Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Karlskoga och Degerfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Karlskoga och Degerfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 126 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt en bostadsrätt på två rum och kök. Blev mycket bra bemött av min mäklare som uppfyllde mina förväntningar på alla sätt. Hela försäljningen gick till på ett bra och smidigt sätt."
"De gick smidigt och utan krångel"
"Jag köpte en två med hjälp av Andreas. Han förstod snabbt min situation och gjorde hela köpet enklare. Skulle verkligen rekommendera Andreas! "
"Vid försäljningen av vår lägenhet fick vi ett mycket bra bemötande och samarbetet fungerade utmärkt. Vi kände oss trygga i försäljningen tack vare ett stort engagemang och goda kunskaper hos mäklaren. Våra förväntningar var att få lägenheten såld till ett bra pris och att processen skulle ske på ett smidigt sätt vilket det också gjorde. Vi upplevde samarbetet som mycket bra och skulle absolut ta hjälp av samma mäklare igen. "
"Redan från första visningen visade Andreas stort kunnande och engagemang. Han följde oss under hela köpeprocessen med regelbunden uppföljning och gav ett tryggt och professionellt intryck. Jag är extremt nöjd och den dag det blir dags att byta boende igen så vet jag vem jag ska ringa. "
"Mycket trevlig, kunnig och professionell!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlskoga

Våra pågående försäljningar