Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Oskarshamn

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Oskarshamn? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 51 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi anlitade Jonas Johansson på svensk fastighetsförmedling för att sälja vår villa. Jonas är mycket trevlig och professionell på sitt yrke. Han levde upp till alla förväntningar vi hade.Och vi är super nöjda med vår försäljning från början och till slutet."
"Utmärkt bemötande! Lever upp till alla förväntningar man kan ha, ser till att alla parter känner sig nöjda med affären. "
"Fantastiskt duktig mäklare som vet vad hon gör. Professionell och stöttande. Rekommenderar verkligen henne om ni vill ha en trygg o bra mäklare"
"Jag är supernöjd med mitt bostadsköp och mäklaren skötte allting på ett smidigt och bra sätt:) - Fantastisk bemötande - Lätt att göra med - Ärligt och tillgängligt - Effektiv och seriös Jag rekommenderar starkt Ingela Noresson på Svensk Fastighetsförmedling i Oskarshmn."
"Proffesionell hela vägen och hjälpte oss att köpa vårt första hus. Rekommenderas!"
"Ingela Noresson är fantastiskt duktig. Lugn, pålitlig och seriös. Ett stort stöd genom hela processen. Jag har använt Ingela både i köp och säljprocessen och är väldigt nöjd. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Oskarshamn

Våra pågående försäljningar