Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 74 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Vi har sålt vårt hus. Med hjälp av vår trevliga mäklare blev det en snabb och smidig affär. Vi är jättenöjda. Tack och vi återkommer gärna."
"Ilona sålde vår mammas lägenhet (dödsbo). Vi är tre systrar som hon hanterat bra. Ilona har alltid varit tillgänglig och snabbt gett respons. Försäljningen gick snabbt, 3 månader trots trög marknad. Priset blev det vi begärt. Ilona hanterade hela processen på bästa sätt. Vi är tacksamma för hennes arbetsinsats. "
"Allt va kanon, bra ordning på alla papper och allt man behöver veta som kan vara lite oklart för en svensson👌😊"
"Har köpt en villa där Jörgen var mäklare. Det känns tryggt att ha honom som mäklare då det känns som att han är mån om att såväl köpare som säljare ska känna att de är nöjda med affären. Det gör att man som köpare känner förtroende för honom."
"Har sålt industrifack. Har blivit mycket väl bemött av min mäklare. Han är en mycket trevlig och allmänt behaglig person som man får förtroende för."
"Toppen mäklare utförde sitt uppdrag med bravur för både säljare o köpare"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar