Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

 Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 55 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Ilona Bergqvist har sedan dag ett varit behjälplig med försäljningen av min lgh på Berghem, en lagom stor tvåa. Helt igenom försäljningen har hon varit oerhört engagerad och lyhörd för mina önskemål kring prissättning och budgivning. Hon var vidare enormt tillgänglig under veckans alla dagar för frågor och råd kring försäljningen. Jag rekommenderar henne å det starkaste vid bostadsförsäljning. Daniel Hirschberg "
"Jag fick hjälp med att sälja min lägenhet i en stor brf där flera andra lägenheter var till salu samtidigt som min. Ilona är trevlig och utstrålar positiv energi. Jag kände mig trygg redan från början och visste att Ilona skulle fixa det. Jag följde hennes råd och lägenheten såldes snabbt och med vinst."
"Denna gång hjälpte Jörgen oss med försäljning av en villa. Jörgens bemötande och kunnande är mer än utmärkt, har således fullt förtroende för honom. Skulle rekommendera honom till alla jag känner. /Veronica "
"Sålde en bostadsrätt. Väldigt trevligt bemötande och bra service! Tydlig och leveranssäker. Allt jag söker i en bra mäklare. "
"Ilona har varit en alldeles underbar kontakt och medmänniska i synnerhet, som på ett varmt, engagerat och smidigt sätt hanterat försäljningen! Jag rekommenderar henne varmt!"
"Fastigheten var i Fredrika. En stor villa med många rum. Marknaden är en utmaning för en mäklare. Jag fick ta del av Ann Kristin Säfströms professionella agerande och är oerhört tacksam.Hennes sociala kompetens och psykiska energi var ett framgångsrikt koncept. Fastigheten såldes med rekordfart Tack. Katrin Wicen "

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar

Till toppen