Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

 Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 53 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Denna gång hjälpte Jörgen oss med försäljning av en villa. Jörgens bemötande och kunnande är mer än utmärkt, har således fullt förtroende för honom. Skulle rekommendera honom till alla jag känner. /Veronica "
"Sålde en bostadsrätt. Väldigt trevligt bemötande och bra service! Tydlig och leveranssäker. Allt jag söker i en bra mäklare. "
"Ilona har varit en alldeles underbar kontakt och medmänniska i synnerhet, som på ett varmt, engagerat och smidigt sätt hanterat försäljningen! Jag rekommenderar henne varmt!"
"Fastigheten var i Fredrika. En stor villa med många rum. Marknaden är en utmaning för en mäklare. Jag fick ta del av Ann Kristin Säfströms professionella agerande och är oerhört tacksam.Hennes sociala kompetens och psykiska energi var ett framgångsrikt koncept. Fastigheten såldes med rekordfart Tack. Katrin Wicen "
"Sålt en avstyckad tomt för byggande av enfamiljsbostad. Jag är mycket nöjd med upplägget, bemötandet och hela processen. Jag kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling och Jörgen Lundgren. "
"Ilona tar hand om en bostadsrättlägenhet som jag har köpt och min nuvarande som kommer att säljas. Ilona är en entusiastik, positiv och kompetent person, jätte hjälpsam och tillgänglig, kommer snabbt med svar och information där det behövs och sköter hela processen väldigt professionellt. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar

Till toppen