Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Solna

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden i och omkring Solna

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Solna?

Eftersom Svensk Fastighetsförmedling finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj och vi vet vad köparna vill ha.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Solna är mäklare med koll på hela processen, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Nedan ser ni bilder på vår fina lokal på Solnavägen 100B i Solna, kom gärna förbi och prata boendefrågor med oss!

För oss som lokal mäklare i Solna är det självklart att känna till allt som är positivt och viktig för nuvarande och blivande boende här. Funderar du på att förändra ditt boende så kan du vara säker på att, när du kontaktat oss, får en mäklartjänst som är anpassad efter just dina behov, och lika säker kan du vara på att vi kan vårt Solna.

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 206 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpte en 3a med hjälp av Said som hjälpte oss att få till ett superbra köp även fast han var på resande fot!"
"Manuel har varit en fantastisk mäklare i min process av att sälja min bostad på Råsundavägen! Han har varit engagerad, anträffbar och behjälplig i alla skeden. Jag har känt mig trygg i processen och uppskattar att det har varit enkelt att kommunicera med honom samt att han alltid har återkopplat snabbt och tydligt! Jag kan varmt rekommendera Manuel för köp av sälj av bostäder och jag tackar honom för en bra erfarenhet av min första bostadsförsäljning! Tack Manuel! /Helen "
"Jag träffade Manuel Campus på en annan visning och kom överens om att anlita honom. Han är mycket korrekt och noggrann. Min försäljning drog ut på tiden med 3 publika visningar och 3 privata, inget knorr från Manuels sida. Så summasummarum, jag är mycket nöjd med Manuel."
"Sålde en 1a i Solna april 2019. Fick hjälp av Said Azzam på Svensk Fastighetsförmedling. Jag kunde inte vara mer nöjd, på alla sätt. Första introduktionsmailet var otroligt ödmjukt och så fortsatte det hela vägen tills försäljningen var klar. Försäljningen gick över förväntan och det har jag mäklaren att tacka för. Kände ett förtroende, lugn och metodisk i sin approach. Tack Said! "
"En professionel mäklare som man kan lite på. Vi fick en bra pris och kände att vi var i gode händer under hela processen."
"Camilla hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt i Solna. Camilla ger ett väldigt bra intryck och är bra på att ge löpande uppdateringar under processens gång. Camilla gav en rättvisande värdering (i linje med slutpris) i början av processen. Totalt sett så levererades en mycket bra och prisvärd mäklartjänst. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Solna

Våra pågående försäljningar