Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Mäklare med koll på läget i Umeå

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden

Svensk Fastighetsförmedling har funnits i Umeå sedan 1968. Vi har lång erfarenhet inom branschen vilket innebär att vi verkligen kan våra områden och erbjuder dig som kund den bästa möjliga kompetensen. För att möta dina unika behov har vi specialiserade mäklare inom olika områden, som exempelvis bostadsrätter och skogsbruk. På så sätt kan du alltid känna dig trygg vare sig det handlar om att du ska köpa, sälja eller planera framtida möjligheter.

Vi på Svensk Fastighetsförmedling i Umeå drivs av att förmedla bostäder på ett schysst sätt. Vi vill öppna upp för nya drömmar och ge dig som kund den bästa möjliga upplevelsen. För ditt hem är unikt och då krävs det unik kompetens och unika lösningar för just dina behov.

Kontakta oss i Umeå så berättar vi mer.

Kundernas betyg - 4,8 av 5 enligt 80 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålde min fjällstuga via Ronald. Trevligt och seriöst bemötande och snabb försäljning. Kommer definitivt att använda honom igen. "
"köpt en bostadsrätt i centrala Umeå Ilona har på ett föredömligt sätt utfört sitt uppdrag, snabb med återkoppling och väldigt trevlig. Kan varmt rekommendera Svensk Fastighetsförmedling "
"Vi sålde vårt radhus med hjälp av Jörgen och är supernöjda! Jörgen är rak och ärlig och verkligen mån om att såväl säljare som köpare ska bli nöjda. Det känns tryggt. Vi rekommenderar mer än gärna!"
"Vi sålde en villa. Allt sköttes mkt professionellt. Mkt kompetent mäklare med ett behagligt sätt. Rekommenderas högt. "
"Vi har sålt en bostadsrätt 4;a, och är jättenöjda med Ilona som mäklare. Trevlig och serviceinriktad, bra på att återkoppla, driven och positiv. Raka besked och inga konstigheter. Vi kan rekommendera henne med gott samvete!"
"Vi har sålt vårt hus. Med hjälp av vår trevliga mäklare blev det en snabb och smidig affär. Vi är jättenöjda. Tack och vi återkommer gärna."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Umeå

Våra pågående försäljningar