Hoppa till innehåll
Sverige

Mäklare i Örnsköldsvik

Fastighetsmäklare med koll på Örnsköldsvik

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Örnsköldsvik? Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt. Med sin närhet till både stad och natur, kust och inland, kallas Örnsköldsvik kontrasternas stad. Och med den storslagna naturen alldeles intill stadskärnan är det enkelt att komma ut för att till exempel vandra, cykla och paddla kajak.

I Örnsköldsviks centrum hittar du både lägenheter och villor. Här bor du nära gymnasieskolor, butiker och restauranger, samtidigt som områden för friluftsliv aldrig är långt borta. Området Järved–Bonäset ligger havsnära och det finns tillgång till småbåtshamnar och ett stadsdelscentrum med skolor och annan serviceverksamhet. På Dekarsön, som är förbunden med fastlandet med en bro, finns bebyggelse med kulturvärde, bland annat sommarhus från förra sekelskiftet. Sund–Svedjeholmen har mycket att erbjuda dig som har ett stort hästintresse, då anläggningar för ridsport ligger i den norra delen av området. Bebyggelsen här består främst av villor, men det finns också en del flerbostadshus.

Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Örnsköldsvik att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Örnsköldsvik

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi kan även peka ut närmaste ishall, de bästa badplatserna och de mysigaste skärgårdsöarna. Vi har koll på både Örnsköldsviks äldre områden och på kommande bostadsprojekt som det nya området Bryssel.

Vi kan helt enkelt Örnsköldsvik, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en nyproduktion i Järvhaga, en villa i Domsjö–Gene eller en härlig lägenhet med utsikt över Örnsköldsviksfjärden, så har våra mäklare koll på läget. Varje kund och affär är unik och försäljningen anpassas därefter. I över 80 år har vi verkat i området och varit en aktiv del i regionens utveckling. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Örnsköldsvik. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Örnsköldsvik och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Örnsköldsvik!

Omdömen från kunder i Örnsköldsvik

Alltid korrekt och har tid för frågor och hjälp Har haft att göra med dom förut så det råder inget tvivel om att jag vänder mig till dom. I detta fall en affär mellan syskon
Allt toppenbra 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Örnsköldsvik

Vi har koll på Örnsköldsvik

Hitta hit

Bobutiker Örnsköldsvik (1)

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.