Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 72 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Allt va kanon, bra ordning på alla papper och allt man behöver veta som kan vara lite oklart för en svensson👌😊"
"Har köpt en villa där Jörgen var mäklare. Det känns tryggt att ha honom som mäklare då det känns som att han är mån om att såväl köpare som säljare ska känna att de är nöjda med affären. Det gör att man som köpare känner förtroende för honom."
"Har sålt industrifack. Har blivit mycket väl bemött av min mäklare. Han är en mycket trevlig och allmänt behaglig person som man får förtroende för."
"Toppen mäklare utförde sitt uppdrag med bravur för både säljare o köpare"
"Vi är så nöjda med vårt val av dig Ilona, och kunde inte valt en bättre mäklare till försäljningen av vår 3:a i Umeå! Vid första mötet fick vi direkt en känsla av att Ilona är en väldigt kompetent och kunnig mäklare. Detta tillsammans med en personlighet som är välkomnande och ger ett härligt bemötande gjorde att vårt val föll på Ilona. Under hela försäljningen flöt allt smidigt, och vi som innan varit lite oroliga att inte få sälja till ett bra pris såg hur vår lägenhet gick upp till ett slutpris som var högre än vi kunnat drömma om! Vi tänker att detta dels hade att göra med lägenheten i sig, men också Ilonas gedigna jobb för att få de intressenter som fanns till lägenheten att känna sig trygga med hur försäljningen sköttes. Stort lycka till dig Ilona i framtiden också! Vi kommer rekommendera dig till alla vi känner som funderar på att sälja! 😁 Vänliga hälsningar Lillemor "
"Ilona sålde min bostadsrätt och jag har bara positivt att säga om hennes insats. Lätt och rak kommunikation, snabb handläggning och jag kände hela tiden att jag var i goda händer. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar