Hoppa till innehåll
Sverige

Mäklare i Umeå

Mäklare med koll på Umeå

Letar du efter en mäklare som kan Umeå som sin egen ficka? Våra mäklare i Umeå hjälper dig som vill sälja med en värdering och även dig som letar bostäder till salu i Umeå att hitta rätt. Oavsett om det är ett ekohus i Tomtebo eller en etta vid Umeå universitet har våra mäklare koll på läget.

Ljusa sommarnätter vid Umeälven, sagolikt vinterlandskap, närheten till vildmarken och ett kulturliv som bidragit till utmärkelsen Europas kulturhuvudstad 2014 – det är inte svårt att förstå varför du väljer att bo i Umeå. Kanske undrar du hur långt försäljningen av ditt boende i stan hjälper dig i din dröm om ett hus vid havet? Oavsett om du vill bo en bit utanför Umeå eller mitt i stadskärnan hjälper våra mäklare dig till rätta med ditt boende i Umeå. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Umeå. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Populära bostadsområden i Umeå

Du som vill sälja din bostad och flytta till ett nytt område inom Umeå eller som flyttar hit första gången kan läsa mer här om de populäraste områdena.

Ersboda är en stadsdel i norra Umeå och brukar delas in i Västra och Östra Ersboda. Familjevänliga Västra Ersboda består av små träradhus och de karaktäristiska Tobleronehusen, medan Östra Ersboda har två- till femvåningshus i tegel och en äventyrslekpark.

Holmsund är en egen kommun precis vid havet, 17 km från Umeå. Här är det barn- och seniorvänligt med närhet till naturen och ett bra serviceutbud. I Holmsund planeras det för ett helt nytt område, Sjöstaden, vars första etapp beräknas vara klart för inflyttning 2025.

Hörnefors är en gammal bruksort 25 km söder om Umeå. Här passar det bra för både gammal och ung att bo, särskilt om du uppskattar att ha friluftsaktiviteter precis runt knuten eller vill bo i en kustbostad.

Obbola är ett skärgårdssamhälle på en ö, ungefär 14 km från Umeå. Här har du nära till hav och natur och kan snabbt ta dig till Holmsund för ett större butiksutbud.

Sävar är den äldsta byn i Umeåtrakten. Här är det barnvänligt och byn har även ett rikt kultur- och föreningsliv.

Teg är en av Umeås stadsdelar vid Umeälvens södra strand. Ofta delas området in i Östteg och Västteg, två barnvänliga områden som båda bara är en bro bort från Umeås centrum.

Tomtebo är en av Umeås nyaste stadsdelar som ligger naturskönt vid Nydalasjöns södra strand. Ett spännande område rent arkitektoniskt, där det bland annat byggs ekohus i miljövänliga material.

Umedalen är ett bostadsområde i Umeås västra stadsdel Backen. Här finns många nyproducerade lägenheter nära det numera nedlagda mentalsjukhuset som byggts om till ett servicecenter med allt du behöver inom räckhåll.

Västerslätt ligger i västra Umeå i anslutning till ett industriområde. Bostadsområdet består till största del av villor och ett centrum med butiker och café.

Ålidhem är en stadsdel i sydöstra Umeå där både Norrlands universitetssjukhus och Umeå Universitet ligger. Med andra ord är det ett studentätt område.

Våra fastighetsmäklare i Umeå hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Umeå och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Umeå!

Omdömen från kunder i Umeå

Lena B
Lena B
2021-11-26
Jag är jättenöjd! Har känt stöd genom hela processen av en kunnig mäklare och försäljningen av min villa har genomförts med gott resultat. Är väldigt glad över att köparna blev just de som vann budgivningen. Perfekt, helt enkelt!
Marie B
Marie B
2021-11-13
Vart mycket bra bemött Att radhuset skulle bli sålt. Han levererade fullt ut. En mycket bra mäklare som lyssnade på oss.

Värdera din bostad

1. Fyll i dina uppgifter nedan
2. Vi kontaktar dig för ett möte
3. Mäklare besöker dig för värdering
 

Hämta uppgifter automatiskt

Eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Till salu i Umeå

Hitta hit

Bobutiker Umeå (1)
Umeå

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Lunchstängt 12:00-13:00

090-71 39 69

Tidigare försäljningar i Umeå

Vi stödjer Barncancerfonden

 
kr kr
 

Samarbetspartners

 

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende genom tjänsterna Varudeklarerat och Bosäkrat.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en mötesplats för låntagare och långivare. Tjänsten matchar ditt lånebehov med erbjudanden från flera banker och gör det enkelt att välja bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.

Trygg-Hansa

Trygg-Hansa är vår partner när det gäller hemförsäkringar för villor, bostadsrätter och fritidshus, både vid försäljning och köp.