Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Sunne

Fastighetsmäklare med kunskap om Sunne.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 13 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra kontakt, snabb affär, vi är jättenöjda."
"Kjøpte hytte. Ble under visning møtt av en meget hyggelig person. Meget behjelpelig å finne svar på spørsmål både i forbindelse salget og diverse andre spørsmål. :-)"
"Det er en god mægler,og vi er blevet taget godt vare på."
"Har sålt en skogsgård. Blev professionellt bemött. Alltid snabb återkoppling. Mycket gott engagemang. Mycket god kunskap om marknaden. Drev affären i mål på ett professionellt sätt. Alltid anträffbar. Kommer gärna tillbaka för annan fastighetsaffär i framtiden. Rekommenderas starkt. "
"Köpt en lägenhet. Trevlig och rak, snabb affär. Bra upplevelse!"
"Har sålt en hyresfastighet som Victoria Håkansson förmedlat åt mig. Detta är en mäklare som jag rekomenderar starkt, hon är trevlig och tillmötesgåend och glad och positiv. Hon gör verkligen allt för att lyckas med en försäljning. Många ++++++"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Sunne

Våra pågående försäljningar

Till toppen