Hoppa till innehåll

Mäklare i Umeå

4,7  (429 omdömen)

Mäklare med koll på Umeå

Letar du efter en mäklare som verkligen kan Umeå? Våra mäklare i Umeå hjälper dig som vill sälja med en värdering och även dig som letar bostäder till salu i Umeå att hitta rätt. Oavsett om det är ett ekohus i Tomtebo eller en etta vid Umeå universitet har våra mäklare koll på läget.

Ljusa sommarnätter vid Umeälven, sagolikt vinterlandskap, närheten till vildmarken och ett kulturliv som bidragit till utmärkelsen Europas kulturhuvudstad 2014 – det är inte svårt att förstå varför du väljer att bo i Umeå. Kanske undrar du hur långt försäljningen av ditt boende i stan hjälper dig i din dröm om ett hus vid havet? Oavsett om du vill bo en bit utanför Umeå eller mitt i stadskärnan hjälper våra mäklare dig till rätta med ditt boende i Umeå. Med utgångspunkt från vår bobutik strävar vi efter att vara den bästa mäklaren i Umeå. Välkommen in för rådgivning i din bostadsaffär.

Populära bostadsområden i Umeå

Du som vill sälja din bostad och flytta till ett nytt område inom Umeå eller som flyttar hit första gången kan läsa mer här om de populäraste områdena.

Ersboda är en stadsdel i norra Umeå och brukar delas in i Västra och Östra Ersboda. Familjevänliga Västra Ersboda består av små träradhus och de karaktäristiska Tobleronehusen, medan Östra Ersboda har två- till femvåningshus i tegel och en äventyrslekpark.

Holmsund är ett eget samhälle precis vid havet, 17 km från Umeå. Här är det barn- och seniorvänligt med närhet till naturen och ett bra serviceutbud. I Holmsund planeras det för ett helt nytt område, Sjöstaden, vars första etapp beräknas vara klart för inflyttning 2025.

Hörnefors är en gammal bruksort 25 km söder om Umeå. Här passar det bra för både gammal och ung att bo, särskilt om du uppskattar att ha friluftsaktiviteter precis runt knuten eller vill bo i en kustbostad.

Obbola är ett skärgårdssamhälle på en ö, ungefär 14 km från Umeå. Här har du nära till hav och natur och kan snabbt ta dig till Holmsund för ett större butiksutbud.

Sävar är den äldsta byn i Umeåtrakten. Här är det barnvänligt och byn har även ett rikt kultur- och föreningsliv.

Teg är en av Umeås stadsdelar vid Umeälvens södra strand. Ofta delas området in i Östteg och Västteg, två barnvänliga områden som båda bara är en bro bort från Umeås centrum.

Tomtebo är en av Umeås nyaste stadsdelar som ligger naturskönt vid Nydalasjöns södra strand. Ett spännande område rent arkitektoniskt, där det bland annat byggs ekohus i miljövänliga material.

Umedalen är ett bostadsområde i Umeås västra stadsdel Backen. Här finns många nyproducerade lägenheter nära det numera nedlagda mentalsjukhuset som byggts om till ett servicecenter med allt du behöver inom räckhåll.

Västerslätt ligger i västra Umeå i anslutning till ett industriområde. Bostadsområdet består till största del av villor och ett centrum med butiker och café.

Ålidhem är en stadsdel i sydöstra Umeå där både Norrlands universitetssjukhus och Umeå Universitet ligger. Med andra ord är det ett studentätt område.

Våra fastighetsmäklare i Umeå hittar köpare i hela Sverige

Förutom att du med Svensk Fastighetsförmedling får en mäklare som kan sitt närområde, får du också tillgång till vår kunskap och kontaktnät vi har byggt upp genom åren. Sedan vår start 1937 har vi genomfört lyckade bostadsaffärer över hela Sverige, hela tiden med målet att du ska mötas av engagerade, välkomnande och kunniga mäklare. Därför kan du som anlitar någon av våra mäklare vara säker på att vi knyter ihop dig med rätt köpare, både i Umeå och i resten av Sverige. Välkommen till vår bobutik i Umeå!

Omdömen från kunder i Umeå

Andreas Erik B
Andreas Erik B
2023-09-20
Toppen bemötande, snabb försäljning och profitionellt genomförd försäljning.
Sigbritt Margareta B
Sigbritt Margareta B
2023-09-19
Bra information till oss före och under processen fram till försäljningen av vår villafastighet. Bra informationsmaterial i form av foton med text till kommande tänkbara kunder. Julia har varit lätt att få kontakt med och vid b...

Boka tid för rådgivning eller värdering

Boka tid med en mäklare genom att fylla i formuläret nedan. Vi har bokningsbara tider så du kan boka in direkt. Annars blir du kontaktad av en mäklare så att ni gemensamt kan bestämma tid. Du förbinder dig inte till någonting när du skickar in formuläret.

  • Fyll i formuläret med dina uppgifter
  • Finns det lediga tider i ditt postområde kan du välja dag och tid själv - eller så väljer du att bli kontaktad av en mäklare.
  • Din lokala mäklare stämmer av med dig inför mötet.

Kontaktuppgifter

Bostadsuppgifter

Fel adress? Ändra uppgifter
 

Oj, något gick fel. Försök gärna igen. 

Ett ögonblick!
Tack, dina uppgifter är sparade!
Ditt möte är bokat!
Mäklare:
Datum:
Tid:
kl.
Adress:
Lägg till gärna till epost för att inte missa något.
Ta del av vår integritetspolicy

Hitta hit

Bobutiker Umeå (1)
Umeå

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-16:00
Lunchstängt 12:00-13:00

Tidigare försäljningar i Umeå

Samarbetspartners

Anticimex

Anticimex hjälper oss att skapa en trygg bostadsaffär och ett tryggt boende med vår tjänst Varudeklarerat.

Familjens Jurist

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik. De jobbar med att göra livet tryggare och enklare. I sorg, glädje och allt däremellan. Vänd dig till Familjens jurist med frågor som rör privat- och familjeliv, företagande och boende.

House:ID

House:ID hjälper dig samla all information som rör din bostad digitalt. Du slipper hålla koll på fysiska kvitton, garantier och bruksanvisningar - allt finns i appen. När du köper med oss får du Premium-tjänsten under ett år helt gratis.

If

För dig som köpt eller sålt en villa, bostadsrätt eller ett fritidshus genom oss erbjuder vår partner If hem- och fritidshusförsäkringar till rabatterat pris och fler andra unika förmåner. 

Nordea

Drömmer du om ett nytt hem? Börja med att ansöka om ett lånelöfte och räkna på vad bolånet kostar hos Nordea och få svar direkt.

Ordna Bolån

Ordna Bolån är en del av Svensk Fastighetsförmedling och jämför banker när du vill ansöka om lånelöfte eller omförhandla bolån.

Jämför och hitta rätt lån via Ordna Bolån

SEB

Köper du bostad genom oss kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig ränta.