Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungsör? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungsör

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungsör skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,5 av 5 enligt 26 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Sålt Norrbackavägen 5. Vi blev väldigt välbemötta. Paulina är en personlig och lugn människa som man snabbt känner trygghet till. Vi ville att det skulle gå snabbt, vilket det även gjorde. Hon rekommenderade en bra fotograf och nyckelöverlämningar gick smidigt till. En bra mäklare som vi rekommenderar till andra!"
"Köpt ett radhus jag tyckte jag fick bra hjälp vid visningen och senare vid kontraktsskrivning mäklaren gick igenom kontraktet noggrant."
"Jag har sålt en fastighet på Storgatan 4 B i Kungsör och jag är nöjd med hur mäklaren har hanterat försäljningen. Vi hade en bra dialog vid upplägget av försäljningen och jag har fått fortlöpande rapporter av mäklaren vid budgivningen. Mitt mål med försäljningen har uppnåtts. Jag kommer att rekommendera mäklaren till mina bekanta som står i begrepp att sälja fastigheter."
"Mycket trevligt bemötande. Proffsigt och snabb handläggning Rekommenderas"
"Gillade inte allt krångel med första mäklaren Pauline men Joacim verkade trevlig och gjorde ett bra jobb i den del vi fick hjälp av honom :) "
"Vi sålde en stor disponentvilla i Kungsör. Det var svårt att komma överens på grund av skilsmässa och vi var säkert en av de jobbigaste kunderna någonsin och tog lång tid på oss. Under hela tiden fram till vi slutligen kom överens om att sälja var Paulina hela tiden positiv och lösningsorienterad. Hon bemötte oss alltid på ett trevligt, vänligt och samtidigt trovärdigt sätt. Det gjorde att vi hade höga förväntningar som mer än överträffades."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Fel adress? Ändra uppgifter
Ta del av vår integritetspolicy

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack
Du har inte registrerat någon E-postadress. För att inte missa viktiga utskick kan du ange den här.
Ta del av vår integritetspolicy

Vi har koll på Kungsör

Våra pågående försäljningar