Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Karlskoga och Degerfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Karlskoga och Degerfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 135 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag sålde en tvåa på Flygfältsvägen i Karlskoga. Jag blev bemött på ett professionellt och mycket trevligt sätt av mäklaren Andreas Persson. Jag hade höga förväntningar på Andreas och han uppfyllde alla förväntningar jag hade och mer därtill. Han är väldigt hjälpsam och jag blev alltid trevligt bemött. Jag kände mig aldrig orolig för något. "
"Vi sålde en 4ra i attraktivt område. Vi valde på bedömd förmåga och pris och det levererades vad vi beställde."
"Hej, Köpte ett hus i Karlskoga där mäklaren var från svensk fastighetsförmedling . Jag blev bemött av en trevlig, genuin och professionell mäklare. Genom hela processen fick jag efterfrågad information kring fastigheten samt ständigt uppdatering längs vägen. Extremt nöjd med servicen och därmed rekommenderar jag användning av tjänster från svensk fastighetsförmedling i Karlskoga. "
"Andreas hjälpte mig med försäljningen av mitt radhus. Jag har blivit proffesionellt bemött och Andreas är mån om att uppdatera mig som säljare om vad han gör/ hur försäljningen går kontinuerligt. Han har gjort ett fantastiskt jobb och jag är supernöjd med valet av mäklare!"
"Köp av en lägenhet. Andreas har skött allt på ett väldigt professionellt sätt. Vi har ingenting att klaga över och är mycket nöjd med allt. Andreas har hela tiden varit trevlig och haft en tydlig kommunikation genom hela försäljningen. "
"Sålde vår villa och allt sköttes väldigt snyggt och proffsigt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlskoga

Våra pågående försäljningar