Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Vi är mäklare med koll på läget i Trosa.

Kontakta oss om du vill sälja eller köpa bostad i Trosa.

Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och finns på flera platser runt om i Sverige. Vi kan våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning. Kontakta oss om du vill ha en mäklare som kan sin sak och har koll på hela processen, från var köparna finns till värdering och försäljning.

Kundernas betyg - 4,9 av 5 enligt 14 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Bostadsrätt 73 kvm i Trosa. Personligt, tillmötesgående kunning Att lägenheten skulle säljas inom rimlig tid Lyckats 😄 Bekvämd trevligt tryggd "
"Hej Vi har sålt en stor lgh mitt i Trosa Jag och min fru har sålt en del bostäder genom åren men aldrig haft ett bättre samarbete med en mäklare. Vi hade höga förväntningar och dom uppnåddes helt klart. Jag kommer definitivt att rekommendera Svensk Fastighetsförmedling Trosa Med vänlig hälsning, Kenth Andersson"
"Vi är jätte nöjda med Anna-Karin. Hon är en trevlig och hjälp sam mäklare. "
"Bra beskrivning av min fastighet. Fantastiskt fina bilder av både interiör och exteriör. Bra diskussioner om förväntningar på slutpris bostadsmarknaden. "
"Utmärkt jobbat av Anna-Karin. Vi är mycket nöjda"
"Mycket kunnig samt ett trevligt bemötande!"

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Trosa

Våra pågående försäljningar

Till toppen