Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,3 av 5 enligt 299 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevligt och hjälpsamt bemötande vid köp av en sommarstuga."
"Sålt liten villa. Jättetrevligt bemötande hela vägen från första kontakt till kontraktsskrivning. Hade inga större förväntningar eftersom jag trodde huset skulle bli svårsålt men det gick jättefort att ro affären i hamn. Mäklaren ordnade allt precis som vi önskade, så jättenöjda båda två. Skulle absolut rekommendera honom till andra."
"Har anlitat Evalena Lindvall flera gånger hon är alltid snabb & proffsig både för mig och köparen."
"Snabbt och smidigt, trevligt bemötande inga problem"
"Andra gången jag anlitar evalena och hon är lika proffsig som vanligt. Rekommenderar verkligen evalena till alla som vill ha ett proffs som levererar. Dessutom väldigt trevlig och lättsam så det blir ett extra plus utöver. "
"Jag är nöjd med det professionella bemötande jag har fått under hela processen från visning till kontraktsskrivande. Jag upplevde Dane som tillgänglig, kunnig och skulle anlita honom vid en eventuell försäljning "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar

Till toppen