Hoppa till innehåll
4,6 av 5 baserat på 1249 omdömen(1249 omdömen) Se våra omdömen

Mäklare i Östersund

Lediga tider: mån 15/7 och tis 16/7
Boka möte

Fastighetsmäklare med koll på Östersund

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan vinterstaden Östersund utan och innan? Våra mäklare i bobutiken i Östersund hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. I Östersund bor du alldeles invid Storsjön, med utsikt över snötäckta fjälltoppar som anas i fjärran. Älskar du friluftsliv, både sommartid och vintertid, är det här platsen för dig. Men du kommer också att trivas här om du vill bo i en stad, men ha ett lugnare livstempo.

Är du ute efter en villa, ett radhus eller ett flerfamiljshus med plats för en barnfamilj är det i Torvalla eller Odensala du ska leta. Här bor du nära skolor och förskolor, och bara en kort bilresa från Östersunds centrum. Dessutom kan du njuta av naturen med skidspår, fina promenad- och cykelvägar, pulkabackar och fotbollsplaner strax utanför dörren. Letar du istället efter en lägenhet kan du kolla i Tegelplan. Ett perfekt område för förstagångsköparen, paret eller för dig som känner att det är dags att flytta från hus till något mer lättskött. Här bor du med Östersunds centrum på promenadavstånd, nära till mataffären och med härliga naturområden och elljusspår runt knuten.

Är det ett fritidshus du är ute efter kan skoterparadiset Åkersjön vara rätt ställe. Här blandas gedigna trähus med timmerhus och moderna stugor. Du har milsvid utsikt över fjällen, och en garanterat vit vinter. Njut av fjällvandring, skidåkning och naturens lugn, och passa på att besöka områdets restaurang eller café efter en hel dag i friska luften.

Men oavsett var du hittar ditt drömboende i Östersund bor du alltid omgiven av naturens lugn rakt utanför dörren, utan att göra avkall på stadslivets bekvämligheter. Och för att du som säljer din bostad i Östersund ska hitta exakt rätt köpare hjälper vi dig till en trygg bostadsaffär och strävar alltid efter att du ska få ut det mesta av affären. För våra mäklare i Östersund är kunderna i fokus.

Kom närmare naturen i friluftsstaden Östersund

Tack vare att våra mäklare har jobbat länge både i Östersunds närområde, men också över hela Jämtland och Härjedalen, har de stenkoll på bostadsmarknaden här. Därför kan du lita på att våra medarbetare ger dig allt stöd du behöver för att hitta rätt köpare till din bostad, eller att för att hjälpa dig att finna ditt drömboende. Så oavsett om du letar efter ett nyproducerat radhus i Brittsbo, ett hus på vackra Frösön eller kanske ett fritidshus närmare fjällen har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik i Östersund strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Östersund med omnejd. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Östersund och i resten av Sverige. Välkommen att kontakta våra mäklare i Östersund!

Omdömen från kunder i Östersund

2024-07-11
Bra kundbemötande och trevlig. Gav bra förtydligande under kontraktsskrivningen. Hade bra kontakt under köpet av fastigheten. Tydliga raka svar. Rekommenderar
Maria S
2024-07-10
Mycket bra!! Fastigheten blev såld på rekordtid!!
Per S
2024-07-08
Frida är väldigt engagerad, mycket kunnig och alltid nåbar! Helt suverän mäklare! 5/5 stjärnor!
Elisabet B
2024-07-07
Kände oss väl mottagna av Maria. Hon gav oss utrymme och lät oss titta i lugn och ro, besvarade frågor eller såg till att ta reda på frågorna vi hade. Har bara positivt att säga om Maria!
Angelica F
2024-07-07
Engagerad, professionell och väldigt trevlig. Snabb med återkoppling och uppdateringar. Inte så mycket erfarenhet av försäljning av lantbruksfastigheter, därför blir betyget 4 och inte 5.
Jessica B
2024-07-06
……….Enkelt - snabbt - engagerad….
Tomas L
2024-07-03
Fantastiskt bra bemötande och engagerad mäklare!
Terése L
2024-07-01
Trevlig, proffsig och seriös. Haft med henne att göra tidigare och kommer använda mig av henne igen.
Robert J
2024-06-18
Proffsigt bemötande och snabb återkoppling.
Frida I
2024-06-14
Bästa mäklaren i stan! Lyhörd, lugn, noga och strategisk.
Isabella Ö
2024-06-14
Niklas är klockren... snabba puckar och grym service, han rockar fett alla dagar.
Mikael R
2024-06-14
Snabb på att svara och professionellt bemötande.
Johanna R
 
Steg 1/4 - Bostadsuppgifter
Steg 2/4 - Välj tid för mötet
Steg 3/4 - Kontaktuppgifter
Steg 4/4 - Slutför bokning
Steg 3/3 - Kontaktuppgifter

Boka tid med mäklare för rådgivning eller värdering

1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket

Hitta mäklare som passar dig och din bostad

Så här går det till
1. Fyll i dina bostadsuppgifter
2. Välj tid och mäklare i kalendern
3. Mäklaren ringer innan besöket
Vi ringer dig för att en boka tid
Din bostad tillhör ett annat område. Fyll i kontaktuppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka in en passande tid.
Vi ringer dig för att en boka tid
Vi hittade inga lediga tider. Men det är inga problem, vi ringer upp för att hitta en passande tid.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vi behöver dem för att kunna kontakta dig inför mötet.
Fyll i dina kontaktuppgifter
Vänligen fyll i dina uppgifter nedan så ringer vi upp dig för att boka en tid.

Hur kontaktar vi dig?

Något gick fel, försök gärna igen. 

En muntlig värdering är oftast gratis, men om du bor långt bort från vårt kontor kan en mindre avgift tillkomma. I så fall stämmer mäklaren av det med dig innan.

Vi tar en avgift för en skriftlig värdering för exempelvis bolån. Prata med din mäklare för att få ytterligare information om detta.

Du förbinder dig inte till någonting när du bokar en tid.

Hämtar tider...
Ett ögonblick!
Tack för din bokning.
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Får vi skicka mejl till dig?

Till salu i Östersund

Hitta hit

Bobutiker Östersund (1)

Tidigare försäljningar i Östersund

Samarbetspartners

Anticimex

Familjens Jurist

House:ID

If

Nordea

Ordna Bolån

SEB

Vi hjälper dig med bolån

Prata med våra experter
Johanna är en av våra bolåneexperter som du kan komma i kontakt med
Ordna Bolån
En del av Svensk Fastighetsförmedling