Hoppa till innehåll
4,8 av 5 baserat på 139 omdömen(139 omdömen) Se våra omdömen

Fastighetsmäklare med koll på Örnsköldsvik

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan Örnsköldsvik? Våra mäklare hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostäder till salu rätt. Med sin närhet till både stad och natur, kust och inland, kallas Örnsköldsvik kontrasternas stad. Och med den storslagna naturen alldeles intill stadskärnan är det enkelt att komma ut för att till exempel vandra, cykla och paddla kajak.

I Örnsköldsviks centrum hittar du både lägenheter och villor. Här bor du nära gymnasieskolor, butiker och restauranger, samtidigt som områden för friluftsliv aldrig är långt borta. Området Järved–Bonäset ligger havsnära och det finns tillgång till småbåtshamnar och ett stadsdelscentrum med skolor och annan serviceverksamhet. På Dekarsön, som är förbunden med fastlandet med en bro, finns bebyggelse med kulturvärde, bland annat sommarhus från förra sekelskiftet. Sund–Svedjeholmen har mycket att erbjuda dig som har ett stort hästintresse, då anläggningar för ridsport ligger i den norra delen av området. Bebyggelsen här består främst av villor, men det finns också en del flerbostadshus.

Vi hjälper både dig som ska sälja din villa eller bostadsrätt i Örnsköldsvik att få ut det mesta av affären och dig som flyttar hit att känna dig välkommen.

Här hittar du din bostad i Örnsköldsvik

Tack vare att våra medarbetare bott i många av de områden där vi är verksamma är vi inte bara experter på den lokala bostadsmarknaden och kan värdera ditt boende rätt vid en försäljning. Vi kan även peka ut närmaste ishall, de bästa badplatserna och de mysigaste skärgårdsöarna. Vi har koll på både Örnsköldsviks äldre områden och på kommande bostadsprojekt som det nya området Bryssel.

Vi kan helt enkelt Örnsköldsvik, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Så oavsett om det är en nyproduktion i Järvhaga, en villa i Domsjö–Gene eller en härlig lägenhet med utsikt över Örnsköldsviksfjärden, så har våra mäklare koll på läget. Varje kund och affär är unik och försäljningen anpassas därefter. I över 80 år har vi verkat i området och varit en aktiv del i regionens utveckling. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Örnsköldsvik. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, alltid med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Örnsköldsvik och i resten av Sverige. Välkommen till våra mäklare i Örnsköldsvik!

Omdömen från kunder i Örnsköldsvik

Caroline L
Caroline L
2023-09-11
Lugn, proffsig och bra erfarenhet. Duktig på att förklara.
Tommy S
Tommy S
2023-09-07
Ulf är en kompetent, rutinerad mäklare som uppfyller det uppdrag han åtagit sig med stor erfarenhet.
Ulla S
Ulla S
2023-07-05
Kunnig, trevlig, lättsam och aldrig svår att få tag i.
Barbro V
Barbro V
2023-07-01
Mycket lyhörd och bra återkoppling på frågor.. Hade inga förväntningar men mäklaren gjorde ett mycket bra jobb. Har bara positiva erfarenheter av mäklaren och helnöjd.
Kristina M
Kristina M
2023-06-07
Engagerad, duktig och trevlig. Tar sig alltid tid och svarar snabbt i tel och på mail. Rekommenderas!
Torsten B
Torsten B
2023-06-02
brabrabrabrabrabrabrabrabrabrabrarbabrabrabra :-)
Ylva P
Ylva P
2023-05-20
Alltid bra bemötande och trevlig. Vi hoppades på en snabb försäljning o det blev det. Han informerade alltid snabbt om allt. Toppenmäklare tycker vi.
Fredrik W
Fredrik W
2023-04-19
Lugn, saklig och kompetent med ett trevligt bemötande
Ann-sofi N
Ann-sofi N
2023-04-03
Lugnt och bra bemötande, förklarade hur man tänkt genomföra försäljningen på ett bra sätt
Sture G
Sture G
2023-03-18
Informerade hela tiden om läget och kom med förslag om ändringar m.m.
Pär L
Pär L
2023-01-26
Mycket bra, tillgänglig hela tiden
Mikael S
Mikael S
2022-08-02
Bara bra jobb av mäklare ulf 👍, Har haft han förut vid mäklarjobb så jag vet att det blir bra affär. /Mikael

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.

Till salu i Örnsköldsvik

Vi har koll på Örnsköldsvik

Hitta hit

Bobutiker Örnsköldsvik (1)

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.