Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Östersund

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,4 av 5 enligt 339 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har köpt ett radhus i Krokom genom Maria Hoppstadius förmedling. Hon har varit exemplarisk i sitt handhavande av affären. Lugn, metodisk och extremt tillmötesgående utan att bli alltför servil."
"Sålt 2a i område strax utanför centrum. Utrop 825, såld 875. Trevligt och glatt bemötande. Linn är en positiv person och är mycket engagerad och målinriktad. Hon uppfyllde med råge mina förväntningar . Verkade arbeta nära dygnet runt. "
"Sålt ett radhus med mycket gott resultat. Mäklaren i detta fall, Maria Hoppstadius gjorde ett fantastiskt jobb och var oerhört professionell. God kontakt i stort sett varje dag ifrån det vi kontaktade henne till avslut. Riktigt bra! Allt har gått smidigt och hjälpen har varit superb."
"Vid tillfället bodde vi i Göteborg och letade hus i Östersund. Då vi var på besök i Östersund noterade vi ett intressant objekt. Eftersom vi inte kunde gå på den ordinarie visningen ordnade Dante en privat visning av huset, redan dagen efter att vi kontaktade honom. Utan den flexibiliteten hade vi inte kunnat se huset och hade därför inte kunna lägga ett bud. Dante var professionell och tillmötesgående genom hela processen."
"Kändes ärligt hela vägen! Vi är mycket nöjda köpare! "
"Sålt lägenhet. Snabb kontakt (träffades samma dag som vi mejlat intresse). Stort engagemang hos mäklare ledde till försäljning som vi var nöjda med. Höll oss hela tiden uppdaterade om händelseutvecklingen."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar

Till toppen