Hoppa till innehåll
Presentationsbild för Östersund

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,4 av 5 enligt 377 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Blev väldigt väl bemött med respekt och äkta engagemang, på ett professionellt sätt. Det gjorde att vi kände oss trygga med mäklaren, Veronica Forsén Mäklaren levde upp till alla våra förväntningar och även gjorde mycket mer än vad vi förväntat oss. En mycket nöjd kund!😃👍"
"Vi har sålt vår lantbruks- och skogsfastighet. Bemött väldigt bra och väldigt lättsamt, hjälpsamt och fint av mäklaren blev vi. Mäklaren gav oss bra tips, fixade perfekta visningar, ordnade allt och sålde fastigheten snabbt, smidigt och rätt. Mäklaren levde upp väldigt bra till våra förväntningar. Bra val av mäklare!"
"Bostadsrättslägenhet i populärt område, såld som kommande. Enkelt, snabbt och till ett pris som vi är mycket nöjda med gick över förväntan. Kan verkligen rekommendera Veronica på svensk fastighetsförmedling i Östersund. "
"Bra bemötande, lätt att kommunicera med. Haft kontakt både vid köp samt försäljning. Lättsam, ordentlig och förtroendeingivande mäklare tycker jag. "
"All vår kontakt med mäklaren har varit till belåtenhet. "
"Trygg och kunnig mäklare som bemötte oss på ett mkt bra sätt. Vi har sålt en skogsfastighet. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar