Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Karlskoga och Degerfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Karlskoga och Degerfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 89 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Andreas hat tagit imot oss bra, och är väldigt serviceinriktad. Allt gick väldigt snabbt och smidigt."
"Andreas gav ett proffsigt intryck redan ifrån start. Han ville verkligen att vi skulle känna till allt och poängterade flertalet gånger vad vi kan komma behöva åtgärda inom en snar framtid. Vi hade en bra dialog genom hela affären och det kändes väldigt tryggt när vi skrev alla papper. Vi kan verkligen rekommendera Andreas till eventuella köpare eller säljare. Tack!"
"Av mäklare Andreas Persson har vi köpt lägenhet och sålt vårat hus. Han är en mäklare som inger en trygghet till både köpare och säljare. En mäklare som är mycket kunnig i sitt yrke och har alltid varit anträffbar oavsett tid på dygnet."
"Vi köpte ett stort hus från 1922 av Andreas samtidigt som han fick sköta försäljningen av vårt nuvarande hus. Han har visat ett stort engagemang och kunnande. Andreas är dessutom väldigt tydlig och informativ i sitt arbetet så att man förstår vad som händer hela tiden. Jag hade hoppas på en försäljning inom nån månad men redan fyra dygn efter visningen så var kontrakt skrivet och klart. Att det var fler budgivare gjorde inte saken sämre. Effektivt o snabbt jobbat! Jag kan varmt rekommendera denna mäklare! "
"Klart bästa mäklaren! Lyhörd, bra bemötande, och bra rådgivare. Sålt flera hus via Johan Tjernström och alltid känt att vi gjort en bra affär. Mycket nöjd."
"Har sålt ett kedjehus i kga . Mäklaren gav ett tryggt o proffsigt intryck . Mina förväntningar av mäklaren var just att känna att man kunde lita på han och att han har stor kunskap . Jag rekommenderar gärna Andreas vidare."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Karlskoga

Våra pågående försäljningar

Till toppen