Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Grästorp

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Grästorp? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,3 av 5 enligt 6 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
" vi har Köpt en tvåfamiljsvilla Vi har blivit bemötta personligt och med kompetens. Mäklaren har levt upp till de förväntningar vi hade Vi är nöjda med mäklarens insats i relation till vårt köp."
"Jag har köpt ett fritidshus, som så småningom ska bli mitt permanenta hem. Jag hoppade tyvärr av efter visningen, men ångrade mig och la ett bud. Jag blev väl omhändertagen under tiden som budgivning pågick. Vilken känsla att mitt bud höll och att det gick så smidigt allt. "
"Mycket trevlig, tillmötesgående, engagerad mäklare, positiv och glad. Därtill är han kunnig och har gett bra råd och vägledning under hela processen. Rekommenderas varmt! "
"En väldigt bra mäklare som hjälpte mig genom ett köp av en bostad på bästa möjliga sätt, gav ett utmärkt bemötande och är väldigt trevlig."
"Anna var en väldigt trevlig, glad och mycket proffesionell mäklare! "
"Jag har aldrig använt mig av Fastighetsfömedlingen Grästorp så det är irriterande att upprepande gånger bli ombedd att lämna ett betyg. Vet inte hur ni har fått tag på mitt telefonnummer men var vänliga och ta bort det och annan info ni kan ha om mig från ert register per den nya personuppgiftslagen som träder i kraft snart. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Grästorp

Våra pågående försäljningar