Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Karlskoga och Degerfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Karlskoga och Degerfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 96 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag ger mitt högsta betyg på Andreas."
"very nice doing business with you thank you very much I Am So Satisfied"
"Sålde en villa. Gick till butiken i Karlskoga och blev väl bemött där och bokade en tid med Andreas, vår mäklare. Vi önskade en snabb affär då vi redan köpt ny bostad och detta fixades galant. På ca 3 veckor var allt klart. Tusen tack! Har bara gott att säga om vår mäklare, alltid trevligt bemötande och alltid lätt att få tag på. Kan verkligen rekommenderas. "
"Jag och min sambo har köpt en villa där Andreas Persson var mäklare och vi är båda väldigt nöjda med mäklarens arbete. Vi har letat hus i nästan 1år tid och har träffat en del olika mäklare och vi kan ärligt säga att med Andreas har vi känt oss väldigt bra bemötta och trygga i vårat köp! Han tog sig tid, han ringde, han förklara på ett bra sätt, han är väldigt utåtriktad och trevlig. Alltid välklädd och glad också! Har faktiskt inget att klaga på och ingen kritik heller utan jag/vi är endast jätte nöjda med våran mäklare! "
"Andreas gjorde verkligen allt för att vi skulle kunna sälja huset. Regelbundna uppdateringar och koll med oss, vilket jag uppskattade mkt. Han är jordnära och kan få alla att skratta! Kort sagt är vi mkt nöjda med svenskfast och Andreas! "
"Sålt vår 3:a med proffsig hjälp, mycket trevligt bemötande, Alltid glad och trevlig personal "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Karlskoga

Våra pågående försäljningar

Till toppen