Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Örnsköldsvik

Fastighetsmäklare med kunskap om Örnsköldsvik.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 50 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag anlitade Ulf Göransson efter att ha träffat flera mäklare, i Örnsköldsvik, när jag skulle sälja vår sommarstuga i Ultrå. Jag valde Ulf för han ingav ett lugn och kände in vad jag ville få ut av försäljningen Ulf var både noggrann och snabb i all kommunikation under den här processen och jag litade fullt ut på honom Ulf gav mig en bra bedömning om vilket pris jag kunde förvänta mig för stugan Jag är mycket nöjd med hela affären och skulle varmt rekommendera Ulf om man går i tankar att sälja."
"Köpt en sommarstuga. Lugn och saklig mäklare som inger förtroende och hanterade budgivningsprocessen ett bra sätt. "
"Trevligt och okomplicerat bemötande - Rekommenderas"
"Jag har sålt en lägenhet och fick väl förklarat hur allt skulle gå till med papper ,kostnader,visningar och blev bemött på ett trevligt sätt av Mikael Kusoffsky."
"Gick lite över förväntan. Riktigt nöjd med mäklarens engagemang. Tack för en bra försäljning. "
"Försäljningen av mammas bostadsrätt förlöpte proffesionellt och smärtfritt. Blev hela tiden uppdaterade och upplysta om processens olika faser."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Örnsköldsvik

Våra pågående försäljningar

Till toppen