Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Älvsjö i Stockholm

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Älvsjö i Stockholm? Eftersom vi finns på flera platser i Stockholm och runt om i landet kan vi våra områden i detalj och vet vad köparna vill ha. Kontakta oss på Svensk Fastighetsförmedling Älvsjö om du vill ha en mäklare som har koll på hela kedjan, från att hitta köpare och vad du ska tänka på inför en visning till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Vi har fått flera utmärkelser på att vi gör riktigt bra bostadsaffärer.

  • 2002 Årets butik
  • 2004 20 i topp
  • 2007 20 i topp
  • 2008 Årets butik
  • 2010 10 i topp
  • 2015 20 i topp

Kundernas betyg - 4,3 av 5 enligt 71 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"jag blev bra bemött av mäklaren, det kändes som vi blev vänner med varandra"
"Väldigt nöjda med hjälpen vi fått gällande försäljning av vår bostadsrätt. Jättebra att vi kunde använda mäklaren som bollplank vad gäller köp av nytt boende. "
"Christian hjälpte mig att sälja min bostadsrätt och redan från ruta ett var Christian 100 % professionell och trevlig. Christian tar dig som kund väldigt seriöst, ger bra tips, håller dig lugn när du blir stressad, sköter kontakten gentemot budgivare och spekulanter helt felfritt. Alla mina frågor, relevanta som dumma bemötte han med ett leende och en seriositet överträffande allt annat! Svarade alltid snabbt i telefon eller på sms vid kontakt. Mäklare som Christian trodde jag inte fanns! Vi hade fast arvode och Christian skötte sig utmärkt trots att det inte fanns några ekonomiska incitament så att säga. Ska du sälja din bostad så rekommenderar jag Christian varmt! "
"Smidigt, tydlig kommunikation och flexibel för praktisk affär."
"Jag köpte en bostadsrätt och fick ett väldigt bra och professionellt bemötande av mäklaren. Kunnig och satte sig in i vilka behov jag hade som köpare. Mina förväntningar var att få en smidig, snabb och enkel budgivningsprocess, vilket jag tycker att jag fick. Fick mycket bra information under hela processen. Är mycket nöjd och rekommenderar mäklaren varmt. "
"Från fotografering till kontrakt just under en vecka! Trodde inte att det var möjligt eftersom en annan lägenhet (precis likadan, samma yta, samma planritning) i samma förening hade varit ut några månader. Jättebra marknadsföring och bra kontakt och rådgivning under hela processen. Skulle absolut rekommendera."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Älvsjö

Våra pågående försäljningar

Till toppen