Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 23 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi fick ett bra bemötande från början och kände oss väl omhändertagna under hela processen. Det kändes också att mäklaren var engagerad och verkligen jobbade för att det skulle bli ett bra resultat vilket det också blev. "
"Erik Olofsson sålde vårt hus i Östersund och han var helt outstanding! Han låg ett steg före och gjorde mer än vad vi tidigare upplevt att en mäklare har gjort. Inlyssnande, hjälpsam och supertrevlig! "
"Vår mäklare (Dane Svanberg) gav ett säkert och lugnt intryck med en gång! Vi vart också nöjda med försäljningen!"
"Jag pratade med kompisar som nyligen sålt hus och tyckte att Eva Lena skulle passa mig också . Jag har sålt 2 hus förut med andra mäklarfirmor i Östersund , det kändes inte bra . Jag kommer att rekommendera Eva Lena på Svensk Fastighetsförmedling . Tack för allt , kontakten med dom nya köparna av huset känns bra Ronja skickar bilder till Maria så vi vet vad som händer . Trevlig midsommar . Agneta Möller ."
"Toppklass på allt från bemötande, löpande information, redovisningar, m.m. Kan bara rekommenderas."
"Bra bemötande och återkopplingar under pågående försäljning. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar

Till toppen