Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,3 av 5 enligt 308 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"En proffsig & ödmjuk mäklare som verkligen kan sin sak. Jag hoppades på en snabb försäljning av min bostadsrätt till ett bra pris och allt infriades av Linn. Hon är en engagerad och positiv person som jag kommer att rekommendera till andra."
"Mycket bra bemöt när han kom o skulle värdera fritidshuset och koll på värderingen i Vemdalen o klövsjö områden . Kan varmt rekommendera loe på svenkfastihets förmedling. Mvh Kjell Eriksson "
"Försäljning av lägenhet för mammas räkning Proffsigt och vänligt bemötande Jag och min syster är väldigt nöjda med hur affären har skötts"
"Vi har sålt vårt fritidshus och Dane Svanberg gjorde det mindre agasamt. Ett svårt beslut att ta! Fick ett bra bemötande och Dane genomförde försäljningen på ett adekvat och bra sätt så att det känns rätt. Vi är mycket nöjda! Har tidigare erfarenhet av Dane."
"Vi sålde vår fastighet i Alsen nyligen och fick ett fint bemötande av mäklaren från Svensk fast. Dane Svanberg. All info var klar och tydlig. Vi kan rekommendera honom på det varmaste. Allan & Ingegerd Brandén"
"Lunndörrsvägen 18 Vänligt och trevligt bemötande. Mycket bra hela vägen från visning till slutförande av köpet. Vi är nöjda!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar

Till toppen