Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget. Vi kan Ludvika

Vill du köpa eller sälja bostad i Ludvika? Våra kunniga fastighetsmäklare kan sina områden i detalj.

Vi vet hur bussarna trafikerar landsbygden, hur du enklast tar dig till jobbet och var närmsta skola ligger. Som en del av Sveriges ledande mäklarkedja har vi koll på hela processen, från värdering till försäljning. Vår höga lokalkännedom gör att vi har kunskap om var köparna finns och vilket typ av boende de vill ha, så att ni får ut det mesta av er bostadsaffär. 

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 25 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bra snabbt avslut med kunnig mäklare 👍👍"
"Kristian är kanon att ha att göra med. Får den hjälp man behöver och dom är jättetrevliga på fastighetsbyrån. Rekommenderar dom varmt/ Catarina"
"Vi har sålt våran villa Bemötandet av Kristian Sundberg på Svensk Fastighetsförmedling har varit proffsigt utfört från början till slut. Vi är 100procent nöjda. Vi fick även hjälp av Kristian att sälja en villa 2010,så valet av mäklare var självklart!!!! Vi tackar för gott arbete 👍Mvh Björn Johansson och RosMarie Larsson"
"Vi sålde vårat radhus. Fick ett fantastiskt bemötande. Inte bara var han intresserad av att sälja vår bostad, han gav tipps om justeringar, saker att tänka på, men framförralt, han gav oss en tjänsa av att stolthet att få sälja just vårat hus. En person jag varmt kan rekomendera"
"Angelica har levt upp till allt man förväntar sig av en mäklare och hennes dörr har hela tiden stått öppen förr att svara på frågor osv. Är riktigt nöjd och kommer garanterat att höra av mig till henne nästa gång det är dags för bostadsaffär. 10/10."
"Jag har sålt en bostadsrätt i Ludvika och är supernöjd med hela processen. Det har gått snabbt och smidigt och helt problemfritt."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Ludvika

Våra pågående försäljningar