Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

*Tecknar du ett förmedlingsavtal med oss i Bobutiken Umeå under 2017 som leder till en försäljning är du med i dragningen om vem som får tillbaka sitt mäklararvode upp till ett värde av 50 000 kr inkl moms. Dragningen sker i januari 2018. 


Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 26 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Mycket bra och professionellt bemötande i alla lägen. Vi är helnöjda!"
"Jonas Nygren är en suverän mäklare! Som kund är jag väldigt nöjd. Han är utan tvekan en engagerad och pålitlig mäklare. En förstående person som tar hänsyn till kundens situation. Han underlättar arbetet för både säljare och köpare. Fler mäklare som Nygren behövs! "
"Trevlig, driven och serviceinriktad."
"Hej ,vi var mycket väl rekommenderade och tittat .Vi hoppas att vi fortsätter att fa stöd . Med vänlig hälsning Hartmut Witt och Maria Gängel"
"Professionell bemötande och snabb hantering av försäljningen. "
"Bra bemötande. Kändes proffsig. "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar

Till toppen