Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Karlskoga och Degerfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Karlskoga och Degerfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 102 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt en bostadsrätt och ska sälja vår villa. Våra möten med vår mäklare har varit mycket positiva. Git Bengtzing är en mycket glad och positiv människa, som vi känner stort förtroende för. Vi hade inga speciella förväntningar. Vi hoppas nu att försäljningen av vårt hus, går lika bra som vårt köp av bostadsrätten."
"Vi (min bror och Jag) rekommenderar Andreas Persson på Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga. Han är pigg o trevlig, ordningssam, ser till att informera kontinuerligt. Vi är mycket nöjda. Sålde mammas hus med förhoppning att få mer än utgångspriset och vi fick mer än väntat. Tack Andreas Solveig Almèr o Alf Österback"
"Andreas är helt suverän. Väldigt serviceinriktad. Löste allt åt oss. "
"Andreas Persson är trevlig, ärlig och mycket tillmötesgående. Min försäljning av lägenheten gick snabbt och smidigt vilket var viktigt för mig. Han uppfyllde mina förväntningar på försäljningen. Kan varmt rekommendera honom som mäklare. "
"Har köpt en lägenhet (insats) Jag är mycket nöjd med mäklaren, blivit bemött bra. Bra dialog med mäklaren som alltid svarar i telefon om frågor och liknade. Eftersom det är mitt första köp av bostad så hade jag inte så mycket förväntningar eftersom jag inte har något att jämföra med sedan tidigare. Men som första gångs köpare av lägenhet så är jag väldigt nöjd med tydligheten, visningar och återigen lätt att få kontakt med vid frågor och funderingar. Så till mina framtida köp/sälja av bostad så känns det tryggt att veta vilka man ska vända sig till."
"Andreas var engagerad, trevlig, kunnig och väldigt tydlig. Hela tiden med mig som kund i fokus med snabb återkoppling och goda råd. Jag kunde inte önskat mig en bättre mäklare - rekommenderas starkt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlskoga

Våra pågående försäljningar

Till toppen