Hoppa till innehåll

Fastighetsmäklare med koll på Älvsjö

Letar du mäklare i Älvsjö? När du står inför en bostadsförsäljning är det smart att ta hjälp av någon som har koll på läget. Svensk Fastighetsförmedling har den kunskap, erfarenhet och omtanke som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Så kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär – mäklaren med koll på Älvsjö.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö är idag 8 mäklare, 4 mäklarassistenter, en säljkoordinator, 2 stylister och en fotograf. 

Älvsjö är ett populärt och idylliskt område som till stor del består av villor. Här ligger Älvsjöskogen, ett natur- och skogsområde med upplysta jogging- och skidspår, fotbollsplaner samt annan friluftsverksamhet. På cykelavstånd finns trevliga Långsjön med badplats, grillplats, restaurang och beachvolleybollplan samt en plogad skridskobana under vintern.

Området har närhet till lekplatser, fotbollsplaner, strövområden och härliga omgivningar. Utmärkt barnomsorg med ett flertal förskolor (både kommunala och privata alternativ) och skolor finns inom kort avstånd. Nämnas kan bland annat Kämpetorpsskolan (åk F-6), Johan Skytteskolan (åk F-9) samt Långbrodalsskolan (åk F-6).
 
För den träningsintresserade finns Långbrohallen med nyrenoverad simhall, gympapass och idrottshall. I grönskande Långbro Park ligger det välrenommerade Långbro Värdshus med en trevlig uteservering under sommarhalvåret som drivs av den välkända kocken Fredrik Eriksson. Restaurang Aloê på Svartlösavägen har suveräna middagar i toppklass. I närheten finns även fyra mysiga bagerier; Älvsjö konditori & bageri, Fru Marias bak, Vivels och Thelins.
 
Vid Älvsjö centrum finns ett flertal bussar som ansluter samt pendeltåget. Bland många bussar kan nämnas buss 163, vilken ansluter till tunnelbanans röda linje i Telefonplan/Fruängen respektive till gröna linjen Gullmarsplan/Svedmyra. Tåg från Älvsjö går var 5:e minut i rusningstrafik till Stockholms central och tar cirka 10 min. Pendeltåget trafikerar även mellan Älvsjö och Uppsala samt Arlanda. För den bilburne tar man sig med enkelhet ut på de stora trafiklederna i söderort.
 
I Älvsjö Centrum finns Coop, konditorier, apotek, restauranger, bibliotek, bank, SATS gym med barnpassning m.m. En välsorterad Willysbutik finns vid Älvsjömässan. Älvsjö centrum är ett område som i skrivande stund genomgår stora förändringar med nybyggnation av bostäder, butiker, restauranger och bussterminal.
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Välj en tid för rådgivning och värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Välj bostadstyp och ange adress

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något blev fel! 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Email saknas!

Till salu i Älvsjö

Hitta hit

Bobutiker Älvsjö (1)

Tidigare försäljningar i Älvsjö

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Philip är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling