Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Älvsjö i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Älvsjö i Stockholm? Eftersom vi finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö om du vill ha en mäklare som har koll på hela kedjan, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har fått flera utmärkelser på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer.

  • 2002 Årets butik
  • 2004 20 i topp
  • 2007 20 i topp
  • 2008 Årets butik
  • 2010 10 i topp
  • 2015 20 i topp

Kundernas betyg - 4,4 av 5 enligt 83 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Flexibel och bra på att känna av potentiella köpares behov!"
"Köpte lägenhet i Älvsjö via mäklare Christian Malmsäter. Överlag väldigt professionell i yrket samt kunnig om objektet och området."
"Jag har sålt en 3rums lägenhet. Är väldigt nöjd med mäklaren Christian, han levde upp till mina höga förväntningar. Proffsigt jobb! Och det blev ett slutpris över förväntan. Jag kan verkligen rekommendera honom //Agneta "
"Pernilla är en helt underbar person och mäklare, bryr sig verkligen om en och lyssnar personliga önskemål och behov, jag hör av mig igen när jag behöver din hjälp :)"
"Vi är så nöjda med försäljningen av Mammas hus i Örby. Vi behövde en mäklare som var kunnig och pålitlig och det fick vi. Det har varit lätt att kommunicera och samarbeta med Christian. Han har haft ett trevligt proffesionellt bemötande och varit tydlig och hjälpsam i allt. Försäljningen gick fortare än vi kunnat tänka oss och vi var även nöjda med slutpriset. "
"Jag har sålt min lägenhet, som jag försökt sälja i 3 månader med en annan mäklare, som inte blev såld, sen fick Christian ta över uppdraget, det tog en dryg vecka för honom att få den såld till önskat pris. Han har varit professionell och tillänglig från början till slut. Han rekomenderas varmt, han är väldigt kunnig inom området där han verkar, har själv blivit rekomenderad att anlita honom och han levde upp till alla mina förväntningar."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Älvsjö

Våra pågående försäljningar