Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Sunne

Fastighetsmäklare med kunskap om Sunne.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 23 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt villa på Enevägen 10 i Sunne. Blivit bemött på bästa sätt.De förväntningar till hjälp vi hade både i stort och smått har vi fått av mäklaren. Vi har varit helt trygga med Viktoria Håkansson som vi ger högsta betyg. Vänligen Birgith och Yngve Enarsson"
"Victoria är mycket trevligt och kompetent. Vi har köpt en gård utav henne och vi är mycket nöjda med hela processen. Rekommenderar henne starkt!"
"Vi har köpt ett fint, litet hus i Sunne. Vi fick ett trevligt bemötande av mäklaren på visningen. Jag tycker också att vi fick bra svar på frågor och funderingar som vi hade. Mäklaren gav oss också god information vid visningen och sedan vid kontraktskrivningen. Vi är mycket tacksamma och glada för hjälpen vi fick och att det resulterade i ett nytt boende för oss. "
"Har köpt en bostadsrätt och samtidigt sålt en gård Fick ett bra bemötande och hjälp med både köp och försäljning.Raka och tydliga svar och bra visningar.Vi är jättenöjda med det jobb hon gjort!"
"sålt bostadsrätt, engagerad och trevlig mäklare"
"Viktoria er en megler jeg bare har gode ord å si om Hun gir alltid tilbakemeldinger på mine spørsmål.alltid tilgjengelig Hun har skjønt hva service innebærer."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sunne

Våra pågående försäljningar