Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Gnesta

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gnesta.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 16 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt ett kärt sommarställe vi ägt i 60 år. Johanna Blomqvist kom tidigt in i processen och var under den tiden mycket hjälpsam, tillmötesgående och tog sig alltid tid att förklarar arbetsprocessen fram till försäljningen. Under visning och budgivning rapporterade hon utförligt vad som hänt under dagen. Jag har haft kontakt med mäklare tidigare men ingen så proffsig och lätt att samarbeta med som Johanna. Gunnel Edmarker"
"Efter försäljning av gammalt släktsommarställe: Mycket trevlig och kunnig slussning av Johanna genom hela processen. Hade inga förväntningar eftersom jag inte har tidigare erfarenhet av husförsäljning. Sammanfattningsvis en trevlig, kunnig, noggrann, professionell, omtänksam och trygg upplevelse från början till slut."
"Jag bor i USA och har två syskon som bor i Sverige. Vi ärvde 7 torp i Gnesta som vi har nu sålt till bra priser. Johanna Blomquist var en utmärkt förmedlare som inte bara klarade av att förhandla med hyresgäster och intresserade köpare men också mellan syskonens olika åsikter. Johanna är snabb och smidig och gör det hon lovar. Jag rekommenderar Johanna som en mycket kompetent mäklare. Hans"
"Jag har från dag 1 fått ett väldigt bra bemötande. Proffsigt, tydligt och målmedvetet. Anna- Karin har ett naturligt driv i det hon gör och det märks varför hon är så omtyckt. Jag är mycket nöjd med Anna- Karin som mäklare och kan varmt rekommendera henne. "
"En utmärkt, kompetent och kunnig mäklare som alltid gör ett professionellt arbete. Kan varmt rekommendera Johanna."
"Superbra service och proffsigt från första möte till avslutad försäljning. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Gnesta

Våra pågående försäljningar

Till toppen