Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

*Tecknar du ett förmedlingsavtal med oss i Bobutiken Umeå under 2017 som leder till en försäljning är du med i dragningen om vem som får tillbaka sitt mäklararvode upp till ett värde av 50 000 kr inkl moms. Dragningen sker i januari 2018. 


Umeå Mäklare - Svensk Fastighetsförmedling - Erbjudande Augusti

 

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

 

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kungsgatan 46, 090-77 86 20

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 16 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Trevligt bemötande, god service,perfekt hjälp med allt. Vi är supernöjda med allt gällande Jörgen Lundgren. Jag kan inte se att något kunde ha gjorts bättre."
"Trygg, kunnig och bra återkoppling"
"Trevlig och sakkunnig. Fanns alltid till hands om man hade några frågetecken."
"Fantastiskt professionellt och bra!"
"Maria är välförberedd och lätt att få tag på. Hon tar sig tid att svara på frågor, är tydlig och kompetent. Maria höll mig uppdaterad hela tiden. Jag tror hennes målinriktade och professionella arbetssätt bidrar till hennes framgång som mäklare."
"Mycket nöjd med allt som aktuell mäklare tagit hand om gällande försäljning betr. brf Målargränd 3G i Umeå. Allt kändes korrekt, tryggt och säkert och erhållen ersättning blev över förväntan! Har tidigare rekommenderat och kommer självklart fortsätta med detta! Med vänlig hälsning, Robert "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar

Till toppen