Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,3 av 5 enligt 285 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har hela tiden haft en god dialog och god relation till Erik Olofsson. Han har lyssnat bra och kommit med bra svar och rekommendationer. Nöjd med Erik."
"Mycket trevlig och kompetent mäklare, rekommenderas varmt"
"Vi hade tre olika mäklare från olika firmor på besök, men fastnade direkt för Christina Birkemo. Hon var lagom på, prestigefri, kändes ansvarsfull, seriös och realistisk. Vi kände direkt att hon skulle göra sitt bästa för att hjälpa oss sälja till ett bra pris och på ett seriöst sätt. Det var lätt att kommunicera med henne och diskutera våra önskemål. Hon återkopplade alltid snabbt om vi hade frågor m.m. Hon har gjort ett mycket bra jobb. Vi är mycket nöjda och rekommenderar henne varmt."
"Eva-Lena har varit väldigt tillmötesgående och trevlig. Svarat på frågor och hjälpsam i att förklara processen för en husköpar-newbie. "
"Bra resultat sedan annan mäklarbyrå gått bet!"
"Jag fick ett väldigt bra bemötande av Eva-Lena. Kände direkt att hon gav mig en trygg känsla. Jag kände att hon ingav ett förtroende att hon skulle sälja min lägenhet på bästa sätt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar

Till toppen