Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Örnsköldsvik

Fastighetsmäklare med kunskap om Örnsköldsvik.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 62 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en lägenhet via Svensk Fastighetsförmedling och de har ett bra bemötande, tillgängliga och gjorde vår försäljning både snabb och smidig! "
"köpt ett radhus och sålt en bostadsrätt bemötande mycket trevligt, mäklaren har varit väldigt tillmötesgående och snabb i både handlande och kunskap. "
"Har sålt en villa och haft Ulf som mäklare. En mycket bra mäklare som var lättsam och tillmötesgående. Gjorde en mycket bra försäljning som jag är mycket nöjd med. Så jag rekommenderar varmt honom som mäklare. /Linnea och dottern."
"Mycket nöjd med bemötande och mäklarens arbete."
"Ulf och Micke, helt suveräna proffs och garanterat Ö-viks bästa fastighetsmäklare. Bostadsrätten såldes i rekordfart. Helt enkelt ett suveränt team. Tack för bemötandet, all hjälp och framför allt att affären gick så snabbt. "
"Proffsigt men ändå personligt! Mycket nöjda!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Örnsköldsvik

Våra pågående försäljningar