ro förbereder försäljningen oavsett om flytten är planerad till 3 månader eller några år bort. Här använder vi tiden till din fördel, kontakta oss så berättar vi mer om hur denna intressanta tjänst fungerar.

Välkommen att kontakta oss!

Hitta hit

Bobutiker Solna (1)

Tidigare försäljningar i Solna

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling