Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Östersund

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,4 av 5 enligt 395 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Veronica har av alla mäklare vi träffat i Östersund varit genuint intresserad och engagerad i oss som köpare så att huset vi köpte skulle passa oss perfekt. Rekommenderas varmt! "
"Sålde en 1a på frösön, var väldigt behjälplig med bestämning av pris och lyssnade på mina önskemål och hittade en bra mellannivå. Trevlig, professionell och det kändes att hon jobbade på ordentligt för att det skulle gå så bra som möjligt med försäljningen. Rekommenderar starkt! "
"Har köpt lägenhet i Bfr Översten. Trevlig mäklare som gärna tagit sig tid att diskutera med "besvärlig" intresserad. det har varit givande. Klart över vad man kan förvänta! Bfr Översten är högt belånad i jämförelse med andra bfr i våra trakter. Vi har efter antal år med låg ränta blivit mindre uppmärksamma på hur hårt någon enstaka procents höjning av ränta innebär. Detta beskrivs dåligt i prospekt etc. Det är missvisande att i diagram bara visa köpeskilling per kvm utan att beskriva belåning per kvm - kanske i samma diagram. "
"Vi har sålt vårt hus som har varit vårt paradis i 10 år. Det har varit vår bostad och fritidshus. Mäklaren har varit glad, trevlig, hjälpsam och vi har kunnat ringa när som helst och få svar på våra funderingar. Vi förväntade oss att mäklaren skulle förstå och hjälpa oss med vår försäljning och ta fram det bästa. Det tycker vi att mäklaren har gjort. Inför försäljning var det mycket att tänka på. Försöka få i ordning i huset och tomten inför bl.a. fotografering och visning. Trots snöstorm blev det mycket bra. Det var skönt att lämna över till mäklaren och slippa ansvaret. "
"Bra och konkret/enkel försäljning inga konstigheter, trots en lite segare start än vi trodde på:-) Bra återkoppling från mäklaren direkt saker hände eller oklarheter mm.."
"Vi har sålt ett radhus med Svensk Fastighetsförmedling och Dane. Vi har blivit så bra bemötta sen första dagen och våra förväntningar på en mäklare är att denne ska göra allt för att få vår bostad såld, vilket Dane gjorde. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar