Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Visa din bostad på vår stora visningshelg

Vi värderar och förbereder din försäljning i god tid så att bostaden är redo för visning på vår stora visningshelg den 6-7 maj.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 16 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra bemötande och jättebra service."
"Mycket gott bemötande från start till slut. Bra löpande återkopplingar och mycket bra hantering av det otroligt stora intresset vid annonsering, visning och budgivning. Mycket engagerad och förtroendeingivande. Rekommenderas å det varmaste."
"tillmötesgående , proffsig och snäll"
"Linda gjorde ett kanonjobb med försäljningen av vår lägenhet. Kände mig trygg och övertygad om att jag skulle bli nöjd från vårt första möte och hela vägen fram till försäljningsdagen. Har ingenting alls att klaga på. Toppbetyg till en toppen mäklare. //Therese Blomstrand "
"Funkade mycket bra. Alltid snabb återkoppling och tydlig beskrivning av hela försäljningsprocessen. Dessutom ett väldigt trevligt bemötande."
"Mycket nöjd Vi kommer att rekommendera Er "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar