Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Örnsköldsvik

Fastighetsmäklare med kunskap om Örnsköldsvik.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 45 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Försäljningen av mammas bostadsrätt förlöpte proffesionellt och smärtfritt. Blev hela tiden uppdaterade och upplysta om processens olika faser."
"Ett mycket trevligt bemötande av Mikael. Han var alltid tillgänglig och återkopplade alltid när det fanns anledning. Kort tid mellan första kontakt och kontraktsskrivning. "
"Vänligt och seriöst bemötande. Fick möjlighet att se objektet på förhand och mäklaren gav ett ärligt intryck. "
"Bra bemötande och väl genomfört arbete. Bra process och okomplicerat genomförande. Mycket nöjd."
"Vi träffade mäklaren Mikael Kusoffsky i samband med köp av lägenhet. Han var trevlig, lyhörd och professionell i alla moment och hjälpsam i kontakten mot bank och bostadsrättsföreningen. För oss var det en stor affär och det kändes lugnt och tryggt när Mikael guidade oss genom köpet. "
"Bra och trevligt bemötande, hjälpsamma och duktiga. Duktiga på att informera om läget under hela försäljningen så att man visste vad som hände. Allt fungerade jättebra från början till slut. Rekommenderas varmt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Örnsköldsvik

Våra pågående försäljningar

Till toppen