Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Sunne

Fastighetsmäklare med kunskap om Sunne.

Vi kan våra områden i detalj. Var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och vad du ska tänka på inför visning av din villa eller bostadsrätt. Vi finns i hela landet och vår höga lokalkännedom gör att vi vet vad köparna vill ha. Vänd dig till Svensk Fastighetsförmedling om du vill ha en mäklare med koll på hela processen från värdering till försäljning.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 27 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Köpt lägenhet i Sunne. Mäklaren har varit mycket behjälplig o besvarat våra frågor. Även hjälpt till med telefonsamtal till olika distanser. Har ett stort förtroende för mäklaren som verkar mycket kunnig o erfaren o mänsklig."
"Salg av fritidsbolig. Vi er svært fornøyd på alle områder. Vi ble bemøtt på en hyggelig og imøtekommende måte. Fikk realistiske råd, og hjelp til alt vi hadde spørsmål om. Det var viktig for oss med ekstra hjelp i forhold til at vi ikke var godt nok innsatt i svensk salg og kjøp av eiendom. Dette følte vi ble meget godt ivaretatt. "
"Vi köpte en lägenhet och som tack fick hon förtroende att sälja vårat hem "
"Sålt en bostadsrätt Jättebra bemötande, Mycket god kännedom om marknaden och dess köpare, hanterade detta bra genom hela affären. Återkopplade på ett bra sätt, rätt info vid rätt tidpunkt. "
"Sålt villa på Enevägen 10 i Sunne. Blivit bemött på bästa sätt.De förväntningar till hjälp vi hade både i stort och smått har vi fått av mäklaren. Vi har varit helt trygga med Viktoria Håkansson som vi ger högsta betyg. Vänligen Birgith och Yngve Enarsson"
"Victoria är mycket trevligt och kompetent. Vi har köpt en gård utav henne och vi är mycket nöjda med hela processen. Rekommenderar henne starkt!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Sunne

Våra pågående försäljningar