Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,2 av 5 enligt 278 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag fick ett väldigt bra bemötande av Eva-Lena. Kände direkt att hon gav mig en trygg känsla. Jag kände att hon ingav ett förtroende att hon skulle sälja min lägenhet på bästa sätt."
"- Mycket trevligt - Hon visade och informerade om det jag ville veta och lite till på ett mycket positivt sätt. Bra att hon dessutom kunde ställa upp på visning med så kort varsel. - Jag rekommenderar verkligen Christina till andra. - Kunde inte bli bättre! "
"Bra utfört uppdrag. Har även tidigare erfarenhet av honom."
"Alltid ett bra bemötande, anlitat Evalena flera gånger, oerhört duktig och proffsig. Lever upp till alla mina förväntningar, man känner sig trygg. Kommer att anlita henne igen vid behov."
"Vi är mycket nöjda! Eva-Lena är trygg, mycket kompetent och driven. Vi kommer anlita henne igen och även utan tvekan rekommendera henne till andra! "
"Ett vänligt och gott bemötande."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar

Till toppen