Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Östersund

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Östersund.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

 

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 29 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Professionellt bemötande. Trevlig. Kunnig snabb "
"Ett mycket bra och vänligt bemötande. Allt gick smidigt med Evalena. Hon är mycket kunnig. "
"Dane har bemött oss proffsigt. Vi har fått bra återkoppling och bra råd. Våra förväntningar har infriats och vi har känt oss trygga."
"Dane ger ett mycket gott intryck och rapporterade till oss mycket utförligt efter varje visning hur han upplevde tänkta köpare. Hela processen har varit av yppersta klass fram till avslut."
"Jag är mycket nöjd med Evalenas bemötande, Hon har varit tydlig i alla steg i försäljningen och jag känner att jag haft bra insyn hela vägen. "
"Vi fick ett bra bemötande från början och kände oss väl omhändertagna under hela processen. Det kändes också att mäklaren var engagerad och verkligen jobbade för att det skulle bli ett bra resultat vilket det också blev. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Östersund

Våra pågående försäljningar

Till toppen