Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Karlskoga och Degerfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Karlskoga och Degerfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 141 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt😄 på en vecka👍👍.Ung duktig och pådrivande mäklare. Väldigt nöjd med hanteringen! Mvh Tomas"
"Jag köpte en lägenhet i Karlskoga, mitt första bostadsköp. Fantastisk mäklare med varmt hjärta, driven, uppmärksam, ärlig och kände mig trygg genom hela processen. Hade inte stora förväntningar då tidigare mäklare har inte gett lika bra bemötande men blev positivt överraskad. Kommer ta kontakt med samma mäklare den dagen jag väljer att sälja. "
"Köpt en villa, renoveringsobjekt. Gott bemötande och god och öppen information. Jag kände mig trygg genom hela köpet"
"Sålde vår bostadsrätt med hjälp av Andreas och vi är så nöjda! Vi använde oss av läge+, vilket var toppen. Skönt att få se intresset och att allt var färdigt när de var dags på riktigt. Andreas får det att kännas som att du är hans enda kund och möter en alltid med ett leende."
"Andreas var toppen som mäklare för vårt inköp av ny bostad. Väldigt bra bemötande, informativ och professionell. Jag rekommenderar starkt Andreas till övriga oavsett om det gäller inköp eller försäljning. "
"Jag köpte en lägenhet i stan och ska sälja huset.Christoffer gick genom alla punkter köpekontraktet och hur Bostadsrättsföreningen funkar,efteråt var det inget som var oklart för mig.Han var mycket professionell,fast han är ganska ung.vi hade det trevligt med honom."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Karlskoga

Våra pågående försäljningar