Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

 Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kundernas betyg - 4,7 av 5 enligt 60 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Jag har köpt ett hus Blev bra bemött av mäklaren."
"Sålt en bostadsrätt.3:a på Ersboda. Trevlig,saklig och professionell mäklare. Lätt att ha att göra med. Hon har gett bra återkoppling hela tiden. Uppfyllde med råge mina förväntningar. Kommer att rekommendera denna mäklare till alla jag får kännedom om som ska sälja sin lägenhet eller hus. Imponerad av att en så ung kvinna redan är så duktig."
"Köpt Fritidshus. Vi är väldigt positiva till Mäklarens bemötande, och engagemang i vårt köp av Fritidshuset. Vi tyckte att Mäklaren levde upp till de förväntningar vi hade."
"Sålt villan och han skötte det med bravur. Jordnära trygg person med uppdrag att sälja villan åt oss. Vi första gångs säljare och vår okunskap så hjälpte han oss genom detta i upp och nedgångar med ett resultat som vi är nöjda med. "
"Ilona Bergqvist har sedan dag ett varit behjälplig med försäljningen av min lgh på Berghem, en lagom stor tvåa. Helt igenom försäljningen har hon varit oerhört engagerad och lyhörd för mina önskemål kring prissättning och budgivning. Hon var vidare enormt tillgänglig under veckans alla dagar för frågor och råd kring försäljningen. Jag rekommenderar henne å det starkaste vid bostadsförsäljning. Daniel Hirschberg "
"Jag fick hjälp med att sälja min lägenhet i en stor brf där flera andra lägenheter var till salu samtidigt som min. Ilona är trevlig och utstrålar positiv energi. Jag kände mig trygg redan från början och visste att Ilona skulle fixa det. Jag följde hennes råd och lägenheten såldes snabbt och med vinst."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar

Till toppen