Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Gnesta

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gnesta.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 24 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde vår lilla villa. Fick bra hjälp och trevligt bemötande."
"Vid försäljningen av min avlidne mors villa anlita de jag Johanna Blomqvist på Svensk fast. Dels efter rekommendationer, och dels för lokal förankring. Hon tog sig an uppdraget professionellt och sakligt och skapade en god relation till mig som säljare. Hon kom och värderade villan redan dagen efter första kontakten. Lite väl lågt tyckte jag. Sen flöt kontakten på och jag fick all information som krävdes. Visning och extravisningar var inget problem för Johanna. Att det sen blev budgivning och att slutpriset blev över förväntan gjorde det hela ännu roligare. Jag kan varmt rekommendera Johanna Blomqvist på Svensk fast."
"Vi har köpt en mindre villa och allt fungerade snabbt och med bra information. Mäklaren hade all information vi behövde och gjorde ett mycket bra jobb. Vi är mycket nöjda! "
"Köpt två hus och sålt ett hus med Johanna och har fått ett proffsigt bemötande med en mäklare som gör det där lilla extra för kunden. Följer kunden igenom alla steg i processen och ser till så att man förstår allt som händer. Vi är mer än nöjda med den service och proffesionella bemötande vi har fått från Johanna. Rekommenderar henne varmt till andra kunder."
"Jag köpte ett hus till mig och min flickvän. Det är första gången vi äger vårt eget hus så frågorna har varit många. Anna-Karin har varit behjälplig från start till slut, svarat på alla frågor, funnit till hands och bemött oss proffsigt även när vi krånglat och velat. Hon har breddat mina kunskaper både kring hus, lån och allt som hör därtill, samt vad en mäklare kan vara. Toppbetyg från oss!"
"Villa försäljning Utmärkt bra mäklare. Trevlig och saklig. Goda råd och slussade oss till rätta beslut. Förväntningar att huset blir såld snabbt och detta hände fast det var dåliga tider. Mycket nöjd. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Gnesta

Våra pågående försäljningar