Hoppa till innehåll

Vi har hittills samlat in:

 
kr kr
Vi har ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, läs mer här.

Letar du mäklare i Kungsör? Vi har koll på läget

Vi är kunniga fastighetsmäklare som kan Kungsör

Vi finns på många platser runt om i Sverige och våra mäklare kan sina områden i detalj. Vår höga lokalkännedom gör att vi vet var i Kungsör skolorna finns och hur bussarna trafikerar landsbygden. Vi ingår i Sveriges ledande mäklarkedja och har koll på hela kedjan, från var köparna finns till värdering och försäljning av din villa eller bostadsrätt. 

Kundernas betyg - 4,3 av 5 enligt 18 kunder

Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss.
"Perfekt service! Kändes tryggt att lägga allt ansvar i händerna på trevlig proffisionell personal! Rekommenderar dem varmt! "
"Vänlig och kunnig, serviceminded, klara besked."
"Engagerad och kunnig. Flexibel och lätt att nå. "
"Ett mycket professionellt bemötande Presentationsfoldern på mitt hus väldigt proffsigt utförd. Jag är mycket nöjd med hus försäljningen avlöpte. Rekommenderar dem gärna. Högsta betyg ger jag dem alla för väldigt vänligt bemötande hela tiden."
"Jag är mycket nöjd Joakim Soininen i Kungsör är en väldigt bra mäklare. Toppbetyg till honom!"
"Vi blev överraskade och väldigt glad, över hur vi blev bemötta av våran mäklare,, hans trevliga sätt och på det sätt han lyssnade på våra önskemål och frågor visade att han var kunnig i sitt yrke och mån om att allt skulle gå bra för båda parter."

Värdera din bostad och sälj med oss

Vid en värdering av din bostadsrätt eller hus så får du en uppskattning av vad du kan få ut om du säljer den just nu. Vi tar hänsyn till efterfrågan på din typ av bostad och marknadsfaktorer som ränteläge, lånesituation och aktuellt utbud på marknaden. Våra mäklare kan även hjälpa dig med en skriftlig värdering som du exempelvis kan ta med till banken.

Hämta uppgifter automatiskt

eller fyll i på egen hand

Kontaktuppgifter

500 tecken kvar

Bostad som ska värderas

Något gick fel försök igen om en liten stund 

Ett ögonblick!
Tack!

Vi har koll på Kungsör

Våra pågående försäljningar

Till toppen