Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 83 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"A-C Säfström har arbetat flitigt lite strul på vägen men inte hennes fel allt löste sig fint"
"Jag blev bra bemött av mäklaren och känner mig nöjd med arbetet som blev utfört för att få huset sålt. "
"Vi köpte en 4:a i Umeå. Visningen sköttes exemplariskt av mäklaren. Bemötandet var empatisk, engagerat och lyhört för våra frågor.. Enbart positiva upplevelser av mötet."
"Sålde min fjällstuga via Ronald. Trevligt och seriöst bemötande och snabb försäljning. Kommer definitivt att använda honom igen. "
"köpt en bostadsrätt i centrala Umeå Ilona har på ett föredömligt sätt utfört sitt uppdrag, snabb med återkoppling och väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling "
"Vi sålde vårt radhus med hjälp av Jörgen och är supernöjda! Jörgen är rak och ärlig och verkligen mån om att såväl säljare som köpare ska bli nöjda. Det känns tryggt. Vi rekommenderar mer än gärna!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar