Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

 Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 66 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Ilona sålde min bostadsrätt och jag har bara positivt att säga om hennes insats. Lätt och rak kommunikation, snabb handläggning och jag kände hela tiden att jag var i goda händer. "
"Lugn, ärlig och trevlig! Löste att vi fick en förmånlig affär med säljaren."
"Har köpt en bostadsrätt. Mäklaren visade stort engagemang, tydlighet och ansvar i processen. "
"Vi har köpt en lägenhet på Mariehemsvägen 27A . Vi måste säga att Ilona var fantastisk och hennes bemötande var underbart både på visningen och under hela proseccen. Ilona överträffade våra förväntningar , hon är väldigt social ,öppen och kommunikativ . Vi är supernöjda med henne."
"Köpt villa på landet, allt gick mycket smidigt och med snabbhet. Mäklaren hade stor flexibilitet vilket jag uppskattade! 10/10"
"Jag har köpt ett hus Blev bra bemött av mäklaren."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar

Till toppen