Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vill du ha en mäklare som har koll på läget? Vi kan Gnesta

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Gnesta.

Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning. Våra mäklare finns i hela landet och vet var närmsta förskola ligger, hur du enklast tar dig till jobbet och var du hittar den bästa löpslingan. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela processen så du får ut det mesta av din bostadsaffär.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 19 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag köpte ett hus till mig och min flickvän. Det är första gången vi äger vårt eget hus så frågorna har varit många. Anna-Karin har varit behjälplig från start till slut, svarat på alla frågor, funnit till hands och bemött oss proffsigt även när vi krånglat och velat. Hon har breddat mina kunskaper både kring hus, lån och allt som hör därtill, samt vad en mäklare kan vara. Toppbetyg från oss!"
"Villa försäljning Utmärkt bra mäklare. Trevlig och saklig. Goda råd och slussade oss till rätta beslut. Förväntningar att huset blir såld snabbt och detta hände fast det var dåliga tider. Mycket nöjd. "
"Klockan 21.20 mejlade jag en helgdagsafton, i egenskap av ombud vid en kommande fastighetsförsäljning, mäklare Johanna Blomqvist. De 4 minuter det tog att få svar kom att bli en symbol för Johannas sätt att arbeta; från förfrågan om uppdraget till skrivet kontrakt. Med den grad av entusiasm, kunnighet, effektivitet och charm hon uppvisade kan inte en enda kund bli besviken. Därför: mina allra varmaste rekommendationer! /L. Jansson"
"Vi har sålt ett kärt sommarställe vi ägt i 60 år. Johanna Blomqvist kom tidigt in i processen och var under den tiden mycket hjälpsam, tillmötesgående och tog sig alltid tid att förklarar arbetsprocessen fram till försäljningen. Under visning och budgivning rapporterade hon utförligt vad som hänt under dagen. Jag har haft kontakt med mäklare tidigare men ingen så proffsig och lätt att samarbeta med som Johanna. Gunnel Edmarker"
"Efter försäljning av gammalt släktsommarställe: Mycket trevlig och kunnig slussning av Johanna genom hela processen. Hade inga förväntningar eftersom jag inte har tidigare erfarenhet av husförsäljning. Sammanfattningsvis en trevlig, kunnig, noggrann, professionell, omtänksam och trygg upplevelse från början till slut."
"Jag bor i USA och har två syskon som bor i Sverige. Vi ärvde 7 torp i Gnesta som vi har nu sålt till bra priser. Johanna Blomquist var en utmärkt förmedlare som inte bara klarade av att förhandla med hyresgäster och intresserade köpare men också mellan syskonens olika åsikter. Johanna är snabb och smidig och gör det hon lovar. Jag rekommenderar Johanna som en mycket kompetent mäklare. Hans"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Gnesta

Våra pågående försäljningar

Till toppen