Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 164 omdömen(164 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Örnsköldsvik

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Örnsköldsvik? Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt. Med sin närhet till både stad och natur, kust och inland, kallas Örnsköldsvik kontrasternas stad. Och med den storslagna naturen alldeles intill stadskärnan är det enkelt att komma ut för att till exempel vandra, cykla och paddla kajak.

I Örnsköldsviks centrum hittar du både lägenheter och villor. Här bor du nära gymnasieskolor, butiker och restauranger, samtidigt som områden för friluftsliv aldrig är långt borta. Området Järved–Bonäset ligger havsnära och det finns tillgång till småbåtshamnar och ett stadsdelscentrum med skolor och annan serviceverksamhet. På Dekarsön, som är förbunden med fastlandet med en bro, finns bebyggelse med kulturvärde, bland annat sommarhus från förra sekelskiftet. Sund–Svedjeholmen har mycket att erbjuda dig som har ett stort hästintresse, då anläggningar för ridsport ligger i den norra delen av området. Bebyggelsen här består främst av villor, men det finns också en del flerbostadshus.

Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Örnsköldsvik att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Örnsköldsvik

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi kan även peka ut närmaste ishall, de bästa badplatserna och de mysigaste skärgårdsöarna. Vi har koll på både Örnsköldsviks äldre områden och på kommande bostadsprojekt som det nya området Bryssel.

Vi kan helt enkelt Örnsköldsvik, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en nyproduktion i Järvhaga, en villa i Domsjö–Gene eller en härlig lägenhet med utsikt över Örnsköldsviksfjärden, så har våra mäklare koll på läget. Varje kund och affär är unik och försäljningen anpassas därefter. I över 80 år har vi verkat i området och varit en aktiv del i regionens utveckling. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Örnsköldsvik. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Örnsköldsvik och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Örnsköldsvik!

Omdömen från kunder i Örnsköldsvik

2024-07-09
Johans bemötande var mycket bra under hela försäljningen och under diskussonen när jag valde att ge han uppdraget. Mina förväntningar var stora och han uppfyllde dessa med bravur, om det är något johan skulle skött lite bättre sku...
Tomas L
2024-06-13
Johan has far exceeded our expectations. After bad experiences with other "mäklare" in the city, we could not imagine that a "mäklare" would help us so much and so well. We are not Swedes so the language is a barrier for us, an...
Adrián A
2024-03-02
Professionellt bemötande genom hela processen. Hög tillgänglighet och alltid snabb och tydlig återkoppling. Väldigt nöjd med mäklaren!
Renée Ö
2024-02-25
Jag fick snabb och bra hjälp inför bostadsköpet och ett trevligt bemötande!
Hedda Viveka L
2024-02-24
Ulf är en fantastisk person och mäklare , jag kände mig trygg i försäljningen och är super nöjd . Jag kommer att kontakta Ulf vid nästa köp eller vid nästa försäljning , 10 stjärnor av 10 möjliga 👍👍👍😁😁
Hans A
2023-11-24
Väldigt snabb och bra service. Mäklaren skötte sitt jobb utmärkt.
Asta S
2023-09-11
Lugn, proffsig och bra erfarenhet. Duktig på att förklara.
Caroline L
2023-09-07
Ulf är en kompetent, rutinerad mäklare som uppfyller det uppdrag han åtagit sig med stor erfarenhet.
Tommy S
2023-07-05
Kunnig, trevlig, lättsam och aldrig svår att få tag i.
Ulla S
2023-07-01
Mycket lyhörd och bra återkoppling på frågor.. Hade inga förväntningar men mäklaren gjorde ett mycket bra jobb. Har bara positiva erfarenheter av mäklaren och helnöjd.
Barbro V
2023-06-07
Engagerad, duktig och trevlig. Tar sig alltid tid och svarar snabbt i tel och på mail. Rekommenderas!
Kristina M
2023-06-02
brabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrarbabrabrabra :-)
Torsten B

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Örnsköldsvik

Hitta hit

Bobutiker Örnsköldsvik (1)

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Linnea är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling