Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Karlskoga och Degerfors

Vi är erfarna fastighetsmäklare som kan våra områden och är certifierade för nyproduktion

Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Karlskoga och Degerfors? Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning. Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 66 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag som kund är extremt nöjd med bemötandet från mäklaren, Andreas Persson. Jag har gjort mitt livs första bostadsaffär (en lägenhet, 3 rok) och var väldigt nervös och hade många frågor och funderingar. Mäklaren hjälpte mig hela vägen från att svara på alla mina frågor inför köpet, till att gå igenom kontraktet noga, så jag verkligen förstod vad jag skrev på. Jag kände mig trygg hela vägen och står här i dag med min drömlägenhet! "
"Jag tyckte mäklaren överträffade mina förväntningar med ett proffesionellt bemötande och en smidig affär. Jag är jättenöjd med min kontakt med er på Svensk fastighetsförmedling."
"Andreas var jättebra, han var proffsig, väldigt lyhörd, gav sitt yttersta för att göra allt så bra som möjligt. Väldigt kunnig! Kan varmt rekommendera honom till andra som ska sälja sitt hus. Vi var supernöjda! "
"Jätte bra bemötande och är nöjd med husköpet. "
"Mycket bra bemötande av mäklaren, smidigt och bra hanterat vid köpet av bostadsrätten. "
"Har verkligen bara bra saker att säga om Andreas hjälp, grym mäklare som rekommenderas starkt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Karlskoga

Våra pågående försäljningar

Till toppen