Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Karlskoga och Degerfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Karlskoga och Degerfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 119 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"rekommenderas starkt, duktig mäklare samt en bra firma. Andra gången vi använder oss av denna mäklare och kommer även att anlitas igen."
"Fick den service vi förväntade oss"
"Jag har köpt en villa där mäklaren bemötte oss på en bra nivå på båda visningar. Mäklaren fanns tillgänglig men var inte för mycket på. Han skötte sitt jobb enligt mig utmärkt. Han överträffade mina förväntningar på alla fronter. Mycket bra upplevelse med mycket bra person kontakt."
"Köpt ett hus alldeles ensam för första gången vilket var nervöst och kändes stort. Jag kände direkt att mäklaren förstod min situation och att han var engagerad i mig som kund. Jag fick tid att tänka, kände mig inte alls pressad och han har varit en utmärkt medlare mellan mig som kund och köpare. Jag fick snabb återkoppling och när det var dags skriva kontrakt förklarade han allting för oss på ett väldigt bra sätt. Mötet var avslappnat och trevligt vilket kändes väldigt bra. Jag och säljarna fick tid och utrymme att lära känna varandra också vilket var viktigt för mig. "
"Lägenhet Bra bemötande, lätt att få kontakt med Johan och han återkopplade då han hade ngt att meddela Trodde det skulle gå snabbare att få lägenheten såld, men situationen är som den är och vi är tacksamma att den nu är såld."
"Proffsigt! Vi blev väl bemötta från början. Snabba svar och lätt att få kontakt med. Tydlig och saklig."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlskoga

Våra pågående försäljningar