Hoppa till innehåll

Mäklare i Östersund

4,6  (984 omdömen)

Mäklare i Östersund

4,6  (984 omdömen)

Fastighetsmäklare med koll på Östersund

Letar du efter en fastighetsmäklare som kan vinterstaden Östersund utan och innan? Våra mäklare i bobutiken i Östersund hjälper dig som ska sälja med en värdering och guidar dig som letar bostad rätt. I Östersund bor du alldeles invid Storsjön, med utsikt över snötäckta fjälltoppar som anas i fjärran. Älskar du friluftsliv, både sommartid och vintertid, är det här platsen för dig. Men du kommer också att trivas här om du vill bo i en stad, men ha ett lugnare livstempo.

Är du ute efter en villa, ett radhus eller ett flerfamiljshus med plats för en barnfamilj är det i Torvalla eller Odensala du ska leta. Här bor du nära skolor och förskolor, och bara en kort bilresa från Östersunds centrum. Dessutom kan du njuta av naturen med skidspår, fina promenad- och cykelvägar, pulkabackar och fotbollsplaner strax utanför dörren. Letar du istället efter en lägenhet kan du kolla i Tegelplan. Ett perfekt område för förstagångsköparen, paret eller för dig som känner att det är dags att flytta från hus till något mer lättskött. Här bor du med Östersunds centrum på promenadavstånd, nära till mataffären och med härliga naturområden och elljusspår runt knuten.

Är det ett fritidshus du är ute efter kan skoterparadiset Åkersjön vara rätt ställe. Här blandas gedigna trähus med timmerhus och moderna stugor. Du har milsvid utsikt över fjällen, och en garanterat vit vinter. Njut av fjällvandring, skidåkning och naturens lugn, och passa på att besöka områdets restaurang eller café efter en hel dag i friska luften.

Men oavsett var du hittar ditt drömboende i Östersund bor du alltid omgiven av naturens lugn rakt utanför dörren, utan att göra avkall på stadslivets bekvämligheter. Och för att du som säljer din bostad i Östersund ska hitta exakt rätt köpare hjälper vi dig till en trygg bostadsaffär och strävar alltid efter att du ska få ut det mesta av affären. För våra mäklare i Östersund är kunderna i fokus.

Kom närmare naturen i friluftsstaden Östersund

Tack vare att våra mäklare har jobbat länge både i Östersunds närområde, men också över hela Jämtland och Härjedalen, har de stenkoll på bostadsmarknaden här. Därför kan du lita på att våra medarbetare ger dig allt stöd du behöver för att hitta rätt köpare till din bostad, eller att för att hjälpa dig att finna ditt drömboende. Så oavsett om du letar efter ett nyproducerat radhus i Brittsbo, ett hus på vackra Frösön eller kanske ett fritidshus närmare fjällen har våra mäklare koll på läget. Med utgångspunkt från vår bobutik i Östersund strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Östersund med omnejd. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Vi hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och det kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Östersund och i resten av Sverige. Välkommen att kontakta våra mäklare i Östersund!

Omdömen från kunder i Östersund

Bra återkoppling och trevligt bemötande.
Bra och trevligt bemötande. Jag fick en bra upplevelse, och hade väl inga förväntningar, men nöjd med försäljningen.

Värdera din bostad

  • Fyll i dina uppgifter nedan
  • Vi kontaktar dig för ett möte
  • Mäklare besöker dig för värdering

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Östersund

Hitta hit

Bobutiker Östersund (1)

Tidigare försäljningar i Östersund

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.