Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Örnsköldsvik

Fastighetsmäklare med kunskap om Örnsköldsvik.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 54 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt flera fastigheter genom åren. Har alltid blivit oerhört fint bemött, med stor respekt. Jag vet att Mikael gör sitt bästa, alltid. Han är suverän på att återkoppla! Tvekar aldrig på att anlita honom!"
"Köpte en villa i ett bostadsområde och Ulf skötte det på ett klockrent sätt."
"Sålt äldre fritids hus Mycket bra bemötande Vår förväntningar uppfylldes mer än väl. Mycket nöjda med Svensk Fastighetsförmedling "
"Jag har köpt ett fritidshus. Blev väl mött av Ulf, trevlig, hjälpsam och väldigt lättsam. Inte ens några problem att nå han under semestern! Väldigt nöjd."
"Jag anlitade Ulf Göransson efter att ha träffat flera mäklare, i Örnsköldsvik, när jag skulle sälja vår sommarstuga i Ultrå. Jag valde Ulf för han ingav ett lugn och kände in vad jag ville få ut av försäljningen Ulf var både noggrann och snabb i all kommunikation under den här processen och jag litade fullt ut på honom Ulf gav mig en bra bedömning om vilket pris jag kunde förvänta mig för stugan Jag är mycket nöjd med hela affären och skulle varmt rekommendera Ulf om man går i tankar att sälja."
"Köpt en sommarstuga. Lugn och saklig mäklare som inger förtroende och hanterade budgivningsprocessen ett bra sätt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Örnsköldsvik

Våra pågående försäljningar

Till toppen