Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Karlskoga och Degerfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Karlskoga och Degerfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 78 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Försäljning av villa. Fick bra information av mäklaren. Är nöjd med allt."
"Hejsan! En sak som jag skulle säga att mäklaren var erfaren i sitt jobb och respekterade oss, det vill säga att vi är nöjda. Mvh familjen Azimi "
"Jag hade ingen aning om hur en försäljning med mäklare skulle gå till men fick all information som jag behövde på ett väldigt positivt sätt. Affären gick otroligt fort och även när vi skulle skriva förklarade Jonas Carlén hur allt kommer att gå till. Jag kände/känner mig trygg i försäljningen av min lägenhet. Jag rekommenderar Svensk fastighetsförmedling och Jonas Carlén vid en fastighetsförsäljning. Marianne Callyer"
"Köpt ett hus efter mycket sökande. Tycker attt vi blivit bemötta proffsigt, lösningsorienterat och med ett stort engagemang av Andreas Persson! Vi tackar så mycket för den hjälp vi fått! "
"Köpte en bostadsrätt/radhus. Bemötandet jag fick kunde inte varit bättre. Jag kom lite senare p.g.a jobb men han tog sin tid och var med mig huset. Flera gånger frågade han hur jag kände och om det fanns funderingar. Han nämnde mycket fakta hela tiden om bostaden. På telefon fanns han tillgänglig vilken var väldigt bra. Sammanfattning av Andreas, pålitlig, väl påläst om bostaden, trevlig, lättsam, hjälpsam och kunnig. "
"Försäljning av bostadsrätt. Vi har ett mycket positivt intryck av mäklaren. Vi kommer att rekommendera honom till andra. Mycket lyhörd på vad vi sökte för bostad, samt snabb och smidig försäljning av våran bostad. En mäklare som är trevlig och proffsig i sitt bemötande. Vi är mycket nöjda!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Karlskoga

Våra pågående försäljningar

Till toppen