Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,3 av 5 enligt 311 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Har sålt en fastighet på Häradsvägen 52 i Hammerdal. Träffade mäklaren Erik Olofsson, blev bemött mycket proffsigt och vänligt. Han levde upp till allt vad jag förväntade mig, försäljningen av fastigheten gick över förväntan, snabbt och till full belåtenhet. Rekommenderas varmt."
"Vi sålde vårt sommarställe. Mäklaren har ett varmt leende och trots sin unga ålder kändes hon mogen, erfaren och seriös. Vi var nöjda med kontakten och hela säljprocessen, från värdering, fotografering, visningarna och kontraktskrivandet. Jag skulle gladeligen köpa eller sälja via Linn."
"Vi har fått väldigt bra hjälp vid försäljning av vårt hus. Fått väldigt bra bemötande och fick stort förtroende. Väldigt seriöst. "
"Mycket snabb och tillmötesgående, serviceinriktad mäklare. Jag fick kontakt direkt via ett mail på hemsidan där jag blev intresserad av en lägenhet och 30 minuter senare fick jag nyckel för att se den. Hon höll sedan kontakt och stöttade, tipsade om nya objekt och hjälpte oss tills vi blev lyckliga ägare av en egen bostad! "
"Mäklaren har varit supertrevlig under hela perioden, hon har varit väldigt hjälpsam och stöttande. Hon har tänkt på mitt bästa samtidigt som hon hela tiden haft säljarens intresse i tankarna. Den bästa mäklaren jag stött på i Östersund under den tiden jag letat lägenhet och jag skulle utan tvekan kontakta henne för hjälp när jag senare ska sälja denna lägenhet vidare."
"Bra , trevliga och kompetent skött. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar

Till toppen